!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:00

πολυ καλά της έκανε - από ευγένειες δεν καταλαβαίνουν .
Ξαναλέω το θέμα είναι η επιλογή του να μη τη βοηθήσει ακριβώς επειδή είναι γυναικα. Είναι σεξιστικό ή όχι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:03
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:51 Εικόνα
οι mgtow είστε μισογύνηδες. Η γυναίκα για σας ειναι κατώτερο είδος για το οποίο δεν πρέπει να αναπτύσσεται συναισθήματα, που θα πρέπει να σας κάθεται πάντα είτε γουστάρει είτε όχι, να μην έχετε καμία υποχρέωση απέναντί της ή στο παιδί που μπορεί να ατυχήσει να σας έχει πατέρα. Είστε μισογύνηδες, τελεία

Μιλάς για μουνόδουλους τη στιγμή που ο πραγματικός σκοπός είναι η δική σας σεξουαλική ικανοποίηση, για γυναικοκεντρικό καπιταλιζμό που σας καταπιέζει, όταν αυτοί που σας καταπιέζουν είναι άλφα μέιλς. :102:
δεν προκειται να αναπαραχθει το μοντελο καταπιεσης που στηριζετε Ιφιδα παρτο χαμπαρι

οι δουλοι ξυπνησαν :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:01
Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:30
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπον
Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλ
Αρχικά είπε ένα ξερό Όχι. Σιγά μην έκανε και βαθυστόχαστη γλωσσολογική ανάλυση στον κάθε άγνωστο συνάνθρωπο του, με απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα στην συνέχεια, ήταν προφανές πως η συγκεκριμένη απαιτητική ρατσιστρια, θεώρησε τον άλλο νεγρο σκλάβο σε βαμβακοφυτεία. Κάποτε, όταν ισορροπήσει το πράγμα, θα υπάρχει και αντιρατσιστικός νόμος για άτομα σαν την κυρία και θα ουρλιάζουν φασιζμός, ταυτόχρονα στο αυτί της,δασύτριχοι μουστακαλίδες και army look γκόμενες.
Θα σου πω ότι είπα και στον Άγι. Δεν είναι θέμα η επιλογή να μη βοηθήσει αλλά ο λόγος που το εκανε.
Δεν του το απαίτησε. Ζήτησε τη βοήθεια του και
Βασιζόμενη στην νοοτροπία της (που είναι λάθος) και την εμπειρία της, απόρρησε που της είπε όχι. Ο άλλος που της είπε όχι επίτηδες επειδή είναι γυναίκα έδειξε τον τρόπο σκέψης του.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:10

Ξαναλέω το θέμα είναι η επιλογή του να μη τη βοηθήσει ακριβώς επειδή είναι γυναικα. Είναι σεξιστικό ή όχι;
Ηταν η κατάλληλη απάντηση σε καποια που θεωρεί αδιανόητο το οχι (την αρνηση - την κριτική - την αποδοκιμασία ... ) απλα επειδή είναι γυναίκα και ζητάει κ εξηγήσεις .
Προσγειωθείτεεεε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:14
Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:03
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:51 Εικόνα
οι mgtow είστε μισογύνηδες. Η γυναίκα για σας ειναι κατώτερο είδος για το οποίο δεν πρέπει να αναπτύσσεται συναισθήματα, που θα πρέπει να σας κάθεται πάντα είτε γουστάρει είτε όχι, να μην έχετε καμία υποχρέωση απέναντί της ή στο παιδί που μπορεί να ατυχήσει να σας έχει πατέρα. Είστε μισογύνηδες, τελεία

Μιλάς για μουνόδουλους τη στιγμή που ο πραγματικός σκοπός είναι η δική σας σεξουαλική ικανοποίηση, για γυναικοκεντρικό καπιταλιζμό που σας καταπιέζει, όταν αυτοί που σας καταπιέζουν είναι άλφα μέιλς. :102:
δεν προκειται να αναπαραχθει το μοντελο καταπιεσης που στηριζετε Ιφιδα παρτο χαμπαρι

Οι δούλες να δεις πως έχουν ξυπνήσει και σας ξεβόλεψαν. Και που είσαι ακόμα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Το μοντέλο καταπίεσης ποιό είναι; Να είμαι μαζί σου ΑΜΑ γουστάρω και ΜΟΝΟ, να δουλεύουμε κι οι δύο και να μοιραζόμαστε τις υποχρεώσεις;
Σκατά ξύπνησες, είτε κοιμάσαι, είτε είσαι δειλός και επειδή δε μπορείς να τα βάλεις με όσους αλφα μέιλς σε καταπιέζουν, τα βάζεις με τις γυναίκες. Γιατί το σεξ εν κοινή συναινέσει είν καταπίεση! :lol:

Αυτό που σε χαλάει είναι αυτό που λέει η Ναίδα. Ότι οι δούλες ξύπνησαν
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:19

Το μοντέλο καταπίεσης ποιό είναι; Να είμαι μαζί σου ΑΜΑ γουστάρω και ΜΟΝΟ, να δουλεύουμε κι οι δύο και να μοιραζόμαστε τις υποχρεώσεις;
Σκατά ξύπνησες, είτε κοιμάσαι, είτε είσαι δειλός και επειδή δε μπορείς να τα βάλεις με όσους αλφα μέιλς σε καταπιέζουν, τα βάζεις με τις γυναίκες. Γιατί το σεξ εν κοινή συναινέσει είν καταπίεση! :lol:

Αυτό που σε χαλάει είναι αυτό που λέει η Ναίδα. Ότι οι δούλες ξύπνησαν

δηλωνεις παραδοσιοκρατικη και υπερμαχος του πατρις-θρησκεια-οικογενεια και αναπαραγεις ενα μοντελο που αποσαρθωνει το εθνος εστω και με την υποκριτικη μορφη που αυτο το μοντελο ειχε

και μετα απορειτε γιατι σας θεωρουν χρησιμους οι καπιταλιστες :lol: :smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:16

Ηταν η κατάλληλη απάντηση σε καποια που θεωρεί αδιανόητο το οχι (την αρνηση - την κριτική - την αποδοκιμασία ... ) απλα επειδή είναι γυναίκα και ζητάει κ εξηγήσεις .
Προσγειωθείτεεεε
Δηλαδή πιστευεις πως αν ζητούσε βοήθεια ενας άλλος άντρας δε θα τον βοηθούσε επίσης;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:21
δηλωνεις παραδοσιοκρατικη και υπερμαχος του πατρις-θρησκεια-οικογενεια και αναπαραγεις ενα μοντελο που αποσαρθωνει το εθνος εστω και με την υποκριτικη μορφη που αυτο το μοντελο ειχε

και μετα απορειτε γιατι σας θεωρουν χρησιμους οι καπιταλιστες :lol: :smt005:
Ασε τα χάχανα καταρχήν, είμαι υπέρμαχος του πατρίς-οικογένεια για το θρησκεία αδιαφορώ και αναπαράγω το μόνο μοντέλο που δεν αποσαθρώνει το έθνος, σε αντίθεση με σένα. Δεν ειμαι εγώ αυτή που επιζητώ τη δουλοποίηση του μισού πληθυσμού,ούτε δηλώνω εγώ αδιαφορία για την επιβίωση του έθνους, που είναι τα παιδιά. Εσύ τα κάνεις αυτά Εθνικοινωνιστούλη μαζί με τους μαγκάου σου, όχι εγώ. Τον ρόλο του χρησιμου-ηλίθιου τον έχεις καπαρώσει
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:22
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:16

Προσγειωθείτεεεε
Δηλαδή πιστευεις πως αν ζητούσε βοήθεια ενας άλλος άντρας θα τον βοηθούσε;
Δεν με ενδιαφερει τι θα έκανε .
Τα δικηγοριστικα και το''δεν φταίμε ποτέ'' και επιμονή μέχρι πρηξίματος να τα ξεχάσετε.
Μάθετε να λέτε '' ναι έκανε -εκανα - καναμε - μαλακία '' επιτέλους, λήξτε το να σας παίρνουν στα σοβαρά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:28
Τα δικηγοριστικα και το''δεν φταίμε ποτέ'' και επιμονή μέχρι πρηξίματος να τα ξεχάσετε.
Μάθετε να λέτε '' ναι έκανε -εκανα - καναμε - μαλακία '' επιτέλους, λήξτε το να σας παίρνουν στα σοβαρά.
Γιατί δε σ' ενδιαφέρει;.εκεί είναι η ουσία. Είπα ότι φταίει η γυναίκα.
Πρώτη εγώ έγραψα για τη λανθασμένη νοοτροπία της. Εσείς είστε αυτοί που αρνείστε να δείτε και να παραδεχτείτε την σεξιστική νοοτροπία του τυπάκου. Η απόδειξη ότι η πραγματική ισότητα δεν σας αρέσει.Θέλετε εκδικητικές συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:11
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 11:44
Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:45

Από κει και πέρα η ισότητα δεν έχει να κανει με νόμους μόνο αλλά πολύ περισσότερο με την καθημερινότητά μας και πως αντιμετωπίζουμε και φερόμαστε στους ανθρώπους. Και σ αυτό έχουμε πολύ δουλειά ακόμη καί τα δύο φύλα.

Συμφωνώ. Δυστυχώς ελάχιστοι/ες είναι έτοιμοι για την ισότητα. Όσες φορές εχω βρίσει γυναίκα, με κοιτά λες και έκλεψα από παιδάκι που λέει τα κάλαντα. Όταν απαντώ πως το έκανα γιατί το άξιζε και γιατί είμαι φεμινιστής, διαπιστώνω πως ο φεμινισμός και η ιδέα της ισότητας, τρώει πολλές κατάρες από αρκετά θηλυκά.
Sad but true. Βέβαια οι άνδρες έχουν μεγαλύτερο θέμα και ιδιαίτερα από τα 30 και πάνω.
Περιστατικό που συνέβη μπροστά μου. Κατεβαίνει ώριμη κυρια, αρκετά εμφανίσιμη θα έλεγα, από το αυτοκίνητο της και πάει να κατεβάσει ένα κουτί το οποίο θέλει να περάσει απέναντι να το αφήσει σε μια κούριερ. Ένας άντρας ψιλογεροδεμένος περιμένει να περάσει το δρόμο.Ακολουθεί ο εξής διάλογος
" Μπορείς να μου κατεβάσεις το κουτί να το περάσεις απέναντι;"
"Όχι"
"Γιατί;"
" Τι γιατί; Επειδή είσαι γυναίκα πρέπει να σε βοηθήσω;"
" Καλά βλέπεις μια γυναίκα με ένα κουτί να σου ζητάει την βοηθειά σου σαν άντρας και αρνείσαι να τη βοηθησεις;Τι τα φοράς τότε τα παντελόνια βρε μαλάκα;
"Άντε γαμησου μωρη καριολα"
Καλά άνοιξε η άλλη μετά έναν βόθρο απίστευτο έφυγε ο άλλος στα @@ του.
Μετα γύρισε σε μενα. Μπορείς να με βοηθησεις εσύ να το πάμε παρέα;
Εννοείται της λέω. Μουρμουραγε πόσο χάλασαν οι αντρες κτλ είπα μην απαντήσω :lol:
Βέβαια μαλακάκος κι ο άλλος αλλά η σκηνή ήταν εξαιρετικό δείγμα της νοοτροπίας ορισμένων γυναικών. Όπως τ' ακούω κι από φίλες μου.
Αλλά από άντρες ακούω τα χειρότερα για το θέμα ισότητας και φεμινισμού.
Ο άλλος κόντεψε να χωρίσει επειδή η γυναίκα του γέννησε και ήθελε να γυρίσει στη δουλειά ενώ το παιδί ήταν 15 μηνών και του έλεγε να το βάλουν παιδικό. Και τα έχει βάλει με όλες τις γυναίκες που σηκώσαμε κεφαλι :lol:
Κακώς δε την βοήθησε, με έχει τύχει κι εμένα ανάλογο, ήταν μια κυρία 86 ετών, κουβαλούσε μαι σακούλα βαριά από ψώνια, εγώ πήγαινα για καφέ και διασταυρωθήκαν οι δρόμοι μας. Ενα πολύ όμορφο πρόσωπο, το έκανα στο μυαλό μου ανακατασκευη πως θα ήταν νεότερη και πρέπει να ήταν όντως πολύ όμορφη γυναίκα παλιότερα. Προσφέρθηκα να την βοηθήσω, συστηθήκαμε, μιλούσαμε στην διαδρομή και σκέφτηκα πως ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα παρέα και την προσκάλεσα να έρθει στο καφέ μαζί μου και δέχτηκε. Την σύστησα στην παρέα μου στο καφέ, κοιτούσαν κάπως εκπληκτοι είναι η αλήθεια, όμως είχα μια πολυ ωραία κουβέντα μαζί της. Της κέρασα τον καφέ και την βοήθησα να συνεχίσει, δεν έμενε μακριά από το καφε. Μετά όταν επέστρεψα στο καφέ με λέει ένας φίλος "καλά ρε άθλιε, καμάκι στην γιαγιά έκανες;".
"E όχι και καμάκι, φλερτ ονομάζεται και είναι δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολεμάω την σύγχρονη αστική αλλοτρίωση και αποξένωση, έχε λίγη κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία ρε μαλάκα, νιώσε λίγο πως σώζω την κοινωνία μας"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:34
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:28
Γιατί δε σ' ενδιαφέρει;.εκεί είναι η ουσία. Είπα ότι φταίει η γυναίκα.
Πρώτη εγώ έγραψα για τη λανθασμένη νοοτροπία της. Εσείς είστε αυτοί που αρνείστε να δείτε και να παραδεχτείτε την σεξιστική νοοτροπία του τυπάκου. Η απόδειξη ότι η πραγματική ισότητα δεν σας αρέσει.Θέλετε εκδικητικές συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες.
και εκεί τελειώνει η ιστορία. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

εχετε δει ποτε γυναικα μεσης γυναικας να βοηθα ανδρα αντιστοιχης ηλικιας ή μικροτερης?

ποτε

μονο χλευασμος και σχολια υβριστικα

αλλα οχι ο γυναικοκεντρισμος ειναι ανθρωπισμος :smt005: :smt005:

ο συγχρονος ανδρας ειναι ο εβραιος της ναζιστικης γερμανιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Οκτ 2018, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:49
Κακώς δε την βοήθησε, με έχει τύχει κι εμένα ανάλογο, ήταν μια κυρία 86 ετών, κουβαλούσε μαι σακούλα βαριά από ψώνια, εγώ πήγαινα για καφέ και διασταυρωθήκαν οι δρόμοι μας. Ενα πολύ όμορφο πρόσωπο, το έκανα στο μυαλό μου ανακατασκευη πως θα ήταν νεότερη και πρέπει να ήταν όντως πολύ όμορφη γυναίκα παλιότερα. Προσφέρθηκα να την βοηθήσω, συστηθήκαμε, μιλούσαμε στην διαδρομή και σκέφτηκα πως ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα παρέα και την προσκάλεσα να έρθει στο καφέ μαζί μου και δέχτηκε. Την σύστησα στην παρέα μου στο καφέ, κοιτούσαν κάπως εκπληκτοι είναι η αλήθεια, όμως είχα μια πολυ ωραία κουβέντα μαζί της. Της κέρασα τον καφέ και την βοήθησα να συνεχίσει, δεν έμενε μακριά από το καφε. Μετά όταν επέστρεψα στο καφέ με λέει ένας φίλος "καλά ρε άθλιε, καμάκι στην γιαγιά έκανες;".
"E όχι και καμάκι, φλερτ ονομάζεται και είναι δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολεμάω την σύγχρονη αστική αλλοτρίωση και αποξένωση, έχε λίγη κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία ρε μαλάκα, νιώσε λίγο πως σώζω την κοινωνία μας"
μπραβο ρε σιντ, ωραιος.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”