Αυτά δείχνουν οι (πραγματικές) δημοσκοπήσεις
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει βουτιά, όχι απλώς πτώση.
Πληροφορίες πραγματικές, από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που όλες οι εταιρείες ξεκίνησαν από τη Δευτέρα. Και λέμε πραγματικές για να τις διαχωρίσουμε απ’ αυτές που θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγες μέρες, «φιλτραρισμένες» και «στρογγυλεμένες» για να μην πάθει… λουμπάγκο το Αφεντικό.
Πάμε λοιπόν…
Σε όλες η ΝΔ εμφανίζει βουτιά, όχι απλώς πτώση. Η μέτρηση της βουτιάς ξεκινάει από τις 4 μονάδες κι ακουμπάει τις 7 μονάδες. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι ίδιες εταιρείες πριν από τα Τέμπη έδιναν ποσοστό στη ΝΔ κοντά στο 34%, κάνοντας την αφαίρεση προκύπτει ότι βγάζουν το κυβερνών κόμμα κάτω από το 30%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τσιμπάει κοντά στις 2 μονάδες σύμφωνα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις, όπερ σημαίνει ότι η μάχη πλέον είναι στήθος με στήθος.
Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και να προηγείται έναντι της ΝΔ.
Τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα επίσης είναι ότι ανεβαίνει επικίνδυνα το κόμμα Κασιδιάρη, αλλά οι δημοσκόποι εκτιμούν ότι αυτή είναι η «φωτογραφία» των πρώτων ημερών, δηλαδή με τον θυμό και την οργή που ξέσπασε αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τις επόμενες ημέρες η τάση θα ομαλοποιηθεί.
Επίσης άνοδο παρουσιάζει και το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο το βρίσκουν πλέον σταθερά στο 4%.
[σ.σ.]
Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.
Τώρα τι θα δείτε στις «κολώνες» και στις «πίτες» της τηλεόρασης, αυτό είναι άλλο πράγμα.
Είπαμε θα μπουν «φίλτρα», «εκτιμήσεις» και «αναγωγές» που θα επιχειρήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Έστω, γκρίζο…
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
και τώρα τι ψηφίζουμε;
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Κάμερα εδώ!
Θα ξεκινήσουν οι θυσίες , οι επικοινωνιολόγοι θα του πούνε για αρχή να βάλει τον Καραμανλή να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
Οι επικοινωνιολόγοι κυβερνάνε.
Οι επικοινωνιολόγοι κυβερνάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 08 Μαρ 2023, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Space_Passenger
Αν το κανει αυτο σημαινει αντιο πολιτικη σταδιοδρομια. ΔΕΝ θα το κανει. Εχει ονομα και εχει φιλοδοξιες (μεχρι την καρεκλα του πρωθυπουργου)Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:40 Θα ξεκινήσουν οι θυσίες για αρχή θα βάλει τον Καραμανλή να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
Αφού συμφωνήσαμε ότι θα ψηφίσουμε ΜΕΡΑ25, δεν θέλω να μου τα γυρίζεις τώρα, αν θα κάνει το ένα κι αν θα κάνει το άλλο η νουδου.Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:40 Θα ξεκινήσουν οι θυσίες για αρχή θα βάλει τον Καραμανλή να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
Με απλά θα μπεί στην κατάψυξη.Space_Passenger έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:41Αν το κανει αυτο σημαινει αντιο πολιτικη σταδιοδρομια. ΔΕΝ θα το κανει. Εχει ονομα και εχει φιλοδοξιες (μεχρι την καρεκλα του πρωθυπουργου)Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:40 Θα ξεκινήσουν οι θυσίες για αρχή θα βάλει τον Καραμανλή να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
Θα το κάνει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν ισχύει επιβεβαιώνει αυτό που λέω χρόνια τώρα ότι ο μέσος ψηφοφόρος είναι ηλίθιος και ακόμα και όταν κάνει σωστή επιλογή (τηρουμένων των αναλογιών) το κάνει καθαρά συμπτωματικά. Με ποιά λογική χάνει η ΝΔ και κερδίζει ο Συριζα που ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έκανε απολύτως τίποτα για το πρόβλημα, θα μπορούσε δε κάλλιστα να συμβεί το ατύχημα επί των ημερών του; Το ΠΑΣΟΚ που είχε κάνει και την αρχική άκυρη προμήθεια επί Σημίτη; Γιατί δεν πέφτει;Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:36 Κάμερα εδώ!
Πληροφορίες πραγματικές, από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που όλες οι εταιρείες ξεκίνησαν από τη Δευτέρα. Και λέμε πραγματικές για να τις διαχωρίσουμε απ’ αυτές που θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγες μέρες, «φιλτραρισμένες» και «στρογγυλεμένες» για να μην πάθει… λουμπάγκο το Αφεντικό.
Πάμε λοιπόν…
Σε όλες η ΝΔ εμφανίζει βουτιά, όχι απλώς πτώση. Η μέτρηση της βουτιάς ξεκινάει από τις 4 μονάδες κι ακουμπάει τις 7 μονάδες. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι ίδιες εταιρείες πριν από τα Τέμπη έδιναν ποσοστό στη ΝΔ κοντά στο 34%, κάνοντας την αφαίρεση προκύπτει ότι βγάζουν το κυβερνών κόμμα κάτω από το 30%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τσιμπάει κοντά στις 2 μονάδες σύμφωνα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις, όπερ σημαίνει ότι η μάχη πλέον είναι στήθος με στήθος.
Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και να προηγείται έναντι της ΝΔ.
Τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα επίσης είναι ότι ανεβαίνει επικίνδυνα το κόμμα Κασιδιάρη, αλλά οι δημοσκόποι εκτιμούν ότι αυτή είναι η «φωτογραφία» των πρώτων ημερών, δηλαδή με τον θυμό και την οργή που ξέσπασε αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τις επόμενες ημέρες η τάση θα ομαλοποιηθεί.
Επίσης άνοδο παρουσιάζει και το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο το βρίσκουν πλέον σταθερά στο 4%.
[σ.σ.]
Τώρα τι θα δείτε στις «κολώνες» και στις «πίτες» της τηλεόρασης, αυτό είναι άλλο πράγμα.
Είπαμε θα μπουν «φίλτρα», «εκτιμήσεις» και «αναγωγές» που θα επιχειρήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Έστω, γκρίζο…
Δεν συμφώνησα τίποτα ανακοίνωσα ότι θα γράψω πάνω στο ψηφοδέλτιο πάρε με όταν φτάσεις και δεν είμαι μόνη μου.
Κοντά στα 20 άτομα συμφωνήσαμε να το κάνουμε.
Eγώ δεν ξέρω τι θα δείξουν οι καμουφλαρισμένες δημοσκοπήσεις των πετσωμένων. Αυτό που ξέρω και είναι βέβαιο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και κανένας δημοσκόπος δεν μπορεί να το καμουφλάρει είναι οτι υπάρχει μια γενικευμένη οργή ενάντια στην κυβέρνηση πρώτιστα και ενάντια στους συστημικούς πολιτικούς γενικώτερα. Το πως αυτό θα μεταφραστεί στην κάλπη θα το δούμε. Παίζει με την απλή αναλογική να έχουμε και εικόνα ανάλογη των εκλογών του Μαιου 2012. Χωρίς βέβαια τις ακρότητες τότε απλά παίζει να έχουμε χαμηλό άθροισμα δικομματισμού. Δεν νομίζω οτι και ο Σύριζα θα κερδίσει πολλά από το κλίμα των ημερών. Απλά επειδή θα χάσει πολύ η νδ, έχει θεωρητικά ελπίδες για πρωτιά πλέον. Σίγουρα πάντως αυτοδυναμίες και τέτοια δεν παίζουν πλεον με την καμία.
Δεν ξέρω ρε φίλε, τι να σού πω; Εμένα ο καημός μου είναι να έχουμε 6κομματική Βουλή για να μην παίξουν αυτοδυναμίες ένθεν κακείθεν.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:45Αν ισχύει επιβεβαιώνει αυτό που λέω χρόνια τώρα ότι ο μέσος ψηφοφόρος είναι ηλίθιος και ακόμα και όταν κάνει σωστή επιλογή (τηρουμένων των αναλογιών) το κάνει καθαρά συμπτωματικά. Με ποιά λογική χάνει η ΝΔ και κερδίζει ο Συριζα που ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έκανε απολύτως τίποτα για το πρόβλημα, θα μπορούσε δε κάλλιστα να συμβεί το ατύχημα επί των ημερών του; Το ΠΑΣΟΚ που είχε κάνει και την αρχική άκυρη προμήθεια επί Σημίτη; Γιατί δεν πέφτει;Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:36 Κάμερα εδώ!
Πάμε λοιπόν…
[σ.σ.]
Επίσης, έστω κι αν είναι παθολογικά νάρκισσος και ενίοτε μπούρδας, πολύ τον συμπαθώ τον Γιανάκη.
Α, τό 'χασα αυτό. Δεν θες να το ξανασκεφτείς;Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:46Δεν συμφώνησα τίποτα ανακοίνωσα ότι θα γράψω πάνω στο ψηφοδέλτιο πάρε με όταν φτάσεις και δεν είμαι μόνη μου.
-
talaipwros
Μερα25;Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:46Δεν συμφώνησα τίποτα ανακοίνωσα ότι θα γράψω πάνω στο ψηφοδέλτιο πάρε με όταν φτάσεις και δεν είμαι μόνη μου.
Δεν ηξερα οτι δεν χρησιμοποιεις ΑΤΜ και τράπεζες, καλη φάση
Όχι είναι κάτι σαν όρκος για τα παιδιά.Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:49Α, τό 'χασα αυτό. Δεν θες να το ξανασκεφτείς;Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:46Δεν συμφώνησα τίποτα ανακοίνωσα ότι θα γράψω πάνω στο ψηφοδέλτιο πάρε με όταν φτάσεις και δεν είμαι μόνη μου.Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:42
Αφού συμφωνήσαμε ότι θα ψηφίσουμε ΜΕΡΑ25, δεν θέλω να μου τα γυρίζεις τώρα, αν θα κάνει το ένα κι αν θα κάνει το άλλο η νουδου.![]()
Η κάθε μία από μας και ο καθένας θα προσπαθήσει να επηρεάσει όσο κόσμο περισσότερο μπορεί να κάνει το ίδιο.
Ψηφίζω πάρε με όταν φτάσεις.
Καλά, αλλά να ξέρεις ότι με στεναχώρησες.Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:51Όχι είναι κάτι σαν όρκος για τα παιδιά.
Η κάθε μία από μας και ο καθένας θα προσπαθήσει να επηρεάσει όσο κόσμο περισσότερο μπορεί να κάνει το ίδιο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εντάξει αυτός δεν κυβέρνησε ας πάρει επιπλέον ψήφους αντίδρασης αλλά είναι σουρρεαλιστικό να ενισχύεται ο Συριζα σαν αντίδραση στη ΝΔ που άφησε τις γραμμές στο έλεος του Θεού αφού ακριβώς το ίδιο έκανε και εκείνοςΝαύτης έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:48 Δεν ξέρω ρε φίλε, τι να σού πω; Εμένα ο καημός μου είναι να έχουμε 6κομματική Βουλή για να μην παίξουν αυτοδυναμίες ένθεν κακείθεν.
Επίσης, έστω κι αν είναι παθολογικά νάρκισσος και ενίοτε μπούρδας, πολύ τον συμπαθώ τον Γιανάκη.
Γιατί όμως δεν συνέβη το ατύχημα επί των ημερών τους? Ηταν μόνο θέμα τύχης? Δεν είχε να κάνει και με το οτι λειτουργούσε έστω και μερικώς τηλεδιοίκηση μέχρι το 2019? Δεν είχε να κάνει και με το γεγονός οτι ήταν πάντοτε 2 σταθμάρχες μέχρι το 2019? Δεν έχει να κάνει και με το γεγονός οτι την τελευταία τριετία έχει μειωθεί το προσωπικό του ΟΣΕ κατά 50% και βάλε? Αυτά προφανώς τα παραδέχεται και ο Γεραπετρίτης έμμεσα και ανακοινώνει προσλήψεις. Οπότε ας μην μπαίνουμε στην παγίδα του συμψηφισμού και της διάχυσης των ευθυνών. Οι ευθύνες για το συγκεκριμένο δυστύχημα είναι συγκεκριμένες και αφορούν την παρούσα κυβέρνηση. Για το παρελθόν να μιλήσουμε αλλά αυτό που προέχει είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι (και στο ποινικό σκέλος και στο πολιτικό) για το συγκεκριμένο έγκλημα.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:45Αν ισχύει επιβεβαιώνει αυτό που λέω χρόνια τώρα ότι ο μέσος ψηφοφόρος είναι ηλίθιος και ακόμα και όταν κάνει σωστή επιλογή (τηρουμένων των αναλογιών) το κάνει καθαρά συμπτωματικά. Με ποιά λογική χάνει η ΝΔ και κερδίζει ο Συριζα που ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έκανε απολύτως τίποτα για το πρόβλημα, θα μπορούσε δε κάλλιστα να συμβεί το ατύχημα επί των ημερών του; Το ΠΑΣΟΚ που είχε κάνει και την αρχική άκυρη προμήθεια επί Σημίτη; Γιατί δεν πέφτει;Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:36 Κάμερα εδώ!
Πάμε λοιπόν…
[σ.σ.]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 19 Απαντήσεις