θα σε δωκω γιδοτροφια να σε δωκουνε και κτυπικα προσοντα αμα εχεις τα ουσιαστικα και εμπειρικα... σανο μπολικο...stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 22:12Δεν έχω τα τυπικά προσόντα.taxalata xalasa έγραψε: 17 Αύγ 2022, 22:06εσενα θα σε βαλω στο HR... αν εισαι free...stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2022, 22:00
Λοξία, αυτό που δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που γράφει είναι ότι δεν είναι τα πάντα δημόσιο στην Ελλάδα. Μπορεί να μεγάλωσες επί ΠΑΣΟΚ και να έχεις πράσινη καρδιά (όπως κάθε νεοέλληνας), αλλά ο ιδιωτικός τομέας δουλεύει διαφορετικά.
Στον ιδιωτικό τομέα, τα τυπικά προσόντα πηγαίνουν διακοπές. Τα ουσιαστικά προσόντα είναι που βγάζουν τη δουλειά, όπως πρέπει κι όταν πρέπει.
Φυσικά κι αν ο taxalataxalasas έχει 5 άτομα εκ των οποίων καλύτερος στην παραγωγή της εργασίας είναι αυτός με τα λιγότερα τυπικά προσόντα, θα ορίσει αυτόν ως προϊστάμενο των άλλων. Δεν θα περιμένει από τον έχοντα 24 πτυχία να αποφασίσει πότε θα αντιληφθεί πώς γίνεται σωστά και μέσα στα χρονικά πλαίσια η συγκεκριμένη εργασία.
Στο δημόσιο τομέα που κυριαρχεί η χαρτούρα, ο χαρτοπόλεμος, είναι που βλέπεις τον κάθε βολεμένο ταχέως και διά της πλαγίου πολυπτυχιούχο να είναι προϊστάμενος και να μην μπορεί να χωρίσει δύο γαϊδάρων άχυρα. Όχι πάντα, αλλά το βλέπεις κι αυτό ως φαινόμενο.![]()
αμα ειχες και τα τρια προσοντα θα σε βανα συνεταιρο να καθομαι εγω και να ξυνω τα αχαμνα μου... που δεν εχω κανενα ...