!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 14:51 Αν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο. Το ΝΑΤΟ διπλασίασε το στρατό στα ανατολικά και σκοπεύει να τον ξαναδιπλασιάσει (δηλ. 4πλάσιο από πριν την εισβολή).
Ε τραβα να πολεμησεις μη χασεις νατοικο εδαφος, νατοικη μαζορετα :102:
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
sharp

Re: Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Και πάντα καταλήγουν σε μιαν ατάκα μπας και θίξουμε προσωπικά τον άλλον. Δεν χρειάζεται να πάω, το κάνει ο στρατός της συμμαχίας την οποία πληρώνω (υποθέτω και εσύ). Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 14:07
Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 22:48 ...
Ναι αγάπη μου
Το γύρισες το ψάρι τελικά?

Και gay σχόλιο?
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:36 Ποιες είναι αυτές οι νεοφιλελεύθερες θεωρίες, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;

Στα υπόλοιπα για να μην επαναλαμβανόμαστε, σύμφωνα με αυτά που λες η Ελλάδα για σένα είναι σε λάθος συμμαχία, αλλά δεν έχει που να πάει. Η συμμαχία έχει μεγάλη γεωγραφική έκταση, φαντάσου μια υποθετικά ισχυρή Γροιλανδία να έκανε απόβαση στην Νορβηγία και να σού ζητούσαν να συνδράμεις είτε οικονομικά είτε με στρατό. Τα ίδια θα έλεγες, τι δουλειά έχω εγώ 'κει πέρα... Και φυσικά θα είχες κόστος που δεν θα κατανοούσες γιατί πρέπει να το υποστείς.

Ο όγκος συναλλαγών της Ευρώπης με την Ρωσία φανερώνει το μέγεθος του λάθους που έκανε, τό πόσο αποκοιμήθηκε και πίστευε ότι σιγά μην γίνει πόλεμος ποτέ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, μετά τον ΑΠΠ το ίδιο πίστευαν. Και ό,τι και να λέμε για την Αμερικανική διπλωματία, τα ρωσικά όπλα είναι που χτυπάνε στις πόρτες της Ευρώπης. Το επιχείρημα δεν πρόκειται να προχωρήσει παραπέρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτό από κανέναν, όπως δεν έγινε και με τον Χίτλερ στην Πολωνία. Και εκείνος υποτίθεται δεν θα πήγαινε παραπέρα. Γιατί αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη για την Πολωνία, αυτό λες.
Είναι οι θεωρίες που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται αυτάρκεια και όλα είναι οικονομία και αν έχεις οικονομικές συνεργασίες δεν γίνεται πόλεμος. Αυτές οι απίστευτες βλακείες.

Η Ελλάδα δεν είναι σε λάθος συμμαχία, είναι στη μοναδική συμμαχία που μπορεί να είναι. Εγώ επισημαίνω κάποια πράγματα που κατά την γνώμη μου έγιναν λάθος (ίσως όχι για όλους) και οδήγησαν εκεί που οδήγησαν. Η Δύση αντί να αποβάλλει τα σύνδρομα του παρελθόντος και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα (και όχι στις αηδίες των παγκοσμιοποιητών), τα αναπαράγει. Δεν θέλω να συνεχιστεί η παρακμή που υπάρχει γιατί και εγώ εκεί ζω, θέλω να συνέλθουμε επιτέλους. Θα μας φάνε λάχανο αν δεν το κάνουμε!
pikey25

sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 14:59 Και πάντα καταλήγουν σε μιαν ατάκα μπας και θίξουμε προσωπικά τον άλλον. Δεν χρειάζεται να πάω, το κάνει ο στρατός της συμμαχίας την οποία πληρώνω (υποθέτω και εσύ). Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.
Γιατι απαντησες σε τιποτα επι της ουσιας ?

Δε πληρωνεις - χρεωνεσαι εσυ και οι μελλοντικες γενιες οπως γινοταν παντα :102:
Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.
Ε βαλτους τωρα τι σε εμποδιζει ? :102:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Gewponos90 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:00
Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 22:48 ...
Ναι αγάπη μου

Και gay σχόλιο?
Ερώτηση σε αριστερό ύφος ήταν σύντροφε. Για να την καταλάβεις...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:45
πατησιωτης έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:41
sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:36 Ποιες είναι αυτές οι νεοφιλελεύθερες θεωρίες, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;
Δεν είναι θεωρίες,αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η παγκοσμιοποίηση είναι η φυσική κατάσταση της ελεύθερης οικονομίας εάν αφεθεί χωρίς παρεμβάσεις πολιτικών.Η ίδια κατάσταση υπήρχε στην πρώτη παγκοσμιοποίηση του 19ου αιώνα που έληξε με τον α΄παγκόσμιο πόλεμο.
Και τι είναι αυτό που θέλουν; Με ή χωρίς παρεμβάσεις; Ή δεν ξέρουν τι θέλουν ως συνήθως; :lol:
Δεν θέλουμε παγκοσμιοποίηση. Δεν θέλουμε ελεύθερο εμπόριο, θέλουμε εμπορική διπλωματία. Η παγκοσμιοποίηση οδηγεί στο χάος.

Ο νεοφιλελευθερισμός λέει 'δεν πειράζει να αγοράζεις όλο το φυσικό αέριο από την Ρωσία, θα έχετε οικονομική συνεργασία και δεν θα πολεμήσετε ποτέ'. Σε αυτές τις βλακείες βασίστηκε ο Φουκουγιάμα Κουβάς και έγραψε τις μπούρδες που έγραψε. Είναι Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟ να έχεις κάποιον βαθμό αυτάρκειας. Όχι απόλυτη, δεν γίνεται και δεν χρειάζεται (ούτε καν συμφέρει από ένα σημείο και μετά) αλλά θες ασφαλιστικές δικλείδες.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:10
Gewponos90 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:00

Και gay σχόλιο?
Ερώτηση σε αριστερό ύφος ήταν σύντροφε. Για να την καταλάβεις...

Σου λένε οι αριστεροί αν γυρίζεις το ψάρι?
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
sharp

Green Dragon έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:00

Στα υπόλοιπα για να μην επαναλαμβανόμαστε, σύμφωνα με αυτά που λες η Ελλάδα για σένα είναι σε λάθος συμμαχία, αλλά δεν έχει που να πάει. Η συμμαχία έχει μεγάλη γεωγραφική έκταση, φαντάσου μια υποθετικά ισχυρή Γροιλανδία να έκανε απόβαση στην Νορβηγία και να σού ζητούσαν να συνδράμεις είτε οικονομικά είτε με στρατό. Τα ίδια θα έλεγες, τι δουλειά έχω εγώ 'κει πέρα... Και φυσικά θα είχες κόστος που δεν θα κατανοούσες γιατί πρέπει να το υποστείς.

Ο όγκος συναλλαγών της Ευρώπης με την Ρωσία φανερώνει το μέγεθος του λάθους που έκανε, τό πόσο αποκοιμήθηκε και πίστευε ότι σιγά μην γίνει πόλεμος ποτέ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, μετά τον ΑΠΠ το ίδιο πίστευαν. Και ό,τι και να λέμε για την Αμερικανική διπλωματία, τα ρωσικά όπλα είναι που χτυπάνε στις πόρτες της Ευρώπης. Το επιχείρημα δεν πρόκειται να προχωρήσει παραπέρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτό από κανέναν, όπως δεν έγινε και με τον Χίτλερ στην Πολωνία. Και εκείνος υποτίθεται δεν θα πήγαινε παραπέρα. Γιατί αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη για την Πολωνία, αυτό λες.
Είναι οι θεωρίες που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται αυτάρκεια και όλα είναι οικονομία και αν έχεις οικονομικές συνεργασίες δεν γίνεται πόλεμος. Αυτές οι απίστευτες βλακείες.

Η Ελλάδα δεν είναι σε λάθος συμμαχία, είναι στη μοναδική συμμαχία που μπορεί να είναι. Εγώ επισημαίνω κάποια πράγματα που κατά την γνώμη μου έγιναν λάθος (ίσως όχι για όλους) και οδήγησαν εκεί που οδήγησαν. Η Δύση αντί να αποβάλλει τα σύνδρομα του παρελθόντος και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα (και όχι στις αηδίες των παγκοσμιοποιητών), τα αναπαράγει. Δεν θέλω να συνεχιστεί η παρακμή που υπάρχει γιατί και εγώ εκεί ζω, θέλω να συνέλθουμε επιτέλους. Θα μας φάνε λάχανο αν δεν το κάνουμε!
Έχω ξαναγράψει πόσο λάθος είναι η εικόνα ότι οι συμμαχίες δεν κάνουν τίποτε. Ειδικά όταν αυτό το υποστηρίζει μία χώρα νάνος όπως η Ελλάδα. Καλά κάνει και εξοπλίζεται και έχει όντως αξιόλογο στρατό, αλλά πιστεύεις ότι αν είχε τις ΗΠΑ εχθρό δεν θα είχε πρόβλημα με ανταλλακτικά πχ; Αφού τα περισσότερα όπλα είναι Αμερικανικά.

Αυτό φάνηκε και στην πανίσχυρη Γερμανία του 40. Αν βάλεις κάτω τα νούμερα, θα δεις ότι ήταν θέμα χρόνου να ηττηθεί ο Άξονας, όπως και συνέβη. Όλοι χρειάζονται συμμάχους, ακόμη και οι ΗΠΑ όπως βλέπουμε.

Τα άλλα που γράφεις περί παγκοσμιοποιητών είναι φανταστικές συνομωσιολογίες, όπως αλλού έλεγες ότι η οικονομία των φαντς είναι αέρας κοπανιστός και μετράει μόνο το αμόνι και το αλέτρι. Δεν ξέρω πού τα βρίσκεις και πώς καταφέρνεις και τα ανακατεύεις.
sharp

Green Dragon έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:15
sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:45
πατησιωτης έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:41

Δεν είναι θεωρίες,αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η παγκοσμιοποίηση είναι η φυσική κατάσταση της ελεύθερης οικονομίας εάν αφεθεί χωρίς παρεμβάσεις πολιτικών.Η ίδια κατάσταση υπήρχε στην πρώτη παγκοσμιοποίηση του 19ου αιώνα που έληξε με τον α΄παγκόσμιο πόλεμο.
Και τι είναι αυτό που θέλουν; Με ή χωρίς παρεμβάσεις; Ή δεν ξέρουν τι θέλουν ως συνήθως; :lol:
Δεν θέλουμε παγκοσμιοποίηση. Δεν θέλουμε ελεύθερο εμπόριο, θέλουμε εμπορική διπλωματία. Η παγκοσμιοποίηση οδηγεί στο χάος.

Ο νεοφιλελευθερισμός λέει 'δεν πειράζει να αγοράζεις όλο το φυσικό αέριο από την Ρωσία, θα έχετε οικονομική συνεργασία και δεν θα πολεμήσετε ποτέ'. Σε αυτές τις βλακείες βασίστηκε ο Φουκουγιάμα Κουβάς και έγραψε τις μπούρδες που έγραψε. Είναι Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟ να έχεις κάποιον βαθμό αυτάρκειας. Όχι απόλυτη, δεν γίνεται και δεν χρειάζεται (ούτε καν συμφέρει από ένα σημείο και μετά) αλλά θες ασφαλιστικές δικλείδες.
Παγκοσμιοποίηση (με ό,τι κι αν καταλαβαίνεις με αυτό) σημαίνει να εισάγεις τα πάντα; Για ποια προϊόντα το λέει, πρώτη φορά το ακούω.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

pikey25 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:40
sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:27

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Κανένας στην Ευρώπη δεν το βλέπει έτσι, ούτε πολίτης, ούτε πολιτικός. Τελικά επιβεβαιώνεται ξανά ότι η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη ή έστω η μισή. Κρίμα αλλά αληθινό.
Δεν υπαρχει ευρωπη ποια - υπαρχει νατοικο εδαφος υπο κατοχη και αμερικανικα πουτανακια που χοροπηδαν στα αγγουρια του μπαρμπα τζο βιαιως
:g030:

Κρίμα για όσους στην Πατρίδα μου δεν είναι πρώτα Έλληνες και ύστερα συμφέρον... :e040:
Αυστηρά ΜΟΝΟ για Έλληνες
...τέτοια μέρα!

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
sharp

dna replication έγραψε: 25 Μαρ 2022, 12:36 ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

https://mobile.twitter.com/annmarie/sta ... 9239801857
Δεν ξέρω τι λένε οι πράκτορες σας, οι δικοί μου λένε ότι θα στέλνουν 50 δηλ. το 1/3... not bad, not bad
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

pikey25 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:06
Ένας ημίτρελος με το δάχτυλο στο κουμπί 5500 πυρηνικών κεφαλών που δεν έχει πρόβλημα προφανώς να αφανίσει την ανθρωπότητα μπροστά στις ιδεολογικές του εμμονές.

Διότι, αν ξεκινήσει πόλεμο με το ΝΑΤΟ, θα μείνει μόνος κι απεγνωσμένος με τις 5500 πυρηνικές επαφές. Τα τσετσενάκια του θα τον έχουν χαιρετίσει από τα πρώτα λεπτά. Κι ως ημίτρελος θα το πατήσει.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

talaipwros έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:32
dna replication έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:28
πατησιωτης έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:23

Όντως.

https://twitter.com/EerikNKross/status/ ... vCN65vMxhY
φυσικά και arrived, αλλα έχει βρεί θυματα και κορόϊδα να πολεμάνε για χάρη του
οι ΗΠΑ πολεμάνε τη Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας
Οι Ουκρανοι αγρότες πολεμάνε τη Ρωσία και κάποιοι paintball enthusiasts

Αν πολεμησουν οι ΗΠΑ, θα το καταλάβετε απο την παρελαση της 82nd airborne στη Μόσχα
σαν αυτην στο αβγά ni estan?.... την opu-figi2 airborne λες;

:003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
pikey25

stavmanr έγραψε: 25 Μαρ 2022, 17:36
pikey25 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:06
Ένας ημίτρελος με το δάχτυλο στο κουμπί 5500 πυρηνικών κεφαλών που δεν έχει πρόβλημα προφανώς να αφανίσει την ανθρωπότητα μπροστά στις ιδεολογικές του εμμονές.

Διότι, αν ξεκινήσει πόλεμο με το ΝΑΤΟ, θα μείνει μόνος κι απεγνωσμένος με τις 5500 πυρηνικές επαφές. Τα τσετσενάκια του θα τον έχουν χαιρετίσει από τα πρώτα λεπτά. Κι ως ημίτρελος θα το πατήσει.
τι υπονοεις νατοικε συντροφε να υποχωρησουμε ? :102:
Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”