Ε τραβα να πολεμησεις μη χασεις νατοικο εδαφος, νατοικη μαζορεταsharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 14:51 Αν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο. Το ΝΑΤΟ διπλασίασε το στρατό στα ανατολικά και σκοπεύει να τον ξαναδιπλασιάσει (δηλ. 4πλάσιο από πριν την εισβολή).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»
Re: Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Re: Εντολή Πούτιν στις ρωσικές αρχές: «ΕΕ και ΗΠΑ να πληρώσουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο»
Και πάντα καταλήγουν σε μιαν ατάκα μπας και θίξουμε προσωπικά τον άλλον. Δεν χρειάζεται να πάω, το κάνει ο στρατός της συμμαχίας την οποία πληρώνω (υποθέτω και εσύ). Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Και gay σχόλιο?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι οι θεωρίες που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται αυτάρκεια και όλα είναι οικονομία και αν έχεις οικονομικές συνεργασίες δεν γίνεται πόλεμος. Αυτές οι απίστευτες βλακείες.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:36 Ποιες είναι αυτές οι νεοφιλελεύθερες θεωρίες, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;
Στα υπόλοιπα για να μην επαναλαμβανόμαστε, σύμφωνα με αυτά που λες η Ελλάδα για σένα είναι σε λάθος συμμαχία, αλλά δεν έχει που να πάει. Η συμμαχία έχει μεγάλη γεωγραφική έκταση, φαντάσου μια υποθετικά ισχυρή Γροιλανδία να έκανε απόβαση στην Νορβηγία και να σού ζητούσαν να συνδράμεις είτε οικονομικά είτε με στρατό. Τα ίδια θα έλεγες, τι δουλειά έχω εγώ 'κει πέρα... Και φυσικά θα είχες κόστος που δεν θα κατανοούσες γιατί πρέπει να το υποστείς.
Ο όγκος συναλλαγών της Ευρώπης με την Ρωσία φανερώνει το μέγεθος του λάθους που έκανε, τό πόσο αποκοιμήθηκε και πίστευε ότι σιγά μην γίνει πόλεμος ποτέ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, μετά τον ΑΠΠ το ίδιο πίστευαν. Και ό,τι και να λέμε για την Αμερικανική διπλωματία, τα ρωσικά όπλα είναι που χτυπάνε στις πόρτες της Ευρώπης. Το επιχείρημα δεν πρόκειται να προχωρήσει παραπέρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτό από κανέναν, όπως δεν έγινε και με τον Χίτλερ στην Πολωνία. Και εκείνος υποτίθεται δεν θα πήγαινε παραπέρα. Γιατί αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη για την Πολωνία, αυτό λες.
Η Ελλάδα δεν είναι σε λάθος συμμαχία, είναι στη μοναδική συμμαχία που μπορεί να είναι. Εγώ επισημαίνω κάποια πράγματα που κατά την γνώμη μου έγιναν λάθος (ίσως όχι για όλους) και οδήγησαν εκεί που οδήγησαν. Η Δύση αντί να αποβάλλει τα σύνδρομα του παρελθόντος και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα (και όχι στις αηδίες των παγκοσμιοποιητών), τα αναπαράγει. Δεν θέλω να συνεχιστεί η παρακμή που υπάρχει γιατί και εγώ εκεί ζω, θέλω να συνέλθουμε επιτέλους. Θα μας φάνε λάχανο αν δεν το κάνουμε!
Γιατι απαντησες σε τιποτα επι της ουσιας ?sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 14:59 Και πάντα καταλήγουν σε μιαν ατάκα μπας και θίξουμε προσωπικά τον άλλον. Δεν χρειάζεται να πάω, το κάνει ο στρατός της συμμαχίας την οποία πληρώνω (υποθέτω και εσύ). Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.
Δε πληρωνεις - χρεωνεσαι εσυ και οι μελλοντικες γενιες οπως γινοταν παντα
Ε βαλτους τωρα τι σε εμποδιζει ?Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.
- Hector Buas
Ερώτηση σε αριστερό ύφος ήταν σύντροφε. Για να την καταλάβεις...Gewponos90 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:00
Και gay σχόλιο?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν θέλουμε παγκοσμιοποίηση. Δεν θέλουμε ελεύθερο εμπόριο, θέλουμε εμπορική διπλωματία. Η παγκοσμιοποίηση οδηγεί στο χάος.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:45Και τι είναι αυτό που θέλουν; Με ή χωρίς παρεμβάσεις; Ή δεν ξέρουν τι θέλουν ως συνήθως;πατησιωτης έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:41Δεν είναι θεωρίες,αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η παγκοσμιοποίηση είναι η φυσική κατάσταση της ελεύθερης οικονομίας εάν αφεθεί χωρίς παρεμβάσεις πολιτικών.Η ίδια κατάσταση υπήρχε στην πρώτη παγκοσμιοποίηση του 19ου αιώνα που έληξε με τον α΄παγκόσμιο πόλεμο.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:36 Ποιες είναι αυτές οι νεοφιλελεύθερες θεωρίες, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;![]()
Ο νεοφιλελευθερισμός λέει 'δεν πειράζει να αγοράζεις όλο το φυσικό αέριο από την Ρωσία, θα έχετε οικονομική συνεργασία και δεν θα πολεμήσετε ποτέ'. Σε αυτές τις βλακείες βασίστηκε ο Φουκουγιάμα Κουβάς και έγραψε τις μπούρδες που έγραψε. Είναι Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟ να έχεις κάποιον βαθμό αυτάρκειας. Όχι απόλυτη, δεν γίνεται και δεν χρειάζεται (ούτε καν συμφέρει από ένα σημείο και μετά) αλλά θες ασφαλιστικές δικλείδες.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:10Ερώτηση σε αριστερό ύφος ήταν σύντροφε. Για να την καταλάβεις...
Σου λένε οι αριστεροί αν γυρίζεις το ψάρι?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Έχω ξαναγράψει πόσο λάθος είναι η εικόνα ότι οι συμμαχίες δεν κάνουν τίποτε. Ειδικά όταν αυτό το υποστηρίζει μία χώρα νάνος όπως η Ελλάδα. Καλά κάνει και εξοπλίζεται και έχει όντως αξιόλογο στρατό, αλλά πιστεύεις ότι αν είχε τις ΗΠΑ εχθρό δεν θα είχε πρόβλημα με ανταλλακτικά πχ; Αφού τα περισσότερα όπλα είναι Αμερικανικά.Green Dragon έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:00Είναι οι θεωρίες που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται αυτάρκεια και όλα είναι οικονομία και αν έχεις οικονομικές συνεργασίες δεν γίνεται πόλεμος. Αυτές οι απίστευτες βλακείες.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:36 Ποιες είναι αυτές οι νεοφιλελεύθερες θεωρίες, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;
Στα υπόλοιπα για να μην επαναλαμβανόμαστε, σύμφωνα με αυτά που λες η Ελλάδα για σένα είναι σε λάθος συμμαχία, αλλά δεν έχει που να πάει. Η συμμαχία έχει μεγάλη γεωγραφική έκταση, φαντάσου μια υποθετικά ισχυρή Γροιλανδία να έκανε απόβαση στην Νορβηγία και να σού ζητούσαν να συνδράμεις είτε οικονομικά είτε με στρατό. Τα ίδια θα έλεγες, τι δουλειά έχω εγώ 'κει πέρα... Και φυσικά θα είχες κόστος που δεν θα κατανοούσες γιατί πρέπει να το υποστείς.
Ο όγκος συναλλαγών της Ευρώπης με την Ρωσία φανερώνει το μέγεθος του λάθους που έκανε, τό πόσο αποκοιμήθηκε και πίστευε ότι σιγά μην γίνει πόλεμος ποτέ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, μετά τον ΑΠΠ το ίδιο πίστευαν. Και ό,τι και να λέμε για την Αμερικανική διπλωματία, τα ρωσικά όπλα είναι που χτυπάνε στις πόρτες της Ευρώπης. Το επιχείρημα δεν πρόκειται να προχωρήσει παραπέρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτό από κανέναν, όπως δεν έγινε και με τον Χίτλερ στην Πολωνία. Και εκείνος υποτίθεται δεν θα πήγαινε παραπέρα. Γιατί αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη για την Πολωνία, αυτό λες.
Η Ελλάδα δεν είναι σε λάθος συμμαχία, είναι στη μοναδική συμμαχία που μπορεί να είναι. Εγώ επισημαίνω κάποια πράγματα που κατά την γνώμη μου έγιναν λάθος (ίσως όχι για όλους) και οδήγησαν εκεί που οδήγησαν. Η Δύση αντί να αποβάλλει τα σύνδρομα του παρελθόντος και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα (και όχι στις αηδίες των παγκοσμιοποιητών), τα αναπαράγει. Δεν θέλω να συνεχιστεί η παρακμή που υπάρχει γιατί και εγώ εκεί ζω, θέλω να συνέλθουμε επιτέλους. Θα μας φάνε λάχανο αν δεν το κάνουμε!
Αυτό φάνηκε και στην πανίσχυρη Γερμανία του 40. Αν βάλεις κάτω τα νούμερα, θα δεις ότι ήταν θέμα χρόνου να ηττηθεί ο Άξονας, όπως και συνέβη. Όλοι χρειάζονται συμμάχους, ακόμη και οι ΗΠΑ όπως βλέπουμε.
Τα άλλα που γράφεις περί παγκοσμιοποιητών είναι φανταστικές συνομωσιολογίες, όπως αλλού έλεγες ότι η οικονομία των φαντς είναι αέρας κοπανιστός και μετράει μόνο το αμόνι και το αλέτρι. Δεν ξέρω πού τα βρίσκεις και πώς καταφέρνεις και τα ανακατεύεις.
Παγκοσμιοποίηση (με ό,τι κι αν καταλαβαίνεις με αυτό) σημαίνει να εισάγεις τα πάντα; Για ποια προϊόντα το λέει, πρώτη φορά το ακούω.Green Dragon έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:15Δεν θέλουμε παγκοσμιοποίηση. Δεν θέλουμε ελεύθερο εμπόριο, θέλουμε εμπορική διπλωματία. Η παγκοσμιοποίηση οδηγεί στο χάος.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:45Και τι είναι αυτό που θέλουν; Με ή χωρίς παρεμβάσεις; Ή δεν ξέρουν τι θέλουν ως συνήθως;πατησιωτης έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:41
Δεν είναι θεωρίες,αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η παγκοσμιοποίηση είναι η φυσική κατάσταση της ελεύθερης οικονομίας εάν αφεθεί χωρίς παρεμβάσεις πολιτικών.Η ίδια κατάσταση υπήρχε στην πρώτη παγκοσμιοποίηση του 19ου αιώνα που έληξε με τον α΄παγκόσμιο πόλεμο.![]()
Ο νεοφιλελευθερισμός λέει 'δεν πειράζει να αγοράζεις όλο το φυσικό αέριο από την Ρωσία, θα έχετε οικονομική συνεργασία και δεν θα πολεμήσετε ποτέ'. Σε αυτές τις βλακείες βασίστηκε ο Φουκουγιάμα Κουβάς και έγραψε τις μπούρδες που έγραψε. Είναι Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟ να έχεις κάποιον βαθμό αυτάρκειας. Όχι απόλυτη, δεν γίνεται και δεν χρειάζεται (ούτε καν συμφέρει από ένα σημείο και μετά) αλλά θες ασφαλιστικές δικλείδες.
pikey25 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:40Δεν υπαρχει ευρωπη ποια - υπαρχει νατοικο εδαφος υπο κατοχη και αμερικανικα πουτανακια που χοροπηδαν στα αγγουρια του μπαρμπα τζο βιαιωςsharp έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:27
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Κανένας στην Ευρώπη δεν το βλέπει έτσι, ούτε πολίτης, ούτε πολιτικός. Τελικά επιβεβαιώνεται ξανά ότι η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη ή έστω η μισή. Κρίμα αλλά αληθινό.
Κρίμα για όσους στην Πατρίδα μου δεν είναι πρώτα Έλληνες και ύστερα συμφέρον...
Αυστηρά ΜΟΝΟ για Έλληνες
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Δεν ξέρω τι λένε οι πράκτορες σας, οι δικοί μου λένε ότι θα στέλνουν 50 δηλ. το 1/3... not bad, not baddna replication έγραψε: 25 Μαρ 2022, 12:36 ΣΩΘΗΚΑΜΕ!
https://mobile.twitter.com/annmarie/sta ... 9239801857
Ένας ημίτρελος με το δάχτυλο στο κουμπί 5500 πυρηνικών κεφαλών που δεν έχει πρόβλημα προφανώς να αφανίσει την ανθρωπότητα μπροστά στις ιδεολογικές του εμμονές.pikey25 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:06Ε βαλτους τωρα τι σε εμποδιζει ?Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.![]()
Διότι, αν ξεκινήσει πόλεμο με το ΝΑΤΟ, θα μείνει μόνος κι απεγνωσμένος με τις 5500 πυρηνικές επαφές. Τα τσετσενάκια του θα τον έχουν χαιρετίσει από τα πρώτα λεπτά. Κι ως ημίτρελος θα το πατήσει.
- taxalata xalasa
σαν αυτην στο αβγά ni estan?.... την opu-figi2 airborne λες;talaipwros έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:32Οι Ουκρανοι αγρότες πολεμάνε τη Ρωσία και κάποιοι paintball enthusiastsdna replication έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:28φυσικά και arrived, αλλα έχει βρεί θυματα και κορόϊδα να πολεμάνε για χάρη του
οι ΗΠΑ πολεμάνε τη Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας
Αν πολεμησουν οι ΗΠΑ, θα το καταλάβετε απο την παρελαση της 82nd airborne στη Μόσχα
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
τι υπονοεις νατοικε συντροφε να υποχωρησουμε ?stavmanr έγραψε: 25 Μαρ 2022, 17:36Ένας ημίτρελος με το δάχτυλο στο κουμπί 5500 πυρηνικών κεφαλών που δεν έχει πρόβλημα προφανώς να αφανίσει την ανθρωπότητα μπροστά στις ιδεολογικές του εμμονές.pikey25 έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:06Ε βαλτους τωρα τι σε εμποδιζει ?Οι Ουκρανοί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν.![]()
Διότι, αν ξεκινήσει πόλεμο με το ΝΑΤΟ, θα μείνει μόνος κι απεγνωσμένος με τις 5500 πυρηνικές επαφές. Τα τσετσενάκια του θα τον έχουν χαιρετίσει από τα πρώτα λεπτά. Κι ως ημίτρελος θα το πατήσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-