Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Αύγ 2018, 08:32
Δεν είμαι ρε φίλε αλλά καταλαβαίνω πόσο αστείο είναι να λες ότι αισθάνεσαι απειλή απο χαυγίτες.
Φυσιολογικό είναι.
Αν είσαι αυγό, βλέπεις κάθε Πακιστανό σαν Bin Laden, ενώ αν είσαι κουμμούνι βλέπεις κάθε κοντοκουρεμένο σαν Κασιδιάρη
ενταξει, καλη η πλακα, αλλα αμα δεις καμια ομαδουλα καραφλων με μπλουζακια πιτμπουλ, φλαιτ κι αρβυλες, καλυτερα να την κανεις απο κει, σου μιλω εκ πειρας.
Δεν είμαι ρε φίλε αλλά καταλαβαίνω πόσο αστείο είναι να λες ότι αισθάνεσαι απειλή απο χαυγίτες.
οταν ειχα δει πως κατι καραφλα σαπακιασαν ομαδικως εναν ποδηλατη με μαλλια και μουσια που χε κοντοσταθει να δει την πορεια τους για τη δολοφονια του Κανταρη, οπου ομαδα εφηβων αφρικανικης καταγωγης εσπαγε ρεκορ στο σπριντ με αναλογα καραφλα να τους κυνηγουν, και την ιδιοκτητρια του καταστηματος οπου ψωνιζα πλακακια να με κρυβει στο πισω γραφειο και να πιανει κουβεντα με τ αυγα για ξεκαρφωμα, επειδη με μπανιζανε καλα καλα απο την βιτρινα (ειχα μη αρεια κομμωση και μουσια τοτε), ενα καποιο φοβο τον ενοιωσα ομολογω.
Και δεν ηταν η μονη φορα.
blackpaint έγραψε: 13 Αύγ 2018, 23:47
τωρα εσυ προσπαθεις να μου αποσπασεις ομολογια πως εγκρινω την δραση της 17Ν αλλα θα μεινεις με το πουλι στο χερι. Καμια σχεση απολυτως.
Οσο ομως δρουσε η 17Ν δεν ενοιωσα ποτε ν απειλουμαι απο αυτους, ουτε και με απασχολησε ποτε ιδιαιτερα η δραση της και τα κειμενα της, σε αντιθεση με την Χρυση Αυγη, απο την οποια ενοιωσα απευθειας απειλη οταν τους ειχαν βγαλει ν αλωνιζουν τις νυχτες.
Οταν δεσαν την 17Ν δεν ενοιωσα απολυτως τιποτα. ουτε κρυο ουτε ζεστη. Οταν δεσανε τα αυγα, ενοιωσα ανακουφιση.
blackpaint έγραψε: 14 Αύγ 2018, 08:50
οταν ειχα δει πως κατι καραφλα σαπακιασαν ομαδικως εναν ποδηλατη με μαλλια και μουσια που χε κοντοσταθει να δει την πορεια τους για τη δολοφονια του Κανταρη, οπου ομαδα εφηβων αφρικανικης καταγωγης εσπαγε ρεκορ στο σπριντ με αναλογα καραφλα να τους κυνηγουν, και την ιδιοκτητρια του καταστηματος οπου ψωνιζα πλακακια να με κρυβει στο πισω γραφειο και να πιανει κουβεντα με τ αυγα για ξεκαρφωμα, επειδη με μπανιζανε καλα καλα απο την βιτρινα (ειχα μη αρεια κομμωση και μουσια τοτε), ενα καποιο φοβο τον ενοιωσα ομολογω.
Και δεν ηταν η μονη φορα.
Saliveros έγραψε: 14 Αύγ 2018, 08:47
Α, οπότε προφανώς δε δίνεις δεκαράκι και για τους φτωχούς του 3ου κόσμου που λιμοκτονούν (δεν είναι προσωπικό σου θέμα).
Και μπράβο σου.
εδω πεφτεις πολυ εξω σαλιβερε, εχω δωσει πολλα παραπανω ευρω απο μια δεκαρα για το συγκεκριμενο ζητημα, οπως και για αλλα συναφη. Και οχι μονο για τους υποσιτιζομενους του τριτου κοσμου, αλλα και αυτους της ελλαδας. Αν θες να βρεις ατομα που δεν δινουν δεκαρα για την πεινα και τη μιζερια στον κοσμο, ψαχτους αναμεσα σε αυτους που θενε να πυροβολουνε τους προσφυγες στα συνορα και να βυθιζονται οι βαρκες τους.
Τι εχεις παθει σημερα;
Φυσιολογικό είναι.
Αν είσαι αυγό, βλέπεις κάθε Πακιστανό σαν Bin Laden, ενώ αν είσαι κουμμούνι βλέπεις κάθε κοντοκουρεμένο σαν Κασιδιάρη
ενταξει, καλη η πλακα, αλλα αμα δεις καμια ομαδουλα καραφλων με μπλουζακια πιτμπουλ, φλαιτ κι αρβυλες, καλυτερα να την κανεις απο κει, σου μιλω εκ πειρας.
Ενώ αν τύχαινε μπροστά σου μια έκρηξη απο στελέχη της 17νοέμβρη θα συνέχιζες ατάραχος γιατί ιδεολογικά σε καλύπτουν;
Saliveros έγραψε: 14 Αύγ 2018, 08:38
Φυσιολογικό είναι.
Ενώ αν τύχαινε μπροστά σου μια έκρηξη απο στελέχη της 17νοέμβρη θα συνέχιζες ατάραχος γιατί ιδεολογικά σε καλύπτουν;
Αναφέρθηκα σε ό'τι έχω βιώσει προσωπικά αυτά τα 60 χρόνια στους πέριξ της Ομονοίας χώρους.
Αν συναντούσα τον Στραγγαλιστή της Βοστώνης, ίσως να ταρασσόμουν.
Δεν ρωτάω εσένα σαλίβερε. Ρωτάω τον μπλακπειντ γιατί νομίζω ότι ο φόβος του είναι επιλεκτικός.
Από εκεί κι ύστερα ούτε εγώ έχω νιώσει φόβο για τη 17νοέμβρη και όπως ξαναείπα ούτε για τον μάνσον έχω νιώσει φοβο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους θέλω στη φυλακή.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Αύγ 2018, 08:56
δεν με καλυπτουν ιδεολογικα, γιατι δεν οριζω των εαυτο μου βαση ιδεολογιων, αλλα κι εαν το εκανα, παλι δεν θα με καλυπτανε.
Αλλα βλεπεις, 30 χρονια αλωνιζε η 17Ν, και μονο απο εφημεριδες και τβ μαθαινα τη δραση τους. Ποτε δεν συναντησα δικο τους, ποτε δεν βρεθηκα μπροστα σε χτυπημα τους.
Δεν συνεβη το ιδιο με τ αυγα.
Saliveros έγραψε: 14 Αύγ 2018, 08:47
Α, οπότε προφανώς δε δίνεις δεκαράκι και για τους φτωχούς του 3ου κόσμου που λιμοκτονούν (δεν είναι προσωπικό σου θέμα).
Και μπράβο σου.
εδω πεφτεις πολυ εξω σαλιβερε, εχω δωσει πολλα παραπανω ευρω απο μια δεκαρα για το συγκεκριμενο ζητημα, οπως και για αλλα συναφη. Και οχι μονο για τους υποσιτιζομενους του τριτου κοσμου, αλλα και αυτους της ελλαδας. Αν θες να βρεις ατομα που δεν δινουν δεκαρα για την πεινα και τη μιζερια στον κοσμο, ψαχτους αναμεσα σε αυτους που θενε να πυροβολουνε τους προσφυγες στα συνορα και να βυθιζονται οι βαρκες τους.
Τι εχεις παθει σημερα;
Τα € που έδωσες για να κατευνάσεις τις τύψεις σου που εσύ γράφεις στο PC την ώρα που εκατομμύρια τρώνε μια κουταλιά ρύζι για να φτιάξουν το PC που απαιτείς να είναι όσο πιο φτηνό γίνεται, δεν έχουν να κάνουν με τα αισθήματά σου.
Απλώς αναρωτιέμαι πώς γίνεται, κάποιοι να μένουν παγερά αδιάφοροι όταν οποιοσδήποτε τρίτος αθώος δολοφονείται να συμπάσχουν με άλλους εξίσου αθώους, που είναι επίσης τρίτοι.
Αν σε διακατέχει μια τόσο ωφελιμιστική ηθική, γιατί δίνεις έστω και μια δεκάρα γι αυτούς; Τι σε κόφτει;
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Αύγ 2018, 08:56
δεν με καλυπτουν ιδεολογικα, γιατι δεν οριζω των εαυτο μου βαση ιδεολογιων, αλλα κι εαν το εκανα, παλι δεν θα με καλυπτανε.
Αλλα βλεπεις, 30 χρονια αλωνιζε η 17Ν, και μονο απο εφημεριδες και τβ μαθαινα τη δραση τους. Ποτε δεν συναντησα δικο τους, ποτε δεν βρεθηκα μπροστα σε χτυπημα τους.
Δεν συνεβη το ιδιο με τ αυγα.
Πρέπει να καταλάβεις ότι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας δεν ορίζεται μόνο απο την προσωπική μας εμπειρία. Αν εσύ κοιμάσαι και ξυπνάς σε ένα υπόγειο χωρίς παράθυρα δεν σημαίνει ότι ο ήλιος σταμάτησε να βγαίνει.
O George Orwell έγραψε κάποτε τη σοφότερη φράση που έχω διαβάσει:
"Οι "αριστεροί" του Δυτικού κόσμου διακηρύσσουν τον πόνο τους για τους Κινέζους κούληδες που δουλεύουν για ένα πιάτο ρύζι. Αποσιωπούν ότι η δυνατότητά τους να το διακηρύσσουν βασίζεται στην διατήρηση των Κινέζων κούληδων σ' αυτή την κατάσταση".
Saliveros έγραψε: 14 Αύγ 2018, 09:11
Τα € που έδωσες για να κατευνάσεις τις τύψεις σου που εσύ γράφεις στο PC την ώρα που εκατομμύρια τρώνε μια κουταλιά ρύζι για να φτιάξουν το PC που απαιτείς να είναι όσο πιο φτηνό γίνεται, δεν έχουν να κάνουν με τα αισθήματά σου.
Απλώς αναρωτιέμαι πώς γίνεται, κάποιοι να μένουν παγερά αδιάφοροι όταν οποιοσδήποτε τρίτος αθώος δολοφονείται να συμπάσχουν με άλλους εξίσου αθώους, που είναι επίσης τρίτοι.
Αν σε διακατέχει μια τόσο ωφελιμιστική ηθική, γιατί δίνεις έστω και μια δεκάρα γι αυτούς; Τι σε κόφτει;
γιατι νοιωθω πιο κοντα σ ενα προσφυγα ή στον Κιλλα Πι, παρα στον Περατικο και στον Μαλλιο. Τι να κανουμε, στον ιδιο πλανητη ζουμε, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.
blackpaint έγραψε: 14 Αύγ 2018, 09:20νοιωθω πιο κοντα σ ενα προσφυγα ή στον Κιλλα Πι, παρα στον Περατικο και στον Μαλλιο. Τι να κανουμε, στον ιδιο πλανητη ζουμε, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.
Tι εννοείς "πιο κοντά";
Θα προτιμούσες να είσαι αυτός παρά αυτός που είσαι;