!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Τι έχω κάνει λάθος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

vagabondo έγραψε: 14 Ιουν 2021, 11:09
Ναύτης έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:46 Ξέρω ότι κλήθηκαν ένα μάτσο άσχετοι παπάδες.
Ξέρεις αυτούς που αποδέχτηκαν την πρόσκληση.
Ναύτης έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:46 Δεν απαντάς, τι δουλειά είχαν οι παπάδες σ' ένα τέτοιο συνέδριο;
Πήραν τα καλάζνικοφ και μπούκαραν στο συνέδριο απειλώντας τους διοργανωτές.
Τι εννοείς; Ότι οι παπάδες που ήσαν στον κατάλογο των ομιλητών δεν είχαν αποδεχθεί την πρόσκληση και τούς βάλανε με το ζόρι; :lol:
Εγώ δεν είπα ότι οποιοσδήποτε εκβίασε για την συμμετοχή του στο συνέδριο, λέω ότι οι διοργανωτές στήσανε ένα ωραιότατο κατηχητικό.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μα ισχύει το "καλὸν ἀνθρώπῳ γυναικὸς μὴ ἅπτεσθαι·"

Αυτό κάνουν πράξη η μητροπολίτες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Είπαμε, η "δεξιά του Κυρίου".
Σε λίγο θα φωνάζουμε τους μητροπολίτες, τους καλογέρους, τούς νούντσιους και τους διοικητές μοναστηριακών μονάδων για να μιλήσουν σε συνέδρια αστροφυσικής, κβαντομηχανικής και μοριακής βιολογίας.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Λύθηκαν όλες οι άλλες αίτιες υπογεννητικότητας, και έχει μείνει μόνο η αίτια αυτή :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Fluffy έγραψε: 14 Ιουν 2021, 12:17
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Ιουν 2021, 12:11
Fluffy έγραψε: 14 Ιουν 2021, 11:58
Εγώ κοιτάζω την ρίζα του προβλήματος και όχι την επιφάνεια.Στον καπιταλισμο αν η γυναίκα διαλέξει οικογένεια θα ψοφίσει στην πείνα και αν διαλέξει καριέρα αποστρέφεται την φύση της. Και λέω εγώ να μην μπει η γυναίκα στο χυδαίο αυτό δίλημμα. Στον καπιταλισμό όμως αυτα τίθονται.
άρα και εσύ είσαι υπέρ της οικογένειας και αναγνωρίζεις ότι στον σημερινό καπιταλισμό οι συνθήκες είναι δυσμενείς
αναγνωρίζεις και ότι η φύση του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια
συμφωνούμε

αυτοί όμως με τους οποίους συστρατεύεσαι μισούν οτιδήποτε προσπαθεί να ορίσει τη φύση της γυναίκας και του ανθρώπου γενικότερα, μισούν την οικογένεια και μισούν γενικά οποιοδήποτε "στερεότυπο" θεωρούν ότι περιορίζει τη γυναίκα. το πρόβλημά τους σίγουρα δεν είναι ο καπιταλισμός πάντως.
Δεν συστρατςύομαι ούτε με τον σκοταδισμό του παπαδαριού που βλέπει την γυναίκα ως μηχανή αναπαραγωγής ούτε με αυτούς που δηθεν νοιάζονται για την γυναίκα και την βλέπουν ως μηχανη αναπαραγωγής του κεφαλαίου. Στόχος πρέπει να είναι τα αίτια του προβλήματος και δεν λύνονται με επιφανειακά τεχνάσματα.
χρειάζεται αλλαγή παραδείγματος και αυτό δεν αφορά την Ελλάδα προφανώς αλλά ολόκληρο τον δυτικό κόσμο
από την άλλη όμως κανείς από αυτούς που απέσυραν την υποστήριξή τους δεν το έκαναν για αυτό το λόγο - ότι δηλαδή θα συζητηθούν "επιφανειακά τεχνάσματα". το έκαναν επειδή προωθούν την ατζέντα της γυναίκας που δεν πρέπει να κάνει παιδιά επειδή είναι δυναμική και ανεξάρτητη και ότι η οικογένεια είναι πατριαρχικό κατάλοιπο που περιορίζει τη γυναικεία φύση.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

enterprise-psi έγραψε: 14 Ιουν 2021, 12:31 Λύθηκαν όλες οι άλλες αίτιες υπογεννητικότητας, και έχει μείνει μόνο η αίτια αυτή :lol:
Το βιντάκι-τρέιλερ το είδες; Μιλάμε, η χαρά του Αγιατολάχ :lol:
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Ιουν 2021, 12:32
Fluffy έγραψε: 14 Ιουν 2021, 12:17

άρα και εσύ είσαι υπέρ της οικογένειας και αναγνωρίζεις ότι στον σημερινό καπιταλισμό οι συνθήκες είναι δυσμενείς
συμφωνούμε

αυτοί όμως με τους οποίους συστρατεύεσαι μισούν οτιδήποτε προσπαθεί να ορίσει τη φύση της γυναίκας και του ανθρώπου γενικότερα, μισούν την οικογένεια και μισούν γενικά οποιοδήποτε "στερεότυπο" θεωρούν ότι περιορίζει τη γυναίκα. το πρόβλημά τους σίγουρα δεν είναι ο καπιταλισμός πάντως.
Δεν συστρατςύομαι ούτε με τον σκοταδισμό του παπαδαριού που βλέπει την γυναίκα ως μηχανή αναπαραγωγής ούτε με αυτούς που δηθεν νοιάζονται για την γυναίκα και την βλέπουν ως μηχανη αναπαραγωγής του κεφαλαίου. Στόχος πρέπει να είναι τα αίτια του προβλήματος και δεν λύνονται με επιφανειακά τεχνάσματα.
χρειάζεται αλλαγή παραδείγματος και αυτό δεν αφορά την Ελλάδα προφανώς αλλά ολόκληρο τον δυτικό κόσμο
από την άλλη όμως κανείς από αυτούς που απέσυραν την υποστήριξή τους δεν το έκαναν για αυτό το λόγο - ότι δηλαδή θα συζητηθούν "επιφανειακά τεχνάσματα". το έκαναν επειδή προωθούν την ατζέντα της γυναίκας που δεν πρέπει να κάνει παιδιά επειδή είναι δυναμική και ανεξάρτητη και ότι η οικογένεια είναι πατριαρχικό κατάλοιπο που περιορίζει τη γυναικεία φύση.
γιαυτο θεωρώ η ανακοινωση της ογε στοχευει κέντρο και βαζει τα πραγματα στη θεση τους.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Η υπογονιμότητα είναι ιατρικό θέμα και αφορά τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί επι ένα χρόνο χωρίς επιτυχία. Όταν προαναγγέλεται συνέδριο για την υπογονιμότητα το μυαλό του καθενός πάει στο οτι θα συμμετέχουν επιστήμονες που θα συζητάνε για μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης κτλ.
Δεν περίμενε κανένας οτι θα βγάλουν σποτ που θα λέει οτι μια γυναίκα 41 ετών απο άγνοια και επειδή σπούδαζε ή δούλευε. δεν έκανε αυτό που έπρεπε, δηλαδή να τεκνοποιήσει και άρα πρέπει να ενημερωθούν οι νεότερες για να μην κάνουν το ίδιο λάθος.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Fluffy έγραψε: 14 Ιουν 2021, 11:36 Επίσης στην μεγάλη σοβιετική ένωση το νοικοκυριό δεν ήταν υποχρέωση της γυναίκας που ερχόταν σαν έξτρα βάρος μετά την δουλειά. Ήταν υπηρεσία του εργατικου κράτους που θεωρούσε πως το να είναι τα σπίτια καθαρά και συμμαζεμένα είναι κοινωνική ανάγκη και προσπαθούσε να την ικανοποιήσει. Επομένως δεν επιφορτίζονταν οι γυναίκες της οικογένειας και αυτήν την υποχρ'εωση. Γυρνούσαν από την δουλειά και τα έβρισκαν έτοιμα.
Αυτό ρε ήταν στην Σταχτοπούτα, όχι στη Σοβιετική Ένωση. Έχεις μπερδέψει τα παραμύθια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Beria έγραψε: 14 Ιουν 2021, 13:23
Fluffy έγραψε: 14 Ιουν 2021, 11:36 Επίσης στην μεγάλη σοβιετική ένωση το νοικοκυριό δεν ήταν υποχρέωση της γυναίκας που ερχόταν σαν έξτρα βάρος μετά την δουλειά. Ήταν υπηρεσία του εργατικου κράτους που θεωρούσε πως το να είναι τα σπίτια καθαρά και συμμαζεμένα είναι κοινωνική ανάγκη και προσπαθούσε να την ικανοποιήσει. Επομένως δεν επιφορτίζονταν οι γυναίκες της οικογένειας και αυτήν την υποχρ'εωση. Γυρνούσαν από την δουλειά και τα έβρισκαν έτοιμα.
Αυτό ρε ήταν στην Σταχτοπούτα, όχι στη Σοβιετική Ένωση. Έχεις μπερδέψει τα παραμύθια
Υπήρχε κρατική μέριμνα στην ένωση για τα νοικοκυριά;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Fluffy έγραψε: 14 Ιουν 2021, 13:27
Beria έγραψε: 14 Ιουν 2021, 13:23
Υπήρχε κρατική μέριμνα στην ένωση για τα νοικοκυριά;
Ναι ρε μαν, θεωρητικά υπήρχαν. Πολλές μέριμνες και μάλιστα σε εποχές που στη Δύση ήσαν ανύπαρκτες.
Αλλά από πού προκύπτει ότι "γυρνούσαν από τη δουλειά και τα έβρισκαν όλα έτοιμα";
Άμα υπερβάλλεις, χάνεις και το όποιο δίκιο έχεις.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Ιουν 2021, 11:50

εσύ τώρα συμφωνείς με τα τσιράκια του καπιταλισμού και της πολιτικής ορθότητας αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους
Εγώ κοιτάζω την ρίζα του προβλήματος και όχι την επιφάνεια.Στον καπιταλισμο αν η γυναίκα διαλέξει οικογένεια θα ψοφίσει στην πείνα και αν διαλέξει καριέρα αποστρέφεται την φύση της. Και λέω εγώ να μην μπει η γυναίκα στο χυδαίο αυτό δίλημμα. Στον καπιταλισμό όμως αυτα τίθονται.
συμφωνούμε

Μα ο καπιταλισμός είναι το πρόβλημα, αγαπητέ. Οι σοσιαλιστές ποτέ δεν αποστράφηκαν την οικογένεια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

:lol:

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 14 Ιουν 2021, 13:36
συμφωνούμε

Μα ο καπιταλισμός είναι το πρόβλημα, αγαπητέ. Οι σοσιαλιστές ποτέ δεν αποστράφηκαν την οικογένεια.
Γι αυτό και επι καπιταλισμού ο πληθυσμός της γης κοντεύει τα 8 δις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”