!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
fagano3

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:04

Βασικά προσωπικά νομίζω φύλο έχει και είναι άντρας εφόσον έχει πέος και λοιπά βιολογικά χαρακτηριστικά ενός άντρα. Άλλο αν αισθάνεται κάτι μεταξύ άντρα-γυναίκα και θέλει να αυτοαποκαλείται άφυλος. Για όλους υπάρχει χώρος πάνω στη γη.
Και το πεος να κοψει παλι αντρας θα ειναι.Και οι εγχειρισμενοι παλι αντρες ειναι.Το φυλλο δεν καθοριζεται απο τα γεννητικα οργανα αλλα σε κυτταρρικο επιπεδο.

Το τι αισθανεται μας ειναι αδιαφορο.Ας αισθανεται οτι θελει και ας λεει οτι θελει στον ψυχιατρο του.Εμεις δεν εχουμε καμια υποχρεωση ουτε να τον παρουμε σοβαρα και ακομα περισσοτερο να αλλαξουμε νομοθετικα το φυλο του.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

fagano3 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:16

Βασικά προσωπικά νομίζω φύλο έχει και είναι άντρας εφόσον έχει πέος και λοιπά βιολογικά χαρακτηριστικά ενός άντρα. Άλλο αν αισθάνεται κάτι μεταξύ άντρα-γυναίκα και θέλει να αυτοαποκαλείται άφυλος. Για όλους υπάρχει χώρος πάνω στη γη.
Και το πεος να κοψει παλι αντρας θα ειναι.Και οι εγχειρισμενοι παλι αντρες ειναι.Το φυλλο δεν καθοριζεται απο τα γεννητικα οργανα αλλα σε κυτταρρικο επιπεδο.

Το τι αισθανεται μας ειναι αδιαφορο.Ας αισθανεται οτι θελει και ας λεει οτι θελει στον ψυχιατρο του.Εμεις δεν εχουμε καμια υποχρεωση ουτε να τον παρουμε σοβαρα και ακομα περισσοτερο να αλλαξουμε νομοθετικα το φυλο του.
Δε ξέρω τι εννοείς σε κυτταρικό επίπεδο.
Γιατί θα σε ρωτήσει ο οποιοσδήποτε τι θα θεωρεί τον εαυτό του κι αν μπορεί να το κατοχυρώσει δικαιωμά του.
Για μένα από τη στιγμή που κάνει αλλαγή φύλου,αλλάζει φύλο. Από Γιάννης γίνεται Γιάννα.
Ο συγκεκριμένος βέβαια δε θέλει ν' αλλάξει φύλο Δε θέλει καν φύλο. Δε ξέρω αν υπάρξει κάποια τέτοια κατοχύρωση τι θα σήμαινε κοινωνικά. Σϊγουρα όμως θα ήθελα να υπάρχουν βιολογικές αποδείξεις και πιο πολύ για τα παιδιά. Τότε ναι γιατί όχι; πραγματικές όμως και επιβεβαιωμένες από χίλιες πλευρές όχι γτπ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:23

Γιατί θα σε ρωτήσει ο οποιοσδήποτε τι θα θεωρεί τον εαυτό του κι αν μπορεί να το κατοχυρώσει δικαιωμά του.
Για μένα από τη στιγμή που κάνει αλλαγή φύλου,αλλάζει φύλο. Από Γιάννης γίνεται Γιάννα.
Ο συγκεκριμένος βέβαια δε θέλει ν' αλλάξει φύλο Δε θέλει καν φύλο. Δε ξέρω αν υπάρξει κάποια τέτοια κατοχύρωση τι θα σήμαινε κοινωνικά. Σϊγουρα όμως θα ήθελα να υπάρχουν βιολογικές αποδείξεις και πιο πολύ για τα παιδιά. Τότε ναι γιατί όχι; πραγματικές όμως και επιβεβαιωμένες από χίλιες πλευρές όχι γτπ.
Σου λέει ότι και πέος να βγάλεις, χρωμοσωμικά είσαι γυναίκα (αυτό εννοεί κυτταρικά, δηλαδή βιολογικά, δηλαδή τα χρωμοσώματά σου είναι ΧΧ (γυναίκα) και όχι ΧΥ (άντρας)).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Και αν εχει σύνδρομο ΧΧΧΥ; :D
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enterprise-psi έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:33 Και αν εχει σύνδρομο ΧΧΧΥ; :D
Άπαξ και μπει το Υ είναι άντρας. Διάβασε τι λέει. Και επίσης, μιλάμε για χρωμοσωμική ανωμαλία. Έχει παιχτεί μαλακία στο στάδιο της Μείωσης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
fagano3

Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:23

Σε επιπεδο χρωμοσωματων.

Αν χτυπα ξυλο χασω το πεος μου ή κανεις αφαιρεση μητρας δεν γινομαστε αφυλοι.

Σε ποιο φυλο ανηκουμε δεν μπορει να αλλαξει με κανενα νομο και με καμια εγχειριση.

Αν π.χ. κανω εγχειριση και παρω μερος σε αθλητικους αγωνες στιβου ή παλης και αγωνιστω με γυναικες θα ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος γιατι παραμενω ανδρας.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:23 Δε ξέρω τι εννοείς σε κυτταρικό επίπεδο.
Δεν αλλάζει η βιολογία του. Παριστάνει ότι έγινε Γιάννα. Σε περίπτωση εγκλήματος, αν βρεθεί το DNA του στον χώρο, θα δείξει ότι είναι άντρας. Εκεί κάπου περιπλέκεται το πράγμα, αν δεν υπάρχει εξωτερική ένδειξη ότι πριν αλλάξει φύλο με νόμο και εγχείριση, ήταν άντρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

fagano3 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:37

Αν π.χ. κανω εγχειριση και παρω μερος σε αθλητικους αγωνες στιβου ή παλης και αγωνιστω με γυναικες θα ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος γιατι παραμενω ανδρας.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fallon_Fox

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:42
fagano3 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:37

https://en.wikipedia.org/wiki/Fallon_Fox
Εντάξει κι εσύ. Αφού έχασε και μια φορά από γυναίκα. Από λάθος του διαιτητή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
fagano3

O αλλος λεει ενιωθε γυναικα και γκαστρωσε μια στα 20, μετα πηγε πεζοναυτης και μετα εγινε νταλικιερης.

Εμεις που νιωθουμε ανδρες τι σκατα πρεπει να κανουμε;Να ριξουμε ενα αρκουδοτομαρο στην πλατη , να παρουμε ενα ροπαλο και να κυνηγαμε γυναικες;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σημειωτέον πως η συντριπτική πλειοψηφία των τρανσέξουαλ είναι ταυτόχρονα και ομοφυλόφιλοι, δηλαδή εντελώς συμπτωματικά συνεχίζει να τους ελκύει το αντίθετο από το βιολογικό τους φύλο. Αλλά όχι, δεν είναι ετεροφυλόφιλη γυναίκα, είναι τρανς ομοφυλόφιλος άντρας. Ο ορισμός της ψυχασθένειας.

Καταλαβαίνω το να μην σου αρέσουν τα στερεότυπα που αφορούν το φύλο σου, να μην σου αρέσει η τυπική συμπεριφορά, τα χούγια, οι προτιμήσεις, οι συνήθειες, το στυλ του φύλου σου. Και κανείς δεν σε εμποδίζει να μην τα ακολουθείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι ουσιαστικά το αντίθετο φύλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
fagano3

Ma ποιο στερεοτυπικη συμπεριφορα ανδρα δεν μπορουσε να εχει.Πεζοναυτης,νταλικιερης,μαχητης πολεμικων τεχνων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Περισσότερο αντρική συμπεριφορά από 10 άντρες μαζί. Είναι εκτρωματικό να τον ονομάζουν γυναίκα.

Βλέπω ότι αυτός που συνέταξε τους κανονισμούς που αποδέχονται άντρες ως αθλήτριες για μποξ λέγεται Eric Vilain. It makes sense.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

fagano3 έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:22 O αλλος λεει ενιωθε γυναικα και γκαστρωσε μια στα 20, μετα πηγε πεζοναυτης και μετα εγινε νταλικιερης.

Εμεις που νιωθουμε ανδρες τι σκατα πρεπει να κανουμε;Να ριξουμε ενα αρκουδοτομαρο στην πλατη , να παρουμε ενα ροπαλο και να κυνηγαμε γυναικες;
Εγώ μικρή γούσταρα τον Μπαμ Μπαμ από Φλινστόουνς μια φορά.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2018, 11:19 Ωραία όλα αυτά. Γιατί να μην μπορώ να αλλάξω και την ηλικία μου αν αισθάνομαι μεγαλύτερος/μικρότερος ;
Μεγαλύτερος να δηλώσεις! Και να απαιτήσεις σύνταξη! Αυτό μάλιστα!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”