Κοινωνικός λειτουργός για δυσλειτουργικούς ανήλικους, καλή φάση.Να σημειωθεί ότι οι επτά ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι χθες, με τον περιοριστικό όρο της παρακολούθησής τους από κοινωνικό λειτουργό.
Η 18χρονη σε ποιο γκρουπ παίζει; Στους 18 ΑΝΩ
Κοινωνικός λειτουργός για δυσλειτουργικούς ανήλικους, καλή φάση.Να σημειωθεί ότι οι επτά ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι χθες, με τον περιοριστικό όρο της παρακολούθησής τους από κοινωνικό λειτουργό.
Αυτό πάντως που κάποιους τους πιάνουνε, τους παρακολουθούν, τους ξαναπιάνουν, τους ξαναπαρακολουθούν και όλο έξω βρίσκονται και μπλέκουν σε φασαρίες, καταντάει κουραστικό.Prepon έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:40 Όπως δήλωσε η συνήγορος του, Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, όπως είπε και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Σύμφωνα με τη συνήγορο, οι συνομιλίες αυτές μέχρι και σήμερα δεν έχουν εισαχθεί στην δικογραφία.
Όμως πρέπει να κοστίζει αρκετά αυτό το μέσα - έξω και οι παρακολουθήσεις με ειδικό εξοπλισμό. Και δεν εννοώ μόνο σε χρήμα. Αν απασχολείς τις δυνάμεις με πιτσιρικάδες που κάνουν μπάχαλα τις στερείς από άλλες σοβαρότερες υποθέσεις.nostromos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 00:16 αυτη ειναι η νομοθεσια στην Ελλαδα ...ισοβια δεν υπαρχουνε - αποσυμφορηση φυλακων εχουμε ... ολοι εξω ειναι
σιγουρα ...ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2021, 00:20Όμως πρέπει να κοστίζει αρκετά αυτό το μέσα - έξω και οι παρακολουθήσεις με ειδικό εξοπλισμό. Και δεν εννοώ μόνο σε χρήμα. Αν απασχολείς τις δυνάμεις με πιτσιρικάδες που κάνουν μπάχαλα τις στερείς από άλλες σοβαρότερες υποθέσεις.nostromos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 00:16 αυτη ειναι η νομοθεσια στην Ελλαδα ...ισοβια δεν υπαρχουνε - αποσυμφορηση φυλακων εχουμε ... ολοι εξω ειναι
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:29 Έβγαλε τα ματάκια του μόνος του. Στο indymedia και αλλού έχουν δημοσιευθεί η διεύθυνση κατοικίας του, το ΙΧ του και το τηλέφωνο του. Ας πρόσεχε για να μην φτάσει να κρύβεται...
nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:34αυτο εννοουσα ... οτι σε χαλαει το πακετο οχι τοσο η αναρτηση ... και για τον υποβιβασμο της ΑΕΛ να εγραφε (φτου ) παλι θα σε ενοχλουσε ...Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:29Δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλο μου. Ήμουν σαφής στο τι δεν μου αρέσει πάνω του. Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει, η απειθαρχία του, το ντύσιμο του, το ότι είναι συνδικαλιστής. Ας μην ανακυκλωνόμαστε. Αρκετή αξία δώσαμε σε ένα άχρηστο κομματόσκυλο ρεμάλι που θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει πόδι από την αστυνομία. Έβγαλε τα ματάκια του μόνος του. Στο indymedia και αλλού έχουν δημοσιευθεί η διεύθυνση κατοικίας του, το ΙΧ του και το τηλέφωνο του. Ας πρόσεχε για να μην φτάσει να κρύβεται...nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:39 νομιζω οτι το στυλακι τουμπανου δεν σου αρεσει και οχι τοσο αυτο που εγραψε ...
τωρα για τους μπαχαλους δεν χρειαζεται καμια αναρτηση σε δικτυο για να καψουνε το αμαξι αστυνομικου ... το κανουνε γιατι ετσι
https://www.documentonews.gr/article/oe ... stynomikwnΘεσσαλονίκη: Γκαζάκια στα σπίτια δύο αστυνομικών
Αν όχι εκεί, ειδικά εκεί, τότε πού;nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 16:20 εκτος αν ισχυριστουμε οτι στη ΓΑΔΑ η παρουσια 10δων αστυνομικων καποιος αστυνομικος μπορει να βιασει κρατουμενο ...
Ναι, το ξέρουμε ότι είσαι κλινική περίπτωση που πρέπει να αναλάβει ψυχίατρος. Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις, το έχουμε εμπεδώσει.
Δεν είναι αυτός. Αν διαβάσεις Γκαζακια σε σπίτι συνδικαλιστή αστυνομικού τότε θα είναι αυτός.nostromos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 13:11nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:34αυτο εννοουσα ... οτι σε χαλαει το πακετο οχι τοσο η αναρτηση ... και για τον υποβιβασμο της ΑΕΛ να εγραφε (φτου ) παλι θα σε ενοχλουσε ...Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Μαρ 2021, 23:29
Δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλο μου. Ήμουν σαφής στο τι δεν μου αρέσει πάνω του. Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει, η απειθαρχία του, το ντύσιμο του, το ότι είναι συνδικαλιστής. Ας μην ανακυκλωνόμαστε. Αρκετή αξία δώσαμε σε ένα άχρηστο κομματόσκυλο ρεμάλι που θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει πόδι από την αστυνομία. Έβγαλε τα ματάκια του μόνος του. Στο indymedia και αλλού έχουν δημοσιευθεί η διεύθυνση κατοικίας του, το ΙΧ του και το τηλέφωνο του. Ας πρόσεχε για να μην φτάσει να κρύβεται...
τωρα για τους μπαχαλους δεν χρειαζεται καμια αναρτηση σε δικτυο για να καψουνε το αμαξι αστυνομικου ... το κανουνε γιατι ετσι
https://www.documentonews.gr/article/oe ... stynomikwnΘεσσαλονίκη: Γκαζάκια στα σπίτια δύο αστυνομικών
Συστηματικό.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2021, 00:14Αυτό πάντως που κάποιους τους πιάνουνε, τους παρακολουθούν, τους ξαναπιάνουν, τους ξαναπαρακολουθούν και όλο έξω βρίσκονται και μπλέκουν σε φασαρίες, καταντάει κουραστικό.Prepon έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:40 Όπως δήλωσε η συνήγορος του, Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, όπως είπε και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Σύμφωνα με τη συνήγορο, οι συνομιλίες αυτές μέχρι και σήμερα δεν έχουν εισαχθεί στην δικογραφία.
Αυτά που ακούγαμε πάντα για τους γνωστούς αγνώστους των Εξαρχείων, υποθέτω. Ότι τους αφήνει η αστυνομία για να παίρνονται σκληρότερα μέτρα, ότι είναι παρακρατικοί, ότι είναι ξένοι πράκτορες και τα παρόμοια.