!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 13:49
Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:42
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 23:55

κάθισα και το είδα το βιντεάκι, νομίζω πως πουθενά δε λέει κάτι τέτοιο πάντως
εκτός κι αν εννοεί αυτό στο 2:00, αλλά όταν βάζεις εισαγωγικά υποτίθεται πως μεταφέρεις αυτολεξεί αυτό που ειπώθηκε
Ρε συ και να το έλεγε, που το περίεργο;

Σου λέει ότι υποτίθεται την παίρνω τηλ και τον παίζω.
Ε μέχρι να τελειώσω πέρασαν και πέντε λεπτά.
Η άλλη τι στο διάολο κάνει στο ακουστικό; Γιατί δεν το έκλεισε μόλις κατάλαβε "τι παίζει";
ρε μλκα
σοβαρά τώρα
δεν ντρέπεται να βγαίνει και να τα λέει αυτά;
και καλά αυτό τώρα ελαφραίνει τη θέση του;
τι ξεφτίλας
Επιχείρημα υπέρ του είναι.
Σου λέει ψεύδεται η κυρία γιατί αν δεν της άρεσε θα το έκλεινε.
Άρα είτε της άρεσε είτε δεν έγινε ετσι
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 13:51
Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:42
Ρε συ και να το έλεγε, που το περίεργο;

Σου λέει ότι υποτίθεται την παίρνω τηλ και τον παίζω.
Ε μέχρι να τελειώσω πέρασαν και πέντε λεπτά.
Η άλλη τι στο διάολο κάνει στο ακουστικό; Γιατί δεν το έκλεισε μόλις κατάλαβε "τι παίζει";
ρε μλκα
σοβαρά τώρα
τι ξεφτίλας
εγώ δεν το κρίνω υπέρ του
για μένα δείχνει χαρακτήρα ανήθικο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Prepon

Καραμελίτσα έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:47 Ευτυχώς οι μπούμερς που ήταν όλοι αρσενικά παλιάς κοπής πάνε προς απόσυρση.

Στους ζούμερς, η παλιά κοπή φαντάζει ως νεάντερνταλ.
Γι αυτό τους αντικαθίστατε με Σύριους, seems legit

Από την άλλη ,να ναι καλά οι Ρωσίδες να μην πέσουν τα αγόρια μας στις υστερικές ελεηνιδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 17 Φεβ 2021, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 13:55
Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 13:51

ρε μλκα
σοβαρά τώρα
τι ξεφτίλας
εγώ δεν το κρίνω υπέρ του
για μένα δείχνει χαρακτήρα ανήθικο
Προτιμά να δείχνει ανήθικος παρά βιαστής.
Άλλο να σαχλαμαριζε με ένα 18 χρόνο και άλλο να το εξανάγκαζε.
Άβαταρ μέλους
Prepon

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:49 Αρσενικό παλαιάς κοπής είναι ο κύριος της φωτογραφίας, όχι ο Χαλι-γκάλης.

Εικόνα
Σορυ ρε φίλε, αλλά αυτός δείχνει αυτό που λέμε καημένος.

Δημόσιος υπάλληλος
Αγαθος
Σωγαμπρος
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 13:59
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:49 Αρσενικό παλαιάς κοπής είναι ο κύριος της φωτογραφίας, όχι ο Χαλι-γκάλης.

Εικόνα

Δημόσιος υπάλληλος
Αγαθος
Σωγαμπρος
απλα ο μεσος ελληνιαρης (ανεξαρτητως το που εργαζεται) :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Prepon

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Φεβ 2021, 14:02

Εικόνα

Δημόσιος υπάλληλος
Αγαθος
Σωγαμπρος
Σου δείχνει οικοδόμος;
Επιχειρηματίας;

Κάπου τον βολεψαν τον φουκαρα, είναι εμφανές.

Όχι ότι δεν είναι καλή ψυχή, καλός δείχνει.
Ανθρωπάκι.

Αλλά λιγουλακος
Γι αυτό και βγάλαμε όλοι αυτόματα το συμπέρασμα ότι πάει τα λουλούδια στη γριά του.

Αποκλείεται να τα πηγαίνει δλδ στην κόρη, ανήψια;
Σε μια γυναίκα που γέννησε;
Σε μια γκόμενα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 17 Φεβ 2021, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

συμφωνω επιχειρηματιες και κεφαλαιουχοι ειναι πιο μουνοδουλοι και οι κακομοιρηδες ακολουθουσαν επι δεκαετιες τις μοδες σαν ανθρωπακια

πλεον αποκτουν συνειδηση του ρολου και της δυναμης τους και δεν αναπαραγουν τον γυναικοκεντρικο καπιταλισμο :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 13:56
Καραμελίτσα έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:47 Ευτυχώς οι μπούμερς που ήταν όλοι αρσενικά παλιάς κοπής πάνε προς απόσυρση.

Από την άλλη ,να ναι καλά οι Ρωσίδες να μην πέσουν τα αγόρια μας στις υστερικές ελεηνιδες
Οι συριοι είναι δύο επίπεδα πιο νεάντερνταλ, σιγά μη σουτάρουμε τους μπούμερ για να τους αλλάξουμε με τους παππούδες τους.

Τώρα άμα θέλετε να αποφύγετε ελληνίδες και θέλετε να πληρώσετε, καπιταλισμό έχουμε, ότι πληρώσεις παίρνεις.
Z
Άβαταρ μέλους
Prepon

Καραμελίτσα έγραψε: 17 Φεβ 2021, 14:40

Οι συριοι είναι δύο επίπεδα πιο νεάντερνταλ, σιγά μη σουτάρουμε τους μπούμερ για να τους αλλάξουμε με τους παππούδες τους.

Τώρα άμα θέλετε να αποφύγετε ελληνίδες και θέλετε να πληρώσετε, καπιταλισμό έχουμε, ότι πληρώσεις παίρνεις.
Τότε που κολλάει ότι θέλετε Σύριους στη χώρα μας;

Και δεύτερον, είναι πολύ ρατσιστικό να θεωρείς πως οι Ρωσίδες είναι πουτανες. Σε μερικές γυναίκες, όπως οι μάνες μας, αρέσουν οι κανονικοί άνδρες και όχι οι φλουφληδες.

Να ναι καλά ο Πούτιν να γαλουχεί γενιές Ρωσιδων για τα παιδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 14:43
Καραμελίτσα έγραψε: 17 Φεβ 2021, 14:40

Τότε που κολλάει ότι θέλετε Σύριους στη χώρα μας;

Και δεύτερον, είναι πολύ ρατσιστικό να θεωρείς πως οι Ρωσίδες είναι πουτανες. Σε μερικές γυναίκες, όπως οι μάνες μας, αρέσουν οι κανονικοί άνδρες και όχι οι φλουφληδες.

Να ναι καλά ο Πούτιν να γαλουχεί γενιές Ρωσιδων για τα παιδιά μας.
Ποιος σου είπε ότι τους θέλουμε για γαμπρούς ή κάν για συμπολίτες; Όπου πρώτο πληθυντικό είμαστε όσοι λέμε ότι δεχόμαστε πρόσφυγες.

Δεν έχω αντίρρηση για τα γούστα της παλιάς γενιάς, να τα χαίρονται, τώρα η σειρά μας να είμαστε το αντιπροσωπευτικό γούστο της κοινωνίας.

Για τις ρωσίδες, ζητώ συγγνώμη για το ρατσισμό. Εϊχα ένα συγγενή που οταν έλεγε τη λέξη, εννοούσε το μπαρ στο χωριό. Προφανώς και θα ήθελα ρωσίδες στην Ελλάδα, κατά προτίμηση μορφωμένες και σε υψηλόμισθα επαγγέλματα, για τους Έλληνες άνδρες δεν ξέρω αν αντέχουν τον ανταγωνισμό.
Z
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Αν είσαι κοντός χοντρός και άσχημος σαν τον Χαϊκάλη δεν έχεις τύχη. Αν ήταν κάνας διμετρος παίδαρος, καμία δεν θα δήλωνε σεξουαλική παρενόχληση. Απλά με το που έβλεπαν τον Χαϊκάλη τους ερχόταν εμετός
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 14:05
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Φεβ 2021, 14:02

Δημόσιος υπάλληλος
Αγαθος
Σωγαμπρος
Σου δείχνει οικοδόμος;
Επιχειρηματίας;

Κάπου τον βολεψαν τον φουκαρα, είναι εμφανές.

Όχι ότι δεν είναι καλή ψυχή, καλός δείχνει.
Ανθρωπάκι.

Αλλά λιγουλακος
Γι αυτό και βγάλαμε όλοι αυτόματα το συμπέρασμα ότι πάει τα λουλούδια στη γριά του.

Αποκλείεται να τα πηγαίνει δλδ στην κόρη, ανήψια;
Σε μια γυναίκα που γέννησε;
Σε μια γκόμενα;
Η πχ. στον ανεπροκοπο γιο μπας και δει κι εκεινος ασπρη μερα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ορίστε ρε, τα καταφέρατε να θυμώσετε και τον (παλαιάς κοπής) Παυλάρα...
Εικόνα

Οργισμένη απάντηση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνει ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης στον απόηχο των καταγγελιών για κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο του θεάτρου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης καλεί τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τον φτηνό, όπως αποκαλεί ο ίδιος, υπαινιγμό προς το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντας σε διαφορετική περίπτωση τον Κυριάκο Μητσοτάκη «κοινό συκοφάντη». Μάλιστα, επισημαίνει μεταξύ άλλων πως δεν έχει «μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται».

Σημειώνεται πως στη χθεσινή ανακοίνωση με την οποία το Μέγαρο Μαξίμου απαντούσε στον Αλέξη Τσίπρα και τους υπαινιγμούς του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε προσωπικά ή ήταν φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, γινόταν αναφορά στον κ. Χαϊκάλη, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τότε πρωθυπουργού.

«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντάς τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;» αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Μαξίμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.

» Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

» Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου, αλλιώς, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»;

http://thetimes.gr/2021/02/%cf%87%ce%b1 ... %ba%ce%bf/
Μη μασάς Παυλάρα.
Πάρε τον Μητσοτάκη στο τηλέφωνο και τράβα του μια!
(δεν εννοούσα αυτό ρε Παύλο, ΑΜΑΝ ΠΙΑ με το χούι σου!)
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν σοβαρά. Υπάρχει καταγγελία γιά απόπειρα βιασμού από "κάποιον κωμικό που ήδη κατηγορείται". Η ο Χαϊκάλης, ή ο Φιλιππίδης είναι. Κανείς μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισε καταγγελία γιά ποινικό αδίκημα. Η απόπειρα βιασμού όμως, είναι άλλο πράγμα. Θα δούμε.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”