Αυτη η φαση με την ρεπορτερ που του κανει την ερωτηση και το στυλ μαζι με τις λεξεις που χρησιμοποιει ο Τσε για να
απαντησει ειναι defenitely toxical masculinity με τα σημερινα στανταρ του πολιτισμικου μαρξισμου αλλα ο μακαριτης ηταν
σκετο μαρξιστης και πολλοι μαρτυρουσαν οτι ηταν καργα σταλινικος και ομοφοβικος.
Αυτη η φαση με την ρεπορτερ που του κανει την ερωτηση και το στυλ μαζι με τις λεξεις που χρησιμοποιει ο Τσε για να
απαντησει ειναι defenitely toxical masculinity με τα σημερινα στανταρ του πολιτισμικου μαρξισμου αλλα ο μακαριτης ηταν
σκετο μαρξιστης και πολλοι μαρτυρουσαν οτι ηταν καργα σταλινικος και ομοφοβικος.
Ο μακαρίτης δικέ μου έσπανε τα μούτρα οποιουδήποτε χόμο βρισκόταν στο διάβα του άμα τη εμφανίσει.
Ο μακαρίτης δικέ μου έσπανε τα μούτρα οποιουδήποτε χόμο βρισκόταν στο διάβα του άμα τη εμφανίσει.
Ε μα ναι.
Καλα λεει ο Εθνι οτι το σημερινο ΚΚΕ ειναι καργα τροτσκιστικο αφου στις ταξεις του εχει μια πελουσια κιουρια που εχει βιλα στην
Εκαλη και ειναι ξεφωνημενη λεσβια.
Ε μα ναι.
Καλα λεει ο Εθνι οτι το σημερινο ΚΚΕ ειναι καργα τροτσκιστικο αφου στις ταξεις του εχει μια πελουσια κιουρια που εχει βιλα στην
Για το κούκου ε δε ξέρω μπρο, ο Τσε θα την είχε ανασκολοπήσει πάντως την Τριανταφυλλιά, στανταράκι.
sys3x έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 21:13
Ε μα ναι.
Για το κούκου ε δε ξέρω μπρο, ο Τσε θα την είχε ανασκολοπήσει πάντως την Τριανταφυλλιά, στανταράκι.
Οι Κομισαριοι εχουν το ελευθερο να κανουν τα παντα ενω ο λαος οχι.
Ειναι τροπον τινα σαν τους παπαδες που βαφτιζουν το κρεας ψαρι.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Το πείραμα με τις πολυκατοικίες-εκτρώματα για άστεγους δοκιμάστηκε στις καπιταλιστικές ΗΠΑ πριν κάμποσες δεκαετίες με όχι ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα. Εδώ ένα παράδειγμα.
Το πείραμα με τις πολυκατοικίες-εκτρώματα για άστεγους δοκιμάστηκε στις καπιταλιστικές ΗΠΑ πριν κάμποσες δεκαετίες με όχι ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα. Εδώ ένα παράδειγμα.
Κάτι μου λέει ο ορισμός του "όχι ιδιαίτερα καλά" δεν είναι "ρωτήσαμε τους ενοίκους και θα προτιμούσαν να κοιμούνται στο πεζοδρόμιο", αλλά κάποιου άλλου είδους ορισμός.
Πάντως όλες οι πολυκατοικίες που φτιάχτηκαν επί υπαρκτού είναι ακόμα σε χρήση, δεν είδα κανέναν να τις γκρεμίζει γιατί δεν πήγαινε η καρδιά του να χρεώσει γι αυτές.
There are decades where you fuck around and days where you find out