!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:19
Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:57
Αν παντρευτείς από καθαρή Αγάπη για το έτερον ήμισυ,στα παπάρια σου οι ξεχωριστοί λογαριασμοί.Ό,τι έχει ο καθένας συνεισφέρει και όλα γίνονται από κοινού.
Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ αλλά θα με πει αφελή ο Papa John άμα το διαβάσει. :)
Είμαι παραδοσιακός τύπος φίλε μου.
Πρότυπά μου,οι γονείς μου.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:20
ST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:19
Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:57
Αν παντρευτείς από καθαρή Αγάπη για το έτερον ήμισυ,στα παπάρια σου οι ξεχωριστοί λογαριασμοί.Ό,τι έχει ο καθένας συνεισφέρει και όλα γίνονται από κοινού.
Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ αλλά θα με πει αφελή ο Papa John άμα το διαβάσει. :)
Είμαι παραδοσιακός τύπος φίλε μου.
Πρότυπά μου,οι γονείς μου.
Ομοίως. Απλά μπορεί να μη δουλεύει αυτό σε νεώτερους ανθρώπους.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:17
independent_44 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:13 «Κυνηγοί παιδόφιλων» στην Ολλανδία παριστάνουν τους ανήλικους για να τους κλείσουν ραντεβού. Τους συναντούν και βιντεοσκοπούν τον ξυλοδαρμό τους...
Εικόνα
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/quot-kyni ... PAY8fkfuj4
Στην Αμερική συμβαίνει εδώ και χρόνια.
Υπήρχε και μία σειρά,το To Catch a Predator,τρελλό γέλιο.
Άντε να γίνει κι εδώ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sakisku έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:11
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:03
sakisku έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:55

Ούτε ο κοινός λογαριασμός είναι κάτι λογικό αν υπάρχει ανισομερής εισροή εσόδων των συμβαλλόμενων μερών.
Σε ποιο επίπεδο δεν είναι λογικό; μιλάμε για εταιρία και μετόχους ή για ζευγάρι;
Μιλάμε για λογική, νόμισα ανέφερες τι είναι λογικό και τι όχι.
Σίγουρα δεν είναι λογικό αν εσύ βγάζεις πχ 3000 και εγώ πχ 500 να έχω απαίτηση να έχουμε κοινό λογαριασμό.
Λογικό θα είναι μονάχα σε δυο περιπτώσεις:
1. Να βγάζουν και οι δυο σχεδόν ισόδυναμα ποσά (που και πάλι δεν είναι 100% λογικό αν δεν λάβουμε υπόψη μας και τα προσωπικά κόστη κάθε συμβαλλόμενου μέρους καθότι μπορεί να είναι δυσανάλογα πχ λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας)
2. Το πιο λογικό δημιουργία ενός κοινού ταμείου όπου κάθε συμβαλλόμενο μέρος θα συμμετέχει ισόποσα (πχ 200 ευρώ τον μήνα βάζει το ένα μέρος και αντιστοίχως 200 βάζει το άλλο μέρος)
Το πας τελείως οικονομικά και θεωρώ σε ένα ζευγάρι δεν θα έπρεπε να μπαίνουν τέτοιοι όροι δοσοληψίας. Υποτίθεται υπάρχει αγάπη μπλα, μπλα, μπλα.
Αν εγώ παίρνω 1000 και ο άλλος 500 θα του πω ααα εσύ δεν έχεις να βάλεις ίσο μερίδιο για τις διακοπές, εσύ φάε σουβλάκια κι εγώ αστακό; ή αν τα έξοδα των παιδιών είναι 200 και εσύ μπορείς να βάλεις τα 50 θα πω αα σόρι είναι πιο δικά μου τα παιδιά; πως το βλέπεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ωστόσο υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα που πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας κοινός λογαριασμός. Αν πεθάνει αιφνίδια ο ένας σύζυγος δεν μπορεί να μείνει ο άλλος με τα παιδιά στον αέρα έως ότου ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά με αποδοχές κληρονομιάς και τα ρέστα ώστε να έχει πρόσβαση στα χρήματα του συζύγου. Κι αυτό όταν θα τρέχουν όλες οι αυξημένες υποχρεώσεις για κηδείες, μνημόσυνα, πιθανόν δικηγόρους και τα ρέστα.

Δηλαδή τι θα κάνει μια χήρα που ζούσε από τον άντρα της με μία σύνταξη; Θα περιμένει ένα χρόνο ή και παραπάνω να βγει η σύνταξη σε αυτήν για να ξαναδεί λεφτά;
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:22
Πως γίνεται να μην δουλεύει ;
Η μητέρα μου ήταν μία απλή νοικοκυρά.Δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή της.Όλα τα λεφτά στο σπίτι τα έφερνε ο πατέρας μου.
Τι θα έπρεπε να της πει ; Ότι τα κρατάει για πάρτη του ; Αντιθέτως,δεν της έλειψε ποτέ τίποτα,ενώ αυτός αρκούνταν στα βασικά.

Τα μέλη των νέων ζευγαριών είναι υπερβολικά κακομαθημένα,στην πλειοψηφία τους.Οι γυναίκες ειδικά,κάνουν σαν υστερικές για να έχουν το "δικό" τους πορτοφόλι.Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Είτε αγαπάς τον άνθρωπό σου,είτε τον βλέπεις σαν αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

independent_44 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:13 «Κυνηγοί παιδόφιλων» στην Ολλανδία παριστάνουν τους ανήλικους για να τους κλείσουν ραντεβού. Τους συναντούν και βιντεοσκοπούν τον ξυλοδαρμό τους...
Εικόνα
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/quot-kyni ... PAY8fkfuj4
Αυτα ειναι εγκληματικες μαλακιες και πολυ καλως απαγορευτηκαν στην Ολλανδια οπως και αλλου. Ο βιτζιλαντισμος δεν εγγυαται δικαιοσυνη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:26 Ωστόσο υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα που πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας κοινός λογαριασμός. Αν πεθάνει αιφνίδια ο ένας σύζυγος δεν μπορεί να μείνει ο άλλος με τα παιδιά στον αέρα έως ότου ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά με αποδοχές κληρονομιάς και τα ρέστα ώστε να έχει πρόσβαση στα χρήματα του συζύγου. Κι αυτό όταν θα τρέχουν όλες οι αυξημένες υποχρεώσεις για κηδείες, μνημόσυνα, πιθανόν δικηγόρους και τα ρέστα.

Δηλαδή τι θα κάνει μια χήρα που ζούσε από τον άντρα της με μία σύνταξη; Θα περιμένει ένα χρόνο ή και παραπάνω να βγει η σύνταξη σε αυτήν για να ξαναδεί λεφτά;
Έχω κάνει τη διαθήκη μου,σε περίπτωση που πεθάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:27
Η μητέρα μου ήταν μία απλή νοικοκυρά.Δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή της.Όλα τα λεφτά στο σπίτι τα έφερνε ο πατέρας μου.
Τι θα έπρεπε να της πει ; Ότι τα κρατάει για πάρτη του ; Αντιθέτως,δεν της έλειψε ποτέ τίποτα,ενώ αυτός αρκούνταν στα βασικά.

Τα μέλη των νέων ζευγαριών είναι υπερβολικά κακομαθημένα,στην πλειοψηφία τους.Οι γυναίκες ειδικά,κάνουν σαν υστερικές για να έχουν το "δικό" τους πορτοφόλι.Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Είτε αγαπάς τον άνθρωπό σου,είτε τον βλέπεις σαν αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Ο πατέρας σου απέναντι στην μητέρα σου ήταν σωστός όπως λες.
Αν ήταν κανένας που στα 50 του την έβλεπε ερωτύλος και σηκωνόταν και έφευγε. Τι θα γινόταν αυτή η γυναίκα; πως θα ζούσε;

Que Sera, Sera...
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:26 Αν εγώ παίρνω 1000 και ο άλλος 500 θα του πω ααα εσύ δεν έχεις να βάλεις ίσο μερίδιο για τις διακοπές, εσύ φάε σουβλάκια κι εγώ αστακό;
αν στεριώσετε πάνω από χρόνο (που δεν), ναι αυτό θα έκανες
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Αμα έχει πιο πολλα κοινός λογαριασμός
Αμα έχει πιο λίγα ξεχωριστά: P
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:27

οι εποχες που περιγραφεις ηταν απαραδεκτες και ευτυχως μας τελειωσαν
οι γυναικες φυσικα εχουν δικαιωμα να εχουν '' δικο τους πορτοφολι'' ελεγχο των εισοδηματων τους της περιουσιας τους και την διαχειριση τους
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:26 Ωστόσο υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα που πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας κοινός λογαριασμός. Αν πεθάνει αιφνίδια ο ένας σύζυγος δεν μπορεί να μείνει ο άλλος με τα παιδιά στον αέρα έως ότου ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά με αποδοχές κληρονομιάς και τα ρέστα ώστε να έχει πρόσβαση στα χρήματα του συζύγου. Κι αυτό όταν θα τρέχουν όλες οι αυξημένες υποχρεώσεις για κηδείες, μνημόσυνα, πιθανόν δικηγόρους και τα ρέστα.

το είπαμε.στατιστικά υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να χωρίσεις από το να πεθάνεις.δεν λέμε να μην υπάρχει κοινός-οι λογαριασμοί λεμε ότι είναι μαλακία να είναι τα πάντα κοινά
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

bluerose έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:32 Αμα έχει πιο πολλα κοινός λογαριασμός
:003:

Que Sera, Sera...
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

bluerose έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:32 Αμα έχει πιο πολλα κοινός λογαριασμός
αυτην την μπλου αγαπησαμε γαμω το κερατο μου :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”