E αυτό λέω, εφόσον παίρνουν αδειούλες, σιγά μην πάνε να κάνουν εμβόλιο.Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:24Αν ήταν σε ευπαθή ομάδα, καλώς την πήραν. Ξέρω επίσης, προσωπικά, για περίπτωση καθηγήτριας που πήρε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:21Τί όχι, δεν ισχύει ή όχι δεν το έκανες εσύ; Δεν γράφω τίποτα παραπάνω από αυτό που είδα με τα μάτια μου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιασθέντες Ιδρυματικοί / phorum.com.gr
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Εμβολιασθέντες Ιδρυματικοί / phorum.com.gr
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στην τελευταία περίπτωση όμως η συνάδελφος θα μείνει για 5 μήνες απλήρωτη.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:25E αυτό λέω, εφόσον παίρνουν αδειούλες, σιγά μην πάνε να κάνουν εμβόλιο.Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:24Αν ήταν σε ευπαθή ομάδα, καλώς την πήραν. Ξέρω επίσης, προσωπικά, για περίπτωση καθηγήτριας που πήρε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:21
Τί όχι, δεν ισχύει ή όχι δεν το έκανες εσύ; Δεν γράφω τίποτα παραπάνω από αυτό που είδα με τα μάτια μου.![]()
ΣΣ: κι εγώ το σκέφτομαι για μια 3μηνη άνευ αποδοχών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 31 Μαρ 2021, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Ναι, μία επέλεξε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών και το κράτος της την έδωσε. Δεν θα "μείνει", το "ζήτησε".Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:28Στην τελευταία περίπτωση όμως η συνάδελφος θα μείνει για 5 μήνες απλήρωτη.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:25E αυτό λέω, εφόσον παίρνουν αδειούλες, σιγά μην πάνε να κάνουν εμβόλιο.Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:24
Αν ήταν σε ευπαθή ομάδα, καλώς την πήραν. Ξέρω επίσης, προσωπικά, για περίπτωση καθηγήτριας που πήρε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:34Ναι, μία επέλεξε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών και το κράτος της την έδωσε. Δεν θα "μείνει", το "ζήτησε".Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:28Στην τελευταία περίπτωση όμως η συνάδελφος θα μείνει για 5 μήνες απλήρωτη.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:25
E αυτό λέω, εφόσον παίρνουν αδειούλες, σιγά μην πάνε να κάνουν εμβόλιο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση φροντίζει υπερήλικες γονείς με βαριά υποκείμενα νοσήματα. Κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα.
- Cecily Anne
Ναι δεν μας αφορά τί κάνει, διότι δεν ξέρουμε. Το δεδομένο είναι ότι "ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών" και δεν εργάζεται και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφω εγώ, οπότε μπορείς να βρεις άλλο επιχείρημα, για να αλλάξεις το θέμα που είναι:Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:36Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:34Ναι, μία επέλεξε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών και το κράτος της την έδωσε. Δεν θα "μείνει", το "ζήτησε".Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:28
Στην τελευταία περίπτωση όμως η συνάδελφος θα μείνει για 5 μήνες απλήρωτη.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση φροντίζει υπερήλικες γονείς με βαριά υποκείμενα νοσήματα. Κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα.
Μαλάκες είναι οι ευπαθείς να κάνουν εμβόλια, όσο μπορούν να παίρνουν άδειες;
Μόλις σας κόψει τις αδειούλες το κράτος, τότε ας πάρει ο καθένας στο λαιμό του τον εαυτό του και τα 20 τόσα παιδιά με τις οικογένειές τους.
Εσύ είσαι το κράτος; Θεσμοθετημένο δικαίωμα παγκόσμια είναι η άδεια άνευ αποδοχών σε υπαλλήλους.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:39Ναι δεν μας αφορά τί κάνει, διότι δεν ξέρουμε. Το δεδομένο είναι ότι "ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών" και δεν εργάζεται και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφω εγώ, οπότε μπορείς να βρεις άλλο επιχείρημα, για να αλλάξεις το θέμα που είναι:Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:36Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:34
Ναι, μία επέλεξε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών και το κράτος της την έδωσε. Δεν θα "μείνει", το "ζήτησε".
Μόλις σας κόψει τις αδειούλες το κράτος, τότε ας πάρει ο καθένας στο λαιμό του τον εαυτό του και τα 20 τόσα παιδιά με τις οικογένειές τους.
Α και ο Στύγιος ποτέ δεν κόλωσε και με 26-27 και 30 μαθητές στην τάξη.
- Cecily Anne
Ποιός μιλάει για τις άδειες άνευ αποδοχών, εκτός από σένα; Έχεις ζήτημα κατανόησης κειμένου;Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:44Εσύ είσαι το κράτος; Θεσμοθετημένο δικαίωμα παγκόσμια είναι η άδεια άνευ αποδοχών σε υπαλλήλους.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:39Ναι δεν μας αφορά τί κάνει, διότι δεν ξέρουμε. Το δεδομένο είναι ότι "ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών" και δεν εργάζεται και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφω εγώ, οπότε μπορείς να βρεις άλλο επιχείρημα, για να αλλάξεις το θέμα που είναι:Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:36
Πέθανε απο κορωνοϊό συνάδελφος, γυναίκα, με αναπηρία, 58 ετών. Πριν από αυτή είχε πεθάνει η μητέρα της 90 ετών επίσης από κορωνοϊό, την οποία φρόντιζε.
Θα μας φάνε όλους οι συνταξιούχες από τα 40, ούτε σύνταξη στα 67 δεν πρόκειται να πάρουμε. Χρειάζεται λεφτά το κράτος.
Θα μας φάνε όλους οι συνταξιούχες από τα 40, ούτε σύνταξη στα 67 δεν πρόκειται να πάρουμε. Χρειάζεται λεφτά το κράτος.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μια χαρά διάλογο κάνετε. Απο την δικη του σκοπιά ο καθένας βεβαιως...Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:51Ποιός μιλάει για τις άδειες άνευ αποδοχών, εκτός από σένα; Έχεις ζήτημα κατανόησης κειμένου;Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:44Εσύ είσαι το κράτος; Θεσμοθετημένο δικαίωμα παγκόσμια είναι η άδεια άνευ αποδοχών σε υπαλλήλους.Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:39
Ναι δεν μας αφορά τί κάνει, διότι δεν ξέρουμε. Το δεδομένο είναι ότι "ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών" και δεν εργάζεται και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφω εγώ, οπότε μπορείς να βρεις άλλο επιχείρημα, για να αλλάξεις το θέμα που είναι:
Παρατηρητής...
Σας χαρίζω το εμβόλιο που δε θα κάνω , αλλά θα αιμοδοτήσω Απρίλιο.
https://www.beckerdyer.com/memorials/je ... /19594346/Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:09μακαρι να μπορουσα να βαλω στοιχημα να κονομησω.Καdy έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:53
βαζεις στοιχημα?![]()
ονοματα,ηλικιες,τι ειδους σαβουροεμβολιο εκαναν κτλ![]()
μινγουαιλ το μονο που μπορεις να αντιπαραθεσεις ειναι γενικολογιες με ανωνυμους ''νεκρους''![]()
με ρεγουλα το ψεκαεριο, σε χαλαει.
https://www.quotidianodigela.it/zelia-n ... a-la-prof/
https://www.ilgolfo24.it/sgomento-a-isc ... ardarelli/
5 λεπτα ψαξιμο,ηδη 3 αληθινοι ανθρωποι,ονοματα,ηλικιες,τι σαβουροεμβολιο κτλ
πες μου τωρα για τους ''νεκρους'' με ''κοβιντ'' (φαση νεκροι ερτ και νεκροι πολυτεχνειου
Μιλούσα με 17χρόνη ανηψιά:
-Της λέω ξέρεις, οι περισσότεροι καθηγητές δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
-Μου λέει, χωρίς να κάνουν εμβόλιο, ΔΕΝ μπαίνω στην τάξη τους
-Εσείς τα μικρά να προσέχετε μην τους κολλήσετε που όλο βόλτες είστε
- Εμείς; Αυτοί ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ που πανε σε τρία σχολεία ο καθένας κ μετά τις δύο βιάζονται να βγουν για ψώνια και καφέ. Άσε που είναι όλοι άνω των 60.
- Για την Κεραμέως τι λες; Επιμένει να ανοίξετε.
- Αυτή θέλει ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ
. Που την βρήκαν.
- Ψηφίζεις άμα γίνουν εκλογές. Τον Κουλη θα ψηφίσεις;
- Δεν τρελάθηκα ακόμη
- Γτι ο Τσίπρας ειναι καλυτερος;
- Τουλάχιστον ο Τσίπρας, δεν έκανε τίποτα. Μας άφηνε στην ησυχία μας. Αυτός εδώ τωρα (ο Κουλης) θέλει να τ αλλάξει όλα.
Νιάτα!
-Της λέω ξέρεις, οι περισσότεροι καθηγητές δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
-Μου λέει, χωρίς να κάνουν εμβόλιο, ΔΕΝ μπαίνω στην τάξη τους
-Εσείς τα μικρά να προσέχετε μην τους κολλήσετε που όλο βόλτες είστε
- Εμείς; Αυτοί ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ που πανε σε τρία σχολεία ο καθένας κ μετά τις δύο βιάζονται να βγουν για ψώνια και καφέ. Άσε που είναι όλοι άνω των 60.
- Για την Κεραμέως τι λες; Επιμένει να ανοίξετε.
- Αυτή θέλει ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ
- Ψηφίζεις άμα γίνουν εκλογές. Τον Κουλη θα ψηφίσεις;
- Δεν τρελάθηκα ακόμη
- Γτι ο Τσίπρας ειναι καλυτερος;
- Τουλάχιστον ο Τσίπρας, δεν έκανε τίποτα. Μας άφηνε στην ησυχία μας. Αυτός εδώ τωρα (ο Κουλης) θέλει να τ αλλάξει όλα.
Νιάτα!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
το πρωτο page not found, τα αλλα δυο στα ιταλικα, οπου και τη γλωσσα δεν ξερω, και ειναι αδυνατον να διασταυρωσω αν ειναι αληθινα προσωπα και αν αληθεια επαθαν κατι απο το εμβολιο.Καdy έγραψε: 31 Μαρ 2021, 21:47https://www.beckerdyer.com/memorials/je ... /19594346/Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:09μακαρι να μπορουσα να βαλω στοιχημα να κονομησω.Καdy έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:53
βαζεις στοιχημα?![]()
ονοματα,ηλικιες,τι ειδους σαβουροεμβολιο εκαναν κτλ![]()
μινγουαιλ το μονο που μπορεις να αντιπαραθεσεις ειναι γενικολογιες με ανωνυμους ''νεκρους''![]()
πες μου τωρα για τους ''νεκρους'' με ''κοβιντ'' (φαση νεκροι ερτ και νεκροι πολυτεχνειου)
φυσικα κια δεν προκειται να απαντησω με λινκ νεκρων ΑΠΟ κοβιντ. εσυ δεν σωζεσαι, εχεις καταπιει ολοκληρο το τανκερ με το ψεκαεριο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το πρωτο λεει για μια 37χρονη δασκαλα που εκανε το εμβολιο την 1η Μαρτιου και η οποια λεει οτι καπου στις 13 Μαρτιου πηγε στο νοσοκομειο ξανα οπου και στις 17 παρουσιασε εγκεφαλικη αιμορραγια και επεσε σε κώμα. Στο τέλος λεει οτι η εισαγγελια κανει ερευνα για να δει αν σχετιζεται με το εμβολιο η κατασταση της.Ασέβαστος έγραψε: 01 Απρ 2021, 09:25το πρωτο page not found, τα αλλα δυο στα ιταλικα, οπου και τη γλωσσα δεν ξερω, και ειναι αδυνατον να διασταυρωσω αν ειναι αληθινα προσωπα και αν αληθεια επαθαν κατι απο το εμβολιο.Καdy έγραψε: 31 Μαρ 2021, 21:47https://www.beckerdyer.com/memorials/je ... /19594346/Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:09
μακαρι να μπορουσα να βαλω στοιχημα να κονομησω.
πες μου τωρα για τους ''νεκρους'' με ''κοβιντ'' (φαση νεκροι ερτ και νεκροι πολυτεχνειου)
φυσικα κια δεν προκειται να απαντησω με λινκ νεκρων ΑΠΟ κοβιντ. εσυ δεν σωζεσαι, εχεις καταπιει ολοκληρο το τανκερ με το ψεκαεριο.
Το δευτερο λεει για 30χρονη δασκαλα η οποια εκανε το εμβολιο στις 28 Φεβρουαριου μαζι με το συζυγο της επισης δασκαλο και αλλα 1200 ατομα εκπαιδευτικους. Υπεστη καρδιακη ανακοπη στις 18 Μαρτιου και στις 25 πεθανε. Απο τους αλλους 1200 δεν εχει αναφερθει κατι αλλο. Στο τελος δεν το βγαζω ξεκαθαρα αλλα κατι λεει οτι ενω αρχικα ολοι σκεφτηκαν οτι πηγε απο το εμβολιο τελικα τα επιστημονικα στοιχεια δεν εδειξαν συνδεση η κατι τετοιο.
Δεν ειμαι και σιγουρος ομως καθως τα ιταλικα μου ειναι πολυ χαλια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ασέβαστος έγραψε: 01 Απρ 2021, 09:25
λογικο
αφου δεν υπαρχουν.ειναι σαν να μου λες για ''νεκρους της ερτ''
νεκροι ΜΕ ''κοβιντ'' βεβαια εκατομμυρια,ΑΠΟ κοβιντ ζητημα αν ειναι 20000 υπεργηροι μεσα σε 7 δις πληθυσμο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις