Μπράβο λεβεντη μουstergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:47 Αφιερωμενη στους ζαιους...
[img]https://i.postimg.cc/fbnCtF4W/1363 ... .jpg[/img]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ
Εκατόμβη είναι, για την ακρίβεια, η θυσία εκατό βοδιών.foscilis έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:37εκατόμβη είναι εκατό νεκροί. όσοι έχουμε κάθε 1-2 μέρες.LETO έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:32Συμφωνω αλλα σε μια πανδημια δεν μπορω παρα να μην κοιταω τη μεγαλη εικονα και να λεω πως αφου δεν ειχαμε εκατομβες τα πηγαιναν καλα.Highlander έγραψε: 06 Ιαν 2021, 13:49
Σε μεγάλο βαθμό ήταν θέμα τύχης σε συνδυασμό με υποστήριξη τους από τα ΜΜΕ μέχρι τέλους, δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, απλά βάδιζαν στα τυφλά και τους έβγαινε.
Δε θεωρώ ότι είχαν ποτέ κάποιο ιδιαίτερα οργανωμένο σχέδιο. Ίσως ο τσιοδρας ήταν κάπως σοβαρός, αλλά από εκεί και πέρα το χάος.
Ο συμβολισμός είναι πολύ ισχυρός στην περίπτωση μας.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
πράγματι.Beria έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:52Εκατόμβη είναι, για την ακρίβεια, η θυσία εκατό βοδιών.
Ο συμβολισμός είναι πολύ ισχυρός στην περίπτωση μας.
- NewModelArmy
bluerose έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:52Μπράβο λεβεντη μουstergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:47 Αφιερωμενη στους ζαιους...
Όταν δει αυτός τον άγιο πέτρο θα του πει "έσπασα τον όρκο μου σε καιρό που αυτό σήμαινε ότι θα πεθάνει κόσμος, προκειμένου να ανεφοδιαστώ με μαγικό νερό και να τη σπάσω στους εχθρούς μου".bluerose έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:52Μπράβο λεβεντη μουstergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:47 Αφιερωμενη στους ζαιους...
"Μπράβο σου" θα του πει. "Άσε με να μαντέψω: ΠΑΣΟΚος με τουρκική καταγωγή".
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Δεν έκανα πλάκαtaliban έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:43Πλάκα πλάκα οι παλαιόημερογητες θα την περάσουν φινα οταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους υπόλοιπους του νέου.The Age of Aquarius έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:41 Όλος αυτός ο χαμός για μια αίρεση.
Σήμερα έχουμε παραμονή Χριστουγέννων.
Εγω δε βλέπω να έχει κόσμο δίπλα του, μάσκα φοράει, είναι αστυνόμος κι είναι έξωfoscilis έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:56Όταν δει αυτός τον άγιο πέτρο θα του πει "έσπασα τον όρκο μου σε καιρό που αυτό σήμαινε ότι θα πεθάνει κόσμος, προκειμένου να ανεφοδιαστώ με μαγικό νερό και να τη σπάσω στους εχθρούς μου".bluerose έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:52Μπράβο λεβεντη μουstergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:47 Αφιερωμενη στους ζαιους...
"Μπράβο σου" θα του πει. "Άσε με να μαντέψω: ΠΑΣΟΚος με τουρκική καταγωγή".
Δε νομίζω να ραντισε κόσμο ή να ήπιαν από το ίδιο μπουκαλι
Δεν τρολαρεις;The Age of Aquarius έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:08Δεν έκανα πλάκαtaliban έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:43Πλάκα πλάκα οι παλαιόημερογητες θα την περάσουν φινα οταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους υπόλοιπους του νέου.The Age of Aquarius έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:41 Όλος αυτός ο χαμός για μια αίρεση.
Σήμερα έχουμε παραμονή Χριστουγέννων.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Χριστιανική Αγάπη
Κάντε ζουμ στην εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σωστα λέει, σήμερα είναι παραμονη Χριστουγέννων με το παλιο δλδ στο Όρος σήμερα γιορταζεταιhades έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:15Δεν τρολαρεις;The Age of Aquarius έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:08Δεν έκανα πλάκαtaliban έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:43
Πλάκα πλάκα οι παλαιόημερογητες θα την περάσουν φινα οταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους υπόλοιπους του νέου.![]()
Το ξέρω αυτό αλλά δεν είχα τον Aquarius για πιστό και μάλιστα του παλιού
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Παναγιτσα μου... Με το παλαιο έστω άκουσε μας
Το παιδακι σου γεννήθηκε σαν σήμερα το βράδυ
Στο καλό ο κορόνας ιος
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
hades έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:18 Το ξέρω αυτό αλλά δεν είχα τον Aquarius για πιστό και μάλιστα του παλιού
Δεν είναι ανάγκη να είμαι πιστός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-