Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Όπως κι αυτό είναι γελοίο. Να λέει ένας μπούμερ σε έναν μιλένιαλ "οκ boomer" για κάτι που κάνουν οι μπούμερ, δηλαδή να λένε γελοιότητες που νομίζουν ότι τους κάνουν να φαίνονται προοδευτικοί και "μιλάνε την γλώσσα της νεολαίας".
δεν είμαι μπούμερ ρε μπρο.
το gif το έβαλα για πλάκα, γιατί η κουβέντα με σένα δεν βγάζει πουθενά. θες να περάσει το δικό σου. τώρα θα σε μάθουμε;
Αυτό που έκανε η ζαμανη είναι αισχρό. Είναι τέχνη αυτό να ξεγυμνωνεσαι στη σκηνή πανω? Καλλιτέχνες της πλακας που διαφθείρουν την νεολαια.
Αντί η νεολαία να είναι κοντα στο Χριστό που είναι το τέλειο αρχέτυπο του ανθρώπου, ακολουθεί την καθε ξεβρακωτη και τον καθε αλήτη τραπερ.
Πρέπει να ντρεπομαστε για την κοινωνία μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εστω ερημικα νησια Α Β και Γ. Στο Α εχετε ναυαγησει εσεις, στο Β η Ζαμανη και στο Γ ο Λεγκολας. Οποιος εχει περασει πανω απο 6 μηνες στο Α εμποτιζεται το δερμα του με τη μυρωδια απο το σπανιο βοτανο που φυεται εκει, το οποιο απωθει τους καρχαριες. Αντιθετα στα Β και Γ δε φυεται το βοτανο. Το αποτελεσμα ειναι οτι ο ναυαγος στο Α μπορει να μετακινειται ελευθερα μεταξυ των νησιων ενω οι Β και Γ ειναι καθηλωμενοι ο καθενας στο νησι του. Πλοιο περναει καθε 5 χρονια.
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:07
Εστω ερημικα νησια Α Β και Γ. Στο Α εχετε ναυαγησει εσεις, στο Β η Ζαμανη και στο Γ ο Λεγκολας. Οποιος εχει περασει πανω απο 6 μηνες στο Α εμποτιζεται το δερμα του με τη μυρωδια απο το σπανιο βοτανο που φυεται εκει, το οποιο απωθει τους καρχαριες. Αντιθετα στα Β και Γ δε φυεται το βοτανο. Το αποτελεσμα ειναι οτι ο ναυαγος στο Α μπορει να μετακινειται ελευθερα μεταξυ των νησιων ενω οι Β και Γ ειναι καθηλωμενοι ο καθενας στο νησι του. Πλοιο περναει καθε 5 χρονια.
Θα σφιγγατε Ματουλα ή Λεγκολας;
Λέγκολας ξεκάθαρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εμένα μαρέσει η Ζαμάνη, είναι σαν ιπποποταμάκι. Αν πάω σε συναυλία της και δεν την βγάλει θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
georgebi έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:23
Λέγεται συχνά «αν μία μέρα οι γυναίκες ξυπνούσαν και αποφάσιζαν οτι τους αρέσει το σώμα τους φανταστείτε πόσες επιχειρήσεις θα έχαναν τη δουλειά τους». Η βιομηχανία της ομορφιάς λοιπόν έχει κέρδος όχι μόνο να εξαργυρώνει τις ανασφάλειες αυτές πουλώντας προιοντα και υπηρεσίες αλλά να τις καλλιεργεί η ίδια εσκεμμένα.
επίσης υπάρχει βρωμοφοβία, και αν την καταργούσαμε αυτοί που βγάζουν αποσμητικά θα το έκλειναν.
Στην αρχαιότητα βγάζαν τα παιδιά τους Κόπρο Βρωμερό κλπ υπάρχει και άγιος Κόπρος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:12
Μια από τις καλύτερες μου φίλες σε βάθος δεκαετιών ήταν αυτό που λέμε χοντρή. Για την ακρίβεια, μεταξύ 20 και 30 ήταν απλώς υπέρβαρη αλλά είχε σφιχτό κορμί, μέση (σημαντικό κατά τη γνώμη μου), όμορφο πρόσωπο, σέξυ χείλη και γενικώς ήταν μία απολύτως επικοινωνιακή φυσική κοκκινομάλλα, πολύ ευχάριστη στις παρέες και ιδιαιτέρως ελκυστική στους καλοσχηματισμένους άντρες (ήταν κι αυτή αθλήτρια και υπήρχε αρκετό υλικό από το είδος στα πέριξ). Μετά τα 30 άρχισε να ξεφεύγει και από τη στιγμή που γέννησε και μετά απέκτησε αυτήν την σαμπρέλα που κάνει δίπλα κάτω από την κοιλιά, το στήθος τριπλασιάστηκε και είχε καθολική πτώση αλλά επειδή δεν πέρναγε καλά στο γάμο της, είχε αφεθεί παντελώς. Κάπου στα 45, χώρισε επιτέλους με τον μαλάκα και από τότε πήρε τα πάνω της. Έφτιαξε μάτια, μίκρυνε στήθος και έχασε κιλά σταδιακά, χωρίς εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας. Και όλως τυχαίως, μετά από αυτήν την παχύσαρκη 20ετία, επανήλθε στο ίδιο πλαίσιο ελκυστικότητας που είχε στα νιάτα της. Το μόνον που άλλαξε είναι το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ των αρσενικών που την προσέγγιζαν ή προσέγγιζε η ίδια.
Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι άλλο. Αν και περάσαμε μαζί τα ζόρικα χρόνια, ποτέ δεν ένοιωσα την παραμικρή ανταγωνιστικότητα εκ μέρους της, ακόμη και όταν πηγαίναμε μαζί στις παραλίες. Και έχουμε πάει σε πολλές. Ούτε ποτέ άκουσα κάποιο προσβλητικό σχόλιο από το οικείο ή μη περιβάλλον για τα κιλά της. Οπότε, κρίνοντας από αντίστοιχες περιπτώσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κακεντρεχή σχόλια, προκαλούνται κυρίως από αυτό που εκπέμπει η χοντρή στο χώρο.
Είτε εκπέμπει ντροπή για το σώμα της, είτε εκπέμπει μια επιθετική ακτιβιστική άμυνα τύπου "γουστάρω το σώμα μου και θα σας το μοστράρω στα σόσιαλ περήφανη", η περιρρέουσα αντίδραση θα είναι ακριβώς η ίδια.
Και γιατί είναι μαλάκας ο τύπος, τύπισσα και είναι εντάξει η δικιά σου που δεν σεβάστηκε η ίδια τον εαυτό της κι έγινε όπως λες ότι έγινε; Γιατί να περνάει καλά ο τύπος στον γάμο του με μια τέτοια γυναίκα δίπλα του;
Γιατί πήγε έκανε όλο αυτό το ρεκτιφιέ, αφού χωρίσανε;
hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:00
Όπως κι αυτό είναι γελοίο. Να λέει ένας μπούμερ σε έναν μιλένιαλ "οκ boomer" για κάτι που κάνουν οι μπούμερ, δηλαδή να λένε γελοιότητες που νομίζουν ότι τους κάνουν να φαίνονται προοδευτικοί και "μιλάνε την γλώσσα της νεολαίας".
Παλιότερα έπαιζε η κοτσίδα και τα φωτογραφικά γιλέκα ως σημειολογία για τα ατίθασα μεσήλικα νιάτα.
hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:00
Παλιότερα έπαιζε η κοτσίδα και τα φωτογραφικά γιλέκα ως σημειολογία για τα ατίθασα μεσήλικα νιάτα.
\
Όταν σπούδαζα στην Αθήνα ήτανε πολλοί με κοτσίδα 50 αρηδες με το αμάνικο την μπυροκοιλιά και μου την πέφτανε κιόλας.
Οι κακομοίρηδες.
Ξέρω ότι αυτό που έγραψα είναι μπυροκοιλιοφοβικό αλλά τι να κάνω δεν άντεξα.
Αυτούς τους ίδιους τους έβλεπες και με μαγιό speedo στην παραλία αλλά το αμάνικο αμάνικο πάντα κολλημένο πάνω τους νόμιζαν ότι έτσι έκρυβαν την κοιλιά.
Σιγά σιγά χάθηκαν ευτυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 07 Οκτ 2024, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.