Ή, πολύ πιο πιθανό (κατά 99,99999999999999999999999999999999%), τα κεραμίδια είναι κακή, παράνομη κατασκευή, που θα ξηλώνονταν από οποιονδήποτε ελαφρώς δυνατό αέρα. Όχι μόνο φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ισχύει, αλλά μόνο σε ένα παράπηγμα συνέβη αυτό και σε κανένα άλλο κτήριο.Airman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:03Λεπτομέρειες θα μου πεις, αλλά:stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 16:24
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-enoikoi/
Αυτός ο μοίραρχος είναι ακόμα στη θέση του;
Έλα τώρα. Εδώ, υπάρχει ένας γνωστός μας σε χωριό που κάθε φορά πετά πάνω από το χωριό του επιδεικτικά, σε χαμηλή πτήση.
Το παραδέχεται ο ίδιος να σκεφτείς...
- Τα κεραμύδια πιθανόν να ξηλώθηκαν από το ωστικό κύμα που δημιουργείται πίσω από το Α/Φ αν ο πιλότος δεν "έκοψε" τους κινητήρες (από αμέλεια ή επειδή επρόκειται για μεμονωμένο σπίτι που δεν πρόλαβε να το δει). Μη νομίζεις ότι τα ακούμπησε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
- hellegennes
Re: Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:32Ή, πολύ πιο πιθανό (κατά 99,99999999999999999999999999999999%), τα κεραμίδια είναι κακή, παράνομη κατασκευή, που θα ξηλώνονταν από οποιονδήποτε ελαφρώς δυνατό αέρα.Airman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:03Λεπτομέρειες θα μου πεις, αλλά:stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 16:24
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-enoikoi/
Αυτός ο μοίραρχος είναι ακόμα στη θέση του;
Έλα τώρα. Εδώ, υπάρχει ένας γνωστός μας σε χωριό που κάθε φορά πετά πάνω από το χωριό του επιδεικτικά, σε χαμηλή πτήση.
Το παραδέχεται ο ίδιος να σκεφτείς...
- Τα κεραμύδια πιθανόν να ξηλώθηκαν από το ωστικό κύμα που δημιουργείται πίσω από το Α/Φ αν ο πιλότος δεν "έκοψε" τους κινητήρες (από αμέλεια ή επειδή επρόκειται για μεμονωμένο σπίτι που δεν πρόλαβε να το δει). Μη νομίζεις ότι τα ακούμπησε...
- hellegennes
Όταν αποφοιτήσεις από το πολυτεχνείο, βάλε όσα ηλίθια emoticons θέλεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37 Όταν αποφοιτήσεις από το πολυτεχνείο, βάλε όσα ηλίθια emoticons θέλεις.
Το ζήτημα είναι ότι δεν ξηλώθηκαν από κανέναν αέρα των 7-9 μποφώρ του χειμώνα.
Ξηλώθηκαν από τη χαμηλή πτήση αεροπλάνου.
Στο πανεπιστήμιο διδάσκουν ότι αν περάσει αεροπλάνο και ξηλώσει τις στέγες των σπιτιών φταίει ο ανάδρομος Ερμής;
Και φυσικά το ερώτημα παραμένει: τι δουλειά έχει ένα πιλότος να διακινδυνεύσει χιλιάδες ζωές και περιουσίες με χαμηλές πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές; Ούφο κυνηγά; Independence Day κι ετς; 102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 24 Ιουν 2020, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ηταν ποτε το θεμα μου οι χαμηλες πτησεις για εκπαιδευτικους λογουςperseus έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:27 Γιαννοπουλα τρεχα 2 φαντομ πεταξαν χαμηλα στα γιαννενα ,πες μια ιστορια πως σε πηρε ολη η εμα και στο τέλος ειπες: σας κοροιδεψα δεν ειμαι γκευς.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Κανενας εκπαιδευτικος λόγος δεν πηρχε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Για πλακα πεταξαν χαμηλα;
Μηπως αναχαιτιζαν Αλβανικα F-35;
Αρίστος for Tsirpas
Πού το ξέρεις εσύ οτι ξηλώθηκαν από αεροπλάνο? Πού ξέρεις οτι δεν ξηλώθηκαν όντως από κάποιο αέρα, και είπε να πάει ο τύπος να πεί οτι το 'κανε το αεροπλάνο, μπάς και τσιμπήσει καμιά αποζημίωση.stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37 Όταν αποφοιτήσεις από το πολυτεχνείο, βάλε όσα ηλίθια emoticons θέλεις.
Στο πανεπιστήμιο διδάσκουν ότι αν περάσει αεροπλάνο και ξηλώσει τις στέγες των σπιτιών φταίει ο ανάδρομος Ερμής;![]()
Και φυσικά το ερώτημα παραμένει: τι δουλειά έχει ένα πιλότος να διακινδυνεύσει χιλιάδες ζωές και περιουσίες με χαμηλές πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές; Ούφο κυνηγά; Independence Day κι ετς; 102:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:52Πού το ξέρεις εσύ οτι ξηλώθηκαν από αεροπλάνο? Πού ξέρεις οτι δεν ξηλώθηκαν όντως από κάποιο αέρα, και είπε να πάει ο τύπος να πεί οτι το 'κανε το αεροπλάνο, μπάς και τσιμπήσει καμιά αποζημίωση.stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37 Όταν αποφοιτήσεις από το πολυτεχνείο, βάλε όσα ηλίθια emoticons θέλεις.
Στο πανεπιστήμιο διδάσκουν ότι αν περάσει αεροπλάνο και ξηλώσει τις στέγες των σπιτιών φταίει ο ανάδρομος Ερμής;![]()
Μπορεί να ήταν και ...ούφο, βέβαια.
ε,πες το ντε οτι,πετας και χαμηλα!stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:54Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:52Πού το ξέρεις εσύ οτι ξηλώθηκαν από αεροπλάνο? Πού ξέρεις οτι δεν ξηλώθηκαν όντως από κάποιο αέρα, και είπε να πάει ο τύπος να πεί οτι το 'κανε το αεροπλάνο, μπάς και τσιμπήσει καμιά αποζημίωση.stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37
Και φυσικά το ερώτημα παραμένει: τι δουλειά έχει ένα πιλότος να διακινδυνεύσει χιλιάδες ζωές και περιουσίες με χαμηλές πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές; Ούφο κυνηγά; Independence Day κι ετς; 102:![]()
Μπορεί να ήταν και ...ούφο, βέβαια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
Δεν συμβαίνει να ξηλωθούν στέγες, απόδειξη ότι μόνο αυτό το παράνομο παράπηγμα ξηλώθηκε, που δεν είναι κανονική κατασκευή. Δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός. Για μια ακόμη φορά λες ανείπωτες παπαριές.stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37 Όταν αποφοιτήσεις από το πολυτεχνείο, βάλε όσα ηλίθια emoticons θέλεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επομένως, λες ότι ένα "παράπηγμα" που δεν ξηλώθηκε με 7-9 μποφώρ ολόκληρου χειμώνα, ξηλώθηκε από ένα ανοιξιάτικο "αεράκι".hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 13:27Δεν συμβαίνει να ξηλωθούν στέγες, απόδειξη ότι μόνο αυτό το παράνομο παράπηγμα ξηλώθηκε, που δεν είναι κανονική κατασκευή.stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:37 Όταν αποφοιτήσεις από το πολυτεχνείο, βάλε όσα ηλίθια emoticons θέλεις.
Και μας λες ότι έχεις βγάλει και πολυτεχνική σχολή πανάθεμά σε!
Φυσικά και οι πτήσεις πάνω από αστικές περιοχές, σε χαμηλό ύψος, είναι φοβερά επικίνδυνες.Δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός.
Δεν είναι καν προς συζήτηση.
Άλλη μία φορά:
https://www.tovima.gr/2020/06/13/societ ... i-spitiou/
Το επόμενο επιχείρημα του Χελετζένς θα είναι ότι η χώρα δεν διαθέτει αεροσκάφη...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:50 Για πλακα πεταξαν χαμηλα;
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Τι εννοείς παράνομη, θέμα του μάστορα είναι. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι τουλάχιστον 30ετίας η κεραμοσκεπή.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:32 Ή, πολύ πιο πιθανό (κατά 99,99999999999999999999999999999999%), τα κεραμίδια είναι κακή, παράνομη κατασκευή, που θα ξηλώνονταν από οποιονδήποτε ελαφρώς δυνατό αέρα. Όχι μόνο φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ισχύει, αλλά μόνο σε ένα παράπηγμα συνέβη αυτό και σε κανένα άλλο κτήριο.
Ροή ρευστών. Άλλη η στρωτή ροή αέρα, άλλη η τυρβώδης ροή που προκάλεσε το αεροπλάνο. Το δεν είναι "κανονική κατασκευή" δεν το καταλαβαίνω.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 13:27 Δεν συμβαίνει να ξηλωθούν στέγες, απόδειξη ότι μόνο αυτό το παράνομο παράπηγμα ξηλώθηκε, που δεν είναι κανονική κατασκευή. Δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός. Για μια ακόμη φορά λες ανείπωτες παπαριές.
Έχει ως πρότυπο τον Judge Dredd. Κρίνει, αξιολογεί, καταδικάζει και εφαρμόζει τις ποινές all in one.SuperRogue έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:20Τι εννοείς παράνομη, θέμα του μάστορα είναι.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:32 Ή, πολύ πιο πιθανό (κατά 99,99999999999999999999999999999999%), τα κεραμίδια είναι κακή, παράνομη κατασκευή, που θα ξηλώνονταν από οποιονδήποτε ελαφρώς δυνατό αέρα. Όχι μόνο φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ισχύει, αλλά μόνο σε ένα παράπηγμα συνέβη αυτό και σε κανένα άλλο κτήριο.
Πολιτικός μηχανικός, πολεοδόμος, δικαστής και Εφορία ταυτόχρονα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση