!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί πίνουμε σήμερα;
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Κοκτέιλ ασπράδια αυγών με χυμό μπανάνα - φράουλα.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Και μεις ''καναμε σωμα'' τυπε μου οχι κ ετσι ομως :S
Δε σε πιανω τυπε μου , το παστεριωμενο ασπραδι μου φανηκε - ακουστηκε καπως του ματσ παρολο που δεν το εχω δοκιμασει μπορει να μην ειναι οπως το φανταστηκα --> (
Το σκέτο ασπράδι είναι όντως αηδία, δικέ μου. Κυκλοφορούν της ίδιας εταιρείας ασπράδια με γεύση, λίγο πιο ακριβά όμως.Νon4me έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:48Δε σε πιανω τυπε μου , το παστεριωμενο ασπραδι μου φανηκε - ακουστηκε καπως του ματσ παρολο που δεν το εχω δοκιμασει μπορει να μην ειναι οπως το φανταστηκα --> ()
Όταν παίρνω αυτό χωρίς γεύση, το χτυπάω με κακάο συνήθως. Σήμερα είχα φαεινή ιδέα και μου βγήκε τελικά!
Dein Herz, meine Gier
Εισαι ο μπαρίστα της πρωτεινης τυπε μουFeindflug έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:17Το σκέτο ασπράδι είναι όντως αηδία, δικέ μου. Κυκλοφορούν της ίδιας εταιρείας ασπράδια με γεύση, λίγο πιο ακριβά όμως.
Όταν παίρνω αυτό χωρίς γεύση, το χτυπάω με κακάο συνήθως. Σήμερα είχα φαεινή ιδέα και μου βγήκε τελικά!
Λειτζερ λεει στο σαιτ τους . ειναι καλη ? σε γευση φερνει σε καποια κλασικη εμποριου ?
Δεν ξέρω από μπύρες, δικέ μου. Δεν σε ξετρελαίνει, αλλά έχει πιο γεμάτη γεύση και πίκρα από τις απλές μπύρες του περιπτέρου και της ταβέρνας.Νon4me έγραψε: 05 Σεπ 2020, 23:52 Λειτζερ λεει στο σαιτ τους . ειναι καλη ? σε γευση φερνει σε καποια κλασικη εμποριου ?
Αξιόλογη προσπάθεια.
Dein Herz, meine Gier
Τι τιμη παιζει?
Ούτε θυμάμαι ρε τύπε. Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές; Δεν είναι καμμία εισαγόμενη με σιτάρι που το σπέρνουν την Πανσέληνο του Λύκου.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2236 Προβολές
-