Nero έγραψε: 14 Ιουν 2018, 19:20
Δε μπορώ με τις σούπες,πότε θα ξημερώσει η αυριανή να δούμε τη ματσάρα Ιράν-Μαρόκο?
Έλα ρε , ματσάρα είναι. Η πεμπουσία του Μουντιαλ!
Αν δε δω ματς στο στυλ Τζαμάικα -Νέα Ζηλανδία , δεν το νιώθω.
ετσι θα ναι το σαββατο για όσα μαχιμια θυσιάσουν το μπάνιο να δουν τους αυστραλους
1 το μεσημέρι σαββατου για όσους ποσταρουν θα γινει ευφημος μνεία τέλος χρονιάς
Καλά τα κατάφεραν οι σαουδάραβες, έφαγαν δυο γκολ στα χασομέρια. Φίλος μου έριξε όβερ 1.5 κάρτες (εκεί που δεν είχε βγει καμία μέχρι το τελευταίο μισάωρο) και όβερ 4.5 γκολ συνδυαστικά και έβγαλε 1.5 χιλιάρικο. Αυτά είναι
Nero έγραψε: 14 Ιουν 2018, 19:20
Δε μπορώ με τις σούπες,πότε θα ξημερώσει η αυριανή να δούμε τη ματσάρα Ιράν-Μαρόκο?
Έλα ρε , ματσάρα είναι. Η πεμπουσία του Μουντιαλ!
Αν δε δω ματς στο στυλ Τζαμάικα -Νέα Ζηλανδία , δεν το νιώθω.
ετσι θα ναι το σαββατο για όσα μαχιμια θυσιάσουν το μπάνιο να δουν τους αυστραλους
1 το μεσημέρι σαββατου για όσους ποσταρουν θα γινει ευφημος μνεία τέλος χρονιάς
Ποιο μπάνιο; Θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Από τη 1 ως τις 11 το βραδι θα αλυσοδεθώ στον καναπέ. Σκέπτομαι να πάρω σκωραμίδα και να τοποθετήσω ιμάντα μεταφοράς μεταξύ σαλονιού και ψυγείου.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Namrail έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:40
Αυτά που έγιναν με τον Λοπετέγκι ήταν αστειότητες.
Ωστόσο συνεχίζω να δίνω Ισπανία μαζί με Βραζιλία στα δύο μεγάλα, κατά τη γνώμη μου, φαβορί.
δεν το βλέπω ναμ. Κι εγώ ξεκινησα να λέω για Ισπανία τροπαιούχο, αλλα κάτι δεν κολλαει καθολου με αυτη την ομαδα. Εχουν ροστεράρα και γενικότερα ταλεντάρες,αλλα κάτι φταιει, δεν βλεπω να πανε πολυ ψηλα αν και περιμενω να τους δω και αυριο και μετά να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη. Ελπιζω να τους βγει σε καλό που έφυγε ο Λοπετέγκι.
Τη βραζιλία την εχω ως μία εκ των δυο φιναλιστ.
καπου διάβασα κι εγω ότι ναι, θα παίξει. Δεν ξερω για ολοκληρο 90λεπτο,αλλα ναι ειναι σχεδόν σίγουρο. Μην περιμενουμε βεβαια να ειναι ο Σαλαχ της Λίβερπουλ. Το πιθανότερο και να μη φαίνεται καν στο χωρο της επιθεσης,να ειναι εξαφανισμένος (αντε να απειλήσει 2-3 φορες) καθώς το ποδόσφαιρο ειναι πρωτιστως ομαδικό άθλημα,μην ξεχναμε. Όπως ακριβώς και άλλος ο κοντός στη Μπαρτσελόνα,με τον κοντό στην Αργεντινή.
Χρειάζομαι ένα online link, δε με πειράζει να πληρώσω αν χρειααστεί. Η τηλεόραση εδώ τα δείχνει όλα λάϊβ αλλά μόνο λάϊβ, και είναι στη μέση της νύχτας. Βασικά θέλω να μπορώ να δώ χτεσινά παιχνίδια ολόκληρα.
Έχετε δει τίποτα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.