Re: Αστέρια Michelin.
Δημοσιεύτηκε: 06 Αύγ 2018, 15:31
ακριβως, τελευταια βολευομαι με αυτην εδω, φοβερος συνδυασμος.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Mε panforte δεν στο έχουν σερβίρει ποτέ στην Ιταλία; είναι κλασσικός συνδιασμόςΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2018, 15:14 Ωραίος ο Λεγεωνης από τα λίγα που διάβασα τώρα που έπιασα Wi-Fi. Θα το ελέγξω καλύτερα όμως. Οι φωτο και οι παρουσιάσεις των πιάτων πολύ καλές καθώς και το τελείωμα με το πλατο τυριών συνοδεία μαρμελάδας(εννοείται πάει φοβερά. Ένας τέλειος συνδυασμός είναι ροκφόρ με μαρμελάδα αχλαδι).

Δεν νομίζω ότι τυρί με μαρμελάδα είναι ΚασρούτΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2018, 15:23 Προσωπικά ούτε το ένα, ούτε το άλλο κάνω γιατί δε μου αρέσει - τα τυριά τα ξεσκίζω με ψωμάκι (άντε να είναι κάνα μυστήριο σταφιδόψωμο εάν ο σεφ είναι μερακλής)... Πάντως τυρί και μαρμελάδα είναι λετζίτ συνδυασμός από τον καιρό του νώε
μπλιαχ.Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2018, 15:20ενώ όταν τρώτε καρπούζι ή σταφύλι με φέτα στο μπαλκόνι είναι οκ.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2018, 08:39 ολα μοιαζουν ωραια, εκτος απο κεινο το τελειωμα με βρωμερα τυρια και μαρμελαδα. wtf? μαρμελαδα;
κρυβε λογιαfagano3 έγραψε: 05 Ιουν 2018, 15:16Όχι απλώς ο κουμπάρος δουλεύει στα κεντρικά πολυεθνικής στην Ουγγαρία όπου το 80 τα εκατό είναι γυναίκες και το 19 τα εκατό γκέι.μεχρι να δεσμευτεί ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ήξερα που ανυπομονούσα να πάει δουλειαNaranjita έγραψε: 05 Ιουν 2018, 14:38 αυτό το γραφείο που λες, δεν πιστεύω να είναι από αυτά τα εξώλης, ε;![]()
Κι'εγώ, μία φορά σε τριάστερο (Guy de Savoie) και μία σε διάστερο (Amphicles) και τα δύο στο Παρίσι, και τα δύο σε business. Συμφωνώ με τις διαπιστώσεις σου. Στο Amphicles γιά κάθε πιάτο ερχόταν ειδικός σερβιτόρος, που εξηγούσε τα συστατικά του και τις γεύσεις που έπρεπε να προσέξει κανείς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:25 Πάντως μια φορά στη ζωή μου έχω βρεθεί για επαγγελματικούς λόγους σε τριάστερο (δεν πλήρωνα εγώ εννοείται) και παραμιλούσα. Μέχρι και το ψωμί που φέρναν οι πόστηδες ήταν ποίημα έπος ραψωδία
Εμένα με έμαθαν κάτι Ινδοί να τρώω το καρπούζι αλατισμένο. Εχει πιό "γεμάτη" γεύση.Ασέβαστος έγραψε: 07 Αύγ 2018, 09:45μπλιαχ.Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2018, 15:20ενώ όταν τρώτε καρπούζι ή σταφύλι με φέτα στο μπαλκόνι είναι οκ.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2018, 08:39 ολα μοιαζουν ωραια, εκτος απο κεινο το τελειωμα με βρωμερα τυρια και μαρμελαδα. wtf? μαρμελαδα;
γενικως βρισκω μια αηδια το μπερδεμα του γλυκου με το αλμυρο.
οταν εμεις βαζαμε αλατι στο καρπουζι οι Ινδοι δεν ειχαν θαλασσα...Leporello έγραψε: 07 Αύγ 2018, 20:17Εμένα με έμαθαν κάτι Ινδοί να τρώω το καρπούζι αλατισμένο. Εχει πιό "γεμάτη" γεύση.Ασέβαστος έγραψε: 07 Αύγ 2018, 09:45μπλιαχ.Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2018, 15:20
ενώ όταν τρώτε καρπούζι ή σταφύλι με φέτα στο μπαλκόνι είναι οκ.
γενικως βρισκω μια αηδια το μπερδεμα του γλυκου με το αλμυρο.
με στραπον;Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2018, 23:18 Εγώ τρώω το καρπούζι και το πεπόνι με γραβιέρα πικάντικη πεπαλαιωμένη.
Και γαμώ.
Ούτε καν, μου αρέσουν τα alpha males. Είναι πασιφανές.