Κύριε seismic
Δεν θέλω να σας ...ταλαιπωρήσω άλλο. Έχετε και δουλειές και δεν είναι τώρα ανάγκη να ...τρέχετε από δικτυακό forum σε δικτυακό forum για να ...διδάσκετε σε "γατάκια". Περιμένω μία και μοναδική απάντηση σε αυτή την ερώτηση και θα σας αφήσω ήσυχο να ...διδάξετε την ...επιστημονική σας μέθοδο.
- Πώς τα πειράματα που δείξατε στα βίντεο αποδεικνύουν το παραμικρό για την εφεύρεσή σας όταν η εφεύρεση η ίδια δεν υπήρχε πουθενά μέσα στα ...πειράματα;
Επειδή τα πειράματά σας είχαν μέσα την ...αδράνεια; Είναι σαν να λέτε: Θέλω να μάθω πως και γιατί το νερό γίνεται πάγος. Σκέφτεστε μια πιθανή θεωρία και την καταγράφετε. Για να την αποδείξετε κάνετε το εξής πείραμα: Σε ένα ποτήρι νερό βάζετε ζάχαρη και την ανακατεύετε. Βλέπετε ότι διαλύεται στο νερό. Αφού λοιπόν το πείραμα είχε μέσα νερό τότε η θεωρία σας για το ...πάγωμα πρέπει να ισχύει!
Ναι αυτό μας λέτε κύριε seismic! Παραδεχτήκατε μόνος σας ότι δεν υπάρχει ο μηχανισμός στα βίντεο-πειράματα. Αλλά επειδή μετρήσατε αδρανειακές μετατοπίσεις και ο μηχανισμός έχει να κάνει με αδρανικές μετατοπισεις τότε ...λειτουργεί! Και ας μην τον ...δοκιμάσατε αυτον καθεαυτόν!
Αυτό μπορείτε να μου ...διδάξετε πώς έγινε;
Θα σας συγχωρέσω τον μηχανισμό ...μονόδρομο και όλη την άγνοια βασικής φυσικής. Αυτό μόνο απαντήστε μου σας παρακαλώ...