!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χειροπέδες σε 90χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Χειροπέδες σε 90χρονη
Για την γιαγιά το σύστημα πήρε φωτιά για να την κλείσει μέσα για τον ολιγάρχη καπιταληστη έπεσε σε χειμερία νάρκη

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- wooded glade
Re: ΓΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΦΙΡΟΔΙΑΦΥΓΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΡΙΖΑ!
Ποιά κοτέτσια ρε συ ;
1500 ευρώ το χρόνο μπορεί να βγάζει η γιαγιά από τις παντόφλες.
Δεν της ζητάνε όμως ένα διακοσάρι-πεντακοσάρι φόρο, 4500 ζητάνε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Al Bundy
Το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ.
- ΜπλεΜπουμπυς
90χρονη πωλήτρια μάλλινων βρεφικων παππουτσιων: εγκληματιας
Χρυσαυγιτες που σκότωσαν ανθρώπους: ελεύθεροι
Αυτά γίνονται επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, που θα βγαινε κι ολα θα ταν αλλιώς....
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- wooded glade
Είναι κλέφτρα η γιαγιά με τις παντόφλες ;
Θα συζητήσουμε αν η γιαγιά είναι κλέφτρα - όπως επιμένει ότι είναι το σύστημα Σύριζα.
Ο Ζαν Βαλζάν του Βίκτωρος Ουγκώ με τον ινσπεκτέρ Ζαβέρ ήταν κλέφτης ;
Εγώ λέω ότι ήταν, παρά το σπαραξικάρδιο αυτής της υποθέσεως.
Αν δεν ήταν, τότε κάθε πέντε μέτρα στο δρόμο θα έπρεπε να υπάρχει και ένας Χιλιανός πορτοφολάς να μας αδειάζει τις τσέπες.
Αν η άδεια της στοίχιζε 100-200-300 ευρώ και δεν τα πλήρωνε επίσης ήταν κλέφτρα, θα ήτο μία τεχνική παράβασις εκ μέρους της εν πάσει περιπτώσει.
Αλλά εδώ μιλάμε ότι για ένα πιθανό κομπόδεμα 1500 ευρώ της ζητάνε 4500 το χρόνο να πληρώνει !
Είναι όμως το σύστημα αυτό και δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν οι διάφοροι και να μου λένε "καλέ ματάκια δεν έχω" ή να μου λένε "είδες οι εφοπλιστές ;" ή να μου λένε "είδες τα αδαμαντωρυχεία ;". Είναι κουβέντες αυτές που δεν τις κάνω κέφι καθόλου και εν πάσει περιπτώσει όταν λέτε αυτά, όποιοι τα λέτε, ζητάτε από το σύστημα να κάνει μία εξαίρεση χάριν φιλανθρωπίας και όχι να διορθώσει την αδικία - αν όντως πρόκειται περί αδικίας.
Θέλω λοιπόν να μου δικαιολογήσουν οι ζαίοι γιατί η γιαγιά είναι κλέφτρα, με δικά τους λόγια.
Ο Ζαν Βαλζάν του Βίκτωρος Ουγκώ με τον ινσπεκτέρ Ζαβέρ ήταν κλέφτης ;
Εγώ λέω ότι ήταν, παρά το σπαραξικάρδιο αυτής της υποθέσεως.
Αν δεν ήταν, τότε κάθε πέντε μέτρα στο δρόμο θα έπρεπε να υπάρχει και ένας Χιλιανός πορτοφολάς να μας αδειάζει τις τσέπες.
Αν η άδεια της στοίχιζε 100-200-300 ευρώ και δεν τα πλήρωνε επίσης ήταν κλέφτρα, θα ήτο μία τεχνική παράβασις εκ μέρους της εν πάσει περιπτώσει.
Αλλά εδώ μιλάμε ότι για ένα πιθανό κομπόδεμα 1500 ευρώ της ζητάνε 4500 το χρόνο να πληρώνει !
Είναι όμως το σύστημα αυτό και δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν οι διάφοροι και να μου λένε "καλέ ματάκια δεν έχω" ή να μου λένε "είδες οι εφοπλιστές ;" ή να μου λένε "είδες τα αδαμαντωρυχεία ;". Είναι κουβέντες αυτές που δεν τις κάνω κέφι καθόλου και εν πάσει περιπτώσει όταν λέτε αυτά, όποιοι τα λέτε, ζητάτε από το σύστημα να κάνει μία εξαίρεση χάριν φιλανθρωπίας και όχι να διορθώσει την αδικία - αν όντως πρόκειται περί αδικίας.
Θέλω λοιπόν να μου δικαιολογήσουν οι ζαίοι γιατί η γιαγιά είναι κλέφτρα, με δικά τους λόγια.
Συμφωνώ με το πνεύμα αυτού που λες, ίσως όχι με τις λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον αστυνομικό που εφαρμόζει τον νόμο ιδίως μετά από καταγγελία. Δεν μπορώ να πω δηλαδή αφού δεν πιάνονται άλλοι και άλλοι ας αφήσουν και αυτήν. Αν αυτός κάνει ότι ορίζει ο νόμος δεν μπορούμε σαν κοινωνία να του ζητήσουμε τα ρέστα.Von Mackensen έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:45Ας παει το οργανο ας τη διωξει το πολυ πολυ απο το σημειο και ας πει μετα οτι δε διαπιστωσε τιποτα.Αυτο δηλαδη που γινεται 999/1000 παρομοιες περιπτωσεις.foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:55 Πρέπει να είναι τεράστιοι σπιούνοι οι λαϊκατζήδες στη Θεσσαλονίκη.
Από την άλλη ο όλος χειρισμός αν είναι έτσι όπως τον περιγράφουν οι δημοσιογράφοι (δεν είναι να τους εμπιστεύεται κανείς) είναι απαίσιος. Μπορούσαν απλώς να ζητήσουν τα στοιχεία της και να την αφήσουν να φύγει χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Κατόπιν να καλέσουν τα παιδιά της στο τμήμα και να τους εξηγήσουν ότι δεν επιτρέπεται να πουλήσει στην λαϊκή χωρίς άδεια, όπως επίσης ότι θα είναι υποχρεωμένοι να παρέμβουν σε περίπτωση καταγγελίας από τρίτο. Και εκεί να τελειώσει το θέμα. Λίγη λογική χρειάζεται. Μια γυναίκα 90 χρονών το κάνει μάλλον από ανάγκη και πρέπει να αντιμετωπισθεί με επιείκεια. Επίσης άνθρωποι αυτής της ηλικίας παίρνουν κάθε τόσο φάρμακα. Δεν μπορείς να τους κρατάς μισή μέρα στο τμήμα.
Και το παιδί ή παιδιά της έχουν κάποια ευθύνη που αφήνουν γυναίκα τέτοιας ηλικίας να ταλαιπωρείται στους δρόμους.
- wooded glade
σώπα ρε αρχηγέST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2019, 22:22Συμφωνώ με το πνεύμα αυτού που λες, ίσως όχι με τις λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον αστυνομικό που εφαρμόζει τον νόμο ιδίως μετά από καταγγελία. Δεν μπορώ να πω δηλαδή αφού δεν πιάνονται άλλοι και άλλοι ας αφήσουν και αυτήν. Αν αυτός κάνει ότι ορίζει ο νόμος δεν μπορούμε σαν κοινωνία να του ζητήσουμε τα ρέστα.Von Mackensen έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:45Ας παει το οργανο ας τη διωξει το πολυ πολυ απο το σημειο και ας πει μετα οτι δε διαπιστωσε τιποτα.Αυτο δηλαδη που γινεται 999/1000 παρομοιες περιπτωσεις.foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:55 Πρέπει να είναι τεράστιοι σπιούνοι οι λαϊκατζήδες στη Θεσσαλονίκη.
Από την άλλη ο όλος χειρισμός αν είναι έτσι όπως τον περιγράφουν οι δημοσιογράφοι (δεν είναι να τους εμπιστεύεται κανείς) είναι απαίσιος. Μπορούσαν απλώς να ζητήσουν τα στοιχεία της και να την αφήσουν να φύγει χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Κατόπιν να καλέσουν τα παιδιά της στο τμήμα και να τους εξηγήσουν ότι δεν επιτρέπεται να πουλήσει στην λαϊκή χωρίς άδεια, όπως επίσης ότι θα είναι υποχρεωμένοι να παρέμβουν σε περίπτωση καταγγελίας από τρίτο. Και εκεί να τελειώσει το θέμα. Λίγη λογική χρειάζεται. Μια γυναίκα 90 χρονών το κάνει μάλλον από ανάγκη και πρέπει να αντιμετωπισθεί με επιείκεια. Επίσης άνθρωποι αυτής της ηλικίας παίρνουν κάθε τόσο φάρμακα. Δεν μπορείς να τους κρατάς μισή μέρα στο τμήμα.
Και το παιδί ή παιδιά της έχουν κάποια ευθύνη που αφήνουν γυναίκα τέτοιας ηλικίας να ταλαιπωρείται στους δρόμους.
- wooded glade
Εσύ όμως τι θα έκανες ;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Μαρ 2019, 22:05 90χρονη πωλήτρια μάλλινων βρεφικων παππουτσιων: εγκληματιας
Θα την άφηνες να πουλάει τις παντόφλες της ;
Ή θα της έκοβες επίδομα από τα σοσιαλιστικά αποθέματα ;
Προφανώς η φωτογραφία είναι παλιά αλλά το χάλι με τους πλανόδιους συνεχίζεται στα πέριξ των έργων του μετρό αλλά και από την μεριά της στάσης των λεωφορείων.Otto Weininger έγραψε: 22 Μαρ 2019, 21:57![]()
Καλα οκ.
Δεν κατάλαβα την ειρωνεία. Αν θέλεις να γίνεις κράτος δεν μπορείς ούτε να επιτρέπεις την παρανομία ούτε να φέρεσαι δυσανάλογα αυστηρά στους αδύνατους. Δεν εμπεδώνεται αίσθημα δικαιοσύνης με σπασμωδικές κινήσεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- wooded glade
Κράτος του χολομοντόρ όμως ε ;ST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2019, 22:28Δεν κατάλαβα την ειρωνεία. Αν θέλεις να γίνεις κράτος δεν μπορείς ούτε να επιτρέπεις την παρανομία ούτε να φέρεσαι δυσανάλογα αυστηρά στους αδύνατους. Δεν εμπεδώνεται αίσθημα δικαιοσύνης με σπασμωδικές κινήσεις.
Είναι καλό.
Re: Είναι κλέφτρα η γιαγιά με τις παντόφλες ;
Φορολογικά παράτυπη χωρίς έναρξη επ;γγελματος χωρίς αποδείξεις ΦΠΑ φορολόγηση συν χωρίς τήρηση καμία δεκαριά;Ρία κανονισμών της ΕΕ για τις προδιαγραφές στις παντοφλες. Ναι είναι παράνομη αλλά λόγω προχωρημένης ηλικίας μπορούμε να το παραβλέψουμε και να τη γλυτώσει με μια επίπληξη. Τουλάχιστον την πρώτη φορά που το κάνει. Εναλλακτικά να κανόε ειδική μνεία για τη μη υποχρέωση συμμόρφωσης στη φορολογική νομοθεσία των υπερηλίκων, μέσα και σε αυτό. Όσο υπάρχουν νόμοι πρέπει να τηρουνται
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Otto Weininger
Όταν δεν τους κάνει μαρς αστυνομία.ST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2019, 22:24Προφανώς η φωτογραφία είναι παλιά αλλά το χάλι με τους πλανόδιους συνεχίζεται στα πέριξ των έργων του μετρό αλλά και από την μεριά της στάσης των λεωφορείων.
Το πρόβλημα εκεί ξεκινάει μετά τις 11 το βράδυ που ξεκινάει το πρεζεμποριο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν μου μοιάζει για 90 χρονών ωστόσο δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί όλη αυτή η ταλαιπωρία.
Πως στο καλό γίνεται να τραβάει κάποιος βίντεο μέσα σε αστυνομικό τμήμα παρουσία των αστυνομικών; Είναι νόμιμο αυτό;
Δεν είναι και λίγο διαπόμπευση του πολίτη το όλο σκηνικό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-