Δεν έχει πληρώσει τίποτα και σήμερα, με τις προσαυξήσεις, χρωστά €94.000
Αν γινει ευρωβουλευτης τα 94.000 τα βγαζει σε λιγους μηνες.
Ειμαι σιγουρος οτι και πάλι δεν θα πληρώσει τιποτα. Ιδια περιπτωση με Κουντουρα-Κουικ που γραφουν τα χρεη στα @@ τους.
Ναι υπάρχει. 4 χρόνια που είια ο συριζα κυβέρνηση δεν έχει ακουστεί το παραμικρό σκάνδαλο. Ούτε μίζε ούτε φακελάκια ούτε τίποτα. Κάνε μια σύγκριση με την πασοκονδ και έλα πες μου. Στον πρώτο χρόνο είχε σκάσει ο Τομπούλογλου να παίρνει φακελάκι, ο οποίος Τομπούλογλου είνια υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Νέας Φιλαδέλφιας. Φατάσου εκεί φακελάκι που θα πάρει.
Για τη Λοίζου, να τη στείλουν στο διάολο.
Ποιος μπορει να τα ψαξει σε βαθος;
Κατσε να δουμε του χρονου που δεν θα ειναι κυβερνηση.
Με τα μμε εναντιον τους, με την εκτ και την τραπεζα της ελλαδος παλι εναντιον τους, μιζες κλπ θα ειχαν βγει στα μανταλακια.
Οπως και να το κανεις δεν ειναι το ιδιο. Για αυτο καποιοι εχουν λυσσαξει να φυγουνε, γιατι δε λαδωνονται προς το παρον, και δεν ειναι εκβιασιμοι
Όλοι εναντίον τους είναι, έχεις δίκιο.
Άνθρωποι σαν την κυρία Λοίζου, αποκλείεται να χρηματίζονται!
Εδώ θα είμαστε και του χρόνου και τ' αντίχρονου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ναι υπάρχει. 4 χρόνια που είια ο συριζα κυβέρνηση δεν έχει ακουστεί το παραμικρό σκάνδαλο. Ούτε μίζε ούτε φακελάκια ούτε τίποτα. Κάνε μια σύγκριση με την πασοκονδ και έλα πες μου. Στον πρώτο χρόνο είχε σκάσει ο Τομπούλογλου να παίρνει φακελάκι, ο οποίος Τομπούλογλου είνια υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Νέας Φιλαδέλφιας. Φατάσου εκεί φακελάκι που θα πάρει.
Για τη Λοίζου, να τη στείλουν στο διάολο.
Ποιος μπορει να τα ψαξει σε βαθος;
Κατσε να δουμε του χρονου που δεν θα ειναι κυβερνηση.
Με τα μμε εναντιον τους, με την εκτ και την τραπεζα της ελλαδος παλι εναντιον τους, μιζες κλπ θα ειχαν βγει στα μανταλακια.
Οπως και να το κανεις δεν ειναι το ιδιο. Για αυτο καποιοι εχουν λυσσαξει να φυγουνε, γιατι δε λαδωνονται προς το παρον, και δεν ειναι εκβιασιμοι
Εγώ έχω λυσσάξει γιατί θελω να με κυβερνάνε άνθρωποι που να είναι τουλάχιστον άξιοι να τους φτύσω.
Χαοτικός έγραψε: 22 Μαρ 2019, 12:52
Ερώτηση: Αν εκβιαστικά έπρεπε να αποδεχθείς κάποια κατηγορία (υποθέτουμε πως δεν γίνεται αλλιώς),
αλλά είχες δικαίωμα σε μία εκ των δύο επιλογών ποια θα διάλεγες;
1. Κλέφτης του δημοσίου
2. Ασέλγεια επί πληρωμή σε εφήβους.
Ασελγεια επι πληρωμη σε ζαιους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εγώ έχω λυσσάξει γιατί θελω να με κυβερνάνε άνθρωποι που να είναι τουλάχιστον άξιοι να τους φτύσω.
Κάνανε τη χώρα ειδική περίπτωση και σε φορτώσανε με το μεγαλύτερο μη εξυπεραιτούμενο χρέος στην ανθρώπινη ιστορία, και μετά είπανε οτι φταίς κίολας που τους ψήφιζες, και ακόμα τους θεωρείς άξιους για φτύσιμο;
Ειμαι σιγουρος οτι και πάλι δεν θα πληρώσει τιποτα. Ιδια περιπτωση με Κουντουρα-Κουικ που γραφουν τα χρεη στα @@ τους.
Τη Λιιζου να τη στείλουν στο διάολο χτες, αλλά:
Και ο Κύρτσος έγινε ευρωβουλευτής αλλά δεν πληρώνει τα σπασμένα από την κωλοφυλλάδα που είχε για να προβάλλεται και φόρτωσε τον λογαριασμό στις ανακεφαλαιοποιούμενες τράπεζες και ζητάει δεύτερη ευκαιρία
Τώρα μιλάνε για τιμιότητα οι δεξιούληδες; Που είχαν αρχηγό τους τον Σαμαρά που είχε πάρει λεφτά από τη ζήμενς για να ρίξει την κυβέρνηση του ίδιου του κόμματός τους από την εξουσία και να φέρει τον ανδρέα παπανδρέου πάλι;
Τη Λιιζου να τη στείλουν στο διάολο χτες, αλλά:
Και ο Κύρτσος έγινε ευρωβουλευτής αλλά δεν πληρώνει τα σπασμένα από την κωλοφυλλάδα που είχε για να προβάλλεται και φόρτωσε τον λογαριασμό στις ανακεφαλαιοποιούμενες τράπεζες και ζητάει δεύτερη ευκαιρία
Ο συριζα μπροστά στη ΝΔ είνια τιμιοτατοι
Το συγκεκριμενο ειδος ατομων ακομα και το λοττο να κερδίσουν δεν δινουν φραγκο για να ξεχρεώσουν.