Belladonna έγραψε: 05 Μαρ 2019, 23:03 Επιπλέον, ποιός είπε ότι όλοι αυτοί απεχθάνονταν τη δεσμευση; Μπορεί καλλιστα να μην μπορούσαν να βρουν γυναίκα να παντρευτούν
Eθνοκοινώ, αυτή η μπηχτή στους mgtow πως σου ξέφυγε;
Belladonna έγραψε: 05 Μαρ 2019, 23:03 Επιπλέον, ποιός είπε ότι όλοι αυτοί απεχθάνονταν τη δεσμευση; Μπορεί καλλιστα να μην μπορούσαν να βρουν γυναίκα να παντρευτούν
Ήθελε πάντως.
Έλα άκουσα κάποια από τα ονόματα μου, με φώναξε κάνεις;
Ρε πούστη μου την μία χρυσαυγίτη την άλλη γατί στο τέλος θα με πείτε και τίποτα νεοδημοκράτη και θα γαμηθούμε άσχημα όμως.
Πάνας, τον παγίδευσαν κάποτε αλλά ξέφυγε.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται. Ενδεικτικά:
Πλάτων (ο Σωκράτης νυμφεύτηκε μεγάλος)
Διογένης ο Κυνικός
Σοπενχάουερ
Νίτσε
Καντ
Σολωμός
Παπαδιαμάντης
Τέσλα
Συμπληρώστε τη λίστα όπως νομίζετε. Ο Γιώργος Παπανικολάου νυμφεύτηκε αλλά έθεσε όρο στη γυναίκα του να μην κάνουν παιδιά. Το μυαλό που σκέφτεται έξω από τα στεγανά είναι το μυαλό που θα μπορέσει ν' αγγίξει πνευματικές κορυφές. Άραγε είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που κάνει όλους εκείνους τους ανθρώπους ν' απεχθάνονται τη δέσμευση; Ας αναρωτηθούμε.
Οπου μεγάλα βάλε ελευθερα - και εισαι ωραιοςΙωάννης Ειρηναίος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 23:40 Τα μεγάλα πνεύματα, αναδεικνύονται μόνα τους, στη μάχη με τον ίδιο τους τον εαυτό και όχι μέσω της υποδούλωσης σε μία γυναίκα και στη συνέχεια σε παιδιά.
Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες επιθυμούν ο άνδρας να είναι υποχείριό τους και να ασχολείται 24 7 με αυτές. Τα μεγάλα πνεύματα δεν κάθονται να ασχολούνται με αυτά τα χαζά.
Ο Χριστός δεν παντρεύτηκε, αλλά ο Μωάμεθ είχε καμιά 20αριά γυναίκες.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται. Ενδεικτικά:
Διογένης ο Κυνικός
Σοπενχάουερ
Νίτσε
Καντ
Σολωμός
Παπαδιαμάντης
Τέσλα
Συμπληρώστε τη λίστα όπως νομίζετε. Ο Γιώργος Παπανικολάου νυμφεύτηκε αλλά έθεσε όρο στη γυναίκα του να μην κάνουν παιδιά. Το μυαλό που σκέφτεται έξω από τα στεγανά είναι το μυαλό που θα μπορέσει ν' αγγίξει πνευματικές κορυφές. Άραγε είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που κάνει όλους εκείνους τους ανθρώπους ν' απεχθάνονται τη δέσμευση; Ας αναρωτηθούμε.
Κανένας από αυτούς δεν είχε όμως τη φήμη ότι έδιωχνε τις γυναίκες με το σκουπόξυλο γιατί τον κυνηγούσανε για την ομορφιά του ή ότι τον ενδιέφεραν έστω οι γυναίκες αλλά δεν ήθελε δεσμεύσεις...Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται. Ενδεικτικά:
Διογένης ο Κυνικός
Σοπενχάουερ
Νίτσε
Καντ
Σολωμός
Παπαδιαμάντης
Τέσλα
Αθηνα για πες - γνωρισες καποιον- εστω κ εναν - που σε εγραψε στα αρχιδια του κ δεν ειχες καμια επιρροη ;Athina__P έγραψε: 06 Μαρ 2019, 19:21Κανένας από αυτούς δεν είχε όμως τη φήμη ότι έδιωχνε τις γυναίκες με το σκουπόξυλο γιατί τον κυνηγούσανε για την ομορφιά του ή ότι τον ενδιέφεραν έστω οι γυναίκες αλλά δεν ήθελε δεσμεύσεις...Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται. Ενδεικτικά:
Διογένης ο Κυνικός
Σοπενχάουερ
Νίτσε
Καντ
Σολωμός
Παπαδιαμάντης
Τέσλα
Συμπληρώστε τη λίστα όπως νομίζετε. Ο Γιώργος Παπανικολάου νυμφεύτηκε αλλά έθεσε όρο στη γυναίκα του να μην κάνουν παιδιά. Το μυαλό που σκέφτεται έξω από τα στεγανά είναι το μυαλό που θα μπορέσει ν' αγγίξει πνευματικές κορυφές. Άραγε είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που κάνει όλους εκείνους τους ανθρώπους ν' απεχθάνονται τη δέσμευση; Ας αναρωτηθούμε.![]()
![]()