Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 18:06
Από πού να το πιάσεις; Τοπ 3, τυρί σε μακαρόνι με θαλασσινά, παραβρασμένα, κουτάλι.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Ακριβως. Πιρουνι να στριφογυριζει στο κουταλι ως επιδειξη επιτηδευσης. Μακραν το χειροτερο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 15:23 Εννοείται το κουτάλι.
Κάποιος που τρώει την μακαρονάδα με ένα βουνό τυρί ή με ψωμί, το κάνει για να το ευχαριστηθεί. Κάποιος που τρώει την μακαρονάδα με το κουτάλι το κάνει διότι νομίζει πως είναι κυριλέ ή ότι ξεχωρίζει από την πλέμπα, ενώ είναι ο ορισμός της πλέμπας!
То μήνυμά σου καταγγέλεται σαν υβριστικό.Ασέβαστος έγραψε: 26 Φεβ 2019, 17:38γενικως το μακαρονι σαν τροφιμο, ειναι ρεζιλι απο μονο του. τα παρελκομενα το σωζουν, τυρια, σαλτσες, κλπ. σιγα μην τα βαλουμε και μιζερα, να τρωμε σκετο αλευρι.
Η Μαργαρίτα είναι σούπερ, τα μακαρόνια άμα δεν έχουν (πολύ) μπόλικο τυρί δε λένε.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 15:31 Θα έλεγα όλα.
Αναφορικά με την υπερβολή στη χρήση του τυριού, δεν αφορά μόνον στα ζυμαρικά αλλά στο γενικότερο σύνδρομο της έντονης γεύσης* που είχε κυριαρχήσει ως γαστρονομικό μαστ πριν μια εικοσαετία και παίζει ακόμη και σήμερα.
*Όπου ως "έντονη γεύση" εννοείται το ανακάτεμα ετερόκλητων έντονων γεύσεων, που σκεπάζει η μία την άλλη. Δηλαδή η πλήρης καταστροφή της πραγματικής γεύσης του κάθε υλικού.
Κάτι σαν πίτσα σπέσιαλ. Η πίτσα μαργαρίτα παραδείγματος χάριν ήταν πάντα φτωχική έως απαράδεκτη για τους... μερακλήδες.
Αν δεν έχει και σουτζούκι και μανιτάρια και σαλάμι και λουκάνικο και κρεμμύδι και πιπεριά και την άρτα και τα γιάννενα πάνω στο δημιούργημα (ακόμη και αν δεν είναι πίτσα) δεν λέει.
Ναι μωρέ, η μαργαρίτα είναι σούπερ αλλά σπανίως έχω δει να παραγγέλνουν μαργαρίτα στις μεγάλες παραγγελίες σε σπίτια.Highlander έγραψε: 26 Φεβ 2019, 18:43Η Μαργαρίτα είναι σούπερ, τα μακαρόνια άμα δεν έχουν (πολύ) μπόλικο τυρί δε λένε.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 15:31 Θα έλεγα όλα.
Αναφορικά με την υπερβολή στη χρήση του τυριού, δεν αφορά μόνον στα ζυμαρικά αλλά στο γενικότερο σύνδρομο της έντονης γεύσης* που είχε κυριαρχήσει ως γαστρονομικό μαστ πριν μια εικοσαετία και παίζει ακόμη και σήμερα.
*Όπου ως "έντονη γεύση" εννοείται το ανακάτεμα ετερόκλητων έντονων γεύσεων, που σκεπάζει η μία την άλλη. Δηλαδή η πλήρης καταστροφή της πραγματικής γεύσης του κάθε υλικού.
Κάτι σαν πίτσα σπέσιαλ. Η πίτσα μαργαρίτα παραδείγματος χάριν ήταν πάντα φτωχική έως απαράδεκτη για τους... μερακλήδες.
Αν δεν έχει και σουτζούκι και μανιτάρια και σαλάμι και λουκάνικο και κρεμμύδι και πιπεριά και την άρτα και τα γιάννενα πάνω στο δημιούργημα (ακόμη και αν δεν είναι πίτσα) δεν λέει.