Απο κεκτημένη ταχύτητα, διάβασα...στον εχωνεNandros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 22:40Καμία σχέση! Η Πασιφάη, αν της παραέμπαινες, δεν μάσαγε και στα έχωνε αντρίκια!![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το άλλο τους μισό
-
Augustin Meaulnes
Re: το άλλο τους μισό
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Πιο αντρίκια και από τους σερνικους. Ώρες ώρες νόμιζα ότι μιλάω με τον Μπάμπη από την ΑγοράNandros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 22:40Καμία σχέση! Η Πασιφάη, αν της παραέμπαινες, δεν μάσαγε και στα έχωνε αντρίκια!![]()
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ερμής - Πάνας
gdata - Otto Weininger
gdata - Otto Weininger
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ίσως, κάποιοι που δεν ήταν πολύ σίγουροι, ένοιωθαν ο ανδρισμός τους να ενοχλείται;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όχι ρε Νανδρε δεν είναι αυτο, γενικά δε μπορώ να βλέπω γυναίκα να συμπεριφέρεται σα μαχαλομαγκας. Για να δούμε καμία μπάλα μόνο.
Aπομόνωσες μια φράση από μια χρήστρια που γράφει λίγο σεντονοειδώς και την συγκρίνεις με τον Ορέστη που γράφει μικρά πόστ.Augustin Meaulnes έγραψε: 12 Φεβ 2019, 19:54 Με αφορμή αυτό:
Που θυμιζει ορεστη 1000%Athina__P έγραψε: 12 Φεβ 2019, 07:29 Δεν ήταν πάντα έτσι! Κάποτε όλοι οι άνθρωποι λίγο πολύ πλενόντουσαν ανεξαρτήτως πεποιθήσεων!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μου έχουν τύχει 3-4 παρόμοιες στην ζωή μου. Σε ενημερώνω πως όλες ήταν Κυρίες/ Γυναίκες με Κ, Γ κεφαλαία, πολύ περισσότερο από κάποιες που το παίζουν "κυρίες" αλλά δεν είναι. Με αυτό δεν εννοώ πως όλες οι υπόλοιπες δεν είναι κυρίες, να μην παρεξηγούμαι.Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:03Όχι ρε Νανδρε δεν είναι αυτο, γενικά δε μπορώ να βλέπω γυναίκα να συμπεριφέρεται σα μαχαλομαγκας. Για να δούμε καμία μπάλα μόνο.
Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται, επειδή δεν ταιριάζουν με το μοντέλο που έχουν αποφασίσει οι ίδιοι, το πρόβλημα δεν είναι των εν θέματι Γυναικών.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Βρε άλλο αυτό. Αυτό που είπα είναι οτι δε σε προδιαθέτουν για τίποτα περισσότερο απο να παίξετε τάβλι.Nandros έγραψε: 13 Φεβ 2019, 00:17Μου έχουν τύχει 3-4 παρόμοιες στην ζωή μου. Σε ενημερώνω πως όλες ήταν Κυρίες/ Γυναίκες με Κ, Γ κεφαλαία, πολύ περισσότερο από κάποιες που το παίζουν "κυρίες" αλλά δεν είναι. Με αυτό δεν εννοώ πως όλες οι υπόλοιπες δεν είναι κυρίες, να μην παρεξηγούμαι.Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:03Όχι ρε Νανδρε δεν είναι αυτο, γενικά δε μπορώ να βλέπω γυναίκα να συμπεριφέρεται σα μαχαλομαγκας. Για να δούμε καμία μπάλα μόνο.
Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται, επειδή δεν ταιριάζουν με το μοντέλο που έχουν αποφασίσει οι ίδιοι, το πρόβλημα δεν είναι των εν θέματι Γυναικών.
μα στο αρχικό πόστ αυτό για τέλος;
enaon - sys3x
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Orion22 - Birdy
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση