απο γερμανικό περιοδικό του 2003akirav έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:36 1. μικρή χιονοστοιβαδα -->
2. πανικος -->
3. βγαινουν χωρις ρουχα από τις σκηνες και τρεχουν (σε μια σκιζουν την πλευρά γιστι εκλεισε η εισοδος) -->
4. δεν επιστρέφουν γιατί φοβουνται -->
5. καποιοι αναβουν φωτιά , αλλοι πανω σε δεντρα -->
6. σκοταδι, παγωνια -->
7. πεθαινουν
8. ζωα τρωνε μελη τους
8. ραδιενεργεια απο το υγρο για τη λαμπα.
μπονους: θα μειωνονταν πολυ οι επισκεψεις εκεί αν αποδεικνυοταν οτι ηταν από φυσικό φαινόμενο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάκελος Ντιάτλοφ, τι να έγινε τελικά;
Re: Φάκελος Ντιάτλοφ, τι να έγινε τελικά;
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Μυστήρια με πολλά αλλόκοτα σημεία και τρομακτική υπόθεση η οποία περιπλέκεται περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Σοβιετικές αρχές και έπειτα το ρωσικό κράτος δεν δίνει στη δημοσιότητα τους φακέλους της υπόθεσης.
- hellegennes
Φυσικά θα γελάει αν η εξήγηση που δίνεις σε ένα περιστατικό που βρέθηκαν άνθρωποι θαμμένοι από χιόνια, με σπασμένα πλευρά ,είναι "εξαιρετικά σπάνια, ισχυρή δηλητηρίαση από υψηλή δόση μολυσμένου φαγητού, με 100% επιτυχία, ταυτόχρονη δράση σε 9 άτομα, που δεν άφησε ίχνος στο σώμα τους, ώστε βγήκαν 100% καθαροί στις τοξικολογικές εξετάσεις".
Ειδικά αν αυτή είναι η εξήγηση που δίνεις απέναντι στην χιονοστιβάδα, που εξηγεί ένα προς ένα όλα τα ευρήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να το πω σε κανέναν. Όλοι το ξέρουμε από προσωπική εμπειρία. Εξήγησα ότι η αίσθηση αυτή οφείλεται στην ταυτόχρονη ενεργοποίηση διαφορετικών απολήξεων. Τι μαλακίες γράφεις; Από πού κι ως πού σημαίνει αυτό ότι όντως η υψηλή θερμότητα είναι ψύχος και το ανάποδο. Αυτό αισθανόμαστε γιατί έτσι δουλεύει το σώμα μας, δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.Machine ghost έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:36 Μάλιστα πες το στους διασώστες να σκεπάζουν τους θερμόπληκτους και να κρατάνε δροσερούς τους κρυοπληκτους.
Δεν είπα τίποτα τέτοιο. Ήταν ημίγυμνοι γιατί είχαν μόλις ξυπνήσει, ήταν στην μέση της νύχτας. Δεν πέταξε κανείς τα ρούχα του.Machine ghost έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:36 Λες δηλαδή ότι επειδή τουρτουρίζαν και τρίζανε τα δόντια τους αντί να πέσουν σε νάρκη, βγήκανε έξω να τριφτούνε με χιόνι να ζεσταθούνε σε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
Ποιος ανεφερε το εξαιρετικά σπάνιο , συμβαίνει μερικές φορές.
Ξέρεις πως τα θύματα χιονοστιβάδας ανεξάρτητα από το αν τους άνοιξε η κεφαλή όλοι έχουν νερό στα πνευμονια και ο ασφυκτικός θάνατος είναι εύκολα αντιληπτός
Ξέρεις πως τα θύματα χιονοστιβάδας ανεξάρτητα από το αν τους άνοιξε η κεφαλή όλοι έχουν νερό στα πνευμονια και ο ασφυκτικός θάνατος είναι εύκολα αντιληπτός
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
-
Machine ghost
Ημίγυμνοι σε σκηνή σε χειμερινή διαβίωση στα χίονια, όλο και καλύτερα! Όλο και καλύτερα
Χασκογελάνε τα δάσα.
ελα ρε, πειτε του οτι ηταν ενα γαμημενο ΓΙΕΤΙ που ηρθε απο το εξωτερο διαστημα να τελειωνουμε
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
Machine ghost
Να ρε ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ, τραβέλι γιέτι από το εξώτερο διάστημα, με το ομορφότερο ανάστημα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Από υποθερμία πέθαναν οι περισσότεροι. Κάποιοι πέθαναν από χτυπήματα.Machine ghost έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:48 Ποιος ανεφερε το εξαιρετικά σπάνιο , συμβαίνει μερικές φορές.
Εξαιρετικά σπάνιο είναι το φαινόμενο που λες. Υπάρχουν ελάχιστα περιστατικά που συνέβησαν στην Ευρώπη στην διάρκεια του 20ου αιώνα. Δεν είναι μόνο εξαιρετικά σπάνιο όμως, είναι όλα τα υπόλοιπα που είπα. Θα ήταν αδύνατον να εμφανίσουν όλοι ταυτόχρονα συμπτώματα, οι δόσεις που χρειάζονται για τέτοιας κλίμακας ασθένεια είναι πολύ υψηλές, δεν βρέθηκε τίποτα στις τοξικολογικές εξετάσεις, κτλ.
Όντως είναι πιο πιθανή η εξήγηση γέτι ή εξωγήινοι από την δική σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
Πω ρε χατζηπεισμανης μπακάλης από σταυρουπολη σε νυχτερινά καλοκαιρινά κεσάτια.
Αυτό το αλκαλοειδες καταβολιζεται σε ώρες, σε κάτι κοινότατο σαν το οξικό οξύ (αυτό παραγει και η αναερόβια γλυκόλυση )
Και άμεσα να πάρεις δείγμα θες πανάκριβο εξοπλισμό για γρήγορη ταυτοποίηση.
Λαμβανομένων υπόψιν των παραπάνω δεν μπορεί να τεκμηριωθεί συχνότητα στον πληθυσμό.
Μόνο από περιγραφές που χωλαίνουν από άποψη ας το πούμε`συνάφειας.
Πως σας έχει δημιουργηθεί η άποψη ότι θέλει μεγάλες δόσεις άγνωστο, μιας και ld50 είναι 0,2mg/kg
πρόσεξε θανατηφόρος δόση όχι δραστική δόση που είναι άγνωστο το κατώφλι ,αλλά σαφώς μικρότερη από τη θανατηφόρα.
Οι Ρώσοι κάνουν επανάσταση αν δεν έχουν ψωμί ξέρεις στη κυριολεξία αυτό!
ΥΓ
Για την απουσία νερού στα πνευμόνια και χωρίς ασφυκτικά σημάδια κιχ εε; Σαν να μιλώ κινέζικα ένα πράμα
ΥΓ2
Μια ερώτηση μόνο για να μην χασομερώ :τι σε σκοτώνει η σφαίρα ή η τρύπα που ανοίγει;
Άντε και σε ρέντες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αυτό το αλκαλοειδες καταβολιζεται σε ώρες, σε κάτι κοινότατο σαν το οξικό οξύ (αυτό παραγει και η αναερόβια γλυκόλυση )
Και άμεσα να πάρεις δείγμα θες πανάκριβο εξοπλισμό για γρήγορη ταυτοποίηση.
Λαμβανομένων υπόψιν των παραπάνω δεν μπορεί να τεκμηριωθεί συχνότητα στον πληθυσμό.
Μόνο από περιγραφές που χωλαίνουν από άποψη ας το πούμε`συνάφειας.
Πως σας έχει δημιουργηθεί η άποψη ότι θέλει μεγάλες δόσεις άγνωστο, μιας και ld50 είναι 0,2mg/kg
πρόσεξε θανατηφόρος δόση όχι δραστική δόση που είναι άγνωστο το κατώφλι ,αλλά σαφώς μικρότερη από τη θανατηφόρα.
Οι Ρώσοι κάνουν επανάσταση αν δεν έχουν ψωμί ξέρεις στη κυριολεξία αυτό!
ΥΓ
Για την απουσία νερού στα πνευμόνια και χωρίς ασφυκτικά σημάδια κιχ εε; Σαν να μιλώ κινέζικα ένα πράμα
ΥΓ2
Μια ερώτηση μόνο για να μην χασομερώ :τι σε σκοτώνει η σφαίρα ή η τρύπα που ανοίγει;
Άντε και σε ρέντες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Otto Weininger
Ο εργοτισμός δεν εξηγεί τέτοια τραύματα.Machine ghost έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 10:02 Στην wiki δεν είδα να λέει τίποτα για εργοτισμό.
Αυτή η τροφική δηλητηρίαση εξηγεί τα πάντα.
Διάβασε τα κουλά συμπτώματα και την συνήθως θανατηφόρα κατάληξη τους (ένα από αυτά είναι η αίσθηση καψίματος και η απεγνωσμένη ανάγκη για ψύξη !)
Όλοι τρέφονται με ψωμί η παξιμάδια.
Τα ζούδια ξεκινάνε πάντα να τρώνε τα πιο μαλακά μέρη του κουφαριού, μάτια γλώσσα μάγουλα αφαλούς κλπ.
Στην ΕΣΣΔ του εξήντα, τα πάντα ήταν φορτωμένα με ραδιενέργεια, μπογιές βαφές σοβάδες άμμοι σε όλα τα οικοδομικά υλικά , ακόμα και στα σαπούνια ,παντού μα παντού χρησιμοποιούσαν τα απόβλητα.
Ο ένας τύπος προκαλεί είδος επιληψίας και ο άλλος γάγγραινα ακραίας μορφής.
Κανένα από τα 2 δε θα σε έκανε να βγάλεις τα μάτια και την γλώσσα σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στο wiki ψάχνουμε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
talaipwros
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros