!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατάγομαι από εθνοπροδότες
Re: Κατάγομαι από εθνοπροδότες
Ο ενας μου παππους ηταν ΜΑΥς.Ο αλλος ηταν στο ΕΑΜ αλλα την εκανε νωρις.Περασε και απο Μακρονησο για λιγο.
Αποκηρυξε τον κομμουνισμο και μεγαλουργησε χαρη στο ανοιγμα της αγορας των φουρνων απο τον Παππαδοπουλο.
Αποκηρυξε τον κομμουνισμο και μεγαλουργησε χαρη στο ανοιγμα της αγορας των φουρνων απο τον Παππαδοπουλο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τι δε με βλέπεις καλά; Πρέπει να μου έχει στρίψει εδώ και καιρό. Κανονικά είχα κανονίσει να βγω αλλά κόλλησα στο phorum κι επειδή πωρώθηκα με τους Ταγματασφαλίτες τώρα έχω αράξει και βλέπω στο yt ένα βίντεο με την κόρη του Ιωάννη Βουλπιώτη, τον ιδρυτή των Ταγμάτων Ασφαλείας.Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:25Γιατί μας πρήζεις ρε γατάκι;;Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:10 Κομμούνια οι δικοί μου λοιπόν. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ένας θείος μου έβαζε μια θεία μου να ορκιστεί στα εικονίσματα ότι ψήφισε κκε. Και οι δύο τους ήταν βαθιά θρησκευόμενοι. Ο πατέρας μου από ένα σημείο και μετά το γύρισε στο πασοκ μέχρι που τελικά έγινε συριζαίος. Τον αγαπώ, το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά στους φίλους μου λέω ότι είναι Χρυσαυγίτης.
Αυτομαστιγώσου στο Σύνταγμα μέχρι να φτύσεις αίμα στην τελική αλλά ξεκόλλα το μυαλό σου επιτέλους. Εναλλακτικά βρες τρόπο να ηρεμήσεις, δεν σε βλέπω καλά.
Θα ελαττώσω το phorum.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ο ένας μου παππούς είναι από τον Σείριο και ο άλλος από την Ανδρομέδα. Δεν μπορώ να σας πω που πολέμησαν, γιατί υποτίθεται δεν υπάρχουμε.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Εμενα ο παππους μου μπήκε στις τάξεις της Χ σε ηλικία 17 ετών για εκδίκηση που οι συμμορριτες του σκότωσαν τον πατερα(επειδή αρνούνταν να χρηματοδοτεί άλλο τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μετά το 45).
Δε μίλαγε ποτέ για τον συμμοριτοπολεμο, ότι έχω μάθει το έχω μάθει από κοντοχωριανους. Μαχητικοτατος αλλά και δίκαιος, είχε σωσει αρκετούς αριστερους που δεν άξιζαν απόσπασμα.
Φανατικός βασιλικός και καραμανλικος, πράγμα που τον οδήγησε και σε βραχυπρόθεσμη φυλακή επί επταετίας.
Δε μίλαγε ποτέ για τον συμμοριτοπολεμο, ότι έχω μάθει το έχω μάθει από κοντοχωριανους. Μαχητικοτατος αλλά και δίκαιος, είχε σωσει αρκετούς αριστερους που δεν άξιζαν απόσπασμα.
Φανατικός βασιλικός και καραμανλικος, πράγμα που τον οδήγησε και σε βραχυπρόθεσμη φυλακή επί επταετίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Tώρα θυμήθηκα ότι ο παππούς μου (από του πατέρα τη μεριά) είχε ψηφίσει το '74 και το '77 την Ε.ΔΗ.Κ. του Μαύρου. Έτσι μου είχε πει η γιαγιά μου, τουλάχιστον. Και μετά μόνο Νέα Δημοκρατία. Πριν τη χούντα μπορεί να ψήφιζε και Ένωση Κέντρου, δεν είμαι σίγουρος. Ο άλλος μου παππούς πάντως (αυτός που είχε πολεμήσει στο Γράμμο) ψήφιζε πάντα Καραμανλή.
- Golden Age
deCaritaine έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:27Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης.Κατάγομαι από εθνοπροδότες
Αυτό λέγεται ιδεολογική αλλαγή.
Εαν πάλι γινόταν Νεοδημοκράτης, θα ταν απλά αλλαγή κόμματος και τίποτε παραπάνω. Σαν να πάει πχ κάποιος απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τον θεωρεί καλύτερο μηχανισμό προωθήσεως του κομμουνισμού. Κάτι τέτοιο θα 'ταν με τη ΝΔ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Φεβ 2019, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Όλοι από εθνοπροδότες καταγόμαστε. Μεταδίδουν τα γονίδια τους με τις χήρες των ηρώων.
Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2019, 20:01deCaritaine έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:27Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης.Κατάγομαι από εθνοπροδότες
Εαν πάλι γινόταν Νεοδημοκράτης, θα ταν απλά αλλαγή κόμματος και τίποτε παραπάνω. Σαν να πάει πχ κάποιος απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τοπν θεωρεί καλύτερο μηχανισμό προωθήσεως του κομμουνισμού. Κάτι τέτοιο θα 'ταν με τη ΝΔ.
Γνήσια κωμική φλέβα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η βαρβαρότητα των κομμουνιστών δημιούργησε τις ωραιότερες ιστορίες εκδίκησης. Δες το κάτωθι από την αρχή μέχρι το 2.11Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:53 Εμενα ο παππους μου μπήκε στις τάξεις της Χ σε ηλικία 17 ετών για εκδίκηση που οι συμμορριτες του σκότωσαν τον πατερα(επειδή αρνούνταν να χρηματοδοτεί άλλο τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μετά το 45).
αυτό θα γινόταν και γαμώ τις ταινίες.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2019, 20:04 Όλοι από εθνοπροδότες καταγόμαστε. Μεταδίδουν τα γονίδια τους με τις χήρες των ηρώων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Golden Age
Beria έγραψε: 05 Φεβ 2019, 20:04Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2019, 20:01deCaritaine έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:27
Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης.
Εαν πάλι γινόταν Νεοδημοκράτης, θα ταν απλά αλλαγή κόμματος και τίποτε παραπάνω. Σαν να πάει πχ κάποιος απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τοπν θεωρεί καλύτερο μηχανισμό προωθήσεως του κομμουνισμού. Κάτι τέτοιο θα 'ταν με τη ΝΔ.![]()
Γνήσια κωμική φλέβα
Γιατί κωμικό; Δεν υπάρχουν ΚΚΕδες που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη δεκαετία, επειδή το ΚΚΕ ήταν "κολλημένο" και δεν συνεργαζόταν;
πολύ σπαστικό νήμα, θα ήθελα να πω και εγώ αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει, δεν ξέρω και τόσο καλά την σύγχρονη Ιστορία να καταλάβω με ποίους απο τους 5-6 αντιμαχόμενους ήταν ανα περίοδο ταυτόχρονα. Πάντως νομίζω δεν υπήρχαν καλοί και κακοί ούτε τότε. 
Μα δεν έχει σημασία η καταγωγή κάποιου, σημασία έχει τί είναι και τί πιστεύει ο ίδιος. Γι' αυτό έχει ευθύνη (και μπορεί να είναι περήφανος ή να ντρέπεται).Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:57 Και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές. Το επώνυμο που έχω σήμερα δεν είναι το επώνυμο που είχε κι ο παππούς μου όταν γεννήθηκε, το άλλαξε γιατί τον κυνηγούσαν οπότε έχω το επώνυμο που διάλεξε από εκείνο το σημείο και μετά. Κάτι άκουσα ότι την είχε κοπανήσει από το ναυτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη διότι είναι μια ιστορία που με πληγώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο και ούτε θέλω να ξέρω.
Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες ή είμαστε όλοι απόγονοι εθνοπροδοτών;
Πχ, ουδεμία σημασία έχει αν κάποιος αναρχοάπλυτος είναι απευθείας απόγονος του Λεωνίδα. Τσουτσέκι είναι, γι' αυτά που πιστεύει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
με προβληματίζεις. Σου δίνει ο τάυρος προειδοποίηση; Νομίζω έχει βοηθήσει πολύ.
Αυτομαστιγώσου
δεν σε βλέπω καλά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όταν πριν από χρόνια έκανα εγγραφή στο παλιό ήταν γιατί έψαχνα πληροφορίες για έναν συγγενή μου. Είναι γνωστός αλλά δεν θα πω άλλα, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε αν και η ιστορία που ξέρω εγώ διαφέρει αρκετά από αυτή που έχουν διαβάσει οι περισσότεροι.
Ειρήνη ημίν.

Ειρήνη ημίν.
enaon έγραψε: 05 Φεβ 2019, 20:38 με προβληματίζεις. Σου δίνει ο τάυρος προειδοποίηση; Νομίζω έχει βοηθήσει πολύ.
Αυτομαστιγώσου
δεν σε βλέπω καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.