Γαληνός έγραψε: 05 Απρ 2018, 20:50
δεν νομίζω
δεν θέλω να αναφερθώ
Σεβαστό, φυσικά.
Γαληνός έγραψε: 05 Απρ 2018, 20:50
(μπορεί να έχουμε ρίξει και καμιά καρέκλα ή να σπάσαμε και καμιά γραμμή )
Αν γι'αυτό δε λες, περιττό να σου πω ότι τα θυμάμαι και γελάω και μάλιστα με θετικές αναμνήσεις, οπότε μην σε ανησυχεί. Τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα για όλους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το πασόκιο ματαβλήθηκε σιγά-σιγά σε πασόκ-USA από το 1993 και μετά, στην εξωτερικη πολιτική πιό γρήγορα.
Το υπάρχον σήμερα είναι σαφώς USA.
Ωστόσο ο μεγάλος κορμός του πασόκ παρέμενε πάντα αυριανικός.
Επί εποχής ρωσοποντίων - Βάσως - κολιέ μην μου πείτε ότι όλος ο εσμός που κυκλοφορούσε δεν ήταν αυριανάκηδες-συριζάκηδες. Θατσερικούς συριζάκηδες θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω.
Επί εποχής Γιωργάκη τώρα είναι αληθές ότι οι αυριανάκηδες υπεχώρησαν αρκετά - αφού και ο Minnesota boy οπωσδήποτε δεν τους έκανε κέφι. Αλλά αυτή η εποχή είχε σχετικά μικρή διάρκεια.
wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:25
Το πασόκιο ματαβλήθηκε σιγά-σιγά σε πασόκ-USA από το 1993 και μετά, στην εξωτερικη πολιτική πιό γρήγορα.
Το υπάρχον σήμερα είναι σαφώς USA.
Ωστόσο ο μεγάλος κορμός του πασόκ παρέμενε πάντα αυριανικός.
Επί εποχής ρωσοποντίων - Βάσως - κολιέ μην μου πείτε ότι όλος ο εσμός που κυκλοφορούσε δεν ήταν αυριανάκηδες-συριζάκηδες. Θατσερικούς συριζάκηδες θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω.
Επί εποχής Γιωργάκη τώρα είναι αληθές ότι οι αυριανάκηδες υπεχώρησαν αρκετά - αφού και ο Minnesota boy οπωσδήποτε δεν τους έκανε κέφι. Αλλά αυτή η εποχή είχε σχετικά μικρή διάρκεια.