!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η ζωη εν ταφω στην ερτ1
Re: η ζωη εν ταφω στην ερτ1
επειδή όντως είναι καλή ιδέα κάτι που δε βασίζεται σε μαλάκες που γκομενίζουν και παραγγέλνουν πίτσα.
Αλλά κατά τη γνώμη μου το πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον είναι κατώτερο των απαιτήσεων, ο κόσμος έχει μάθει οι φιλόδοξες παραγωγές να έχουν κινηματογραφική ποιότητα, όχι ήχο σαν τσόντα του 1970.
Αλλά κατά τη γνώμη μου το πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον είναι κατώτερο των απαιτήσεων, ο κόσμος έχει μάθει οι φιλόδοξες παραγωγές να έχουν κινηματογραφική ποιότητα, όχι ήχο σαν τσόντα του 1970.
Συμφωνώ, άλλωστε και εγώ το κριτίκαρα, αλλά αν παρ'όλα αυτά κρατήσει το κόσμο του μέχρι τέλους, ε! Τότε απαιτείτε ταινία αλα Τζέημς Πάρις να "τρίξουν" οι κινηματογραφικές αίθουσες και να γουστάρουμε.foscilis έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:25 επειδή όντως είναι καλή ιδέα κάτι που δε βασίζεται σε μαλάκες που γκομενίζουν και παραγγέλνουν πίτσα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
λίγο καλύτερο ήχο ρε φίλε, όταν περπατάνε στη θάλασσα να ακούγεται η θάλασσα για παράδειγμα. Ακόμα και ο Πρωινός Καφές το κατάφερνε.
Να δεις που η πεντακάθαρη στυλ voice over ομιλία είναι άποψη του σκηνοθέτη όχι bug.
Να δεις που η πεντακάθαρη στυλ voice over ομιλία είναι άποψη του σκηνοθέτη όχι bug.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Να ρωτήσω κάτι παιδιά, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης, πχ σε σχέση με την πρόβα νυφικού πώς θα το χαρακτηριζατε;;paul25 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:30Συμφωνώ, άλλωστε και εγώ το κριτίκαρα, αλλά αν παρ'όλα αυτά κρατήσει το κόσμο του μέχρι τέλους, ε! Τότε απαιτείτε ταινία αλα Τζέημς Πάρις να "τρίξουν" οι κινηματογραφικές αίθουσες και να γουστάρουμε.foscilis έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:25 επειδή όντως είναι καλή ιδέα κάτι που δε βασίζεται σε μαλάκες που γκομενίζουν και παραγγέλνουν πίτσα.
Αλλά κατά τη γνώμη μου το πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον είναι κατώτερο των απαιτήσεων, ο κόσμος έχει μάθει οι φιλόδοξες παραγωγές να έχουν κινηματογραφική ποιότητα, όχι ήχο σαν τσόντα του 1970.![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Η πρόβα νυφικού ήταν σειράρα άσε που έριχνε αλλού το σκηνοθετικό βάρος σε σχέση με αυτή.the_black_planet έγραψε: 04 Φεβ 2019, 14:32 Να ρωτήσω κάτι παιδιά, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης, πχ σε σχέση με την πρόβα νυφικού πώς θα το χαρακτηριζατε;;
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Θενξ φίλε μου, άρα θα πρέπει να τη δω για να δω αν μου κάνειpaul25 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 14:35ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Η πρόβα νυφικού ήταν σειράρα άσε που έριχνε αλλού το σκηνοθετικό βάρος σε σχέση με αυτή.the_black_planet έγραψε: 04 Φεβ 2019, 14:32 Να ρωτήσω κάτι παιδιά, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης, πχ σε σχέση με την πρόβα νυφικού πώς θα το χαρακτηριζατε;;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
πάντως το γκομενάκι τεράστιο ατού.
Εεεε! Εντάξει, δεν τρελάθηκα, πολύ μεγάλη μύτη ρε γαμώτο!
- hellegennes
Παπάρια. Κι εμείς ήμασταν παιδιά και βλέπαμε και τηλεόραση και κάναμε χειροτεχνίες, παίζαμε με τα παιχνίδια μας, επιτραπέζια, κτλ. Βέβαια εμάς η μάνα μας καθόταν να παίξει μαζί μας επιτραπέζια και ας ήταν τόσο παιδικά που να ήταν τελείως βαρετά.foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:07 Συγνώμη είναι παιδιά δεν είναι τίποτα ζωγραφιστά μαλακισμένα σε εγχειρίδια για middle class parenting.
Δεν πρέπει να δουν τηλεόραση, απλώς το θέλουν.
Και δεν θέλουν τηλεόραση, θέλουν Μπομπ.
Αν παίξεις με το παιδί σου, εκτός από τηλεόραση θα θέλει κι άλλα πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
paul25 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:22 Μωρε δίκιο έχεις για την επιλαρχία, αλλά όταν εγώ λέω ότι ο κόσμος "διψάει" για ιστορικό ξέρω τι λέω...
«Η ζωή εν τάφω»: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης - Δείτε πόσοι παρακολούθησαν τη σειρά της ΕΡΤ
«Η ζωή εν τάφω» παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.026.325 τηλεθεατές.
https://www.gossip-tv.gr/media-tv/story ... ra-tis-ert
Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και γιά λογοτεχνικά έργα μη ιστορικά αλλά εποχής. Από τα πιό τελευταία το 10 στον άλφα είχε τραβήξει αλλά ο Γιούγκερμαν του Αντ1 νομίζω δεν ολοκληρώθηκε. Πάντως όσο τα νεοκλασικά πέφτουν και τα κινέζικα απλώνονται θα έχουμε όλο και λιγότερα εξωτερικά πλάνα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- hellegennes
Παραπλανητικό ρεπορτάζ από την ΕΡΤ. Η τηλεθέαση του είναι τέτοια που δεν είναι καν στις 9 εκπομπές με υψηλότερη τηλεθέαση εκείνην την μέρα (η τελευταία είχε τηλεθέαση 633.000).paul25 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:22 Μωρε δίκιο έχεις για την επιλαρχία, αλλά όταν εγώ λέω ότι ο κόσμος "διψάει" για ιστορικό ξέρω τι λέω...
«Η ζωή εν τάφω»: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης - Δείτε πόσοι παρακολούθησαν τη σειρά της ΕΡΤ
«Η ζωή εν τάφω» παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.026.325 τηλεθεατές.
https://www.gossip-tv.gr/media-tv/story ... ra-tis-ert
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προτιμώ να διαβάζω τα βιβλια απο τετοια έργα παρα να τα βλέπω σε ταινίες
Οι ταινίες συνήθως είναι αποτυχίες
Οι ταινίες συνήθως είναι αποτυχίες
Τι σας έλεγα για Ελληνική μπουρδοταινία με το 1821? Πάλι ρομαντικοκουλτουρε αήδια βγήκε στις αίθουσες. Υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ λέει....ήμαρτον....
Λαμπερή πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ για το 1821
Ο Κινέζος σκηνοθέτης Βαν Λιγκ καλωσόρισε το βράδυ του Σαββάτου τους καλεσμένους που είχαν φτάσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την ταινία «Cliffs of Freedom» στην αίθουσα προβολών του Ham Yard στο Λονδίνο.
Από την τελευταία σειρά παρακολουθούσαν με αγωνία η Μαριάν και ο Ντιν Μητροπουλος, παραγωγοί της ταινίας που έκαναν το Χόλιγουντ να... μιλήσει ελληνικά. Η ιστορία της Άννας- Χριστίνας, μια Ελληνίδας χωριατοπούλας που μεγαλώνει υπό τον τουρκικό ζυγό, ξεδιπλώνεται στη μεγάλη οθόνη μαζί με το πάθος του ελληνικού λαού να αποτινάξει τη σκλαβιά. Γυρισμένη στα αγγλικά, η ταινία περιέχει και λίγες ελληνικές φράσεις με κυριότερη το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος».

«Νιώθω λίγο Ελληνίδα»
Πρωταγωνίστρια είναι η Tania Raymonde από το Λος Άντζελες, που υποδύεται την Άννα –Χριστίνα και τον ρόλο του Τούρκου αξιωματικού που της αλλάζει τη ζωή έχει ο 34χρονος ηθοποιός Zan Uddin με καταγωγή από τη Βρετανία και το Μπαγκλαντές. «Νιώθω πλέον λίγο Ελληνίδα» είπε στο iefimerida.gr η εντυπωσιακή ηθοποιός που έχει μάθει τα πάντα για την επανάσταση του ’21.
Τον «Χρήστο» υποδύεται στην ταινία ο Billy Zane που έχει γεννηθεί στο Σικάγο από Έλληνες γονείς και έγινε ευρύτερα γνωστός ως κακός αρραβωνιαστικός στην ταινία «Τιτανικός», ενώ έχει επιλεγεί να υποδυθεί τον Μάρλον Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing with Brando». Τον «Θανάση» παίζει ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Kristopher Plummer.

Οι πρωταγωνιστές.
Τον Μάρτιο στην Ελλάδα
Το σενάριο της ταινίας «Cliffs of freedom» συνυπογράφει η Μαριάννα Μητρόπουλος μαζί με τον Βαν Λιγκ και τον Kevin Bernhardt. Με τον σύζυγο της, δισεκατομμυριούχο Ντιν Μητρόπουλο, βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή μέσω της οποίας επιχειρούν να γίνει γνωστή η ελληνική ιστορία στον υπόλοιπο στον κόσμο καθώς ποτέ δεν ξέχασαν τις ρίζες τους.
«Η σύζυγός μου δούλεψε πάνω από 10 χρόνια για την ταινία. Απόψε είμαστε πολλοί χαρούμενοι», είπε στο iefimerida.gr ο Ντιν Μητρόπουλος, προσθέτοντας ότι σε ημερομηνία κοντινή στην 25η Μαρτίου το «Cliffs of Freedom» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ισχυροί παράγοντες της ομογένειας που ταξίδεψαν από τη Νέα Υόρκη καθώς και Έλληνες καλλιτέχνες και επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος και Νικόλαος με την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη που μαγνήτισαν τα φλας.
Πηγή: Το iefimerida στη λαμπερή πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ για το 1821 -Εντυπωσίασαν Ρουβάς και Ζυγούλη [εικόνες] | iefimerida.gr
Λαμπερή πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ για το 1821
Ο Κινέζος σκηνοθέτης Βαν Λιγκ καλωσόρισε το βράδυ του Σαββάτου τους καλεσμένους που είχαν φτάσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την ταινία «Cliffs of Freedom» στην αίθουσα προβολών του Ham Yard στο Λονδίνο.
Από την τελευταία σειρά παρακολουθούσαν με αγωνία η Μαριάν και ο Ντιν Μητροπουλος, παραγωγοί της ταινίας που έκαναν το Χόλιγουντ να... μιλήσει ελληνικά. Η ιστορία της Άννας- Χριστίνας, μια Ελληνίδας χωριατοπούλας που μεγαλώνει υπό τον τουρκικό ζυγό, ξεδιπλώνεται στη μεγάλη οθόνη μαζί με το πάθος του ελληνικού λαού να αποτινάξει τη σκλαβιά. Γυρισμένη στα αγγλικά, η ταινία περιέχει και λίγες ελληνικές φράσεις με κυριότερη το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος».

«Νιώθω λίγο Ελληνίδα»
Πρωταγωνίστρια είναι η Tania Raymonde από το Λος Άντζελες, που υποδύεται την Άννα –Χριστίνα και τον ρόλο του Τούρκου αξιωματικού που της αλλάζει τη ζωή έχει ο 34χρονος ηθοποιός Zan Uddin με καταγωγή από τη Βρετανία και το Μπαγκλαντές. «Νιώθω πλέον λίγο Ελληνίδα» είπε στο iefimerida.gr η εντυπωσιακή ηθοποιός που έχει μάθει τα πάντα για την επανάσταση του ’21.
Τον «Χρήστο» υποδύεται στην ταινία ο Billy Zane που έχει γεννηθεί στο Σικάγο από Έλληνες γονείς και έγινε ευρύτερα γνωστός ως κακός αρραβωνιαστικός στην ταινία «Τιτανικός», ενώ έχει επιλεγεί να υποδυθεί τον Μάρλον Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing with Brando». Τον «Θανάση» παίζει ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Kristopher Plummer.

Οι πρωταγωνιστές.
Τον Μάρτιο στην Ελλάδα
Το σενάριο της ταινίας «Cliffs of freedom» συνυπογράφει η Μαριάννα Μητρόπουλος μαζί με τον Βαν Λιγκ και τον Kevin Bernhardt. Με τον σύζυγο της, δισεκατομμυριούχο Ντιν Μητρόπουλο, βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή μέσω της οποίας επιχειρούν να γίνει γνωστή η ελληνική ιστορία στον υπόλοιπο στον κόσμο καθώς ποτέ δεν ξέχασαν τις ρίζες τους.
«Η σύζυγός μου δούλεψε πάνω από 10 χρόνια για την ταινία. Απόψε είμαστε πολλοί χαρούμενοι», είπε στο iefimerida.gr ο Ντιν Μητρόπουλος, προσθέτοντας ότι σε ημερομηνία κοντινή στην 25η Μαρτίου το «Cliffs of Freedom» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ισχυροί παράγοντες της ομογένειας που ταξίδεψαν από τη Νέα Υόρκη καθώς και Έλληνες καλλιτέχνες και επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος και Νικόλαος με την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη που μαγνήτισαν τα φλας.
Πηγή: Το iefimerida στη λαμπερή πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ για το 1821 -Εντυπωσίασαν Ρουβάς και Ζυγούλη [εικόνες] | iefimerida.gr
Τα δυο πρώτα επεισόδια έχω δει. Καλούτσικη είναι, ειδικά σε σύγκριση με τα άλλα, είναι όμως αρκετά soft-ίσως και λίγο φλύαρη όχι όμως χωρίς ευθύνη του βιβλίου στο οποίο βασίζεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση