Γιατί να αισθανόμαστε μειονεκτικα; αφού δε το είχαμε ποτέ για να ξέρουμε πως είναι.Spiros252 έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:01 Όντως αναγράφεται στα βιβλία ψυχολογίας.
Δεν είναι κακό, είναι φυσικό. Τα κορίτσια αισθάνονται μειονεκτικά που δεν το έχουν.
Από αυτό τώρα έως το κέρασμα, έχει μια απόσταση, ΟΚ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κερνάει ο άνδρας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κερνάει ο άνδρας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σιγά ρε μλκες πως κάνετε έτσι.Εθιμοτυπικό είναι το κέρασμα από μέρους μας στο πρώτο ραντεβού.Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ,γιατί πάνε και κάτι χρονάκια,οι περισσότερες κοπέλες το δέχονται και κάποιες εξ'αυτών κάνουν και κίνηση να πληρώσουν για λόγους ευγένειας.Συνήθως αυτά τα ραντεβού πάνε καλά μετά.
Θυμάμαι να έχω βγει με συμφοιτήτρια για ποτό,η οποία τότε δούλευε κι όλας και επέμενε μέχρι αηδίας να πληρώσει αυτή(προφανώς με τη λογική την άλλη φορά δικά μου).Μου κακοφάνηκε απίστευτα,νταξ δε γούσταρα και πολύ και εννοείται δε ξαναβγήκαμε ποτέ.
Θυμάμαι να έχω βγει με συμφοιτήτρια για ποτό,η οποία τότε δούλευε κι όλας και επέμενε μέχρι αηδίας να πληρώσει αυτή(προφανώς με τη λογική την άλλη φορά δικά μου).Μου κακοφάνηκε απίστευτα,νταξ δε γούσταρα και πολύ και εννοείται δε ξαναβγήκαμε ποτέ.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- Dwarven Blacksmith
Αυτό με το εναλλάξ κέρασμα το κάνουν κατά κόρον οι νέες γυναίκες.
Οι κοπέλες της Gen Z είναι γενικά μεγάλη βελτίωση από τις προηγούμενες γενιές, αν μου επιτρέπετε τη γενίκευση. Πρακτικό μυαλό, πιο memers, πιο edgy, πιο άνετες στο σύγχρονο κόσμο.
Στις millennial κοπέλες είναι σα να έχει μείνει μια μόνιμη σκιά από την ανάμνηση της κορύφωσης της σύγχρονης Ελλάδας και της βίαης πτώσης της.
Οι κοπέλες της Gen Z είναι γενικά μεγάλη βελτίωση από τις προηγούμενες γενιές, αν μου επιτρέπετε τη γενίκευση. Πρακτικό μυαλό, πιο memers, πιο edgy, πιο άνετες στο σύγχρονο κόσμο.
Στις millennial κοπέλες είναι σα να έχει μείνει μια μόνιμη σκιά από την ανάμνηση της κορύφωσης της σύγχρονης Ελλάδας και της βίαης πτώσης της.
Σου δίνω μιση ώρα να την ψήσεις ερωτιαρη μου μέχρι να στείλω dickpick
βρήκα ιδέα για νήμα μέχρι να έρθει ο κακός λύκος. Πάω 
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Βιωματικά συμβαίνει, όταν τα κοριτσάκια συνειδητοποιούν ότι τα αγοράκια "έχουν κατι παραπάνω". Δεν είναι κατόπιν λογικής σκέψης όπως πολλά στην ψυχολογία μας.Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:05Γιατί να αισθανόμαστε μειονεκτικα; αφού δε το είχαμε ποτέ για να ξέρουμε πως είναι.Spiros252 έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:01 Όντως αναγράφεται στα βιβλία ψυχολογίας.
Δεν είναι κακό, είναι φυσικό. Τα κορίτσια αισθάνονται μειονεκτικά που δεν το έχουν.
Από αυτό τώρα έως το κέρασμα, έχει μια απόσταση, ΟΚ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Παπατζες λέει η Εσθήρ.jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:03sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:00Έχεις πμ.Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:50
Ναι,ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση οτι μετα θα κερασω εγω,την οποια παντα τηρω.Και ποτε δνε δεχομαι κερασμα απο το απεναντι τραπεζι του καθε καγκουρα.Κερναω τους φιλους μου,με κερνανε και αυτοι και αλλες φορες πληρωνει ο καθενας τα δικα του.
Σε πρωτο ραντεβου, ΠΟΤΕ δεν δεχομαι το κερασμα.Στα επομενα,θα με κερασει μονο με την προυποθεση να τον κερασω εγω μετα.Το οποιο,ξαναλεω παντα τηρω,Και μετα ο καθενας τα δικα του ή ΠΑΝΤΑ εναλλαξ.
Κατι αλλο επι προσωπικου;
Και εγώ θέλω ρε μλκ ψήθηκα
Έστειλες κάνα φλωρομηνυμα να στείλω dickpick να τελειώνουμε ;
Αν στο πρώτο ραντεβού δεν την κερνάνε, και στο δεύτερο δέχεται κέρασμα ώστε να ανταποδώσει στο τρίτο, τοτε αποκλείεται να υπάρχει ταλαίπωρος που θα έχει φτάσει τρίτο ραντεβού μαζί της και δεν θα έχει φύγει για τσιγάρα Αυστραλία, μετανάστης στο Περού,κτλ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Οι άντρες πρέπει να κερνάνε αλλά αν δεν έχουν λεφτά πρέπει να κερνάνε οι γυναίκες αν δεν γίνεται πάντα. Αν και δεν συμφωνώ τόσο με αυτό γιατί οι άντρες πρέπει να πάνε να δουλέψουνε να βγάλουνε λεφτά. Αν δεν έχουν λεφτά συνέχεια και τους κερνάνε όλο οι γυναίκες τότε είναι ζιγκολό.
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
-
talaipwros
εννοειται οτι κερναει ο ανδρας
( οταν μπει ο Εθνι και γραψει το κατεβατο, ας με κανει καποιος tag)
( οταν μπει ο Εθνι και γραψει το κατεβατο, ας με κανει καποιος tag)
και και επειδή φθονούν το ένα που δεν έχουν, το ρίχνουν στην αφθονία.Spiros252 έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:10 Βιωματικά συμβαίνει, όταν τα κοριτσάκια συνειδητοποιούν ότι τα αγοράκια "έχουν κατι παραπάνω". Δεν είναι κατόπιν λογικής σκέψης όπως πολλά στην ψυχολογία μας.
πάντως ο άλλος νίκησε εδώ που ζούμε, όχι ο φρόιντ νομίζω.
Έλα ρε, πάω μπάσο, παίξε μπαλίτσα.jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:08 Σου δίνω μιση ώρα να την ψήσεις ερωτιαρη μου μέχρι να στείλω dickpick
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πφφ...Αυτά είναι μπακαλίστικα και μη γενικεύεις. Κατ'αρχάς δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου (τι θα πει μετά) τον οποίο έχω αποφασίσει να μη ξαναδώ. Κατά δεύτερον, τα έξοδα μισά-μισά. Γιατί να αγχώνομαι να αρπάξω τον λογαριασμό μη προλάβει ο άλλος; Θα επιμείνω να πληρώσω το μερίδιο που μου αναλογεί, αλλά δεν θα το παραζαλίσω. Αν συνεχίζει να επιμένει, με γεια του με χαρά του. Αυτό κατ'ουδένα τρόπο με δεσμεύει (όπως και δεν πρέπει να δεσμεύει).Γραφικός έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:57Σίγουρα. Πάντως, αν οι γυναίκες θέλετε να μην τον ξαναδείτε αλλά να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας και να μην σας λέει -δικαίως- πουτάνες υπάρχει λύση: με το που πέφτει ο λογαριασμός στο τραπέζι τον αρπάζετε πριν προλάβει να τον προσεγγίσει ο άλλος, κι αφού τον διαβάσετε, ανακοινώνετε: "λοιπόν, είναι είκοσι ευρώ, να τα δικά μου" και ρίχνετε τα δέκα πάνω στο τραπέζι πριν αντιδράσει.aLiCat έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:44 Τι εννοείς πώς ξεμπλέκεις μετά; Αν εννοείς πώς ξεμπλέκει η γυναίκα, η απάντηση είναι "εύκολα". Απλώς δεν τον ξαναβλέπει. Το οτι κέρασε ο άλλος, δεν σημαίνει θα κάτσει κι επόμενο ραντεβού, ή οτι είναι υποχρεωμένη να του κάτσει, γενικά.
Αν έχει προλάβει ο άλλος να τον πάρει υπολογίζετε τι φάγατε ή ήπιατε και προσθέτετε δύο ευρώ για να είστε σίγουρες και τα ρίχνετε με παρόμοιο τρόπο στο τραπέζι.
Και στις δύο περιπτώσεις, αν επιμένει ότι θα πληρώσει όλο τον λογαριασμό λέτε "τα δικά μου είναι αυτά που έδωσα, αν εσύ βάλεις άλλα δέκα θα είναι μπουρμπουάρ".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Έχεις πμ.elchav έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:11Παπατζες λέει η Εσθήρ.
Αν στο πρώτο ραντεβού δεν την κερνάνε, και στο δεύτερο δέχεται κέρασμα ώστε να ανταποδώσει στο τρίτο, τοτε αποκλείεται να υπάρχει ταλαίπωρος που θα έχει φτάσει τρίτο ραντεβού μαζί της και δεν θα έχει φύγει για τσιγάρα Αυστραλία, μετανάστης στο Περού,κτλ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1245 Προβολές
-