Σταλίνια και Ναζί το ίδιο μαγαζί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικονομικό… θαύμα: Στα 335 δισ. ευρώ ανέβηκε το δημόσιο χρέος
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Οικονομικό… θαύμα: Στα 335 δισ. ευρώ ανέβηκε το δημόσιο χρέος
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Εγώ έχω την εντύπωση πως το ΑΕΠ μας αυξήθηκε λίγο επί Τσίπρα. Ισως δώθηκαν πολλά σε κοινωνικές παροχές αλλά πολλοί συνάνθρωποι μας δεινοπάθησαν και ακόμα και ένα επίδομα 300 ευρώ μπορεί να τους βοήθησε να επιβιώσουν. Οσο καλυτερεύουν τα πράγματα ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε να νοικοκειρέψουμε λίγο τα οικονομικά μας βέβαια.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Δηλαδή καλά το πάει ο σύριζα;Cloud87 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:27 Εγώ έχω την εντύπωση πως το ΑΕΠ μας αυξήθηκε λίγο επί Τσίπρα. Ισως δώθηκαν πολλά σε κοινωνικές παροχές αλλά πολλοί συνάνθρωποι μας δεινοπάθησαν και ακόμα και ένα επίδομα 300 ευρώ μπορεί να τους βοήθησε να επιβιώσουν. Οσο καλυτερεύουν τα πράγματα ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε να νοικοκειρέψουμε λίγο τα οικονομικά μας βέβαια.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Από ποιά άποψη;Juno έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:57Δηλαδή καλά το πάει ο σύριζα;Cloud87 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:27 Εγώ έχω την εντύπωση πως το ΑΕΠ μας αυξήθηκε λίγο επί Τσίπρα. Ισως δώθηκαν πολλά σε κοινωνικές παροχές αλλά πολλοί συνάνθρωποι μας δεινοπάθησαν και ακόμα και ένα επίδομα 300 ευρώ μπορεί να τους βοήθησε να επιβιώσουν. Οσο καλυτερεύουν τα πράγματα ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε να νοικοκειρέψουμε λίγο τα οικονομικά μας βέβαια.
Fixed!Συριζαίος έγραψε: 22 Ιαν 2019, 09:50 http://www.kerdos.gr/οικονομία/307491-τ ... -δισ-το-q3
Σημειώνεται ότι η αύξηση του χρέους αποδίδεται στο «μαξιλάρι» ρευστότητας των 10 δισ. που έλαβε η Ελλάδα στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με τους δανειστές.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΜπλεΜπουμπυς
9 χρονια καπιταληστικα μνημονια....μονο ενας ηλιθιος θα πιστευε οτι θα γινοταν κατι αλλο. 
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Από οποιαδήποτε. Κάποιοι τον ψήφισαν για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Και κατέληξαν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και αν στέκονται ώρες στην ουρά για το επίδομα που λες. Που δεν θα το χρειάζονταν αν δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ και δεν είχε ρημαχτεί η αγορά με τα capital controls.Cloud87 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:57Από ποιά άποψη;Juno έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:57Δηλαδή καλά το πάει ο σύριζα;Cloud87 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:27 Εγώ έχω την εντύπωση πως το ΑΕΠ μας αυξήθηκε λίγο επί Τσίπρα. Ισως δώθηκαν πολλά σε κοινωνικές παροχές αλλά πολλοί συνάνθρωποι μας δεινοπάθησαν και ακόμα και ένα επίδομα 300 ευρώ μπορεί να τους βοήθησε να επιβιώσουν. Οσο καλυτερεύουν τα πράγματα ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε να νοικοκειρέψουμε λίγο τα οικονομικά μας βέβαια.
Στα πλαίσια του εφικτού ναι καλά τα πάει. Μπορεί και καλύτερα όμως. Αν βγάλει κανά Πετρέλαιο φέρει καμιά επένδυση...Juno έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:00Από οποιαδήποτε. Κάποιοι τον ψήφισαν για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Και κατέληξαν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και αν στέκονται ώρες στην ουρά για το επίδομα που λες. Που δεν θα το χρειάζονταν αν δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ και δεν είχε ρημαχτεί η αγορά με τα capital controls.
Ποιοι εφικτού μωρέ., Αυτός δεν είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ; Για αυτά τον ψήφισαν, όχι για τα πλαίσια του εφικτού.Cloud87 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:02 Στα πλαίσια του εφικτού ναι καλά τα πάει. Μπορεί και καλύτερα όμως. Αν βγάλει κανά Πετρέλαιο φέρει καμιά επένδυση...
Πλάκα έχετε. Έτσι μου έρχεται να πηγαίνω, όταν μιλάει προεκλογικώς και να τον ρωτάω, εγώ γιατί πλήρωσα ΕΝΦΙΑ τόσον καιρό ψεύτη;
Έστω εφικτό, ας μείνουμε σε αυτό.
Μπορείς να μας συγκρίσεις το εφικτό με το mail Χαρδούβελη. Να δούμε ποιο ήταν καλύτερο;
Αυτό βαριέμαι να στ' απαντήσω.Juno έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:07 Στα πλαίσια του εφικτού ναι καλά τα πάει. Μπορεί και καλύτερα όμως. Αν βγάλει κανά Πετρέλαιο φέρει καμιά επένδυση...
Ποιοι εφικτού μωρέ., Αυτός δεν είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ; Για αυτά τον ψήφισαν, όχι για τα πλαίσια του εφικτού.
Πλάκα έχετε. Έτσι μου έρχεται να πηγαίνω, όταν μιλάει προεκλογικώς και να τον ρωτάω, εγώ γιατί πλήρωσα ΕΝΦΙΑ τόσον καιρό ψεύτη;
Και αυτό δεν το θυμάμαι πολύ καλά.Έστω εφικτό, ας μείνουμε σε αυτό.
Μπορείς να μας συγκρίσεις το εφικτό με το mail Χαρδούβελη. Να δούμε ποιο ήταν καλύτερο;
Συνεχίζουμε την ωραία μας συζήτηση κάποια άλλη φορά αν θες.
παιδιά αρχίζω και ανησυχώ, είμαστε χρυσόψαρα αλήθεια;
Τεσπα, το σωστό είναι αυτοπεριορισμός, όποιος πιστεύει οτι το χρέος θα πέσει σε απόλυτα νούμερα την επόμενη 20ετία, να μην ξαναγράψει στην πολιτική.
Τεσπα, το σωστό είναι αυτοπεριορισμός, όποιος πιστεύει οτι το χρέος θα πέσει σε απόλυτα νούμερα την επόμενη 20ετία, να μην ξαναγράψει στην πολιτική.
βρε μπαγάσα τι φαντάζεσαι; αν αφαιρεθούν τα έξοδα τότε ο δισέγγονος σου ίσως να πάρει ένα ελάχιστο μέρισμαCloud87 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:02Στα πλαίσια του εφικτού ναι καλά τα πάει. Μπορεί και καλύτερα όμως. Αν βγάλει κανά Πετρέλαιο φέρει καμιά επένδυση...Juno έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:00Από οποιαδήποτε. Κάποιοι τον ψήφισαν για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Και κατέληξαν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και αν στέκονται ώρες στην ουρά για το επίδομα που λες. Που δεν θα το χρειάζονταν αν δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ και δεν είχε ρημαχτεί η αγορά με τα capital controls.
Στάσου. Να το mail Χαρδούβελη. https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... tin-troika
Έκανε ο σύριζα κάτι καλύτερο από αυτά που γράφει εδώ; Αν όχι, εξαπάτησε το λαό και είναι αποτυχημένος.
Αν έκανε ακριβώς ό,τι το mail, πάλι το ίδιο, δεν υπήρχε λόγος να περάσουμε capital controls.
Αν ναι, πες μου τι έκανε να μάθω.
Ντάξει λίγη συγκρατημένη αισιοδοξία δεν βλάπτει.nemo έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:19βρε μπαγάσα τι φαντάζεσαι; αν αφαιρεθούν τα έξοδα τότε ο δισέγγονος σου ίσως να πάρει ένα ελάχιστο μέρισμαCloud87 έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:02Στα πλαίσια του εφικτού ναι καλά τα πάει. Μπορεί και καλύτερα όμως. Αν βγάλει κανά Πετρέλαιο φέρει καμιά επένδυση...Juno έγραψε: 22 Ιαν 2019, 19:00
Από οποιαδήποτε. Κάποιοι τον ψήφισαν για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Και κατέληξαν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και αν στέκονται ώρες στην ουρά για το επίδομα που λες. Που δεν θα το χρειάζονταν αν δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ και δεν είχε ρημαχτεί η αγορά με τα capital controls.![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
Κατόρθωμα !!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Ιαν 2019, 18:58 9 χρονια καπιταληστικα μνημονια....μονο ενας ηλιθιος θα πιστευε οτι θα γινοταν κατι αλλο.![]()
Απο όσες χωρες χρεωκόπησαν, μόνο η Ελλάδα άφησε ανέπαφη την σοσιαλιστική δομή του κράτους που αναπαράγει την χρεωκοπία !!!
Τωρα κινδυνεύει απο την επόμενη χρωκοπία!!!
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 9 Απαντήσεις