Μάλλον δεν λέτε αυτο αλλα αααν λέτε αυτονα στην φιλοθεη που εχει ιδιο και σύνορα νέας ιώνιας με Φιλαδέλφεια, εχει χαλάσει εδω και κάμποσα χρονια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα φακελώματος αθηναϊκών αστικών σουβλακερί.
-
microαστική Λινάτσα
Re: Νήμα φακελώματος αθηναϊκών αστικών σουβλακερί.
Μάλλον δεν λέτε αυτο αλλα αααν λέτε αυτονα στην φιλοθεη που εχει ιδιο και σύνορα νέας ιώνιας με Φιλαδέλφεια, εχει χαλάσει εδω και κάμποσα χρονια
Μάλλον τον ίδιο πρέπει να εννοούμε. Οταν λες "έχει χαλάσει" εννοείς στην ποιότητα του φαγητού; Δε μ' αρέσει να κάνω αρνητική διαφήμιση σε μαγαζί αλλά ίσως έχεις δίκιο.microαστική Λινάτσα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:31
Μάλλον δεν λέτε αυτο αλλα αααν λέτε αυτονα στην φιλοθεη που εχει ιδιο και σύνορα νέας ιώνιας με Φιλαδέλφεια, εχει χαλάσει εδω και κάμποσα χρονια![]()
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Καμία σχέση ο Ευριπίδης του τώρα με τον Ευριπίδη προ δεκαετίας. Έτσι γινεται μόλις αφήνεις να κάνει κουμάντο η Αλβανίδα σύζυγοςmicroαστική Λινάτσα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:31
Μάλλον δεν λέτε αυτο αλλα αααν λέτε αυτονα στην φιλοθεη που εχει ιδιο και σύνορα νέας ιώνιας με Φιλαδέλφεια, εχει χαλάσει εδω και κάμποσα χρονια![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
microαστική Λινάτσα
Εντιτ απαντώ στον αποπανω απο ερμη
Εντάξει δεν λεω οτι ειναι τόσο χάλια μαγαζι που αξιζει δυσφήμιση απλως δεν θα τον έβαζα για κανέναν λογο ως πρόταση σε αυτο το νημα των πολυ φωτεινων εξαιρεσεων, ούτε καν στην καλή του εποχή.
Πήγα σε αυτο που λέτε στην πρωτη σελίδα με τα χειροποίητα στον νεο κοσμο τον Αχιλλέα. Για τα δικά μου γούστα, το καλαμακι κοτοπουλο ηθελε ενα τσικ ψήσιμο ακομα. Οι πατάτες αποδεκτες, η σως για κοτοπουλο πολυ προκατ (στον αγαπημένο μου Αλβανο , ξέρετε απο αυτους με το μισο κιλό πατάτες ανά σουβλάκι, τρώω μια χειροποίητη σος με τριμμένο καρότο να γλύφεις τα δαχτυλα σου) και για το μέγεθος τους, μου κακοφάνηκε η τιμη άνω του διευρου, και ας με 0,2 λεπτα δεν παιρνεις πια ουτε τσίχλα.
Όμως τα κρέατα ητανε πολυ νόστιμα, η τομάτα αξιοπρεπής παρα την εποχή , τα μπαχαρικά μερακλιδικα, η ευγένεια τους ισορροπημένη χωρίς φανφαρες και στηρίζω και σουβλατζίδικα που δεν έχουνε δελιβερυ γιατι σιχαίνομαι την οδήγηση τους και μικροεπιχειρησεις που κόβουνε συστηματικά φπα (πολλοί κόβουνε σε καινούργιο πελατη, αλλα φάνηκε και απο ημερήσιο αριθμό αποδείξεων λολ)
Υγ1
Το μαγαζι ειναι σαν φυτώριο ΧΑιτων ή καψιμι ΕΜΑΚιτων, ξανά λεω ευγενικοτατοι και επαγγελματιες, δεν το εννοω πολιτικά, απλώς απουσία γυναικωνε και διακόσμησης, χώρος σαν απομόνωση φυλάκας, τατουάζ, τεστοστερόνη και σταρατες κουβέντες λολ
Απο το μέσο σουβλατζίδικο με ταμια βυζαρου που σου κοτσαρει για αποδειξη το χαρτι παραγγελίας, αμουστακους σερβιτορους με κοκοράκι και το τσιγαράκι ανα χειρας και φρου φρου και αρώματα, το προτιμώ. ΕΘΝΙ παμε οποτε θες να κεράσω μπυριτσα στο πεζοδρόμιο και να καυλωσουμε με την απουσία γυναικοκεντρικου καζινοκαπιταλισμου-soyboys
Υγ2 για να πουμε και κατι σοβαρό, αν ξαναπηγαινα ως εκει (δεν το λεω υποτιμητικά, είναι εκτός εμβελειας μου) θα το εκανα για τις πίτες. Σε μια σκατοχωρα που περάσαμε εν μια νυκτι απο τους παπαριασμενες πίτες που στάζουν τηγανολαδο, στα αψητα τερατουργηματα που δεν ξερεις αν ειναι απο άποψη ή ο ψήστης έβαλε αφηρημένος απο την στοίβα με τις ωμες, η πιτα τους ηταν ονειρο. Να νιώθεις την μυρωδιά κάρβουνου και οχι την καρβουνιλα, τραγανή αλλα και λαδωμενη, να λιγωνει τα χείλη αλλα και να τα φαγουριζει για επιπλέον ηδονή, αααααχ
Δεν συνεχίζω, παω να τραβήξω μια, σαλατουλα με ραπανάκια
Να περνάτε καλα μορτες
Ζητω το νημα, ζητω ο κοιλιοδουλισμος, κατω η καζινοκαπιταλιστικη φαστφουντοφαγια
Εντάξει δεν λεω οτι ειναι τόσο χάλια μαγαζι που αξιζει δυσφήμιση απλως δεν θα τον έβαζα για κανέναν λογο ως πρόταση σε αυτο το νημα των πολυ φωτεινων εξαιρεσεων, ούτε καν στην καλή του εποχή.
Πήγα σε αυτο που λέτε στην πρωτη σελίδα με τα χειροποίητα στον νεο κοσμο τον Αχιλλέα. Για τα δικά μου γούστα, το καλαμακι κοτοπουλο ηθελε ενα τσικ ψήσιμο ακομα. Οι πατάτες αποδεκτες, η σως για κοτοπουλο πολυ προκατ (στον αγαπημένο μου Αλβανο , ξέρετε απο αυτους με το μισο κιλό πατάτες ανά σουβλάκι, τρώω μια χειροποίητη σος με τριμμένο καρότο να γλύφεις τα δαχτυλα σου) και για το μέγεθος τους, μου κακοφάνηκε η τιμη άνω του διευρου, και ας με 0,2 λεπτα δεν παιρνεις πια ουτε τσίχλα.
Όμως τα κρέατα ητανε πολυ νόστιμα, η τομάτα αξιοπρεπής παρα την εποχή , τα μπαχαρικά μερακλιδικα, η ευγένεια τους ισορροπημένη χωρίς φανφαρες και στηρίζω και σουβλατζίδικα που δεν έχουνε δελιβερυ γιατι σιχαίνομαι την οδήγηση τους και μικροεπιχειρησεις που κόβουνε συστηματικά φπα (πολλοί κόβουνε σε καινούργιο πελατη, αλλα φάνηκε και απο ημερήσιο αριθμό αποδείξεων λολ)
Υγ1
Το μαγαζι ειναι σαν φυτώριο ΧΑιτων ή καψιμι ΕΜΑΚιτων, ξανά λεω ευγενικοτατοι και επαγγελματιες, δεν το εννοω πολιτικά, απλώς απουσία γυναικωνε και διακόσμησης, χώρος σαν απομόνωση φυλάκας, τατουάζ, τεστοστερόνη και σταρατες κουβέντες λολ
Απο το μέσο σουβλατζίδικο με ταμια βυζαρου που σου κοτσαρει για αποδειξη το χαρτι παραγγελίας, αμουστακους σερβιτορους με κοκοράκι και το τσιγαράκι ανα χειρας και φρου φρου και αρώματα, το προτιμώ. ΕΘΝΙ παμε οποτε θες να κεράσω μπυριτσα στο πεζοδρόμιο και να καυλωσουμε με την απουσία γυναικοκεντρικου καζινοκαπιταλισμου-soyboys
Υγ2 για να πουμε και κατι σοβαρό, αν ξαναπηγαινα ως εκει (δεν το λεω υποτιμητικά, είναι εκτός εμβελειας μου) θα το εκανα για τις πίτες. Σε μια σκατοχωρα που περάσαμε εν μια νυκτι απο τους παπαριασμενες πίτες που στάζουν τηγανολαδο, στα αψητα τερατουργηματα που δεν ξερεις αν ειναι απο άποψη ή ο ψήστης έβαλε αφηρημένος απο την στοίβα με τις ωμες, η πιτα τους ηταν ονειρο. Να νιώθεις την μυρωδιά κάρβουνου και οχι την καρβουνιλα, τραγανή αλλα και λαδωμενη, να λιγωνει τα χείλη αλλα και να τα φαγουριζει για επιπλέον ηδονή, αααααχ
Δεν συνεχίζω, παω να τραβήξω μια, σαλατουλα με ραπανάκια
Να περνάτε καλα μορτες
Ζητω το νημα, ζητω ο κοιλιοδουλισμος, κατω η καζινοκαπιταλιστικη φαστφουντοφαγια
-
microαστική Λινάτσα
Ερμής έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:59Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Καμία σχέση ο Ευριπίδης του τώρα με τον Ευριπίδη προ δεκαετίας. Έτσι γινεται μόλις αφήνεις να κάνει κουμάντο η Αλβανίδα σύζυγοςmicroαστική Λινάτσα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 20:31Ερμής έγραψε: 22 Ιαν 2019, 00:11
Πήγε Φιλαδέλφεια αλλά θα ξανανοίξει στην Ν.ιωνια. κάτι παίζει με την εφορία
μάγκες, το είχαμε γράψει και στο σχωρεμένοΕρμής έγραψε: 22 Ιαν 2019, 14:04Τι μου θύμισες. Όπως ανεβαίνεις την πατησίων, πριν την ασοεε το γωνιακό ημιυπόγειο δεξια. Μόνο μπιφτέκι.
Εκεί είχα δει πολλές φορές τον Ταμτάκο να είναι στουπί κατα τις 4-5 τα ξημερώματα.
Έχει κλείσει πολλά χρόνια, ίσως πάνω απο 12-13
αυτός υπήρξε ο πρώτος Μπαϊρακτάρης πριν μετακομίσει Μοναστηράκι και μαμήσει την ποιότητα του κεμπάπ του
εκεί μαζεύονταν όλοι οι θίασοι από Πατησίων, Κυψέλη, Αλεξάνδρας
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Ορέστης 35
Μανδρακη Καισαριανη τι γνωμη εχετε;
-
microαστική Λινάτσα
Άμα είναι αδερφάκι με πανορμου, αρκετά πιο τίμιος απο τον μέσο ορο ιδίως σε σχεση με γυρω μαγαζια και με μερακλιδικες επιλογές τύπου κοντοσουβλια κλπ
Και αρκετά καλα κρέατα.
Πονηρούλης σαν επιχειρηματίας και ακριβουτσικος στα μπινελικια. Δεν θα το εκαμα στέκι κατι με ξενιζει. Αλλα τρώγεται.
Και αρκετά καλα κρέατα.
Πονηρούλης σαν επιχειρηματίας και ακριβουτσικος στα μπινελικια. Δεν θα το εκαμα στέκι κατι με ξενιζει. Αλλα τρώγεται.
Αυτός ήταν ο ΜπαϊρακτάρηςTarkovsky έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:23μάγκες, το είχαμε γράψει και στο σχωρεμένοΕρμής έγραψε: 22 Ιαν 2019, 14:04Τι μου θύμισες. Όπως ανεβαίνεις την πατησίων, πριν την ασοεε το γωνιακό ημιυπόγειο δεξια. Μόνο μπιφτέκι.
Εκεί είχα δει πολλές φορές τον Ταμτάκο να είναι στουπί κατα τις 4-5 τα ξημερώματα.
Έχει κλείσει πολλά χρόνια, ίσως πάνω απο 12-13
αυτός υπήρξε ο πρώτος Μπαϊρακτάρης πριν μετακομίσει Μοναστηράκι και μαμήσει την ποιότητα του κεμπάπ του
εκεί μαζεύονταν όλοι οι θίασοι από Πατησίων, Κυψέλη, Αλεξάνδρας
Αυτό που πήγε στο Μοναστηράκι είναι η τουριστ, τουριστ καλωσορίστ' εκδοχή του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
χτίσιμο και σουβλάκι στηρίζω στάνταρντ Αλβανών
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος Έντι στην Δραπετσώνα αλλά εγώ ξέρω τον Εντι της νίκαιας στην καρακουλουξή 4 που είναι πολύ δυνατός.Beria έγραψε: 21 Ιαν 2019, 11:51 Έντι στη Δραπετσώνα
Ρωσίδες στην Καλλιθέα
Αντίσταση στον αλβανικό κώνο που ψευδωνύμως ονομάζουν σουβλάκι
http://www.enty.gr/menu.htm
έχει κλείσει εκει που το ήξερες και έχει ξανανοίξει σε αλλη διεύθυνση στην πετρου ραλλη κοντά στον ηράκλειτο.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:04 Ένα πολύ δυνατό που έτρωγα οπότε πήγαινα στο σπίτι φίλου, ήταν ο Αιγύπτιος στην Νίκαια.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ή αν έχει αλλάξει κάτι.
Και στο Μοναστηράκι ήταν ένας πολύ γερός, (Σάββας;) που έκανε μπιφτεκάκι, μαϊντανό, ντομάτα, κρεμμύδι, και τέλος. Μεγάλη δύναμη εκείνα τα χρόνια, είχα μια Σπανιόλα γκόμενα τότες, κι ερχόταν στην Αθήνα να με χορτάσει, και τη χόρταινα με τις πίτες του.
Ordem e Progresso.
-
ritzeri
Το Τέλειον
Στην Πλαπούτα στο παλιό Ηράκλειο
-
ritzeri
Από τον Ευριπίδη και εγώ τον ωραίο προτιμούσα.
Βέβαια στην περιοχή το καλύτερο ήταν του "κυρ Κώστα του βρωμιαρη"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-