!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έστω ότι...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γραφικός

Re: Έστω ότι...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 01:50 Αυτό σημαίνει ότι έχεις ταυτοποιήσει τη δεξιά με το κακό και την αριστερά με το καλό.

Είναι ένα σταθερό σχήμα (ή βεβαιότητα αν θες) που εξηγεί πολλά.

Αλλά έχει ενδιαφέρον.
Θα το θέσω έτσι: Εσύ, που είσαι δεξιά, είπες ότι θα θεωρούσες την ύπαρξη ενός μπάτμαν καλή. Εγώ, που υποστηρίζω τον κομμουνισμό, θα την θεωρούσα κακή. Δεν χρησιμοποίησα τις έννοιες καλό και κακό, όχι εξ ορισμού.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Πάλι το γαμησατε το νημα με τα πολιτικά. Τι να πω, θα ξαναπώ ραγιάδες!
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Γραφικός

DIOMEDESGR έγραψε: 28 Ιαν 2019, 02:20 Πάλι το γαμησατε το νημα με τα πολιτικά. Τι να πω, θα ξαναπώ ραγιάδες!
Θκόμ' είναι το νήμα, ό, τι θέλω το κάνω. Ραγιάς είσαι και φαίνεσαι.

Edit: Στην ουσία τους και τα δύο ερωτήματα που έθεσα πολιτικά ήταν από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Γραφικός έγραψε: 19 Ιαν 2019, 05:48 Έστω ότι χρωστούσατε σε κάποιον χρήματα και σας έπαιρνε τηλέφωνο και το κλείνατε. Μετά από πολλές φορές που δεν το σηκώνατε λαμβάνατε μήνυμα κάποια ξημερώματα "-Τ' όνομά σας- έχω αρχίσει και κοροϊδεύω τον πατέρα μου που σε εμπιστεύτηκε. Λέω το οικογενειακό σου και φεύγει από το δωμάτιο."
Θα αισθανόσασταν καμιά ντροπή ή θα γράφατε την φάση στ' αρχίδια σας;
Αυτός που σου χρωστάει και σου κλείνει το τηλέφωνο επανειλημμένα να ξέρεις οτι το τελευταίο που μπορείς να κάνεις ειναι να θιξεις το εγω του ( και το πρωτο να τον βαλεις black list ) :lol: Αυτα σε γενικές γραμμές φυσικά καθως δεν ξερουμε αν παιζουν οικογενειακες φιλιες - σογια δεσμοι - , αν ειναι γκομενος της πρωτης ξαδερφης της κουμπαρας της ανηψιας του κολλητού κοκ .

εδιτ. Να απαντησω και στην ερωτηση , προσωπικα θα ενιωθα ασχημα αλλα γενικοτερα ειμαι ψιλοαγχωδης 1ον . Και 2ρον δεν μου εχει τυχει ποτε να χρωσταω και να ριξω πιστολι κανοντας τον κινεζο οποτε μιλαω υποθετικα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 28 Ιαν 2019, 02:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Γραφικός έγραψε: 28 Ιαν 2019, 02:24 .............
Edit: Στην ουσία τους και τα δύο ερωτήματα που έθεσα πολιτικά ήταν από την αρχή.
Για το δεύτερο αναφέρθηκα, το πρώτο είναι για παιδιά Δημοτικού, αλλά το δεύτερο είναι ΦΟΒΕΡΌ θέμα Κοινονικοανθρωπολογικης φύσης φίλε!
Εεεε και το γαμησατε με το "εμείς οι Δεξιοί και σεις οι Αριστεροί".
Τι να πω, λυπάμαι.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γραφικός έγραψε: 28 Ιαν 2019, 02:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 01:50 Αυτό σημαίνει ότι έχεις ταυτοποιήσει τη δεξιά με το κακό και την αριστερά με το καλό.

Αλλά έχει ενδιαφέρον.
Θα το θέσω έτσι: Εσύ, που είσαι δεξιά, είπες ότι θα θεωρούσες την ύπαρξη ενός μπάτμαν καλή. Εγώ, που υποστηρίζω τον κομμουνισμό, θα την θεωρούσα κακή. Δεν χρησιμοποίησα τις έννοιες καλό και κακό, όχι εξ ορισμού.
:lol:

Έχω την εντύπωση ότι δεν ήμουν εγώ που προσέδωσα πολιτική ταυτότητα στον Μπάτμαν.
Τα πρώτα μου μηνύματα είναι τελείως απολιτίκ.

Μετά απλώς επιχείρησα να βάλω το ίδιο σκηνικό σε διαφορετικό πλαίσιο, επειδή ήταν πλέον σαφές ότι στο πρόσωπο του Μπάτμαν κάνατε μία προβολή του Τραμπ ή του Ρήγκαν. :lol:

Ομολογώ ότι απέτυχα γιατί ακόμα και τώρα βλέπω ότι δίνεις στο οτιδήποτε λέω την οπτική μιας δεξιάς και σε πιάνει το αντιδραστικό αντιδεξιό αντανακλαστικό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπορείς να το δεις και ως την άποψη ενός προφιτερόλ.

Αλλά απλώς επιβεβαιώνεις τη σταθερότητα του σχήματος που ανέφερα.

Και μία ακόμη παρατήρηση. Εσύ μπορείς να υποστηρίζεις τον κομμουνισμό αλλά ο κομμουνισμός δεν υποστηρίζει εσένα.

Το πρόβλημα είναι ότι το ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γραφικός

Λεγεών έγραψε: 27 Ιαν 2019, 07:31
Ο πάνισερ πάντως άρχισε σαν βίλεν στο σπάιντερμαν. Η βία που χρησιμοποιεί δεν σε κάνει ποτέ να νιώσεις ότι θα γούσταρες να πας για έναν καφέ με την πάρτη του.
Γραφικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 02:51
Ζοριλίκι ν' απαντήσω τώρα εκτενώς. Θα πω μόνο ότι μάλλον έχεις εκλάβει την απάντησή μου ως πιο επιθετική απ' ότι ήταν.
Fanfaron
Phorum.gr user: Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron »

Θα έλεγα στην κάθε πιπεριά, να (περι) μαζεύεται. :p2:
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες; :102:

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Γραφικός

Fanfaron έγραψε: 28 Ιαν 2019, 03:20 Θα έλεγα στην κάθε πιπεριά, να (περι) μαζεύεται. :p2:
Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας την σύστασή σας και, αφού βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, θα πράξουμε αναλόγως.
Γραφικός

Fanfaron έγραψε: 28 Ιαν 2019, 03:20 Θα έλεγα στην κάθε πιπεριά, να (περι) μαζεύεται. :p2:
Οπ, έχω και διευκρινιστική ερώτηση. Ήταν κάπου συγκεκριμένα που ένιωσες ότι περνάω τα όρια και πρέπει να (περι)μαζευτώ ή απλά ήθελες να το παίξεις καθηγητής;
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:02
blackpaint έγραψε: 27 Ιαν 2019, 04:59
Ο Μπατμαν ειναι φασιστας.
Ο Μπατμαν ειναι η επιτομη της νεοσυντηρητικης κουλτουρας του βιτζιλαντισμου (βλ. Dirty Harry, Death Wish, the Punisher κλπ), ενας γηρασκων δισεκατομμυριουχος χαμενος μεσα σε μια παραληρηματικη φαντασιωση του ηρωισμου του, ο οποιος πιστευει στ αληθεια οτι μονο αυτος μπορει να λυσει τα προβληματα που αντιμετωπιζει ο συγχρονος κοσμος. Ενας αυτοκλητος μεσσιας, εμμονικος με την παρακμη, που βλεπει τον καθενα στην πολη ως ενοχο και τον εαυτο του ως τον μονο αξιο να κρινει τους υπολοιπους και να τους απονειμει βιαιη τιμωρια οπως ο ιδιος κρίνει καταλληλο. Ενας φασιστας ηρωας οπως ο Ντοναλντ Τραμπ δηλαδη.

Παραλλαγή.

Ο Ρατμαν ειναι αντιφασιστας.
Ο Ρατμαν ειναι η επιτομη της αντιεξουσιαστικής κουλτούρας, ενας νεαρος ή γηρασκων αεργος χαμενος μεσα σε μια παραληρηματικη φαντασιωση του ηρωισμου του, ο οποιος πιστευει στ αληθεια οτι μονο αυτος μπορει να λυσει τα προβληματα που αντιμετωπιζει ο συγχρονος κοσμος. Ενας αυτοκλητος μεσσιας, εμμονικος με την παρακμη, που βλεπει τον καθενα στην πολη ως ενοχο και τον εαυτο του ως τον μονο αξιο να κρινει τους υπολοιπους και να τους απονειμει βιαιη τιμωρια οπως ο ιδιος κρίνει καταλληλο. Ενας αντιφασιστας ηρωας οπως ο μεσος αναρχομπαχαλος δηλαδη.

Δεν είναι κακό. :D

Μπράβο βρε μπλακι, μας βγάζεις από τον κόπο.
ετεροφωτη, οπως παντα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γραφικός έγραψε: 28 Ιαν 2019, 03:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 02:51
Ζοριλίκι ν' απαντήσω τώρα εκτενώς. Θα πω μόνο ότι μάλλον έχεις εκλάβει την απάντησή μου ως πιο επιθετική απ' ότι ήταν.
Καθόλου. :)

Σε συμπαθώ πολύ ως χρήστη γιατί δεν είσαι κακοπροαίρετος κι έχεις μια παιδικότητα*.

Οπότε, δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσω ό,τι κι αν μου πεις.

*Δεν είναι ειρωνικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Γραφικός έγραψε: 28 Ιαν 2019, 02:05

Αλλά έχει ενδιαφέρον.
Δεν πάει έτσι. Οι οπαδοί της αστικής δημοκρατίας θα θεωρούσαν την δράση του μπατμαν κακή καθώς υπεράνω όλων είναι ο νόμος. Οι κομμουνιστές και οι φασίστες έχουν μεγαλύτερη παράδοση σε συλλογικότητες που με αυτόκλητες δράσεις επιχειρούν να επιβάλουν το δικό τους.
Γραφικός

Έστω ότι νο3:

Έστω ότι με κυνηγάει ένας μπαϊσέξουαλ βιαστής (ελπίζω να μην θίγω κανέναν, αλλά αν δεν είναι μπαϊσέξουαλ δεν λειτουργεί το ενδεχόμενο). Ο τύπος είναι ντούκι, δεν τον έχω για κανέναν λόγο. Αν με πιάσει τέλειωσα. Μοναδική μου επιλογή είναι να τρέξω να μην με πιάσει. Εκεί που αρχίζω να του ξεφεύγω εντοπίζει μία κοπέλα κι αλλάζει κατεύθυνση. Κάτι που την αιφνιδίασε, κάτι που την καθυστερούν οι γόβες, αυτή την πιάνει. Γύρω δεν υπάρχει κανείς άλλος. Κάνω να πάρω την αστυνομία αλλά δεν έχω σήμα (ή δεν έχω μπαταρία ή έχω ξεχάσει το κινητό σπίτι). Οφείλω να κάνω κάτι ή πρέπει να σώσω τον εαυτό μου; Αν οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι θα είχε κι αυτή το ίδιο χρέος;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”