Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:35
fagano3 έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:30
οτι εχουμε την πιο γαματη βετζι κουζινα στην ευρωπη με διαφορα απο τη δευτερη.
+1.
Όσοι έχουν φάει σπανακόρυζο, γεμιστά, αρακά, μπριάμ, λαχανοντολμάδες και όσπριο από τα χεράκια μου, το θυμούνται. Είμαι η μοναδική στην τάξη που καταδέχονταν τα τζαπονοτσαινοινδοπακιστάνια να φάνε.

Γκρικ βέτζι κουζίνα ρουλζ. Και δεν αναφέρομαι σε βέτζι κουλτούρα μόνιμη, αλλά στν τήρηση της διατροφικής πυραμίδας.
Πριν κανενα μισαωρο γυρισα.
Ειχαμε ρεσιταλ απαγγελιας ελληνικης ποιησης σε ελληνικο εστιατοριο.
Με ρωταει η διοργανωτρια θελεις να διαβασεις ή να ακουσεις μονο;Ηθελα να της πω οτι εγω για τα κεφτεδακια παω αλλα της ειπα για να ακουσω.
Τελικα επειδη ημουν ο μονος Ελληνας τα διαβασα ολα εγω τα ποιηματα.
Ανταμοιφθηκα βεβαια με εξτρα κεφτεδακια και κρασια.
Κοντευω να γινω βετζετεριαν χωρις να το παρω χαμπαρι οπως με κοροιδευει η δικια μου.Βεβαια και αυτη δεν μπορει να λεει πια οτι ειναι βετζι γιατι εχουμε τσακισει ολη τη φαβα της σαντορινης με χταποδακια.
Κατι κολοκυθοκεφτεδες ονειρο.Μελιτζανοσαλατα,χωριατικη,τυροκαυτερη,ντολμαδακια,γιγαντες με φετα.
Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ο μουσακας.
Τρως ολα αυτα τα υπεροχα αγνα φαγητα και μετα σου ερχεται η μπεσαμελ.