!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: σε προσκαλώ εγώ σε debate
- Rocco Siffredi
- Υδράργυρος
Re: Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: σε προσκαλώ εγώ σε debate
Ο τσιπρας απαλλαγηκε απο την ανισορροπη, ο κουλης ποτε θα απαλλαγει απο τον αδωνη;
- Cecily Anne
Εγώ θα πλήρωνα μια φορά για τέτοιο ντιμπέιτ. Ψήσου να μαζέψουμε υπογραφές. Θα φέρω ωτοασπίδες και ζάναξ, φέρε ποπκορν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Rocco Siffredi
βλεπω το βιντεο στο μεγκα
δεν υπαρχει
δεν υπαρχει
Spoiler
πάπσε, σταμάτα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν θα γίνει ποτέ, η Ζωή είναι εκτός της καθωσπρέπει δημοκρατικής αρλουμπολογίας, ξεγραμμένη που θα την καλούσαν σε τηλεόραση μόνο ως σκληρό σώου γιά τηλεθέαση ή λοιδορία του Τσίπρα. Δεν ξαναμπαίνει σε σαλόνια ποτέ, ήταν ένας κομήτης της Ελ αντι-Βαιμάρης, τόσοι κατσαπλιάδες σε έδρανα ούτε τον καιρό του Σαίν Ζύστ ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτή η Κωνσταντοπούλου κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς. Ποιά είναι;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ο κάθε άτακτος του σύριζα και ο μισθοφόρος από το Ποτάμι θα τρώνε και θα πίνουν και η Ζωή σαν τον Λεβέντη ( τον παλιό ) θα απευθύνεται στις ειλικρινείς καρδιές. 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
θα ηθελα ενα ντιμπει Οτι- Σωτη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Λες να μην καταφέρει να μπει βουλή;Μπίστης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 20:35 Ο κάθε άτακτος του σύριζα και ο μισθοφόρος από το Ποτάμι θα τρώνε και θα πίνουν και η Ζωή σαν τον Λεβέντη ( τον παλιό ) θα απευθύνεται στις ειλικρινείς καρδιές.![]()
Δεν πλησιάζει καν ...
Να βοηθήσουμε ούλοι!
Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2019, 17:581. περι ορεξεως..Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2019, 15:10
1οναρχίζω κι ερωτεύομαι
2ον δε θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον ένα τέτοιο ντιμπέιτ;
3ον πόσες φορές θα τον έσκιζε και θα τον ξανακολλούσε απλώς για να τον σκίσει πάλι;![]()
2. πολυ, θα λιωναμε στο γελιο.
3. καμμια. ειναι εντελως ψεκασμενη, και ανικανη να τα βγαλει περα ακομη και με τον τσιπρα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν θα ήταν ντιμπέιτ αλλά απαγγελία μονολόγων.
Εννοώ ότι τα έχουμε ακούσει τόσες φορές που στη χ ερώτηση της Ζωής ξέρουμε τι θα απαντούσε ο Τσίπρας και τούμπαλιν.
Μάλλον βαρετή διαδικασία.
Εννοώ ότι τα έχουμε ακούσει τόσες φορές που στη χ ερώτηση της Ζωής ξέρουμε τι θα απαντούσε ο Τσίπρας και τούμπαλιν.
Μάλλον βαρετή διαδικασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 2494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης