!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Re: Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:18 Τα ίδια μυαλά με εσάς κουβαλούσαν τα ρεμάλια και δολοφονησαν την κοπέλα. Σου λένε αυτή είναι φοιτήτρια και τα κάνει όλα και της αρέσει. Για αυτό και τη ζορισαν και τη βίασαν και στο τέλος τη σκότωσαν κιόλας...
Προβάλλεις την νοητική σου παθογένεια σε εμένα. Λες ότι είμαστε το ίδιο κι αυτό είναι βαριά προσβολή για την πάρτη μου.
Τα μυαλά τα δικά σου είχανε. Ότι και καλά μια γυναίκα που κάνει όσο σεξ θέλει (αν ήταν αυτός ο λόγος δηλαδή, γιατί οι έρευνες τρέχουν ακόμα) είναι κατώτερος άνθρωπος.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:21
Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:18 Τα ίδια μυαλά με εσάς κουβαλούσαν τα ρεμάλια και δολοφονησαν την κοπέλα. Σου λένε αυτή είναι φοιτήτρια και τα κάνει όλα και της αρέσει. Για αυτό και τη ζορισαν και τη βίασαν και στο τέλος τη σκότωσαν κιόλας...
Προβάλλεις την νοητική σου παθογένεια σε εμένα. Λες ότι είμαστε το ίδιο κι αυτό είναι βαριά προσβολή για την πάρτη μου.
Τα μυαλά τα δικά σου είχανε. Ότι και καλά μια γυναίκα που κάνει όσο σεξ θέλει (αν ήταν αυτός ο λόγος δηλαδή, γιατί οι έρευνες τρέχουν ακόμα) είναι κατώτερος άνθρωπος.
Διάβασε λίγο τον τίτλο του νήματος...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Βρε παιδιά στα ΚΑΠΗ τι γίνεται από σεξ;
Θα γίνεται τίποτα ή μόνο για τα φάρμακά μας θα συζητάμε;
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:18
Daje έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:14 !!!!!
?????
Με το ίδιο άτομο εννοώ. Αίσθημα και τέτοια, πώς να δώσω σε εσένα να το καταλάβεις;
Βρήκα!
Σκέψου εσένα και την Ιβάνκα, 'ντάξει; Ωραία. Σκέψου να είστε σε ένα σαλέ για δεκαπέντε μέρες.
Αυτές τις δεκαπέντε μέρες δεν θα κάνεις πολύ σεξ; Τώρα σκέψου το αυτό για περισσότερο καιρό και χωρίς το σαλέ.
Θα ειναι και η Μελανια εκει?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:07 Όταν δεν έχουν περάσει 40 ημέρες από τότε που μια φοιτήτρια δολοφονήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ντροπή σας καθάρματα. Ντροπή και στους διαχειριστές
Θεωρητικά το γεγονός ότι ολόκληρος μαντράχαλος μπαίνει σε τέτοιες ομάδες να ψαχουλέψει και μάλιστα το κάνει και ολόκληρο θέμα, από μόνο του δεν στέκει, αλλά δεν είναι κάτι που πρακτικά μας λέει κάτι, διότι το συγκεκριμένο άβαταρ, δεν μπορείς να αποδείξεις αν ανήκει σε πραγματικό ψυχάκι ή τρολ ή χαβαλετζή ή είναι ατυχές χιούμορ ή ό,τι άλλο μπορεί να θεωρήσει κανείς για έναν χρήστη. Εδώ δεν είναι η ΔΗΕ. Αν έχεις να κάνεις καταγγελία για κάποιον, χρειάζεσαι στοιχεία και όχι την "εικόνα" του από το γραπτό που μπορεί και να είναι απλή τρολιά, όπως προείπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γραφικός

Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:25 Θεωρητικά το γεγονός ότι ολόκληρος μαντράχαλος μπαίνει σε τέτοιες ομάδες να ψαχουλέψει και μάλιστα το κάνει και ολόκληρο θέμα, από μόνο του δεν στέκει, αλλά δεν είναι κάτι που πρακτικά μας λέει κάτι, διότι το συγκεκριμένο άβαταρ, δεν μπορείς να αποδείξεις αν ανήκει σε πραγματικό ψυχάκι ή τρολ ή χαβαλετζή ή είναι ατυχές χιούμορ ή ό,τι άλλο μπορεί να θεωρήσει κανείς για έναν χρήστη. Εδώ δεν είναι η ΔΗΕ. Αν έχεις να κάνεις καταγγελία για κάποιον, χρειάζεσαι στοιχεία και όχι την "εικόνα" του από το γραπτό που μπορεί και να είναι απλή τρολιά, όπως προείπα.
Ρε συ, αφού μπήκα για να ρωτήσω ποια ήταν η θέση μου σε αυτή την περίπτωση και να υπάρχει δημόσια ως συλλογική συμβουλή για κάποιον που θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Τι ότι μου άξιζε ξύλο διάβασα, τι ότι ήμουν ανήθικος. Όμως με το που έμαθα ηλικία έφυγα χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα.
Μάλλον ψυχάκι θα είμαι, αφού ειλικρινά ακόμα δεν έχω καταλάβει το μένος τόσων πολλών για αυτό το νήμα που εννοείς.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:25
Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:07 Όταν δεν έχουν περάσει 40 ημέρες από τότε που μια φοιτήτρια δολοφονήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ντροπή σας καθάρματα. Ντροπή και στους διαχειριστές
Θεωρητικά το γεγονός ότι ολόκληρος μαντράχαλος μπαίνει σε τέτοιες ομάδες να ψαχουλέψει και μάλιστα το κάνει και ολόκληρο θέμα, από μόνο του δεν στέκει, αλλά δεν είναι κάτι που πρακτικά μας λέει κάτι, διότι το συγκεκριμένο άβαταρ, δεν μπορείς να αποδείξεις αν ανήκει σε πραγματικό ψυχάκι ή τρολ ή χαβαλετζή ή είναι ατυχές χιούμορ ή ό,τι άλλο μπορεί να θεωρήσει κανείς για έναν χρήστη. Εδώ δεν είναι η ΔΗΕ. Αν έχεις να κάνεις καταγγελία για κάποιον, χρειάζεσαι στοιχεία και όχι την "εικόνα" του από το γραπτό που μπορεί και να είναι απλή τρολιά, όπως προείπα.
απο την άλλη θα έπρεπε να διατηρείτε το δικαίωμα να διαγράφετε ποστ ή και χρήστες χωρίς προειδοποίηση,ανάλογα με την κρίση του συντονιστή. Δεν μπορείς να περιμένεις να φτάσει σε σημείο να γίνει κάτι τόσο χοντρό που να φτάσει να ζητήσει η ΔΗΕ τα στοιχεία χρηστών
Γραφικός

Nero έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:31 απο την άλλη θα έπρεπε να διατηρείτε το δικαίωμα να διαγράφετε ποστ ή και χρήστες χωρίς προειδοποίηση,ανάλογα με την κρίση του συντονιστή. Δεν μπορείς να περιμένεις να φτάσει σε σημείο να γίνει κάτι τόσο χοντρό που να φτάσει να ζητήσει η ΔΗΕ τα στοιχεία χρηστών
Αν θεωρήσουν οι διαχειριστές ότι είμαι επιβλαβές για το πχώρουμ μέλος αλλά κωλύονται να με διαγράψουν λόγω κάποιου δικαιώματος που δεν έχουν, μπορούν να μου το προτείνουν και δεσμεύομαι να πουλεύω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Nero έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:31
απο την άλλη θα έπρεπε να διατηρείτε το δικαίωμα να διαγράφετε ποστ ή και χρήστες χωρίς προειδοποίηση,ανάλογα με την κρίση του συντονιστή. Δεν μπορείς να περιμένεις να φτάσει σε σημείο να γίνει κάτι τόσο χοντρό που να φτάσει να ζητήσει η ΔΗΕ τα στοιχεία χρηστών
Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ένα νήμα μέσα στα άπειρα που έχουν ανοιχθεί για σεξ; Τι να διαγράψεις πραγματικά; Και βασικά δε μιλάνε καν για σεξ στο οποίο συμμετέχουν, από όσα γρήγορα δίάβασα, μιλάνε για το πώς χαίρεται η νεολαία το σεξ.

Μαγκιά των κοριτσιών να απολαμβάνουν το σεξ, είναι υγεία 100%. Δε θα κλειστούν σε μαντρί επειδή 2 σκουπίδια έκαναν φόνο. Καθημερινά γίνονται χιλιάδες φόνοι. Ήμαρτον δηλαδή μετά από ένα σημείο με την υστερία του καθένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:35
Nero έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:31 απο την άλλη θα έπρεπε να διατηρείτε το δικαίωμα να διαγράφετε ποστ ή και χρήστες χωρίς προειδοποίηση,ανάλογα με την κρίση του συντονιστή. Δεν μπορείς να περιμένεις να φτάσει σε σημείο να γίνει κάτι τόσο χοντρό που να φτάσει να ζητήσει η ΔΗΕ τα στοιχεία χρηστών
Αν θεωρήσουν οι διαχειριστές ότι είμαι επιβλαβές για το πχώρουμ μέλος αλλά κωλύονται να με διαγράψουν λόγω κάποιου δικαιώματος που δεν έχουν, μπορούν να μου το προτείνουν και δεσμεύομαι να πουλεύω.
Γενικά μιλάω,δεν αναφέρομαι σ'εσένα
Γραφικός

Nero έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:38 Γενικά μιλάω,δεν αναφέρομαι σ'εσένα
Ούτε και διαχειριστής είσαι. Στην Cecily Anne πήγαινε πιο πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 30 Δεκ 2018, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:13
νύχτα έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:03 μπράβο στα κορίτσια

αυτό βέβαια δε σημαίνει πως έχουν μάθει να το απολαμβάνουν κιόλας
ή να εκτιμούν την επαφή
+1000
Μ αρέσει η σιγουριά σας.

*ετοίμασα και το κατσαρόλι για τα ποπκορνια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:39
Nero έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:38 Γενικά μιλάω,δεν αναφέρομαι σ'εσένα
Ούτε και διαχειριστής είσαι. Στην Cecily Anne πήγαινε πιο πολύ.
Εμένα τι με αφορά; :smt005:
Γραφικός

Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:40 Εμένα τι με αφορά; :smt005:
Παρεξήγηση που λύθηκε μέσω πουμού.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:45
Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:40 Εμένα τι με αφορά; :smt005:
Παρεξήγηση που λύθηκε μέσω πουμού.
Μη βιάζεσαι, θα τα τσεκάρω και θα επανέλθω, μου βρώμισε σίριους φλαιτραπ κέις. :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”