!!! DEVELOPMENT MODE !!!
7 μέρες Αθήνα.
Re: 7 μέρες Αθήνα.
Αγιο Διονυσιο - Σκουφα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ελβετός Τραπεζίτης

Η φωτογραφία είναι από το ΦΒ αλλα ολη η Αθηνα στο κεντρο δειχνει το ιδιο παρακμιακή ξεπεσμενη σκατουπολη.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
Ορέστης 35
Το συγκεκριμενο σημειο ειναι φωτισμενο και εχει φαρδια στεγασμενα πεζοδρομια γι αυτο το προτιμουν οι χρηστες. Αν θες να βγαλεις φωτο μπιρω να σου προτεινω χειροτερους δρομους.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 15:51 [img]https://i.postimg.cc/J7PczTQL/FB-I ... .jpg[/img]
Η φωτογραφία είναι από το ΦΒ αλλα ολη η Αθηνα στο κεντρο δειχνει το ιδιο παρακμιακή ξεπεσμενη σκατουπολη.
-
the comet the course the tail
μια τούρτα πετάει το εμότικον και ..Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:58
Γιατι βάζεις το εμοτικον που "μπουγελωνει" σε καποιον που προτείνει την Ακροπολη και τους αρχαιολογικούς χώρους για επισκεψη ;
ο λόγος ήταν το εμότικον που έβαλε ο παραπάνω χρήστης όπως εξήγησα....
όχι μόνο δεν πείθει με το συγκεκριμένο εμότικον, αλλά....
μου δίνει αφορμή να τον επαναφέρω στην τάξη:
να μην χαίρεται και τόσο δλδ, με αυτό που έγραψε....
ασχέτως του αν αυτό σχετίζεται με την ακρόπολη....
Εισαι αθηνα;the comet the course the tail έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:17μια τούρτα πετάει το εμότικον και ..Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:58
Γιατι βάζεις το εμοτικον που "μπουγελωνει" σε καποιον που προτείνει την Ακροπολη και τους αρχαιολογικούς χώρους για επισκεψη ;
-
έχεις π.μ.τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:19Εισαι αθηνα;the comet the course the tail έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:17μια τούρτα πετάει το εμότικον και ..Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:58
Τα τσέκαρα μολις, επειδή περιμενω και απο μια κουκλάρα, και δεν εχω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τιναιαυτό την 27 Δεκ 2018, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και χειρότερους έχει και καλύτερους όμως. Αν δεν έχεις πάει Cavaliere, ακόμα, ένα σημείο που αξίζει έστω να περάσεις να δεις τι παίζει είναι το 360 και το A for Athens. Επίσης γύρω από το Γκάζι ειναι μια κλασική πιάτσα που μαζεύεται κόσμος. Αυτά είναι τα SOS της Αθήνας, δεν ξέρω αν έχεις περάσει. Όπως και η Λυσίου στην Πλάκα, έχω να πάω μήνες και δεν ξέρω αν έχει ζωή χειμωνιάτικα, είναι όμως από τα κλασικά στέκια.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 19:46Το συγκεκριμενο σημειο ειναι φωτισμενο και εχει φαρδια στεγασμενα πεζοδρομια γι αυτο το προτιμουν οι χρηστες. Αν θες να βγαλεις φωτο μπιρω να σου προτεινω χειροτερους δρομους.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 15:51 [img]https://i.postimg.cc/J7PczTQL/FB-I ... .jpg[/img]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 27 Δεκ 2018, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
αφού δεν μας κάλεσες στο γάμο.τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:21 Τα τσέκαρα μολις, επειδή περιμενω και απο μια κουμπάρα, και δεν εχω
τι θες; πες.
Δεν μπορει, του εχει κρατήσει μανιάτικο απο μια παλαιότερη κόντρα και τον εκδικειται τωρα υποχθονιαAthina__P έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:23Αν δεν έχεις πάει Cavaliere, ακόμα, ένα σημείο που αξίζει έστω να περάσεις να δεις τι παίζει είναι το 360 και το A for Athens. Επίσης γύρω από το Γκάζι ειναι μια κλασική πιάτσα που μαζεύεται κόσμος.
Κουκλαρα ηθελα να γράψω αλλα διορθώθηκε αυτόματα, μάλλον επειδή παίζουμε τις κουμπάρεςthe comet the course the tail έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:25αφού δεν μας κάλεσες στο γάμο.τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:21 Τα τσέκαρα μολις, επειδή περιμενω και απο μια κουμπάρα, και δεν εχω
τι θες; πες.
-
εγώ; μάλλον εσύ φίλε...τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:26Κουκλαρα ηθελα να γράψω αλλα διορθώθηκε αυτόματα, μάλλον επειδή παίζουμε τις κουμπάρεςthe comet the course the tail έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:25αφού δεν μας κάλεσες στο γάμο.τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:21 Τα τσέκαρα μολις, επειδή περιμενω και απο μια κουμπάρα, και δεν εχω
τι θες; πες.
Στο στελνω και με πμ για να αποκτήσει την δεουσα σοβαρότηταthe comet the course the tail έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:25αφού δεν μας κάλεσες στο γάμο.τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:21 Τα τσέκαρα μολις, επειδή περιμενω και απο μια κουμπάρα, και δεν εχω
τι θες; πες.
Πάντως δεν κατάλαβα γιατι οι ερμης-σ.ε.-σεσιλ-οττο μπορούνε να κανουνε όσα ιταλικοελληνικα ινσάιντ τζοουκ θέλουνε, οι καβαλιερε με σόγια και σωγαμπρους, οι γαταρος-ναιδα με τα προβληματα της κοινής τους εστίας και εμεις απο την άλλη, οι ασημοι χυλοπιτοφαγοι του νανδρου, να πρέπει να τρέχουμε στα πμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τιναιαυτό την 27 Δεκ 2018, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σεβαστουπολεως 64
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Εκτος απο φαγητο και σεξ, τι αλλο αναζητάς τις νύχτες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis