!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!
- Dwarven Blacksmith
Re: Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!
Όσοι από σας πιστεύουν ότι τον διέκοψαν ενώ δεν είχε παραβιάσει κανένα κανονισμό, ας το δηλώσουν ρητά.
Μέχρι στιγμής ούτε ο Γκόλντεν δεν το έχει τολμήσει.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Η ευρωβουλή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους, οχι σε υπανθρώπους ή σκουπίδια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:55για να κάνω τώρα τον δικηγόρο του διαβόλου, δεν είναι καλεσμένος σε ξένο σπίτιΔεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:43ίσως δε στο έμαθαν αυτό αλλα όταν πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου πρέπει να το σέβεσε. αλλιώς μη πηγαίνεις κανDorian έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:39 Το ίδιο είναι η λογοκρισία σε μία βουλή με το να εισβάλεις σε μία κομματική εκδήλωση αντίπαλού κόμματος; Τρομερή εξυπνάδα.
αν δε σου αρεσε το παραδειγμα μου, δοκιμασε να πας καλεσμένος σε οποιοαδηποτε βουλη του κοσμου και να αρχισεις να λες μαλακιες.
η ευρωβουλή ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους
συνεχίστε
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Δεν Είμαι Φασίστας
μου εχουν μεινει μερικα μικροαστικα αντανακλαστικα οπως π.χ. το να σεβομαι μερικα πραγματαAthos έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:58εντάξει δεν είπαμε να πας στου Γιώργη και ν αρχίσεις τις κλανιές,
αλλά ποιό σπίτι άλλου και ποιό σεβασμό, μικροαστούλη σε κόβω
άμα δε σέβεσαι θεό και πατρίδα να χέσω τα υπόλοιπαΔεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:00
μου εχουν μεινει μερικα μικροαστικα αντανακλαστικα οπως π.χ. το να σεβομαι μερικα πραγματα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Δεν Είμαι Φασίστας
αυτο εξηγεί την κατάσταση σουAthos έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:02άμα δε σέβεσαι θεό και πατρίδα να χέσω τα υπόλοιπαΔεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:00
μου εχουν μεινει μερικα μικροαστικα αντανακλαστικα οπως π.χ. το να σεβομαι μερικα πραγματα
Ο Παπαδόπουλος ήταν ίσως ο πιο αντιρατσιστής κ διεθνιστής ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα. Ο πρώτος που έφερε αλλοδαπους(πακιστανούς, αφρικανούς) μετανάστες στην Ελλάδα, μίλησε για συνδιαχειρηση του Αιγαιου και αν δε κάνω λαθος έχει αναφερθεί και σε ομόσπονδο κράτος Ελλαδος-Τουρκιας. Ουδεμία σχέση με ΧΑτες.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:17 Αντι να λένε και ευχαριστω που μιλανε στα κυνοβουλια της ελλαδας και της ευρώπης, βγάζουν και γλωσσα να ναζάκια. Επι Μεταξα και Παπαδοπουλου πάντως, που τοσο λατρεύουν, δεν υπήρχε καν κοινοβουλιο και αν ελεγες καμια κουβεντα παραπάνω, σου στελνανε τα εατ εσα, δεν σου κοβανε απλα τον λόγο.
Φιμωση τσιρίζουν τα βουτηρόπαιδα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν κανεις λαθος, σε συνέντευξη του στην Χουριετ. Ομως το ζήτημα ειναι οτι οι ΧΑ ειναι πουσαιρεΠαπαδόπουλε, ο οποίος μαζι με τα καλά του, επέβαλε και λογοκρισια, και τώρα διαμαρτύρονται επειδη του κοψαν τον λόγο του φλώρου.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:14Ο Παπαδόπουλος ήταν ίσως ο πιο αντιρατσιστής κ διεθνιστής ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα. Ο πρώτος που έφερε αλλοδαπους(πακιστανούς, αφρικανούς) μετανάστες στην Ελλάδα, μίλησε για συνδιαχειρηση του Αιγαιου και αν δε κάνω λαθος έχει αναφερθεί και σε ομόσπονδο κράτος Ελλαδος-Τουρκιας. Ουδεμία σχέση με ΧΑτες.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:17 Αντι να λένε και ευχαριστω που μιλανε στα κυνοβουλια της ελλαδας και της ευρώπης, βγάζουν και γλωσσα να ναζάκια. Επι Μεταξα και Παπαδοπουλου πάντως, που τοσο λατρεύουν, δεν υπήρχε καν κοινοβουλιο και αν ελεγες καμια κουβεντα παραπάνω, σου στελνανε τα εατ εσα, δεν σου κοβανε απλα τον λόγο.
Φιμωση τσιρίζουν τα βουτηρόπαιδα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- Golden Age
Είναι ή δεν είναι η ευρωβουλή χώρος έκφρασης των πολιτών των χωρών της ΕΕ; Εαν δεν είναι, εαν είναι χώρος που επιτρέπεται αν εκφράζοντια μόνο οι απόψεις των εξουσιαστών, πείτε τό μας να το ξέρουμε να μην έχει αυαταπάτες ο κόσμος για δήθεν "δημοκρατική" ΕΕ.DIOMEDESGR έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:17Ρε golden στ'αληθεία αυτό κατάλαβες, ότι του δώσανε το βήμα "να πει ότι θέλει", η κάνεις τον Λιακοπουλο για να μην πέσει φατουρο για το ηλίθιο ξεπατικωμα του pro news?Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12 Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
- Μαυροβασίλης
καίτοι στηρίζω τζεν Ζ ο μικρός κάτι έπιασε πολύ λάθος από τα κλιπάκια των θορνσταλ, επίσης σωστά σημειώθηκε και η ομοιότητα με την του κοντού π/θ αλγεινή εικόναPerp έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:05Να μας ξεφτιλίσει με τα tsipras-english του και μια μπορντώ γραβάτα με μαύρο πουκάσιμο.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Golden Age
Ταυτίζεσαι με την ευρωβουλή.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:26ναι, δουλευω στο ευρωκοινοβουλιο. το βρηκεςGolden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
επισης απορω αν μπορει καποιος να ερθει σε καμμια μαζωξη σας και αρχισει να προμοταρει τον κομμουνισμο. με ποσες μαχαιριες θα φυγει λες, πριν σας ξαναπιασουν οι μπατσοι;
Σιγά μη φύγει και με μπαζούκας.
- Dwarven Blacksmith
Είναι ένας χώρος με καταστατικό λειτουργίας, όπως όλα τα κοινοβούλια του κόσμου.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:24Είναι ή δεν είναι η ευρωβουλή χώρος έκφρασης των πολιτών των χωρών της ΕΕ; Εαν δεν είναι, εαν είναι χώρος που επιτρέπεται αν εκφράζοντια μόνο οι απόψεις των εξουσιαστών, πείτε τό μας να το ξέρουμε να μην έχει αυαταπάτες ο κόσμος για δήθεν "δημοκρατική" ΕΕ.DIOMEDESGR έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:17Ρε golden στ'αληθεία αυτό κατάλαβες, ότι του δώσανε το βήμα "να πει ότι θέλει", η κάνεις τον Λιακοπουλο για να μην πέσει φατουρο για το ηλίθιο ξεπατικωμα του pro news?Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12 Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
"Χώρος έκφρασης" ίσως είναι καμια κατάληψη πρεζάκηδων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 20 Δεκ 2018, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Δεν ήταν το ίδιο ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί με την ευρωβουλή!!!!μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:42
Δλδ καταδικαζεις το καθεστως μεταξα που επεβαλε λογοκρισια; ή την επταετία;
- Golden Age
Καί τί λεει αυτό το καταστατικό; Ου αμφισβητήσεις την "πολιτική ορθότητα"; Τί ακριβώς παραβίασε ο μικρός; Πείτε τα στον κόσμο να μην έχει αυταπάτες για τη "δημοκρατία" πυο θέλει να επιβάλλει η ΕΕ. Όποια άποψη δεν της αρέσει απαγορεύεται. Ακόμη και κλείνοντας απότομα τα μικρόφωνα σε ανηλίκους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:26Είναι ένας χώρες με καταστατικό λειτουργίας, όπως όλα τα κοινοβούλια του κόσμου.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:24Είναι ή δεν είναι η ευρωβουλή χώρος έκφρασης των πολιτών των χωρών της ΕΕ; Εαν δεν είναι, εαν είναι χώρος που επιτρέπεται αν εκφράζοντια μόνο οι απόψεις των εξουσιαστών, πείτε τό μας να το ξέρουμε να μην έχει αυαταπάτες ο κόσμος για δήθεν "δημοκρατική" ΕΕ.DIOMEDESGR έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:17
Ρε golden στ'αληθεία αυτό κατάλαβες, ότι του δώσανε το βήμα "να πει ότι θέλει", η κάνεις τον Λιακοπουλο για να μην πέσει φατουρο για το ηλίθιο ξεπατικωμα του pro news?
"Χώρος έκφρασης" ίσως είναι καμια κατάληψη πρεζάκηδων.
- Golden Age
Ποιον κανονισμό παραβίασε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:59 Όσοι από σας πιστεύουν ότι τον διέκοψαν ενώ δεν είχε παραβιάσει κανένα κανονισμό, ας το δηλώσουν ρητά.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω φίλε δεν είμαι η φρουρά εγώ, ξέρω όμως ότι δεν τολμάς να μας πεις ενώ κάνεις ότι ξέρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 0 Απαντήσεις