!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όσοι από σας πιστεύουν ότι τον διέκοψαν ενώ δεν είχε παραβιάσει κανένα κανονισμό, ας το δηλώσουν ρητά.
Μέχρι στιγμής ούτε ο Γκόλντεν δεν το έχει τολμήσει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:55
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:43
Dorian έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:39 Το ίδιο είναι η λογοκρισία σε μία βουλή με το να εισβάλεις σε μία κομματική εκδήλωση αντίπαλού κόμματος; Τρομερή εξυπνάδα.
ίσως δε στο έμαθαν αυτό αλλα όταν πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου πρέπει να το σέβεσε. αλλιώς μη πηγαίνεις καν

αν δε σου αρεσε το παραδειγμα μου, δοκιμασε να πας καλεσμένος σε οποιοαδηποτε βουλη του κοσμου και να αρχισεις να λες μαλακιες.
για να κάνω τώρα τον δικηγόρο του διαβόλου, δεν είναι καλεσμένος σε ξένο σπίτι
η ευρωβουλή ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους
συνεχίστε
Η ευρωβουλή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους, οχι σε υπανθρώπους ή σκουπίδια. :smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Athos έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:58εντάξει δεν είπαμε να πας στου Γιώργη και ν αρχίσεις τις κλανιές,
αλλά ποιό σπίτι άλλου και ποιό σεβασμό, μικροαστούλη σε κόβω
μου εχουν μεινει μερικα μικροαστικα αντανακλαστικα οπως π.χ. το να σεβομαι μερικα πραγματα
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:00
μου εχουν μεινει μερικα μικροαστικα αντανακλαστικα οπως π.χ. το να σεβομαι μερικα πραγματα
άμα δε σέβεσαι θεό και πατρίδα να χέσω τα υπόλοιπα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Athos έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:02
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:00
άμα δε σέβεσαι θεό και πατρίδα να χέσω τα υπόλοιπα
αυτο εξηγεί την κατάσταση σου
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:17 Αντι να λένε και ευχαριστω που μιλανε στα κυνοβουλια της ελλαδας και της ευρώπης, βγάζουν και γλωσσα να ναζάκια. Επι Μεταξα και Παπαδοπουλου πάντως, που τοσο λατρεύουν, δεν υπήρχε καν κοινοβουλιο και αν ελεγες καμια κουβεντα παραπάνω, σου στελνανε τα εατ εσα, δεν σου κοβανε απλα τον λόγο.

Φιμωση τσιρίζουν τα βουτηρόπαιδα.
Ο Παπαδόπουλος ήταν ίσως ο πιο αντιρατσιστής κ διεθνιστής ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα. Ο πρώτος που έφερε αλλοδαπους(πακιστανούς, αφρικανούς) μετανάστες στην Ελλάδα, μίλησε για συνδιαχειρηση του Αιγαιου και αν δε κάνω λαθος έχει αναφερθεί και σε ομόσπονδο κράτος Ελλαδος-Τουρκιας. Ουδεμία σχέση με ΧΑτες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:14
μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:17 Αντι να λένε και ευχαριστω που μιλανε στα κυνοβουλια της ελλαδας και της ευρώπης, βγάζουν και γλωσσα να ναζάκια. Επι Μεταξα και Παπαδοπουλου πάντως, που τοσο λατρεύουν, δεν υπήρχε καν κοινοβουλιο και αν ελεγες καμια κουβεντα παραπάνω, σου στελνανε τα εατ εσα, δεν σου κοβανε απλα τον λόγο.

Φιμωση τσιρίζουν τα βουτηρόπαιδα.
Ο Παπαδόπουλος ήταν ίσως ο πιο αντιρατσιστής κ διεθνιστής ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα. Ο πρώτος που έφερε αλλοδαπους(πακιστανούς, αφρικανούς) μετανάστες στην Ελλάδα, μίλησε για συνδιαχειρηση του Αιγαιου και αν δε κάνω λαθος έχει αναφερθεί και σε ομόσπονδο κράτος Ελλαδος-Τουρκιας. Ουδεμία σχέση με ΧΑτες.
Δεν κανεις λαθος, σε συνέντευξη του στην Χουριετ. Ομως το ζήτημα ειναι οτι οι ΧΑ ειναι πουσαιρεΠαπαδόπουλε, ο οποίος μαζι με τα καλά του, επέβαλε και λογοκρισια, και τώρα διαμαρτύρονται επειδη του κοψαν τον λόγο του φλώρου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

DIOMEDESGR έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:17
Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12 Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
Ρε golden στ'αληθεία αυτό κατάλαβες, ότι του δώσανε το βήμα "να πει ότι θέλει", η κάνεις τον Λιακοπουλο για να μην πέσει φατουρο για το ηλίθιο ξεπατικωμα του pro news?
Είναι ή δεν είναι η ευρωβουλή χώρος έκφρασης των πολιτών των χωρών της ΕΕ; Εαν δεν είναι, εαν είναι χώρος που επιτρέπεται αν εκφράζοντια μόνο οι απόψεις των εξουσιαστών, πείτε τό μας να το ξέρουμε να μην έχει αυαταπάτες ο κόσμος για δήθεν "δημοκρατική" ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Perp έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:05Να μας ξεφτιλίσει με τα tsipras-english του και μια μπορντώ γραβάτα με μαύρο πουκάσιμο.
καίτοι στηρίζω τζεν Ζ ο μικρός κάτι έπιασε πολύ λάθος από τα κλιπάκια των θορνσταλ, επίσης σωστά σημειώθηκε και η ομοιότητα με την του κοντού π/θ αλγεινή εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:26
Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
ναι, δουλευω στο ευρωκοινοβουλιο. το βρηκες

επισης απορω αν μπορει καποιος να ερθει σε καμμια μαζωξη σας και αρχισει να προμοταρει τον κομμουνισμο. με ποσες μαχαιριες θα φυγει λες, πριν σας ξαναπιασουν οι μπατσοι;
Ταυτίζεσαι με την ευρωβουλή.

Σιγά μη φύγει και με μπαζούκας. :lol: Αλλά απο ανθρώπους που χαρακτηρίζει "τραμπούκους" τα παιδιά απο τα χριστιανικά σωματεία, δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:24
Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12 Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
Ρε golden στ'αληθεία αυτό κατάλαβες, ότι του δώσανε το βήμα "να πει ότι θέλει", η κάνεις τον Λιακοπουλο για να μην πέσει φατουρο για το ηλίθιο ξεπατικωμα του pro news?
Είναι ή δεν είναι η ευρωβουλή χώρος έκφρασης των πολιτών των χωρών της ΕΕ; Εαν δεν είναι, εαν είναι χώρος που επιτρέπεται αν εκφράζοντια μόνο οι απόψεις των εξουσιαστών, πείτε τό μας να το ξέρουμε να μην έχει αυαταπάτες ο κόσμος για δήθεν "δημοκρατική" ΕΕ.
Είναι ένας χώρος με καταστατικό λειτουργίας, όπως όλα τα κοινοβούλια του κόσμου.
"Χώρος έκφρασης" ίσως είναι καμια κατάληψη πρεζάκηδων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 20 Δεκ 2018, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:42
Δλδ καταδικαζεις το καθεστως μεταξα που επεβαλε λογοκρισια; ή την επταετία;
Δεν ήταν το ίδιο ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί με την ευρωβουλή!!!!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:26
Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:24

Είναι ένας χώρες με καταστατικό λειτουργίας, όπως όλα τα κοινοβούλια του κόσμου.
"Χώρος έκφρασης" ίσως είναι καμια κατάληψη πρεζάκηδων.
Καί τί λεει αυτό το καταστατικό; Ου αμφισβητήσεις την "πολιτική ορθότητα"; Τί ακριβώς παραβίασε ο μικρός; Πείτε τα στον κόσμο να μην έχει αυταπάτες για τη "δημοκρατία" πυο θέλει να επιβάλλει η ΕΕ. Όποια άποψη δεν της αρέσει απαγορεύεται. Ακόμη και κλείνοντας απότομα τα μικρόφωνα σε ανηλίκους.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:59 Όσοι από σας πιστεύουν ότι τον διέκοψαν ενώ δεν είχε παραβιάσει κανένα κανονισμό, ας το δηλώσουν ρητά.
Μέχρι στιγμής ούτε ο Γκόλντεν δεν το έχει τολμήσει.
Ποιον κανονισμό παραβίασε;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Δεν ξέρω φίλε δεν είμαι η φρουρά εγώ, ξέρω όμως ότι δεν τολμάς να μας πεις ενώ κάνεις ότι ξέρεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”