Syrah γαλλικό, 2018, για χαλάρωση, στο ποτήρι το μικρό, που μ΄αρέσει.

Κι εγώ αγαπώ κόκκινα αλλά τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου ήταν, ζεστούλα είχε, μια χαρά ήταν, δροσερό και ελαφρύ.Otto Weininger έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:30 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.
λαζαρίδης ε; πελάτης μια εποχή...
δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.Planis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:48 Νομίζω ότι ο Κώστας Λαζαρίδης τον έχει άνετα τον Νίκο... Πολύ πιο καλά τα κρασιά του.
Θα συμφωνήσω με τον Όττο και θα συμπληρώσω ότι δεν είναι «καλά κρασιά» τα κόκκινά, απλώς μόνο τα κόκκινα είναι κρασιά. Τα ροζέ και τα λευκά είναι απλώς χυμός σταφυλιού ζυμωμένος.
Κι όμως, συμπλήρωσα παραπάνω. Κάποια πίνονται και είναι πολύ ευχάριστα. Απλώς πρέπει να είναι γύρω στους 13-15 βαθμούς. Δεν θα πιεις βαρειά Καμπερνέ ή γενικά κρασιά τύπου Μπορντώ το καλοκαίρι. Ένα απαλό Μερλό όμως σερβιρισμένο γύρω στους 14 βαθμούς πίνεται πολύ εύκολα.the comet the course the tail έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:51δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.Planis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:48 Νομίζω ότι ο Κώστας Λαζαρίδης τον έχει άνετα τον Νίκο... Πολύ πιο καλά τα κρασιά του.
Θα συμφωνήσω με τον Όττο και θα συμπληρώσω ότι δεν είναι «καλά κρασιά» τα κόκκινά, απλώς μόνο τα κόκκινα είναι κρασιά. Τα ροζέ και τα λευκά είναι απλώς χυμός σταφυλιού ζυμωμένος.χειμώνα μόνο.
![]()
μωρέ στην ανάγκη όλα τα πίνουμε.Planis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:54Κι όμως, συμπλήρωσα παραπάνω. Κάποια πίνονται και είναι πολύ ευχάριστα. Απλώς πρέπει να είναι γύρω στους 13-15 βαθμούς. Δεν θα πιεις βαρειά Καμπερνέ ή γενικά κρασιά τύπου Μπορντώ το καλοκαίρι. Ένα απαλό Μερλό όμως σερβιρισμένο γύρω στους 14 βαθμούς πίνεται πολύ εύκολα.the comet the course the tail έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:51δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.Planis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:48 Νομίζω ότι ο Κώστας Λαζαρίδης τον έχει άνετα τον Νίκο... Πολύ πιο καλά τα κρασιά του.
Θα συμφωνήσω με τον Όττο και θα συμπληρώσω ότι δεν είναι «καλά κρασιά» τα κόκκινά, απλώς μόνο τα κόκκινα είναι κρασιά. Τα ροζέ και τα λευκά είναι απλώς χυμός σταφυλιού ζυμωμένος.χειμώνα μόνο.
![]()
Δοκίμασε αυτό που σου λέω και έλα γράψε μετά αν έχω δίκιο ή όχι.the comet the course the tail έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:57μωρέ στην ανάγκη όλα τα πίνουμε.Planis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:54Κι όμως, συμπλήρωσα παραπάνω. Κάποια πίνονται και είναι πολύ ευχάριστα. Απλώς πρέπει να είναι γύρω στους 13-15 βαθμούς. Δεν θα πιεις βαρειά Καμπερνέ ή γενικά κρασιά τύπου Μπορντώ το καλοκαίρι. Ένα απαλό Μερλό όμως σερβιρισμένο γύρω στους 14 βαθμούς πίνεται πολύ εύκολα.the comet the course the tail έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:51
δεν πίνεται ρε το κόκκινο μες τον καύσωνα.χειμώνα μόνο.
![]()
αλλά νταξ.
![]()
Δεν συμφωνώ. Με τι θα φας το καλοκαίρι ένα ψάρι στα κάρβουνα;Otto Weininger έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:30 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.