!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γενοκτονία: Σε τριάντα χρόνια, δύο εκατομμύρια λιγότεροι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Γενοκτονία: Σε τριάντα χρόνια, δύο εκατομμύρια λιγότεροι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

μια στραβή πορδή να αφήσει Ελληνας, θα τρέξουν οι 0,60 να το ποστάρουν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2018, 13:53 συζητούσαμε αν είναι αναβάθμιση η υποκατάσταση των Ελλήνων από οτιδήποτε άλλο.

Εγώ νομίζω πως ναι.
Αυτό είναι ένα βήμα μετά την γενοκτονία, με ποιους θα αντικαταστήσουν τα 2 εκατομμύρια. Εγώ βλέπω ότι θα φέρουν εδώ όλη την ανεργία των πρώην ανατολικών χωρών και για τον καλό καιρό.

Όμως σηκώνει πολλή συζήτηση γιατί θα γίνει η μείωση του σημερινού πληθυσμού. Θα είναι μεγαλύτερη από τις συνολικές απώλειες σε όλους τους πολέμους που συμμετείχε η Ελλάδα από το 1821 και μετά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Θα γίνει γιατί η ο πληθυσμός είναι από τον σχεδιασμό του (εννοώ από τον τρόπο που διαμόρφωσε ο ίδιος τον εαυτό του) ανίκανος να φερθεί σαν ενήλικος και σημαντικό κομμάτι της ενηλικίωσης είναι να κάνεις παιδιά. Τι το ψάχνεις; Άστους να συλλέξουν το Darwin Award τους και αν σου περισσεύουν τίποτα λεφτά πάρε μετοχές οίκων ευγηρίας.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

brb και tyt έγραψε: 11 Δεκ 2018, 14:00
foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2018, 13:53 συζητούσαμε αν είναι αναβάθμιση η υποκατάσταση των Ελλήνων από οτιδήποτε άλλο.

Εγώ νομίζω πως ναι.
Αυτό είναι ένα βήμα μετά την γενοκτονία, με ποιους θα αντικαταστήσουν τα 2 εκατομμύρια. Εγώ βλέπω ότι θα φέρουν εδώ όλη την ανεργία των πρώην ανατολικών χωρών και για τον καλό καιρό.

Όμως σηκώνει πολλή συζήτηση γιατί θα γίνει η μείωση του σημερινού πληθυσμού. Θα είναι μεγαλύτερη από τις συνολικές απώλειες σε όλους τους πολέμους που συμμετείχε η Ελλάδα από το 1821 και μετά.
.
foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2018, 14:08 Θα γίνει γιατί η ο πληθυσμός είναι από τον σχεδιασμό του (εννοώ από τον τρόπο που διαμόρφωσε ο ίδιος τον εαυτό του) ανίκανος να φερθεί σαν ενήλικος και σημαντικό κομμάτι της ενηλικίωσης είναι να κάνεις παιδιά. Τι το ψάχνεις; Άστους να συλλέξουν το Darwin Award τους και αν σου περισσεύουν τίποτα λεφτά πάρε μετοχές οίκων ευγηρίας.
.

Τί θέλει πολύ συζήτηση ρέ μπαρ-μπί κ τιγιουτί .....

Πρίν 20 χρόνια ψάχνοντας τά στατιστικά πληθυσμού βλέπω όλους τούς Νομούς μέ λιγότερες γυναίκες ....

εκτός Αθηνών , Θεσ/νίκης καί Πατρών όπου ήταν περισσότερες .... μεγάλα νούμερα .... κοντά εκατομμύριο ....

Αν τό εκατομμύριο Αντρών πού ζεί επαρχία .... δέν συναντηθεί μέ το εκατομμύριο Γυναικών πού ζεί στίς Πόλεις ....

τότε θά πεθάνουν χωρίς παιδιά ..... νά τά 2 εκατομμύρια πού ψάχνεις .... γιά τά επόμενα 20 χρόνια .....

Συνέπεια τής Εξυπνάδας τού Κώλου .... τής Κουτοπονηριάς ..... καί τής Πρόνοιας τού Εθνους .....

Φοσίλιε ......

Ενήλικη κοινωνία δημιούργησαν μόνο αυτοί πού τούς έδωσαν τό προσωνύμιο Κλασσικοί ....

Ολοι οι άλλοι είναι παιδάκια νηπιαγωγείου .... όπως λέει μέ άλλα λόγια καί η Τίπιτι Κλόπ

στό καλύτερο νήμα τού νέου φόρουμ ...... Νατουραλιστική ¥ Αφηρημένη Τέχνη .....

παιδάκια πού τούς αρέσει νά παίζουν ..... καί νά μετράνε .... τό μικρό πουλάκι τους .....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Philip Mortimer έγραψε: 07 Δεκ 2018, 22:35
independent_44 έγραψε: 06 Δεκ 2018, 23:20 Πρέπει να μελετηθεί ένα πρόγραμμα επαναπατρισμού Ελλήνων του εξωτερικού, όχι μόνο αυτών που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης αλλά και της " "άλλης μια Ελλάδας" της διασποράς όπως λέμε.
Όλοι αυτοί μπορεί κάποτε να αποτελούσαν ένα χρήσιμο λόμπι, σήμερα όμως χρειάζονται περισσότερο εδώ.
Οι γηραιότεροι πεθαίνουν, οι περισσότεροι απ' τους νεώτερους παντρεύονται ξένους, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια ο Ελληνισμός της Διασποράς θα είναι ένα ανέκδοτο.
Έστω 3% να επέστρεφε θα κερδίζαμε μια πόλη των 300.000
Για να πείσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού να επιστρέψουν στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο τους Έλληνες νέους επιστήμονες να μείνουν στη χώρα, θα πρέπει να δοθούν κίνητρα...

Να πάψουμε να είμαστε μπανανια, να ωριμάσουμε πολιτικά και να εργαστούμε για τον εκσυγχρονισμό και εκδυτικισμο της Ελλάδας. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να μείνει ψυχή από τη νεολαία στην Ελλάδα, όλοι θα πάνε να αναζητήσουν την τύχη τους σε κάποια χώρα η οποία θα τους διασφαλίσει ένα ευτυχισμένο και ασφαλές μέλλον σε υγιές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον.
Εννοείται με κίνητρα.
Χιλιάδες σπίτια είναι ακατοίκητα, χιλιάδες αυτοκίνητα κατασχεμένα, χιλιάδες οικόπεδα παρατημένα.
Και δεν νομίζω ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες του εξωτερικού περνάνε ζωή και κότα εκεί που βρίσκονται.
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Κάθε χιλιάδα Ελ λιγοτερη = μια ανθισμενη κεράσια.
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

independent_44 έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:38
independent_44 έγραψε: 06 Δεκ 2018, 23:20 Πρέπει να μελετηθεί ένα πρόγραμμα επαναπατρισμού Ελλήνων του εξωτερικού, όχι μόνο αυτών που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης αλλά και της " "άλλης μια Ελλάδας" της διασποράς όπως λέμε.
Όλοι αυτοί μπορεί κάποτε να αποτελούσαν ένα χρήσιμο λόμπι, σήμερα όμως χρειάζονται περισσότερο εδώ.
Οι γηραιότεροι πεθαίνουν, οι περισσότεροι απ' τους νεώτερους παντρεύονται ξένους, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια ο Ελληνισμός της Διασποράς θα είναι ένα ανέκδοτο.
Έστω 3% να επέστρεφε θα κερδίζαμε μια πόλη των 300.000
Για να πείσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού να επιστρέψουν στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο τους Έλληνες νέους επιστήμονες να μείνουν στη χώρα, θα πρέπει να δοθούν κίνητρα...

Να πάψουμε να είμαστε μπανανια, να ωριμάσουμε πολιτικά και να εργαστούμε για τον εκσυγχρονισμό και εκδυτικισμο της Ελλάδας. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να μείνει ψυχή από τη νεολαία στην Ελλάδα, όλοι θα πάνε να αναζητήσουν την τύχη τους σε κάποια χώρα η οποία θα τους διασφαλίσει ένα ευτυχισμένο και ασφαλές μέλλον σε υγιές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον.
Εννοείται με κίνητρα.
Χιλιάδες σπίτια είναι ακατοίκητα, χιλιάδες αυτοκίνητα κατασχεμένα, χιλιάδες οικόπεδα παρατημένα.
Και δεν νομίζω ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες του εξωτερικού περνάνε ζωή και κότα εκεί που βρίσκονται.
Δηλαδή αν ήσουν Αλβανός του εξωτερικού πιστεύεις ότι ένα οικόπεδο στην Τροπόγια κι ένα κατασχεμένο λάντα θα σε έκαναν να γυρίσεις;

Σε γενικές γραμμές αυτοί που θα τους συνέφερε να γυρίσουν είναι τόσο παρακμιακοί που καλύτερα να μείνουν εκεί που είναι.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

υπογεννητικότητα και θρησκευτική πίστη
βαδίζουμε προς έναν πιο θρησκευτικό κόσμο μεταξύ των άλλων και λόγω διαφορετικών ρυθμών γεννήσεων

Εικόνα
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

foscilis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:46
independent_44 έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:38

Εννοείται με κίνητρα.
Δηλαδή αν ήσουν Αλβανός του εξωτερικού πιστεύεις ότι ένα οικόπεδο στην Τροπόγια κι ένα κατασχεμένο λάντα θα σε έκαναν να γυρίσεις;

Σε γενικές γραμμές αυτοί που θα τους συνέφερε να γυρίσουν είναι τόσο παρακμιακοί που καλύτερα να μείνουν εκεί που είναι.
Έχει προβλήματα κι αυτή η λύση αλλά είναι η μόνη λογική.
Σήμερα να ξεκινούσαμε να κάνουμε παιδιά(που δεν πρόκειται) θα γίνουν εργαζόμενοι το 2040
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Μετανάστρια έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:37 Ποιοί θα είχαμε βγάλει αφρούς από το στόμα;
οι περήφανοι έλληνες "πατριώτες"

και επειδή θα διαφωνήσεις σε στυλ "μαα εγω δεν ειμαι έτσι", σε παρακαλώ μη το κάνεις διότι ξέρεις πολυ καλά τι εννοώ
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 08 Δεκ 2018, 10:48
Μετανάστρια έγραψε: 07 Δεκ 2018, 23:15 Ντάξει θα μειωθεί ο πληθυσμός της Ελλάδας όχι απαραιτητως ο αριθμός των Ελλήνων. Κάνουμε κι εμείς τα ξενιτεμένα παιδάκια.

Ο Σατανίκ θα κάνει τουλάχιστον 4.
Αν έκαναν αυτές τις δηλώσεις άλλοι πλυθησμοί (π.χ. αλβανοί εντός την ελλάδας) θα είχατε βγάλει αφρούς από το στόμα. Εσύ όμως θεωρείς ότι μπορείς να πας στο Βέλγιο και να γεννήσεις και να μεγαλώσεις όχι βέλγους αλλά "ελληνες".
Η Ελληνική κυβέρνση δεν εκδίδει χάρτες της μεγάλης Ελλάδας που περιλαμβάνει το Βέλγιο ούτε μιλάει για αλύτρωτα εδάφη Ελλήνων στο Βέλγιο, ούτε οι Έλληνες έχουν γεμίσει τις φυλακές εδώ πέρα. Υπάρχει ξέρεις μια πολύ μεγάλη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 13 Δεκ 2018, 17:34
Μετανάστρια έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:37 Ποιοί θα είχαμε βγάλει αφρούς από το στόμα;
οι περήφανοι έλληνες "πατριώτες"

και επειδή θα διαφωνήσεις σε στυλ "μαα εγω δεν ειμαι έτσι", σε παρακαλώ μη το κάνεις διότι ξέρεις πολυ καλά τι εννοώ
Όχι δεν ξέρω καθόλου καλά τι εννοείς. Για εξήγησέ μου.

Διότι, βασικά νομίζω ότι έκανες την κοτσάνα να γράψεις κάτι χωρίς να έχεις ιδέα σε ποιόν μιλάς και αντί να πεις σόρρυ λάθος λες βλακείες.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

συζητούσαμε αν είναι αναβάθμιση η υποκατάσταση των Ελλήνων από οτιδήποτε άλλο.

Εγώ νομίζω πως ναι.

Αλλα και εσυ ελληνας εισαι
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Μετανάστρια έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:49Όχι δεν ξέρω καθόλου καλά τι εννοείς. Για εξήγησέ μου.

Διότι, βασικά νομίζω ότι έκανες την κοτσάνα να γράψεις κάτι χωρίς να έχεις ιδέα σε ποιόν μιλάς και αντί να πεις σόρρυ λάθος λες βλακείες.
τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτά που είπα;

ελληνικά μιλάς ή τα ξέχασες;
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
Διαβάστε το π ρ ο σ ε κ τ ι κ ά.
Προ-σε-κτι-κά.... ΜΑ... ΜΟΝΟΝ Ε Ν Α ΠΑΙΔΑΚΙ;

Εικόνα

Τις τελευταίες ώρες αναδημοσιεύεται ένα κείμενο της Washington Post με τίτλο «που χάθηκαν τα παιδιά στην Ελλάδα;»
https://www.thessalonikipress.gr/washin ... in-ellada/

Στο άρθρο γίνεται μια περιγραφή της κατάστασης στην χώρα, σχολεία χωρίς παιδιά, μια οικονομία που δεν επιτρέπει την δημιουργία οικογενειών και κατ επέκταση αύξηση γεννήσεων, και τέλος μετανάστευση...
Αυτή είναι όμως η μισή αλήθεια, η άλλη μισή είναι, ότι η Ελλάδα αρχίζει να αποκτά σοβαρό πρόβλημα στο δημογραφικό ήδη από την δεκαετία του '80.
Από τότε και μέχρι σήμερα , με εξαίρεση κάποιες χρονιές, η χώρα βαδίζει σταθερά σε αρνητικούς αριθμούς

Ο Αναστάσιος Λαυρέντζος στο βιβλίο του Σ ι ω π η ρ ή Ά λ ω σ η (http://www.biblionet.gr/book/211005/%CE ... F%83%CE%B7) – Το δημογραφικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδος, εξηγεί επιστημονικά πως η χώρα έφτασε σε αυτό το αδιέξοδο, καθώς επίσης τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Αυτή την κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο μέλλον αρνούνται η καλύτερα, δεν αντέχουν να εξηγήσουν στον Ελληνικό λαό οι πολιτικές δυνάμεις. Οι κοινωνικές και οικονομικές παράμετροι απειλούνται, και αν δεν λυθούν, οι γεωπολιτικές επιπτώσεις στην χώρα θα είναι καταστροφικές.

Η χώρα τα επόμενα χρόνια θα παλέψει να κρατήσει τα «Σκληρά» σύνορα της, όπως αυτά τα γνωρίζουμε σήμερα.
Όμως τα «Μαλακά» σύνορα θα δημιουργηθούν, άνθρωποι, αγαθά, ιδέες, θρησκείες θα κινούνται ελεύθερα, σε γεωγραφικούς χώρους

Σε προηγούμενο άρθρο του 'viadiplomacy', είχε αναφερθεί η «Α ν τ ι κ α τ ά σ τ α σ η Έ θ ν ο υ ς», (https://www.viadiplomacy.gr/metanasteft ... i-ethnous/) που δεν σημαίνει ότι θα διωχθούν οι Έλληνες για να φέρουν άλλο Έθνος.
Αυτό που θα συμβεί, είναι ότι οι Έλληνες μαζί με τους χιλιάδες μετανάστες, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες (ποιος τους ξεχωρίζει πλέον), ειδικά στην Μακεδονία και λιγότερο στην Θράκη, θα συμβιώσουν σε έναν «Χώρο».

Ο «Χώρος» αυτός θα βρίσκεται σε ανάμεσα στα «Σκληρά» σύνορα των Εθνικών κρατών όπως, Ελλάδα «Βόρεια Μακεδονία», Αλβανία.
Η ένταξη της Αλβανίας και Σκοπίων στην Ε.Ε θα επιταχύνει τα «Μαλακά» σύνορα ανάμεσα σε αυτές τις χώρες.
Χιλιάδες άνθρωποι θα κινούνται σε έναν «Βαλκανικό Χώρο», και το στοίχημα για τους Δυτικούς τότε, θα είναι πραγματικά η ευημερία του χώρου αυτού, επιβάλλεται εξ άλλου από τα συμφέροντα τους και τα οποία θέλουν ειρήνη στα Βαλκάνια

Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά πως στα Βαλκάνια για να επικρατήσει ειρήνη, πρέπει να επικρατήσει ευημερία. Είναι το μόνο που μπορεί να ενώσει τους λαούς που ζούνε στην περιοχή, και αν η ιστορία γράφεται με βία, τα Βαλκάνια έχουν την ιστορική ευκαιρία να την γράψουν με οικονομία.

Για την Ελλάδα αυτή η προοπτική είναι πιο σημαντική για να εξακολουθεί να έχει ηγεμονική θέση στην περιοχή. Η χώρα ζει ίσως τις πιο σημαντικές και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας της, και οι ευκαιρίες που της δίνονται θα πρέπει να τις αξιοποιήσει.
Οι ΗΠΑ έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί Στρατηγικό τους βάθος σε Μέση Ανατολή – Ανατολική Ευρώπη, και στην Ανατολική Μεσόγειο, η χώρα έχει δημιουργήσει μια από τις πιο ισχυρές συμμαχίες στο κόσμο μαζί με Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο.

Όμως κοντά σε αυτά τα κέρδη που θα δει στο μέλλον, θα χάσει κιόλας, και θα χάσει αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα Έθνη, την συνέχεια στην ιστορία.
Οι χιλιάδες μετανάστες, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες (ποιος τους ξεχωρίζει πλέον) που έχουν έρθει στην Ελλάδα, και θα έρθουν στο μέλλον, θα μείνουν εδώ, δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ, και με αυτή την παραδοχή θα πρέπει να καλοσκεφτούμε...

Όλοι αυτοί πρέπει να ενσωματωθούν, ναι, θα προσφέρουν στο ΑΕΠ και όχι όπως το φανταζόταν βέβαια ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ (Μάρδας) ως μεγαλοεπενδυτές, αλλά ως εργαζόμενοι. Αν τους χρειαζόμαστε, ναι, τους χρειαζόμαστε όπως όταν η Ελληνική οικονομία τους χρειάστηκε και στις αρχές της δεκαετίας του 90, τότε που χιλιάδες Αλβανοί και ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ, έδωσαν το «φιλί της ζωής» σε συνταξιοδοτικό και ταμεία

Το άρθρο της 'Washington Post' που αναπαράχθηκε ακόμα και από «πατριωτικές» ιστοσελίδες, αναφέρει στο κλείσιμο «Αυτό που βλέπουμε είναι μία συρρίκνωση του τοπικού πληθυσμού», δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου Μίλτος Μάστορας. «Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά από την Συρία, θα είχαμε τους μισούς μαθητές σε σχέση με 20 χρόνια πριν»...

Μας το λένε, άμεσα και έμμεσα, το θέμα είναι πιο πολιτικό κόμμα, ποιος πολιτικός, θα εξηγήσει στον Ελληνικό λαό, τι συμβαίνει στην χώρα, ποιοι είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι και από που προέρχονται. Η Συμφωνία των Πρεσπών για παράδειγμα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις συμφωνούν ότι πρέπει να λυθεί το πρόβλημα, διαφορετικά θα έχουμε αρνητικές εξελίξεις. Γιατί κανείς δεν τις αναφέρει.

Υπάρχουν βέβαια και οι αρνητικές συγκυρίες, και μια από αυτές είναι οι πολιτικές δυνάμεις που διαχειρίζονται τις θετικές ιστορικές στιγμές που παρουσιάζονται για την χώρα.
Λόγω συμβιβασμών στην εξωτερική πολιτική, δεν είναι ικανοί και δεν αντέχουν να βάλουν την την Ελλάδα και το λαό πάνω από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες στο εσωτερικό, και αυτό αποτελεί μια αρνητική συγκυρία

Πολιτικοί και υπουργοί αλληλοκατηγορούνται ότι χρηματίζονται, με τις χαμένες έννοιες των λέξεων πλέον χαρακτηρίζουν φασίστες σχεδόν όλους τους Έλληνες, ακόμα και τα παιδιά, διασύρουν με απίστευτη ευκολία τον λαό και το πατριωτικό τους συναίσθημα.

Ο Ελληνικός Λαός, απέδειξε σε όλες τις στιγμές της ιστορίας του πως ούτε φασίστας είναι, ούτε ρατσιστής.
Υποδέχθηκε τους χιλιάδες εξαθλιωμένους Αλβανούς και τους έδωσε ίσες ευκαιρίες στην καθημερινότητα.

Το ίδιο κάνει και σήμερα με τους χιλιάδες μετανάστες, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες (ποιος τους ξεχωρίζει πλέον). Θα συμβιώσει μαζί τους, θα ανεχθεί τις ιδιαιτερότητες τους, αλλά δεν θα ανεχθεί να του ξηλώσει κανείς την Εθνική Συνείδηση.
Καλείται πολιτικός να ενημερώσει τον λαό.
Πέτρος Ούτσης
Hellas Press Media – Chief Administrative Officer

Πηγή:https://www.viadiplomacy.gr/pio-politik ... ografikou/

Εικόνα από: https://www.washingtonpost.com/world/eu ... 3f4e88a11a
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”