μίστερ μαξ έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:42
ουτε η υενεδ δεν ειχε τέτοια χάλια.
Για την ακρίβεια έχω την εντύπωση ότι η εκπομπή είναι όσο παλιά είναι η υενεδ. Μόνο με το κλείσιμο της ερτ κόπηκε χωρίς να είναι στη νεριτ και τους πήρε λίγο να την επαναφέρουν αφού ξανά άνοιξε(λογικά Καμμένος)
+1, παμπάλαια εκπομπή.
πσοω χρονώ είσαι ρε βλάκα βινοσαυρε;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Δεκ 2018, 18:12
Σιγά τα ωά, μωρέ! Μια εκπομπούλα για τις ένοπλες δυνάμεις είναι. Οι Αμερικάνοι γυρίζουν πανάκριβες σειρές για να υμνήσουν τους στρατιώτες τους.
Ως κρατική τηλεόραση θα μ' άρεσε να είχε εκπομπές και για την υγεία και για την παιδεία και τα λοιπά.
Πολιτισμικές εκπομπές κτλπ ναι και έχει νομίζω αλλά
εκπομπή φιλοπόλεμη που προσπαθεί να ανυψώσει
το πεσμένο εθνικό φρόνημα των ελλήνων νομίζω
είναι περίσσια.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Σιγά τα ωά, μωρέ! Μια εκπομπούλα για τις ένοπλες δυνάμεις είναι. Οι Αμερικάνοι γυρίζουν πανάκριβες σειρές για να υμνήσουν τους στρατιώτες τους.
Ως κρατική τηλεόραση θα μ' άρεσε να είχε εκπομπές και για την υγεία και για την παιδεία και τα λοιπά.
εκπομπή φιλοπόλεμη που προσπαθεί να ανυψώσει
το πεσμένο εθνικό φρόνημα των ελλήνων νομίζω
είναι περίσσια.
Σε τέτοιον κόσμο ζούμε! Τα πάντα είναι περιττά και αναγκαία, ταυτόχρονα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
εκπομπή φιλοπόλεμη που προσπαθεί να ανυψώσει το πεσμένο εθνικό φρόνημα των ελλήνων νομίζω είναι περίσσια.
Οι σκοπιανοί σου δεν έχουν;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ο νηματοθετης μπορει να ψαξει και το αρχονταρικι που ειναι εκπομπη για μεγαλυτερους ρεκτες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
alekhine έγραψε: 03 Δεκ 2018, 15:49
ο νηματοθετης μπορει να ψαξει και το αρχονταρικι που ειναι εκπομπη για μεγαλυτερους ρεκτες
παίζει ακόμα? Πόσο είναι ο παπάς?
πάντα τη μισούσα την εκπομπή γιατί τελείωνε το Τιμόν και Πούμπα για να παίξει αυτό,το ίδιο που συνέβαινε στο σταρ με την κυριακάτικη ταινία και τα φιλαράκια τα οποία ακόμα μισώ παθολογικά