Τους λείπει ο ήλιος, που ανεβάζει την τεστοστερόνηAOC έγραψε: 21 Απρ 2025, 20:59 Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει εκεί στην Αγγλία με το συγκεκριμένο θέμα.
Λες και είναι όλοι τουλάχιστον bisexual εκ γενετής.
Έχει και πιο λουγκρες ομως
Κάτω χώρες π.χ.
Τους λείπει ο ήλιος, που ανεβάζει την τεστοστερόνηAOC έγραψε: 21 Απρ 2025, 20:59 Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει εκεί στην Αγγλία με το συγκεκριμένο θέμα.
Δημοκράτης έγραψε: 21 Απρ 2025, 18:55 κάτι μήνες πριν είχε γίνει αυτό το περιστατικό
PM defends stay at donor's property during election
Sir Keir Starmer has defended accepting accommodation from Labour donor Lord Waheed Alli during the general election, saying it was important his son had a peaceful place to study.
The prime minister told the BBC he had promised his 16-year-old son that he would be able to get to school and do his exams without being disturbed.
He declared Lord Alli had donated several weeks' accommodation, which is recorded as being worth more than £20,000, in the register of MPs' interests.
Sir Keir told BBC Radio 5 Live: "I had promised him faithfully that I would give him an environment in which he could calmly get on, his one chance to do his GCSEs, and therefore we relocated somewhere else - a gift which we then allocated a sum of money to."
https://www.bbc.com/news/articles/cn9d17ljlvro
που εξηγεί μια χαρά γιατί το ζώο ροωθεί τόσο τα σαλάφια στο ΗΒ και χωρίς να τον ρουφάι περιτμημένη πούτσα
Εκεί δε γεννήθηκε ο βρωμερός και αηδιαστικός φεμουνισμός?AOC έγραψε: 21 Απρ 2025, 20:59 Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει εκεί στην Αγγλία με το συγκεκριμένο θέμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.