!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρκετά με τους σκυλοφιλους που μας ζαλίζουν για τα βαρελοτα στην Ανάσταση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Αρκετά με τους σκυλοφιλους που μας ζαλίζουν για τα βαρελοτα στην Ανάσταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Nantia114 έγραψε: 21 Απρ 2025, 06:47
Νon4me έγραψε: 20 Απρ 2025, 22:35
Nantia114 έγραψε: 20 Απρ 2025, 21:54

Δεν είναι δουλειά μου
Ούτε και των φιλόζωων είναι . εθελοντισμό προσφέρουν πολλές φορές βάζοντας χρήματα από την τσέπη τους . . .

Υπευθυνοι ειναι οι δημοι οι οποιοι λογικα χρηματοδοτουνται για αυτο . οποτε καταληγουμε στο ελλ δημοσιο ... :102:

Τελος φταίει και ο ελλ γενικότερα πρώτον γιατι δε στειρώνει το κατοικίδιο , 2ρο παίρνουν ζώο λες και ειναι παιχνίδι γατα - σκυλος κλπ και μόλις

βαρεθούνε :bored: το παρατάνε εδω και κει . χαρακτηριστικότερο των παραδειγμάτων ο σηφης στην κρητη :lol:
Απομόνωσες μια λέξη και αφαίρεσες όλο την υπόλοιπη φράση...Γιατί άραγε;

Δουλειά τους είναι και κανείς λάθος που λες για τα χρήματα...Οι περισσότερες ειναι χρηματοδοτουμενες και όταν εγώ φοβάμαι να περπατήσω από αδέσποτα αυτούς θα πάρω...

Έχουν και πληρώνουν δεν θα τους λυπηθώ που τα βάζουν από την τσέπη τους ..
Δεν πεινάνε οι ίδιοι και ο καθένας μας όπου θέλει διαθέτει τα χρήματα του..
Άσε λοιπόν την θυματοποιηση αυτών γιατί αν δεν είχαν χρήματα ούτε καν θα τους έμοιαζαν τα αδέσποτα..

Από εκεί και πέρα ας κυνηγήσουν αυτοί τους δήμους...Αν πάρω ένα ξύλο και χτυπήσω τον σκύλο επειδή μου κάνει επίθεση αμέσως η φιλοζωικη θα μου κάνει μήνυση για να πάρει λεφτά..

Αυτή ειναι η δουλειά της ;

Ελάτε τώρα να απαντάτε σε αυτό που σας ρωτάνε και όχι να κάνετε επίκληση στο συναίσθημα για να τους λυπηθουμε .

Ταΐζουν όλα τα αδέσποτα και τα συντηρούν...Να τα πάρουν στις δομές τους να τα κάνουν στειρώσεις ....

Και εγώ ειμαι φιλόζωη έχω σκυλάκι στο σπίτι μου πληρώνω την τροφή του τα εμβόλια του αν βγω έξω και δω κάποιο ζωάκι που κινδυνεύει θα το πάρω και θα το παω στον δικό μου κτηνίατρο...εγώ θα το πληρώσω και μάλιστα αδρά....
Η φιλοζωικη ούτε κτηνίατρο δεν σου στέλνει αν τους πάρεις τηλέφωνο για άρρωστο αδέσποτο...σου λένε πήγαινε το εσύ χωρίς να ρωτάνε αν έχεις λεφτά από τη στιγμή που αυτοί έχουν γιατρούς που συνεργάζονται δωρεάν..

Πες τα αλλου αυτά λοιπόν και θα το ξαναπώ..Σοβαρευτειται μερικοί περάσατε στο άλλο άκρο στο όνομα της δήθεν αγάπης σας για τα ζώα κρύβοντας την μιασανθρωπια σας ...
Που στο φουτσο μενεις και σε κυνηγανε ολα τα αδεσποτα ? μηπως εισαι γατα και δεν το ξερεις ?
Nantia114
Phorum.gr user: Alexandra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 »

Νon4me έγραψε: 21 Απρ 2025, 15:53
Nantia114 έγραψε: 21 Απρ 2025, 06:47
Νon4me έγραψε: 20 Απρ 2025, 22:35

Ούτε και των φιλόζωων είναι . εθελοντισμό προσφέρουν πολλές φορές βάζοντας χρήματα από την τσέπη τους . . .

Υπευθυνοι ειναι οι δημοι οι οποιοι λογικα χρηματοδοτουνται για αυτο . οποτε καταληγουμε στο ελλ δημοσιο ... :102:

Τελος φταίει και ο ελλ γενικότερα πρώτον γιατι δε στειρώνει το κατοικίδιο , 2ρο παίρνουν ζώο λες και ειναι παιχνίδι γατα - σκυλος κλπ και μόλις

βαρεθούνε :bored: το παρατάνε εδω και κει . χαρακτηριστικότερο των παραδειγμάτων ο σηφης στην κρητη :lol:
Απομόνωσες μια λέξη και αφαίρεσες όλο την υπόλοιπη φράση...Γιατί άραγε;

Δουλειά τους είναι και κανείς λάθος που λες για τα χρήματα...Οι περισσότερες ειναι χρηματοδοτουμενες και όταν εγώ φοβάμαι να περπατήσω από αδέσποτα αυτούς θα πάρω...

Έχουν και πληρώνουν δεν θα τους λυπηθώ που τα βάζουν από την τσέπη τους ..
Δεν πεινάνε οι ίδιοι και ο καθένας μας όπου θέλει διαθέτει τα χρήματα του..
Άσε λοιπόν την θυματοποιηση αυτών γιατί αν δεν είχαν χρήματα ούτε καν θα τους έμοιαζαν τα αδέσποτα..

Από εκεί και πέρα ας κυνηγήσουν αυτοί τους δήμους...Αν πάρω ένα ξύλο και χτυπήσω τον σκύλο επειδή μου κάνει επίθεση αμέσως η φιλοζωικη θα μου κάνει μήνυση για να πάρει λεφτά..

Αυτή ειναι η δουλειά της ;

Ελάτε τώρα να απαντάτε σε αυτό που σας ρωτάνε και όχι να κάνετε επίκληση στο συναίσθημα για να τους λυπηθουμε .

Ταΐζουν όλα τα αδέσποτα και τα συντηρούν...Να τα πάρουν στις δομές τους να τα κάνουν στειρώσεις ....

Και εγώ ειμαι φιλόζωη έχω σκυλάκι στο σπίτι μου πληρώνω την τροφή του τα εμβόλια του αν βγω έξω και δω κάποιο ζωάκι που κινδυνεύει θα το πάρω και θα το παω στον δικό μου κτηνίατρο...εγώ θα το πληρώσω και μάλιστα αδρά....
Η φιλοζωικη ούτε κτηνίατρο δεν σου στέλνει αν τους πάρεις τηλέφωνο για άρρωστο αδέσποτο...σου λένε πήγαινε το εσύ χωρίς να ρωτάνε αν έχεις λεφτά από τη στιγμή που αυτοί έχουν γιατρούς που συνεργάζονται δωρεάν..

Πες τα αλλου αυτά λοιπόν και θα το ξαναπώ..Σοβαρευτειται μερικοί περάσατε στο άλλο άκρο στο όνομα της δήθεν αγάπης σας για τα ζώα κρύβοντας την μιασανθρωπια σας ...
Που στο φουτσο μενεις και σε κυνηγανε ολα τα αδεσποτα ? μηπως εισαι γατα και δεν το ξερεις ?
Φυσικα και το ξερω οτι ειμαι γατα ...πρασινοματα γατα κιολας οποτε προσεχε μαζι μου....
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Nantia114 έγραψε: 21 Απρ 2025, 19:53
Φυσικα και το ξερω οτι ειμαι γατα ...πρασινοματα γατα κιολας οποτε προσεχε μαζι μου....
Αν δε γρατσουναει λίγο η άλλη δεν είναι γυναίκα :102: [ ότι αξίζει πονάει ™ ]
Nantia114

Νon4me έγραψε: 22 Απρ 2025, 01:08
Nantia114 έγραψε: 21 Απρ 2025, 19:53
Αν δε γρατσουναει λίγο η άλλη δεν είναι γυναίκα :102: [ ότι αξίζει πονάει ™ ]
Γυναίκες πολλές ,θηλυκά ελάχιστα στη σημερινή εποχή...
Δεν με ενδιαφέρει να ανήκω στη μάζα για την επιθυμια ενός άνδρα...
Ένα αρσενικό αναγνωρίζει ένα θηλυκό....
Nantia114

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

Οι άνθρωποι που πετάνε κροτίδες το πάσχα η πετάνε κροτίδες γενικά είναι για τον πούτσο καβάλα. Η γίνε πολιτισμένο ον η τράβα ζήσε στο δάσος με τους παλαιοχριστιανούς. Έλεος πια με τα δίποδα ζωντόβολα.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

georgebi έγραψε: 21 Απρ 2025, 12:22 Εικόνα
Εικόνα
Ειλικρινά δεν γούσταρα να σε κουοτάρω, διότι μου δημιουργείς εμετικά συναισθήματα, αλλά ο Δαπέργολας, το τερματισε.
Μην απαντήσεις, δεν θελω. Θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί από μεριάς μου. :078:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2025, 13:26
georgebi έγραψε: 21 Απρ 2025, 12:22 Εικόνα
Εικόνα
Ειλικρινά δεν γούσταρα να σε κουοτάρω, διότι μου δημιουργείς εμετικά συναισθήματα, αλλά ο Δαπέργολας, το τερματισε.
Μην απαντήσεις, δεν θελω. Θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί από μεριάς μου. :078:
Το ελπίζω και γω να μη ξανασυμβεί εκ μέρους σου....γιατί από μένα δεν :102:

Εγώ ούτως ή άλλως γραμμένη σε έχω :102:

Και τώρα που τα παμε

Εικόνα

:102: :102: :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 22 Απρ 2025, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Απ'τα πλέον χαμερπή ανθρωπάρια ο απο πάνω. Ούτε για φτύσιμο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Nantia114 έγραψε: 22 Απρ 2025, 13:00 Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε :lol: :lol: :lol:
Τι έχουν τα έρμα και ακρωτηριαζονται πες καλύτερα .

Η λεγομενη '' γουρουνα '' κοκκινη που αναβει με τριψιμο σαν σπιρτο και εχει περιπου χρονοκαθυστερηση 5δευτερα . Απαγορευμενη φυσικα αλλα το

παραεμποριο παραεμποριζει .....

Εικόνα

Εχω δει να την ριχνουν στην τρυπα τουβλου το οποιο το κανει θρυψαλα ( κανονικος δυναμιτης . )

3 δάχτυλα έχασε και ενα μουσικός .

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩ . :rtfm:
Μάρτυρες λένε ότι o Άρης Μουγκοπέτρος κρατούσε την κροτίδα που έσκασε στο χέρι του - Δικογραφία σε βάρος του μουσικού
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-krotida/

:vp11: :vp11: :vp11:
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Πόσο κάνει στο παραεμπόριο μια «γουρούνα»; Και πόσο πωλούνταν πριν την απαγόρευση;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Νομιζω 300 με 500 δραχμες αλλα μιλαμε για 96 - 2000 . ( εντιτ παντα παρανομες ηταν απλα παλαιοτερα το κρατος πετουσε χαρταετο οποτε τις πουλαγαν και σε περιπτερα )

Και αυτοσχεδιο μπαζουκα εχω δει να ριχνουν με αυτες . σωληνας στο παχος αεροξολ ταπωμενος απο κατω . μια κιτρινη η κοκκινη και απο πανω το κουτι . εσκαγε και το πετουσε 300 μετρα μακρια .

Το προβλημα ειναι να τυχεις σε ελαττωματικη καλη ωρα σαν τον μουσικο οπου με το που την τριψεις στο σπιρτοκουτο να σκασει αμεσως η πιο γρηγορα . εγω οσες φορες ειχα ριξει τις αναβα με αναπτηρα μη κρατωντας την . παλι βεβαια μπορεις να παθεις ζημια σε αυτι - ματι . :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 22 Απρ 2025, 16:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Nantia114

Νon4me έγραψε: 22 Απρ 2025, 16:06
Nantia114 έγραψε: 22 Απρ 2025, 13:00 Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε :lol: :lol: :lol:
Τι έχουν τα έρμα και ακρωτηριαζονται πες καλύτερα .

Η λεγομενη '' γουρουνα '' κοκκινη που αναβει με τριψιμο σαν σπιρτο και εχει περιπου χρονοκαθυστερηση 5δευτερα . Απαγορευμενη φυσικα αλλα το

παραεμποριο παραεμποριζει .....

Εικόνα

Εχω δει να την ριχνουν στην τρυπα τουβλου το οποιο το κανει θρυψαλα ( κανονικος δυναμιτης . )

3 δάχτυλα έχασε και ενα μουσικός .

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩ . :rtfm:
Μάρτυρες λένε ότι o Άρης Μουγκοπέτρος κρατούσε την κροτίδα που έσκασε στο χέρι του - Δικογραφία σε βάρος του μουσικού
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-krotida/

:vp11: :vp11: :vp11:
Αφού δεν έχασε και τα μάτια του ο συγκεκριμένος τυχερός ήταν....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”