Σε αυτούς χρωστούσαμε, όχι στους Κινέζους.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 20:27Είμαι?Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2025, 13:35 Εσύ Kauldron γιατί χαίρεσαι; Στην Δύση ζεις και δυτικός είσαι οπότε αντί να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου υποστήριξε την βελτίωση της Δύσης.
Το 2009 δε πολυφάνηκε. Αυτοί οι ομοφυλόφιλοι οι Δυτικοί μας τσάκισαν για να σώσουν τις τράπεζές τους. Αυτοί, και οχι οι Ρώσοι/Κινέζοι. Για ποιό λόγο να μη συνεργαστώ με τους Ρώσους εις βάρος της Δύσης?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερή νίλα για τους Αυστρελούς απ' τους Κινέζους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Γερή νίλα για τους Αυστρελούς απ' τους Κινέζους.
Αυτοί κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή με τις ηλίθιες ποσοστώσεις τους. Αυτοί δανείζανε, γνωρίζοντας οτι δανείζανε σε απατεωνίστικες κυβερνήσεις, τις οποίες στήριζαν και αναγνώριζαν.Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2025, 21:49Σε αυτούς χρωστούσαμε, όχι στους Κινέζους.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 20:27Είμαι?Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2025, 13:35 Εσύ Kauldron γιατί χαίρεσαι; Στην Δύση ζεις και δυτικός είσαι οπότε αντί να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου υποστήριξε την βελτίωση της Δύσης.
Το 2009 δε πολυφάνηκε. Αυτοί οι ομοφυλόφιλοι οι Δυτικοί μας τσάκισαν για να σώσουν τις τράπεζές τους. Αυτοί, και οχι οι Ρώσοι/Κινέζοι. Για ποιό λόγο να μη συνεργαστώ με τους Ρώσους εις βάρος της Δύσης?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η Αυστραλία δεν έχει ναυτικό γιατί έχει τεράστια ενδοχώρα που δεν μπορεί να καταληφθεί με τίποτα από κανέναν. Το να κάνει η Κίνα απόβαση στην Αυστραλία είναι σαν να πετάει βότσαλα στη θάλασσα. Ούτε καν μπορεί να υποστηρίξει ναυτικά μια βάση με το αγγλοαμερικανικο ναυτικό σε όλη την απόσταση από Κίνα μέχρι εκεί.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Eθνικοκοινωνιστης
Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 20:27Είμαι?Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2025, 13:35 Εσύ Kauldron γιατί χαίρεσαι; Στην Δύση ζεις και δυτικός είσαι οπότε αντί να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου υποστήριξε την βελτίωση της Δύσης.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
nikos p 2020
Μόνο το 5% της Αυστραλίας είναι κατοικήσιμό. Με εξαίρεση το Περθ, όλα τα υπόλοιπα σημαντικά είναι στην ΝΑ πλευρά του νησιού.Σέλευκας έγραψε: 20 Απρ 2025, 23:27 Η Αυστραλία δεν έχει ναυτικό γιατί έχει τεράστια ενδοχώρα που δεν μπορεί να καταληφθεί με τίποτα από κανέναν. Το να κάνει η Κίνα απόβαση στην Αυστραλία είναι σαν να πετάει βότσαλα στη θάλασσα. Ούτε καν μπορεί να υποστηρίξει ναυτικά μια βάση με το αγγλοαμερικανικο ναυτικό σε όλη την απόσταση από Κίνα μέχρι εκεί.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
και το αντίστροφο: αν την πέσεις στην Αυστραλία και της φας μια ωραία παραλιακή μπριζόλα γεμάτη ορυχεία, η Αυστραλία δε μπορεί να έρθει να την πάρει πίσω, ακριβώς γιατί η ενδοχώρα είναι απροσπέλαστη.Σέλευκας έγραψε: 20 Απρ 2025, 23:27 Η Αυστραλία δεν έχει ναυτικό γιατί έχει τεράστια ενδοχώρα που δεν μπορεί να καταληφθεί με τίποτα από κανέναν. Το να κάνει η Κίνα απόβαση στην Αυστραλία είναι σαν να πετάει βότσαλα στη θάλασσα. Ούτε καν μπορεί να υποστηρίξει ναυτικά μια βάση με το αγγλοαμερικανικο ναυτικό σε όλη την απόσταση από Κίνα μέχρι εκεί.
Αλλά δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να κάνεις τέτοιο πράμα, αν θες τα ορυχεία μπορείς πολύ απλά να τα αγοράσεις, όπως και κάνει η Κίνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Οι ασκήσεις μάλλον είναι για όταν την πέσουν στην Ταιβάν, να εξουδετερώσουν στα γρήγορα και τους μαλακοπίτουρες τους Αυστραλούς για να μην τους στέλνουν οι Αμερικάνοι στο περίπτερο για τσιγάρα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- EKPLIKTIKOS
Καλά η Ταιβαν έχει γίνει κάτι σαν τις δικές μας χαμένες πατρίδες
Όλο πίσω τις παίρνουμε κ όλο εκεί είναι 500 χρόνια να πούμε
ξέρω περιμένουν το κατάλληλο timing, δεν ήρθε ακόμα η ώρα σύμφωνα με κάποιο ασιατικό 7d chess αντίστοιχο του δικού μας μύθου του μαρμαρωμένου βασιλιά.
όποτε θέλει μπορεί να ανατρέψει το αμερικανοδουλο καθεστώς της ψευτοταιβαν απλά το κομμουνιστικό κόμμα Κίνας είναι πολύ ειρηνοφιλοEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Απρ 2025, 08:42Καλά η Ταιβαν έχει γίνει κάτι σαν τις δικές μας χαμένες πατρίδες
Όλο πίσω τις παίρνουμε κ όλο εκεί είναι 500 χρόνια να πούμε![]()
ξέρω περιμένουν το κατάλληλο timing, δεν ήρθε ακόμα η ώρα σύμφωνα με κάποιο ασιατικό 7d chess αντίστοιχο του δικού μας μύθου του μαρμαρωμένου βασιλιά.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- EKPLIKTIKOS
Το έχω πάθει με γκόμενα στην πρώτη λυκείουManolis έγραψε: 21 Απρ 2025, 08:48
όποτε θέλει μπορεί να ανατρέψει το αμερικανοδουλο καθεστώς της ψευτοταιβαν απλά το κομμουνιστικό κόμμα Κίνας είναι πολύ ειρηνοφιλο
20 εκατομμύρια πληθυσμό έχει ενώ η Κίνα έχει 1.4 δισεκατομμύρια πληθυσμό.ακομη και μπροστά στο πως προελαύνει ο Πούτιν στο μπαντερισταν θα ήταν περίπατος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Απρ 2025, 08:49Το έχω πάθει με γκόμενα στην πρώτη λυκείουManolis έγραψε: 21 Απρ 2025, 08:48
όποτε θέλει μπορεί να ανατρέψει το αμερικανοδουλο καθεστώς της ψευτοταιβαν απλά το κομμουνιστικό κόμμα Κίνας είναι πολύ ειρηνοφιλο
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Τυπε τουλάχιστον σε περίπτωση που φάμε ντου από εξωγήινους να είσαι με τους γήινους και ας μην είμαστε έτσι όπως είμαστε.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 20:27Είμαι?Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2025, 13:35 Εσύ Kauldron γιατί χαίρεσαι; Στην Δύση ζεις και δυτικός είσαι οπότε αντί να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου υποστήριξε την βελτίωση της Δύσης.
-
stergiosbik
Ενώ εμείς που τα τρώγαμε δεν έχουμε καμμία ευθύνη ε;Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 23:16Αυτοί κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή με τις ηλίθιες ποσοστώσεις τους. Αυτοί δανείζανε, γνωρίζοντας οτι δανείζανε σε απατεωνίστικες κυβερνήσεις, τις οποίες στήριζαν και αναγνώριζαν.Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2025, 21:49Σε αυτούς χρωστούσαμε, όχι στους Κινέζους.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 20:27
Είμαι?
Δε ξέρω τί έφαγες εσύ, εγώ δεν έφαγα χρήματα που δεν είχα δουλέψει.stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2025, 09:40Ενώ εμείς που τα τρώγαμε δεν έχουμε καμμία ευθύνη ε;Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 23:16Αυτοί κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή με τις ηλίθιες ποσοστώσεις τους. Αυτοί δανείζανε, γνωρίζοντας οτι δανείζανε σε απατεωνίστικες κυβερνήσεις, τις οποίες στήριζαν και αναγνώριζαν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χρόνια Πολλά.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2025, 23:16 Αυτοί δανείζανε, γνωρίζοντας οτι δανείζανε σε απατεωνίστικες κυβερνήσεις, τις οποίες στήριζαν και αναγνώριζαν.
Αυτό θυμίζει την ιστορία όπου συγγενής με μεγάλο οικονομικό πρόβλημα καταφεύγει σε σένα να τον δανείσεις κι όταν ζητάς επιστροφή των δανεικών σου λέει κι από πάνω ότι δεν θα έπρεπε να το είχες κάνει, ξέροντας ότι θα έκανε κακοδιαχείριση.
Ούτε κι εγώ σιτίζομαι από το δημόσιο αλλά μέρος του χρήματος που κυκλοφορούσε στην αγορά, κατέληγε και στους δυο μας. Δεν μας φταίνε οι άλλοι αν οι πολιτικοί μας είναι μέτριοι. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Με κάτι τέτοια είχαμε γίνει ο περίγελος της Ευρώπης.
Στα του θέματος, δεν κατάλαβα καθόλου του video. Πως με 3 σκάφη θα μπορούσε η Κίνα να εξουδετερώσει το σύνολο του στόλου της Αυστραλίας; Δεν έχει αεροπορία η Αυστραλία; Είναι τόσο προστατευμένα αυτά τα σκάφη τόσο μακρυά από την Κίνα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 922 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
-
- 78 Απαντήσεις