Μαλάκες, δείτε μέχρι το τέλος να σας φύγουν τα σαγόνια απο το γέλιο!!!
Το ξέρουμε ότι οι δεξιοί καυλώνετε όταν βλέπετε μεσήλικα αρσενικά να φέρονται σαν μπουμπουίνοι, δε χρειάζεται να μας το λέτε συνέχεια.
Όντως, ο Λημνιός, σαν κομμούνι που είναι, φερεται σαν μπαμπουίνος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:16
Πω πω, μου έφυγαν τα σαγόνια από το γέλιο. Τι χωρατό κι αυτό, που το σκέφτηκε ο μπαγασας να τον σπρώξει, κοφτερός νους σαν ξυράφι.
Που χάθηκες εσύ γαμω την Γουχάν μου μέσα ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Beria έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:08
Μεγάλη χαρά βλέπω παίρνουν οι νεοδημοκρατες από τα καμώματα του πασοκου τραμπούκου
Δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Η φάρα των δεξιών μία είναι, απλώς έχει κάποιες διαφορές σε χρώματα και σχήματα.
Ο ακροδεξιός θα καυλώσει με το ξύλο σε μετανάστες από ακροδεξιές ομάδες, ο νεοδημοκράτης θα καυλώσει με το ξύλο σε αριστερούς φοιτητές από τα νόμιμα τάγματα εφόδου που ονομάζονται Ελληνική αστυνομία.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:16
Πω πω, μου έφυγαν τα σαγόνια από το γέλιο. Τι χωρατό κι αυτό, που το σκέφτηκε ο μπαγασας να τον σπρώξει, κοφτερός νους σαν ξυράφι.
Που χάθηκες εσύ γαμω την Γουχάν μου μέσα ;
Δε χάθηκα, γράφω τακτικά. Απλά σχεδόν μόνο διεθνή.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Μεγάλη χαρά βλέπω παίρνουν οι νεοδημοκρατες από τα καμώματα του πασοκου τραμπούκου
Δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Η φάρα των δεξιών μία είναι, απλώς έχει κάποιες διαφορές σε χρώματα και σχήματα.
Ο ακροδεξιός θα καυλώσει με το ξύλο σε μετανάστες από ακροδεξιές ομάδες, ο νεοδημοκράτης θα καυλώσει με το ξύλο σε αριστερούς φοιτητές από τα νόμιμα τάγματα εφόδου που ονομάζονται Ελληνική αστυνομία.
Τα ίδια σκατά.
Ρε συ πόσο πάτο μπορείς να πιάσεις ξεπλένοντας τον μαφιόζο και χαζογελώντας με τα καμώματα του;
Λίγο ντροπή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τα ίδια σκατά.
Και ο αντιφάς θα καυλώσει με το κάψιμο του αυτοκινήτου... του πλησίον.