Έχω μείνει μαλάκας, αλήθεια. Έχει πάρει το μυστρί και χτίζει. Μόνο αυτός ξέρει για ποιούς. Αφήνει διαρκώς υπονοούμενα, αλλά όταν κάποιος του ζητάει αποδείξεις, κοτεύει.Νon4me έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:54 νομιζω εχει αποχωρησει . αλλα ηταν καπως αυτο που ειπες οντως . ( ΑΚΟΜΗ και να ισχυε παλι δε λεγεται δλδ )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίζατε σε τσόντα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα παίζατε σε τσόντα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mην αφηνετε υπονοιες οτι πχορουμιτισες ακολουθησαν καριερα πορνοσταρ
Δεν θα το αντεξει ο φιλος μου ο [user] kauldron[/user].
Αυτα δεν είναι αστεία. Το να αφήνεις υπόνοιες για το ποιόν κάποιων γυναικών εδώ μέσα, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Είτε έχουν φύγει, είτε έχουν μείνει. Πρόσεχε. Στο λέω όμορφα.Urzaring13 έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:05Δεν εξέθεσα κανέναν. Ενα αστείο έκανα. Το νήμα είναι light. Ποιός θα κινηματογραφούσε τον εαυτό του στη πράξη.Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:03Urzaring13 έγραψε: 15 Απρ 2025, 14:52
Να ρωτήσουμε πρώτα τον Cavaliere. Μπορεί να μας πει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.![]()
Εσύ γιατί δεν απαντάς στην ερώτησή μου; Τί ζόρι τραβας; Όταν γράφουμε κάτι θα πρέπει να το υποστηρίζουμε. Δεν ανοίγουμε ένα νήμα στο ξεκούδουνο, για να χαρακτηρίσουμε περσόνες, επειδή έτσι μας ήρθε.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
stergiosbik
Πες μας για την πρώην γκόμενα σου που από τον καημό της που την παρατησες έγινε πορνοστάρ.SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:08 Mην αφηνετε υπονοιες οτι πχορουμιτισες ακολουθησαν καριερα πορνοσταρ
- SeaHawk
Μην παραχαραcετε την ιctoriastergiosbik έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:27Πες μας για την πρώην γκόμενα σου που από τον καημό της που την παρατησες έγινε πορνοστάρ.SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:08 Mην αφηνετε υπονοιες οτι πχορουμιτισες ακολουθησαν καριερα πορνοσταρ
Κανεις δεν παρατησε κανεναν
Η επιλογη καριερας εγινε 15-20 χρονια μετα.
-
stergiosbik
Πάλι φιδιες ρε ανεπροκοπε;SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:28Μην παραχαραcετε την ιctoriastergiosbik έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:27Πες μας για την πρώην γκόμενα σου που από τον καημό της που την παρατησες έγινε πορνοστάρ.SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:08 Mην αφηνετε υπονοιες οτι πχορουμιτισες ακολουθησαν καριερα πορνοσταρ
Πόσο ήταν δηλαδή όταν την πηδουσες για να γίνει πορνοστάρ 20 χρόνια μετά;
10 χρονων;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στη Σόφια τη γνώρισες, σε εκείνο το ταξίδι με την πλαστή σφραγίδα;SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:28Μην παραχαραcετε την ιctoriastergiosbik έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:27Πες μας για την πρώην γκόμενα σου που από τον καημό της που την παρατησες έγινε πορνοστάρ.SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:08 Mην αφηνετε υπονοιες οτι πχορουμιτισες ακολουθησαν καριερα πορνοσταρ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- SeaHawk
Εγινε πορνοσταρ σε ωριμη ηλικια εχοντας ηδη δυο παιδια στην εφηβειαstergiosbik έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:32
Πάλι φιδιες ρε ανεπροκοπε;
Πόσο ήταν δηλαδή όταν την πηδουσες για να γίνει πορνοστάρ 20 χρόνια μετά;
10 χρονων;
το στεναχωρησες το κοριτσακι και να που εφτασε ...
stergiosbik έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:27Πες μας για την πρώην γκόμενα σου που από τον καημό της που την παρατησες έγινε πορνοστάρ.SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:08 Mην αφηνετε υπονοιες οτι πχορουμιτισες ακολουθησαν καριερα πορνοσταρ
Φήμες λένε οτι μια ταινία γυρίστηκε σε χωράφι με ακτινίδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:35Στη Σόφια τη γνώρισες, σε εκείνο το ταξίδι με την πλαστή σφραγίδα;SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:28Μην παραχαραcετε την ιctoriastergiosbik έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:27
Πες μας για την πρώην γκόμενα σου που από τον καημό της που την παρατησες έγινε πορνοστάρ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε παπάρα Γιαννόπουλε, σ' έχουνε πάρει στο μεζέ τόσα άτομα, και φωνάζεις και 'μενα?SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 15:08 Mην αφηνετε υπονοιες οτι πχορουμιτισες ακολουθησαν καριερα πορνοσταρ
Τελικά καλά λέει ο [user]Beria[/user] για την αρκούδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- SeaHawk
Παιδια ειπαμε
Ειχα μια ελευθερη σχεση με μια κοπελα στα 18 της μονο για σεξ
Στα 40 της εγινε πορνοσταρ
Δεν υπαρχω στα ενδιαμεσα 22 ετη
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και πριν πορνεία κάνατε, μετά ήρθε και τα σταριλίκι.SeaHawk έγραψε: 15 Απρ 2025, 16:23 Παιδια ειπαμε
- SeaHawk
Tι λες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση