Γιατί συναναστρέφεσαι με αννούλες ίσως; νεοδημοκράτες; με όχι και πολύ φανατικούς;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:30 Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν "μάγκα" που να μιλάει όπως γράφει εδώ.
...Γιατί άραγε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι Δεξιοί είναι σκατόψυχοι και φλωροτραμπούκοι?
Re: Γιατί οι Δεξιοί είναι σκατόψυχοι και φλωροτραμπούκοι?
Απλώς δεν συναναστρέφομαι με χεσμένους για την ταυτότητα τους "κουταλιανούς".
Τους θεωρώ κάτι σαν ρομά του διαδίκτυου που υψώνουν κωλοδάκτυλα στο τικτοκ, αποδίδοντας δεικεοσινι.
Είναι κι αυτό μια κοινωνική αποφόρτιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι οπωσδήποτεΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:47Απλώς δεν συναναστρέφομαι με χεσμένους για την ταυτότητα τους "κουταλιανούς".
Τους θεωρώ κάτι σαν ρομά του διαδίκτυου που υψώνουν κωλοδάκτυλα στο τικτοκ, αποδίδοντας δεικεοσινι.
μια ζωή αριστερός ο κολδρον αναρωτιέτσι 
Υπάρχουν πανεύκολοι τρόποι για να λυθεί αυτό το ζήτημα. Αλλά φυσικά δεν τους θέλετε για να μη διαταραχθεί το επικό προφίλ σας.nyxtovios έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:50Ναι οπωσδήποτεΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:47Απλώς δεν συναναστρέφομαι με χεσμένους για την ταυτότητα τους "κουταλιανούς".nyxtovios έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:40
Γιατί συναναστρέφεσαι με αννούλες ίσως; νεοδημοκράτες; με όχι και πολύ φανατικούς;
Ζουζούνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:54Υπάρχουν πανεύκολοι τρόποι για να λυθεί αυτό το ζήτημα. Αλλά φυσικά δεν τους θέλετε για να μη διαταραχθεί το επικό προφίλ σας.nyxtovios έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:50Ναι οπωσδήποτεΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:47
Απλώς δεν συναναστρέφομαι με χεσμένους για την ταυτότητα τους "κουταλιανούς".
Είναι κι αυτό μια κοινωνική αποφόρτιση.![]()
Ζουζούνια.
Για πες
Ασμπέτε.
Θεσσαλονίκη κι εδώ.
Κι επειδή είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα δηλώνω από τώρα ότι είστε φλώρια με πχορουμική περικεφαλαία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι είναι το Ασμπέτε;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 10:01Ασμπέτε.
Θεσσαλονίκη κι εδώ.
Κι επειδή είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα δηλώνω από τώρα ότι είστε φλώρια με πχορουμική περικεφαλαία.
Σύναξη μεγαλύτερη του πρότζεκτ δυο δυο και τρεις τρεις, όπως τα κορίτσια του Σαββόπουλου.
Έχω πάει σε πολλές και κανένα ζόρικο αγόρι ή κορτσούδι δεν χρησιμοποίησε πχορουμικούς χαρακτηρισμούς, όλοι ήταν ευγενέστατα παιδιά. Οπότε έχω βάσιμες ενδείξεις για το ποιοι γαβγίζουν ή κουνάν τις κουδουνίστρες τους μόνον πχορουμικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπότε κόψτε τις βλακείες και τα αου αου, γιατί απλώς γίνεστε κωμικοί και φέρνετε σε δύσκολη θέση και τους φίλους σας που έχουν αναλάβει το μπειμπιshitινγκ της φάσης ένεκα ιδεολογιας ή ...φιλικής ενσυναίσθησης και υποχρέωσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
Αποτυπώνουν καλύτερα την σκέψη τους γραπτώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:30 Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν "μάγκα" που να μιλάει όπως γράφει εδώ.
...Γιατί άραγε;![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Και την αναιρούν πρακτικώς.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Απρ 2025, 10:40Αποτυπώνουν καλύτερα την σκέψη τους γραπτώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:30 Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν "μάγκα" που να μιλάει όπως γράφει εδώ.
...Γιατί άραγε;![]()
Αυτό θα πει απροσμέτρητον βάθος ...σκέψης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
Υστερούμε στα προφορικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 10:41Και την αναιρούν πρακτικώς.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Απρ 2025, 10:40Αποτυπώνουν καλύτερα την σκέψη τους γραπτώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:30 Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν "μάγκα" που να μιλάει όπως γράφει εδώ.
...Γιατί άραγε;![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Και τι ήθελες, να σε βρίζουν χωρίς λόγο ας πουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 10:28Σύναξη μεγαλύτερη του πρότζεκτ δυο δυο και τρεις τρεις, όπως τα κορίτσια του Σαββόπουλου.
Έχω πάει σε πολλές και κανένα ζόρικο αγόρι ή κορτσούδι δεν χρησιμοποίησε πχορουμικούς χαρακτηρισμούς, όλοι ήταν ευγενέστατα παιδιά. Οπότε έχω βάσιμες ενδείξεις για το ποιοι γαβγίζουν ή κουνάν τις κουδουνίστρες τους μόνον πχορουμικώς.
Έλα αμα θες να σε συναντήσω να δούμε εσένα πως θα λες για το είδος μας.
Μάλλον θα κοτεψεις και θα με κεράσεις και καφέ στο τέλος.
Α, μην το λες. Μια χαρά τα δουλεύετε τα βρισίδια από ασφαλείς αποστάσεις.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Απρ 2025, 10:44Υστερούμε στα προφορικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2025, 10:41Και την αναιρούν πρακτικώς.
Το σωστό να λέγεται.
Είναι αυτή η φλώρικη και πάντα αυθεντική (βασικό) πεπατημένη, που σας χαρακτηρίζει ως διαλεγόμενο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-