!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιλότος της Π.Α. απειλεί πρώην πως θα την ξεφτιλισει με sex tape!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πιλότος της Π.Α. απειλεί πρώην πως θα την ξεφτιλισει με sex tape!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:37
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:33

Για να μην το κουράζουμε περιπτωσιολογικα

Υπάρχει κ σχετικό άρθρο στη guardian. Ξαναλέω, ναι αν η δουλειά σου είναι γτπ προφανώς χεστηκες. Αν έχεις σοβαρή καριέρα το τελευταίο που θες είναι μια τυπισσα να σε εκβιάζει με κάποιο σεξουαλικο σκάνδαλο
Αν είναι "παράνομη η σχέση" ναι. Αν όχι, όπως στη συγκεκριμένη, ποιο είναι το σκάνδαλο;
Ρε ‘σύ

Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα. Πιστεύεις ότι θα ήθελε οποιοσδήποτε δεν είναι πρεζάκιας να πάρουν όλοι οι συνάδελφοι, οι managers, η μάνα του, η αδερφή του και όλες οι κοινωνικές του επαφές ένα βίντεο με τον ίδιο να χύνει στη μάπα τη (νόμιμη) γκόμενα του;;; Δηλαδή πώς το έχετε φανταστεί, θα πάει ο άλλος στη δουλειά και θα του πει η project manager ή όποιος έχει από πάνω, καλά τι ψωλαρα είναι αυτή που έχεις, παιχταρά μου εργαλείο πώς την εχυσες ετσι μπράβο αγόρι μου :102:
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι νεάντερταλ τύποι που θεωρούν ότι οι γυναίκες με τις οποίες γουστάρουν να κάνουν σεξ είναι πουτάνες. Ε, δεν το βλέπουν όλοι έτσι. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Απρ 2025, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Re: Πιλότος της Π.Α. απειλεί πρώην πως θα την ξεφτιλιστει με sex tape!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:36
Ελλειψη ενσυναίσθησης και ανυπαρξία τύψεων απαιτεί η φάση, τιποτα το τόσο ιδιαίτερο, δεν ειναι κατι δυσκολο.
Η φύση της δουλειάς του ειναι να βομβαρδιζει αβέρτα περιοχές με γυναικόπαιδα οταν κληθεί να το κανει. Δεν ειναι κανενας αποθηκάριος, ειναι η αιχμή του δόρατος. Θες καντάρια ψυχολογικά προβληματα για να το ανέχεσαι ψυχικά κατι τετοιο.
Το να απειλει για ριβεντζ πορν ενα τετοιο ατομο το λες και πταίσμα, δεν σε ριχνει απο τα συννεφα.
Σιγά ρε συ
Για Ελλαδα μιλάμε ποιες περιοχές με γυναικοπαιδα θα βομβαρδίσει :lol:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Υπάρχει κ σχετικό άρθρο στη guardian. Ξαναλέω, ναι αν η δουλειά σου είναι γτπ προφανώς χεστηκες. Αν έχεις σοβαρή καριέρα το τελευταίο που θες είναι μια τυπισσα να σε εκβιάζει με κάποιο σεξουαλικο σκάνδαλο
Αν είναι "παράνομη η σχέση" ναι. Αν όχι, όπως στη συγκεκριμένη, ποιο είναι το σκάνδαλο;
Ρε ‘σύ

Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα. Πιστεύεις ότι θα ήθελε οποιοσδήποτε δεν είναι πρεζάκιας να πάρουν όλοι οι συνάδελφοι, οι managers, η μάνα του, η αδερφή του και όλες οι κοινωνικές του επαφές ένα βίντεο με τον ίδιο να χύνει στη μάπα τη (νόμιμη) γκόμενα του;;; Δηλαδή πώς το έχετε φανταστεί, θα πάει ο άλλος στη δουλειά και θα του πει η project manager ή όποιος έχει από πάνω, καλά τι ψωλαρα είναι αυτή που έχεις, παιχταρά μου εργαλείο πώς την εχυσες ετσι μπράβο αγόρι μου :102:
πιθανοτατα θα του φωναζουν ΑΞΙΟΣ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ρε ‘σύ

Απλα δεν θα του πούνε τίποτα. Αν χυνοταν αυτος στη μαπα, τότε θα του λεγανε.
Ειπαμε, το ενεργητικό ειναι μαγκιά αλλά το παθητικό ντροπη. Αυτη η κουλτουρα εχει καλλιεργηθει. Το μαποχύσιμο ειναι το ενεργητικό της φασης, και ο ορισμος της ταπείνωσης για τον αποδέκτη.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Να γινει συγχωνευση με το
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... E%BF%CE%B9
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:43
vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 09:58
micmic έγραψε: 10 Απρ 2025, 09:14 Μου αρέσει που έβαλε μέσα στους αποδέκτες και την υπηρεσία του, μην τυχόν και δεν μάθουν οι συνάδελφοί του πόσο μαλάκας είναι.

Θέλω να πιστεύω ότι θα τον καθαιρέσουν, δε νομίζω να αφήσουν τέτοιον ψυχάκια να πετάει αεροπλάνα.
Πολεμικά αεροπλάνα. Ναι διότι στους πολέμους μπροστάρηδες πανε παντοτε οι λόρδοι, ποτέ τα λούμπεν παρακμιακά και, στα ορια του ποινικου, στοιχεία. Δεν αρμοζει η εικονα του αυτη :lol:
Για πολεμικη αεροπορία μιλαμε, τετοιους μαλάκες θες μπροστάρηδες στον πολεμο για κρέατα. Αν δεν εχεις αλλωστε μια λόξα (στην καλυτερη) ουτε για πιλότος Π.Α πηγαινεις, ουτε για ΟΥΚάς, ούτε για κατι παρόμοιο.
Πρέπει να ειναι κατι βαθύτατα πειραγμένο μεσα σου, ωστε η δουλεια σου να ειναι να εκπαιδεύεσαι για να ερθει η ωρα να σκοτώσεις ανθρωπους (αν δεν το εχεις κανει και ηδη). Και αν δεν εισαι πειραγμένος, σε εκπαιδεύουν ετσι ωστε να γινεις.
Έχεις κάποιο θεματάκι με τους πιλότους ή κάνω λάθος;

Γιατί αναλογικά όσοι απειλούν ή εκδικούνται με κάτι τέτοιες μαλακίες δεν είναι στρατιωτικοί.
Ουτε με τους πιλότους ουτε με τους ΟΥΚάδες ουτε με κανεναν.

Το "αναλογικά" όσοι απειλουν ή εκδικουνται με τετοια δεν ειναι στρατιωτικοι, πως το ξερεις? :102:
Εχει γινει καποια έρευνα τυπου "ποιος κλάδος εχει τα περισσότερα άτομα που απειλουν/βγάζουν ριβεντζ πορν στη φορα", και βγηκαν πρωτοι οι κομμωτές? Και οι στρατιωτικοι δεν υπηρχαν καν στη λιστα? :102:
Άβαταρ μέλους
vantono

Rocco Siffredi έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:48
vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:36
Ελλειψη ενσυναίσθησης και ανυπαρξία τύψεων απαιτεί η φάση, τιποτα το τόσο ιδιαίτερο, δεν ειναι κατι δυσκολο.
Η φύση της δουλειάς του ειναι να βομβαρδιζει αβέρτα περιοχές με γυναικόπαιδα οταν κληθεί να το κανει. Δεν ειναι κανενας αποθηκάριος, ειναι η αιχμή του δόρατος. Θες καντάρια ψυχολογικά προβληματα για να το ανέχεσαι ψυχικά κατι τετοιο.
Το να απειλει για ριβεντζ πορν ενα τετοιο ατομο το λες και πταίσμα, δεν σε ριχνει απο τα συννεφα.
Σιγά ρε συ
Για Ελλαδα μιλάμε ποιες περιοχές με γυναικοπαιδα θα βομβαρδίσει :lol:
Δεν νομιζω να κανουν μονο "αμυντική εκπαίδευση" οι πιλότοι. Και οι στρατιωτικοι γενικως.
ΝΑΤΟ ειμαστε αλλωστε, μπορει καποτε να κληθούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους (και δικά μας κατα συνεπεια) και να πεσει εντολη απο τα κεντρικά να συμμετέχουμε ενεργα καπου που θα κριθει απαραίτητο.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Πρέπει να ειναι κατι βαθύτατα πειραγμένο μεσα σου, ωστε η δουλεια σου να ειναι να εκπαιδεύεσαι για να ερθει η ωρα να σκοτώσεις ανθρωπους (αν δεν το εχεις κανει και ηδη). Και αν δεν εισαι πειραγμένος, σε εκπαιδεύουν ετσι ωστε να γινεις.
Έχω την εντύπωση ότι έχεις δει το Full metal jacket περισσότερες φορές από ότι πρέπει...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:43
Πολεμικά αεροπλάνα. Ναι διότι στους πολέμους μπροστάρηδες πανε παντοτε οι λόρδοι, ποτέ τα λούμπεν παρακμιακά και, στα ορια του ποινικου, στοιχεία. Δεν αρμοζει η εικονα του αυτη :lol:
Για πολεμικη αεροπορία μιλαμε, τετοιους μαλάκες θες μπροστάρηδες στον πολεμο για κρέατα. Αν δεν εχεις αλλωστε μια λόξα (στην καλυτερη) ουτε για πιλότος Π.Α πηγαινεις, ουτε για ΟΥΚάς, ούτε για κατι παρόμοιο.
Έχεις κάποιο θεματάκι με τους πιλότους ή κάνω λάθος;

Γιατί αναλογικά όσοι απειλούν ή εκδικούνται με κάτι τέτοιες μαλακίες δεν είναι στρατιωτικοί.
Ουτε με τους πιλότους ουτε με τους ΟΥΚάδες ουτε με κανεναν.

Το "αναλογικά" όσοι απειλουν ή εκδικουνται με τετοια δεν ειναι στρατιωτικοι, πως το ξερεις? :102:
Εχει γινει καποια έρευνα τυπου "ποιος κλάδος εχει τα περισσότερα άτομα που απειλουν/βγάζουν ριβεντζ πορν στη φορα", και βγηκαν πρωτοι οι κομμωτές? Και οι στρατιωτικοι δεν υπηρχαν καν στη λιστα? :102:
Μα δεν έγραψα ότι δεν υπάρχουν στρατιωτικοί στη λίστα. Σε σχετικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περιστασιακα, αναφέρθηκα.

Στην τελική, δεν πιστεύω ότι ολα τα μαλακισμένα στα σχολεία, που κάνουν διακίνηση τέτοιων βίντεο, θα γίνουν πιλότοι ή οϋκάδες. Έτσι ξεκινάνε αυτά. Και μου έκανε πραγματικά εντύπωση το ότι σε τέτοιο θέμα, άρχισες τις ψυχολογικές αναλύσεις για τους στρατιωτικούς και τους πιλότους που γουστάρουν να σκοτώνουν παιδάκια και ειρηνικούς κομμωτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:56 Δεν νομιζω να κανουν μονο "αμυντική εκπαίδευση" οι πιλότοι. Και οι στρατιωτικοι γενικως.
ΝΑΤΟ ειμαστε αλλωστε, μπορει καποτε να κληθούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους (και δικά μας κατα συνεπεια) και να πεσει εντολη απο τα κεντρικά να συμμετέχουμε ενεργα καπου που θα κριθει απαραίτητο.
Που έχει συμβεί στην ιστορία της ΠΑ;
Πόσες φορές βομβάρδισαν γυναικόπαιδα;
Στην θεωρία και ο ΕΣ είναι γεμάτος πολεμικές μηχανές και η πλειοψηφία είναι δημόσιοι υπάλληλοι να περάσει η ώρα να πάρουν σύνταξη
Άβαταρ μέλους
vantono

Airman68 έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:02
Έχω την εντύπωση ότι έχεις δει το Full metal jacket περισσότερες φορές από ότι πρέπει...
Ενταξει. Μάλλον δεν εχεις γνωρίσει μια πουτανα την λεγανε Τζιλέ και ενα πουστη που το 'λεγαν Ντεμιρελ. Δεν τους γάμησες τη μανα και την αδερφή και το παιδι βγηκε ΛΟΚατζής :102:
Ουτε φωναξες ποτέ "χηρες και ορφανα να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε" :102:

Δεν τα φωναζαν στο φουλ μεταλ τζακετ αυτα. Τα φωνάζουν ακομα και στις παρελάσεις μπροστα σε επίσημους (τρου στορι :lol: )
Εχω αναγκαστεί να τα φωναξω κι εγω εκει που ημουν και επειδη δεν δεχομουν να φωναξω τα συγκεκριμένα, εφαγα τρελό καψόνι απο επίδοξους ριβεντζοπορνάδες.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μη βιντεοσκοπείτε... τις συναισθηματικές σας αναμίξεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Rocco Siffredi έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:05
vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:56 Δεν νομιζω να κανουν μονο "αμυντική εκπαίδευση" οι πιλότοι. Και οι στρατιωτικοι γενικως.
Που έχει συμβεί στην ιστορία της ΠΑ;
Πόσες φορές βομβάρδισαν γυναικόπαιδα;
Στην θεωρία και ο ΕΣ είναι γεμάτος πολεμικές μηχανές και η πλειοψηφία είναι δημόσιοι υπάλληλοι να περάσει η ώρα να πάρουν σύνταξη
Ε, άλλο οι κακοί πιλότοι του ΝΑΤΟ και άλλο οι κόκκινοι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:10
Ενταξει. Μάλλον δεν εχεις γνωρίσει μια πουτανα την λεγανε Τζιλέ και ενα πουστη που το 'λεγαν Ντεμιρελ. Δεν τους γάμησες τη μανα και την αδερφή και το παιδι βγηκε ΛΟΚατζής :102:
Ουτε φωναξες ποτέ "χηρες και ορφανα να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε" :102:

Δεν τα φωναζαν στο φουλ μεταλ τζακετ αυτα. Τα φωνάζουν ακομα και στις παρελάσεις μπροστα σε επίσημους (τρου στορι :lol: )
Εχω αναγκαστεί να τα φωναξω κι εγω εκει που ημουν και επειδη δεν δεχομουν να φωναξω τα συγκεκριμένα, εφαγα τρελό καψόνι απο επίδοξους ριβεντζοπορνάδες.
Καλό μου παιδί, εδώ οι μισοί πχορουμίστας τα φωνάζουν αυτά, όχι για τον ντεμιρελ και τη τζιλέ αλλά για τους 41τακατό.

Στις παρελάσεις κόλλησες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

vantono έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:10

Επειδή αναφέρθηκες συγκεκριμένα στους πιλότους της ΠΑ, να πω κι εγώ από την μικρή μου εμπειρία ότι τέτοιου είδους τραγούδια δεν αποτελούσαν αντικείμενο της εκπαίδευσή μας...
Yippie Kay Yay
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”