!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπου να πω τον πόνο μου
Re: Κάπου να πω τον πόνο μου
Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση βάλε μόνο το ένα θα έλεγα, δεν είναι ότι κλάταρε το ένα και το καινούριο θα έχει τρελή διαφορά, ούτε έχεις σπορ αμάξι να μπαίνεις στα b roads με χίλια και να σε χαλάει το geo setup.. σε motorway δεν θα καταλάβεις διαφορά, στην τσέπη θα καταλάβεις σίγουρα αν βάλεις μόνο ένα.
πουλα και τα 2 αυτοκινητα, και παιρνε ταξι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και βασικά στο συγκεκριμένο use case, συγκεκριμένα στην Αγγλία, BMW 520d θα ήταν μονόδρομος για μένα λόγω χαμηλών τιμών
Είμαι μαλάκας με τέτοια και δεν με κόβει. Χθες που μίλησα με ρώτησε ο μαν αν άλλαξε ο τίτλος μου και του είπα όχι (αν και ο πραγματικός είναι αρκετά πιο κυριλέ από αυτόν που έχω δώσει), τώρα που το αναφέρεις και εσύ κατάλαβα γιατί με ρώτησε.Crimson_2 έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:25Κοίτα εγώ θα το πουλούσα ειλικρινά αν με 7 χρόνια NCD μου ζητούσαν £800. Δεν βγάζει πάντα λογική το κομμάτι του μοντέλου, αν τα στατιστικά είναι κακά για το μοντέλο σου θα τον πιεις.GoBzi έγραψε: 10 Απρ 2025, 09:53Για δύο αυτοκίνητα πάνω κάτω τα ίδια πήρα από παντού, η διαφορά να ήταν 50-60 λίρες. Το Skoda πάντα 800+ μου έβγαινε, μέχρι και τώρα που έχω 7 χρόνια no claim στα ίδια είναι. Τους πήρα τηλ να μου βγάλουν την ευρωπαϊκή ΑΑ γιατί φέτος δεν θα πάω, αλλά η διαφορά με την national ειναι £25, οπότε την κράτησα. Μπορεί να φταίει ότι μένω στα 50 μέτρα από pub και κάθε εβδομάδα κοπανιουνται πάνω στα δέντρα και στις κολόνες. Το Fiat είναι στα 450, αλλά έχω οδηγό και την γυναίκα μου.Crimson_2 έγραψε: 10 Απρ 2025, 09:03
ποτέ renewal, πάντα price comparison. Η τιμή σου είναι ακραία δεδομένων των συνθηκών που περιγράφεις. Επίσης μήπως αυτό για τα ταξίδια να το βάλεις σε temporary insurance (daily/monthly)? Αξίζει μια σκέψη νομίζω (χρειάζεται να έχεις αλλάξει την άδεια σε αγγλική).
Για τα αμορτισέρ πήγες σε main dealer απ ότι κατάλαβα...
Ναι για τα αμορτισέρ πήγα στην αντιπροσωπεία για ΚΤΕΟ και την έφαγα. Μου στείλανε (πάντα το κάνουν) και βίντεο και όντως αυτό που κοπανησα έχανε λάδια.![]()
Υπάρχουν κόλπα για τα quote, τα γνωστά ισχύουν: βάζεις ημερομηνία 2-3 βδομάδες στο μέλλον, κάνεις το job title να φαντάζει πιο επίσημο. Σε αυτά να προσθέσω και μη γνωστά που σε εμένα δούλεψαν: δοκίμασε να παρεις ξεχωριστά quote για τα δύο αμάξια, δοκίμασε να προσθέσεις τη γυναίκα σου σαν named driver, δοκίμασε να αυξήσεις τα μίλια σε κάτι του στυλ 6.000 ακόμα και αν δεν του κάνεις τόσα αν είναι μόνο για ταξίδια.
Για ευρωπαϊκή κάλυψη εγώ αγόρασα ταξιδιωτική ασφάλεια της Barclay πριν κάνα μήνα και μου έδωσαν τζάμπα RAC breakdown cover UK and Europe. Ενα αστείο πόσο δεν θυμάμαι (δεδομένου ότι ειναι travel insurance).
Το σκοντα βασικά είναι και το πιο τίμιο από VW.
Που να είχες όντως VW, παίζει να έδινες τα διπλα;
Το κοιτούσα και αυτό αλλά δεν μου αρέσει που είναι τετράθυρο + έχει 105 λίτρα μικρότερο πορτμπαγκάζ. Ειδικά όταν το πήρα που έτρεχα με καρότσια για τα μωρά, δεν παίζει να χωρούσαν.Crimson_2 έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:41 Και βασικά στο συγκεκριμένο use case, συγκεκριμένα στην Αγγλία, BMW 520d θα ήταν μονόδρομος για μένα λόγω χαμηλών τιμών
https://youtu.be/Etf3yMznKN4?si=0BT_bcqMAd_EVLFinyxtovios έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:43 Το σκοντα βασικά είναι και το πιο τίμιο από VW.
Τα αμορτισέρ είναι ακριβά γιατί η VW/Skoda στο συγκεκριμένο μοντέλο/trim είχε βάλει τα ίδια με τα A4-6, οπότε χτυπάνε στο κεφάλι. Αλλά όντως, εδώ Σκωτία πήγα ήρθα με το ένα σπασμένο και δεν κατάλαβα τίποτα. Την επόμενη φορά θα αλλάξω το ενα.Crimson_2 έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:28 Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση βάλε μόνο το ένα θα έλεγα, δεν είναι ότι κλάταρε το ένα και το καινούριο θα έχει τρελή διαφορά, ούτε έχεις σπορ αμάξι να μπαίνεις στα b roads με χίλια και να σε χαλάει το geo setup.. σε motorway δεν θα καταλάβεις διαφορά, στην τσέπη θα καταλάβεις σίγουρα αν βάλεις μόνο ένα.
ειχα λίγο καιρό ντίζελ και ξόδευα για καύσιμο λιγότερο απο τα μισά λεφτά. Οσο το είχα κανόνισα να κάνω οσες περισσότερες εκδρομές μπορούσα μέσα στο χειμώνα επειδή εκεί που θα έδινα 100Ε για μια κοντινή εξόρμηση μου έβγαινε περίπου 30. Απο τη Θεσσαλονίκη στα Πριόνια του Λιτοχώρου και πίσω έκαψα 15 ευρώ ενώ ήθελα σαράντα με πενήντα με τη βενζίνη. Με δεκαπέντε αποφασίζεις και πας κάπου, ενώ με τα σαρράντα αποφασίζεις να μην πας πουθενά. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση γιατί δεν παίρνουν όλοι ντιζελοκίνητο, κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει, δεν είμαι γνώστης.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Τι εννοείς ότι είναι ίδιο το μοτερ;GoBzi έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:51https://youtu.be/Etf3yMznKN4?si=0BT_bcqMAd_EVLFinyxtovios έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:43 Το σκοντα βασικά είναι και το πιο τίμιο από VW.
Τι ξέρουμε αυτό
Τα πάντα ίδια είναι. Μέχρι και τα καλώδια γράφουν VW/Audi/Porsche - Σε Audi/Porsche να το καταλάβω, αλλά η VW δεν κατάλαβα ποτέ γιατί χρεώνει παραπάνω. Το Passat πχ είναι copy/paste.nyxtovios έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:05Τι εννοείς ότι είναι ίδιο το μοτερ;GoBzi έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:51https://youtu.be/Etf3yMznKN4?si=0BT_bcqMAd_EVLFinyxtovios έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:43 Το σκοντα βασικά είναι και το πιο τίμιο από VW.
Τι ξέρουμε αυτό
Γιατι το κόστος συντήρησης είναι πενταπλάσιο απο τα της βενζίνηςΣέλευκας έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:05 ειχα λίγο καιρό ντίζελ και ξόδευα για καύσιμο λιγότερο απο τα μισά λεφτά. Οσο το είχα κανόνισα να κάνω οσες περισσότερες εκδρομές μπορούσα μέσα στο χειμώνα επειδή εκεί που θα έδινα 100Ε για μια κοντινή εξόρμηση μου έβγαινε περίπου 30. Απο τη Θεσσαλονίκη στα Πριόνια του Λιτοχώρου και πίσω έκαψα 15 ευρώ ενώ ήθελα σαράντα με πενήντα με τη βενζίνη. Με δεκαπέντε αποφασίζεις και πας κάπου, ενώ με τα σαρράντα αποφασίζεις να μην πας πουθενά. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση γιατί δεν παίρνουν όλοι ντιζελοκίνητο, κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει, δεν είμαι γνώστης.
Σε ενδεχόμενη ζημιά θα ξηλωθείς αγρίως αν δεν έχεις μάστορα κολλητο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν είναι ίδιο, υποτίθεται είναι πιο premium στο VW.GoBzi έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:10Τα πάντα ίδια είναι. Μέχρι και τα καλώδια γράφουν VW/Audi/Porsche - Σε Audi/Porsche να το καταλάβω, αλλά η VW δεν κατάλαβα ποτέ γιατί χρεώνει παραπάνω. Το Passat πχ είναι copy/paste.![]()
Επίσης ούτε το πλαίσιο είναι ίδιο και τμήματα του σασσί.
Μαλακίες δηλαδή
και γιατί αυτό;Ερμής έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:11Γιατι το κόστος συντήρησης είναι πενταπλάσιο απο τα της βενζίνηςΣέλευκας έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:05 ειχα λίγο καιρό ντίζελ και ξόδευα για καύσιμο λιγότερο απο τα μισά λεφτά. Οσο το είχα κανόνισα να κάνω οσες περισσότερες εκδρομές μπορούσα μέσα στο χειμώνα επειδή εκεί που θα έδινα 100Ε για μια κοντινή εξόρμηση μου έβγαινε περίπου 30. Απο τη Θεσσαλονίκη στα Πριόνια του Λιτοχώρου και πίσω έκαψα 15 ευρώ ενώ ήθελα σαράντα με πενήντα με τη βενζίνη. Με δεκαπέντε αποφασίζεις και πας κάπου, ενώ με τα σαρράντα αποφασίζεις να μην πας πουθενά. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση γιατί δεν παίρνουν όλοι ντιζελοκίνητο, κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει, δεν είμαι γνώστης.
Σε ενδεχόμενη ζημιά θα ξηλωθείς αγρίως αν δεν έχεις μάστορα κολλητο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 69 Απαντήσεις