tanipteros έγραψε: 07 Απρ 2025, 20:39
ksk έγραψε: 07 Απρ 2025, 15:43
Άσε απ έξω τα Ελευσινια ... Εκτός κι αν κάποιος από όλους εσάς έχετε ίδια πείρα...
Αιντε πια με τον κάθε φαντασμένο.
Έβαλα αυτό το βίντεο εδώ για να δείτε τι λένε κάποιοι ...
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν παίρναν ψυχότροπα και αυτά που βλέπαν δεν ήταν παραισθήσεις, γιατί και γω είδα τον Πνεύμα του Ηλίου ως Νοητό Ήλιο και γύρω του φωτεινές ψυχές που μου μίλησαν βρισκόμενος σε ψυχική προβολή... χωρίς να πάρω ψυχότροπα...
Στην συνέχεια επί μια 10ετία είχα έντονα ψυχικά βιώματα όπως να νιώθω την ψυχή πεθαμένου στο χέρι μου με μία ψύχρα και να μιλάμε τηλεπαθητικά, να βλέπω την πνευματική μορφή ανθρώπων άλλωτε τερατόμορφη άλλωτε φωτεινή και άλλα... ΟΛΑ αυτά χωρίς ψυχότροπα.
Αυτό με κάνει να σκεφτώ πως ορισμένοι άνθρωποι από εμάς έχουν αναπτυγμένη ψυχή και βιώνουν πνευματικά φαινόμενα ενώ άλλοι κοιμούνται σε λήθαργο ψυχικό και προσεγγίζουν τα βιώματα των ψυχικών ως τρέλα ή ως παραισθήσεις... καλή εξέλιξη.
.
Κύριε Τα νιπτήρα μου μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε στα πτωχά τι σας είπαν οι Φωτεινέ Ψυχέ του Νοητού Ηλιου του Πνεύμα Ηλιου ....
Επίσης τι ακριβώς λέγατε στον διάλογο που είχατε με αφτί τη Ψυχή του Πεθαμένου που είχατε στα χέρια σας ;;;
Επίσης λετε οτι όλες οι Ψυχές των Πεθαμένων περιπλανώνται δίπλα μας ;;;
Δηλαδή η Ψυχή του Διογένη του Τζών Κλάστον και του Φού Μαν Τσού μπορεί να βρίσκονται ταυτόχρονα
σε επαφή με την Ελλα Χέστον στο Τέξας τον Σουχίνο Τομουνάκι στήν Οχινάου και τον Κίτσο τον Σούφρα στα Κάτω Σέκλανα ;;; .
Επίσης αφου μπορεί να δείτε την Τερατόμορφη ή Φωτεινή Πνευματική μορφή των άλλων
δεν μας λέτε ποιοί είναι οι Τερατομορφές και οι Φωτεινοί στο Φόρουμ για να προστατεψετε και να εξελίξεται τα Ψυχουλίνια μας ;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη σαφήνεια των απαντήσεων και αναμμένο εν αγωνία στη γωνία.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...