Έχεις ένα άγχος για το τι θα δεις μέσα από το παντελόνι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΣΎΖΥΓΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΔΩΜΆΤΙΑ ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΣΎΖΥΓΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΔΩΜΆΤΙΑ ...
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Πασιφάη έγραψε: 05 Απρ 2025, 12:59Δεν πας καλά. Εύχομαι να το καταλάβει εγκαίρως η γυναίκα σου και να σε πετάξει στα αζήτητα.Σέλευκας έγραψε: 05 Απρ 2025, 12:56Έχεις μπλέξει σε φαύλο κύκλο. Η γυναίκα πρέπει να σε βλέπει και να τα κάνει πάνω της, όχι από φόβο φυσικά αλλά επειδή είσαι άντρας. Άμα θες να είσαι μουνοσκυλο δικό σου θέμα.Πασιφάη έγραψε: 05 Απρ 2025, 11:56
Συγγνώμη κι όλας ρε Σέλευκα, αλλά τί ακριβώς λες;
Άπαξ και δεν γουστάρεις το έτερον το ήμισυ, που δεν το έχεις μάλλον καθόλου σε εκτίμηση, χωρίστε να πάει στην ευχή του Μανιτού ο καθένας.
Εντάξει δεν θα απαντήσεις, το ξέρω, απλά αυτό που κάνεις δεν σε τιμάει.
Τί διαβάζω ρε πούστη μου.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Έχει γεμίσει ξεκαπίστρωτες γαϊδούρες
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Στο δικό σου παντελόνι γιατί; Βλέπω του δικού μου και ευφραίνομαι. Διότι είναι άντρας και σέβεται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εσένα τί σε νοιάζει;
Και τί σχέση έχει με το θέμα το ...καπίστρι στις γυναίκες; Όποιος μπορεί ας βάλει και χαλκά στη μύτη της δικιάς του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ πιστεύω ότι το κατάλαβες τι παίζεται. Δεν μπορώ να παίζω σε παιχνίδι που οι όροι δεν είναι τίμιοι. Θα λέω και εγώ ότι μου λένε οι ορμόνες μου λοιπόν.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Αν την είχε μικρή δεν θα τον σεβοσουνΠασιφάη έγραψε: 05 Απρ 2025, 13:49Στο δικό σου παντελόνι γιατί; Βλέπω του δικού μου και ευφραίνομαι. Διότι είναι άντρας και σέβεται.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση για το πουλί του, δεν φέρεται όπως εσύ. Αλλά ακόμη και να πάρουμε την πιθανοτητα να τον έχεις μικρό, δεν φέρεσαι στον άνθρωπό σου, με τέτοια απαξίωση. Άσε τι κάνω εγώ. Εσύ ξαλεγράρισες και είπες πράγματα ανεπίτρεπτα. Αν θεωρείς πως ''ανδρώνεσαι'' έτσι, μάλλον έχεις καταλάβει λάθος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για να είμαι ειλικρινής, η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι τρόλαρες. Στατιστικά, τις περισσότερες φορές πιάνει αλλά ως μπακάπ, είπα να το παίξω περιφερειακά.Σέλευκας έγραψε: 06 Απρ 2025, 12:21Εσύ πιστεύω ότι το κατάλαβες τι παίζεται. Δεν μπορώ να παίζω σε παιχνίδι που οι όροι δεν είναι τίμιοι. Θα λέω και εγώ ότι μου λένε οι ορμόνες μου λοιπόν.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οκ η ουσία είναι να μην κόψεις το χαλινάρι και να στρώσεις, αλλιώς δεν κάνεις για τίποτα.Πασιφάη έγραψε: 06 Απρ 2025, 13:34Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση για το πουλί του, δεν φέρεται όπως εσύ. Αλλά ακόμη και να πάρουμε την πιθανοτητα να τον έχεις μικρό, δεν φέρεσαι στον άνθρωπό σου, με τέτοια απαξίωση. Άσε τι κάνω εγώ. Εσύ ξαλεγράρισες και είπες πράγματα ανεπίτρεπτα. Αν θεωρείς πως ''ανδρώνεσαι'' έτσι, μάλλον έχεις καταλάβει λάθος.![]()
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Ληστοσυμμορίτης
Καλά πως μιλάς έτσι; Κάφρος είσαι;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Σέλευκας έγραψε: 06 Απρ 2025, 14:50οκ η ουσία είναι να μην κόψεις το χαλινάρι και να στρώσεις, αλλιώς δεν κάνεις για τίποτα.Πασιφάη έγραψε: 06 Απρ 2025, 13:34Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση για το πουλί του, δεν φέρεται όπως εσύ. Αλλά ακόμη και να πάρουμε την πιθανοτητα να τον έχεις μικρό, δεν φέρεσαι στον άνθρωπό σου, με τέτοια απαξίωση. Άσε τι κάνω εγώ. Εσύ ξαλεγράρισες και είπες πράγματα ανεπίτρεπτα. Αν θεωρείς πως ''ανδρώνεσαι'' έτσι, μάλλον έχεις καταλάβει λάθος.![]()
Μου θυμίζεις κάτι τύπους στα τούρκικα σήριαλ ,έτσι βαρείς κι ασήκωτοι με το κομπολογάκι τους στα δάχτυλα που απλά ρίχνουν ένα βλέμμα στη γυνή κι αυτή μαζεύεται στη γωνιά της σούμπιτη .
.
- Dwarven Blacksmith
Εξαρτάται προφανώς από το γιατί κοιμούνται σε διαφορετικά.
Χάνεται λίγη οικειότητα, αλλά αν δεν υπάρχουν άλλα θέματα, μπορεί να αναπληρωθεί αλλιώς.
Χάνεται λίγη οικειότητα, αλλά αν δεν υπάρχουν άλλα θέματα, μπορεί να αναπληρωθεί αλλιώς.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Λειτουργεί υπερ αλλά να μην έχει κάμερα η σύζυγος στο δωμάτιο του συζύγου να τον παρακολουθεί...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:01 ....και κρεβάτια και να βρίσκονται μαζί για ερωτική συνεύρεση με κοινή συναίνεση όταν το επιθυμούν (και μετά ο καθένας να πηγαίνει στο δωμάτιο του) λειτουργεί υπέρ η κατά για την συζυγική σχέση;
Ειχα μία τέτοια συζήτηση με κάποια άτομα που υποστήριξαν τέτοιες απόψεις και θα ήθελα την γνώμη σας
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 42 Απαντήσεις